دوستان من الان داخل اون مرحلهی که بانک میزنند گیر کردم (بعد از بانک زدن با پلیس)
میشه کمی کمکم کنید؟ :11:
البته منظورم با کد تقلبه کد تقلب برای کم شدن ستاره
Printable View
دوستان من الان داخل اون مرحلهی که بانک میزنند گیر کردم (بعد از بانک زدن با پلیس)
میشه کمی کمکم کنید؟ :11:
البته منظورم با کد تقلبه کد تقلب برای کم شدن ستاره
بچه ها خیلی جالبه عکسای بازی که من دیدم
این جی تی ای توی کنسول PS2 قرار نیست تولید شه؟:41:
تو این مرحله هر چقدر هم کد تقلب بزنی ستاره ها کم نمیشه.باید ردش کنینقل قول:
برو تو رنگ رزی ماشینتو رنگ کن پلیسا از بین میرن:20:
حالا فهمیدم که برای لپ تاپ این ترینرSimple Native Trainer رو باید مخصوص لپ تاپ ریخت تا کلید F3 و کلیدهای بالا و پایین کار کنه .... مال من F3 کار میکنه اما بالاو پایینش کار نمیکنه...اینم لینکش اگه مال کسی درست کار کرد روی لپ تاپش بگه..
کد:http://www.gta4-mods.com/script/simple-native-trainer-52v-for-laptops-f4215
میخوام ببینم ببینم چه پچی باید روی این بازی نصب کنمنقل قول:
ممنون میشم جواب بدین
یکی نبود جواب مارو بده؟
دوستان من الان در صفحه ی 901 این تاپیک هستم نمیتونم وارد صفحه ی 902 بشم
نمیدونم چرا با یک browser دیگه هم امتحان کردم وقتی میزنم 902 برمیگرده 901
-------------
نمیدونم چرا این پست ادامه ی 901 اومد ولی به تاپیک صفحه ی 902 اضافه شده
چون هنوز 902 وجود ندارهنقل قول:
دوستان من الان در صفحه ی 901 این تاپیک هستم نمیتونم وارد صفحه ی 902 بشم
نمیدونم چرا با یک browser دیگه هم امتحان کردم وقتی میزنم 902 برمیگرده 901
واسه ما هم همینطوره..........
نقل قول:به لیست سوال های پاسخ داده نشده این را هم باید اضافه کنمنقل قول:
من الان توی مرحله ای هستم که با تونی میرم دم یک کلوپ دیگه بعد من باید برم با یک دختره برقصم من بلد نیستم چجوری باید برقصم همینجوری دکمه های a d w s فشار میدم اون نوار آبی که دور اسپیکر هست تا 3چهارم میره ولی ادامه نمیده
چجوری باید برقصم؟
موقعی که میزنه hold باید چیکار کنم وقتی دکمه ای نمیزنم دختره میزاره میره؟
موقعی که 123 میزنه باید چیکار کنم؟
سلام
میگم من زیاد اهل بازی نیستم
امروز رفتم این بازی رو بگیرم ، از سه چار جا پرسیدم گفتن غیر مجازه نمیاریم
یه جاداشت که ازش خریدم ، روی دی وی دی هاش چیزی به نام gta IV 2008 نمیبینم ، روش نوشته episodeos from liberty city و اونی هم که توی فروشگاه پی سی میفروخت 4 تا دی وی دی بود ولی اینی که من خریدم 5 تاست.
حالا این همونه؟
سلام..شما بازی دومی رو خریدی...اول یه iv..اومد....کاراکترش یکی بود به اسم نیکو..کچل بود یه کاپشن قهوه ای تنش بود.....عکساش هست.....بعد از چند وقت خود راک استار بازی جدید زد همینی که شما خریدید...شهر اش همونه اما کاراکترش عوض شده 2 نفر دیگه هستن که شما میتونی هرکدوم رو بخوای انتخاب کنی....اینم خیلی باحاله اما اول اون رو تموم کنی بریای سراغ این بیشتر حال میده.....چون با بازی آشنا میشی..اما زیاد فرقی نداره....درکل لذت ببر ازش..:20:نقل قول:
سلام
میگم من زیاد اهل بازی نیستم
امروز رفتم این بازی رو بگیرم ، از سه چار جا پرسیدم گفتن غیر مجازه نمیاریم
یه جاداشت که ازش خریدم ، روی دی وی دی هاش چیزی به نام gta IV 2008 نمیبینم ، روش نوشته episodeos from liberty city و اونی هم که توی فروشگاه پی سی میفروخت 4 تا دی وی دی بود ولی اینی که من خریدم 5 تاست.
حالا این همونه؟
روی آیکن بازی راست کلیک کن برو رو اخرینقل قول:
دوستان من تازه این بازیو گرفتم(نگین خیلی پرتی !!! قبلا سیستمم نمیکشید) خلاصه من از کجا باید بفهمم ورژن بازیم چنده(همین پچ و ....)
کرکش razor 1911 هستش
ممنون
تو قسمت details>file version
واسه من 1.0.6.0
شما بازیه جدید GTA IV رو خریدی سال 2008 بازی GTA IV اومد بعد براش 2 تا اکسپنشن پک (بسته الحاقی) اومد این بسته های الحاقی با داشتن ماموریت های مختلف و شخصیت های جدید به قدری گسترده شد که راک استار تصمیم گرفت برای PC به صورت یک بازی جدید فشرده با عنوان جدید ارائه کنه بازی که شما در دست دارید همون بازی GTA IV هست که توسط خود راک استار مودینگ شده و کاملا ماموریت هاش تغییر یافته و داستان جدید ولی مرتبطی با IV در جریان هست. این که شما در اختیار دارید شامل دو تا داستان هست یکی داستان موتورسواری به اسم جانی کلیبیتز و داستان بعدی مال یه پسر اسپانیولی (مثل اینکه ملیتی کلمبیایی داره یا شاید یک ملیت اسپانیش تبار دیگه از آمریکای لاتین) به اسم لوئیز هست. به هر حال GTA IV و این DLC ها برتری نسبت به هم ندارن فقط داستان هاشون با هم فرق داره به نظرم اینارو که بازی کردی برو IV رو هم بگیر بازی کن چون طولانی تر هم هست و تعداد ماموریت هاش بیشتره کلا حس گشت و گذار توی لیبرتی با این بازی ها واقعا لذت بخشه.نقل قول:
موفق و گیمر باشی:40:
دوست عزیز برای من 0.1.0.0 هستش چه پچی باید نصب کنم؟ چه تغییراتی بوجود میاد؟نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده:20:نقل قول:
نقل قول:منبع : یه جایی :دینقل قول:
امتیازات قواعد آن
تخته دارت به صورتی طراحی شده است که دایره آن را به صورت قسمت های مثلثی که به وسیله میله فلزی از هم جدا شده است در آمده. البته اگر به شکل توجه کنید خواهید دید که که میله فلزی علاوه بر درست کردن این مثلث ها تخته دارت را به چهار قسمت مجزا تفکیک کرده و اگر دارت شما در بین دو میله اول خورده باشد عدد شما در 2 ضرب میشود (Double Ring) واگر دربین دو میله دوم خورده باشد عدد شما در 3 ضرب خواهد شد (Triple Ring) و اگر در بین میله سوم باشد که معمولا به رنگ روشن است بخورد امتیاز شما 25 (BULL)واگر در بین میله آخر به عبارتی مرکز قرار گیرد نمره شما 50 خواهد بود(DUBLLE BULL) واگر دارت شما داخل این میله ها نباشد عددی که روی آن است به تنهایی در نظر گرفته می شود(SINGLE)، چنانچه پرتاب شما خارج از محیط مشخص شده باشد امتيازی برای شما در نظر گرفته نخواهد شد.حال هر مثلث عدد خود رادارد، و با پرتاب سه دارت در مجموع اعداد محاسبه می گردد، لازم به ذکر است هر سه پرتاب شما را یک راند گویند.و در آخر شخصی برنده است که به امتیاز در نظر گرفته شده زودتر دیگران دست پیدا کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قواعد مشترک در تمام بازی ها
دارت بازی های مختلفی دارد که هرکدام جذابیت خاصی بر خوردار است.
1-هربازیکن در یک نوبت گردشی با انداختن سه دارت در هر نوبت (راند) بازی می کند.
2-هر بازیکن یک دارت را در شروع بازی برای مشخص شدن نفر آغاز کننده بازی پرتاب می کند.
3-امتیازات بدست آمده بر مبنای امتیازی است که برای هر ناحیه در نظر گرفته شده است، نه بر مبنای رنگ آن.
4-در صورت افتادن دارت از تخته دارت (اگرچه به نمره خورده باشد) امتیازی برای آن پرتاب در نظر گرفته نمی شود.
محبوب ترین بازی ها
301 : هربازی کن باید بازی خود را با گرفتن یک امتیاز Double شروع کند.
امتیازات هر بازیکن با کسر شدن امتیاز بدست آمده از یک نوبت بازی، از 301 امتیاز محسوب می شود.
هنگامی یک بازیکن برنده بازی است که امتیازش در طول بازی دقیقا به صفر برسد ونیز آخرین امتیازش را به صورت Double کسب کرده باشد.
501 : همانند 301 بازی می شود فقط با این تفاوت که بازیکن لازم نیست بازی خود را با گرفتن امتیاز Double آغاز کند.
برای بازی های تیمی ممکن است عدد شروع از 601 یا حتی بیشتر بسته به تعداد بازیکن شروع شود.
CRICKET : تنها اعدادی که در این نوع بازی محسوب می شوند: 20،19،18،17،16،15 والبته Bull است. هدف این است که بتوانیم هرکدام از این امتیازات را سه بار کسب کنیم واصطلاحا آنها را ببندیم بع از اینکه عددی بسته شد، در صورتی که حریف هنوز آن عدد را نبسته باشد میتوان از آن امتیاز کسب کرد.
Double و Triple به ترتیب همان دو سه برابر امتیاز خود را دارند.
سلام..بچه های کد تقلبی دارید که فقط ضد گلوله بده و جون.....نمیخوام اسحله بده بهم........
چرا از ترینر اشتفاده نمی کنی
؟
خسته نباشید...
بهترین پچ برای gta iv چیه؟؟؟ که بازی مشکل گرافیکی نداشته باشه و ترینر هم ساپورت کنه همون ترینر simple native
من پچ 1.0.0.6 رو دانلود کردم و نصبش کردم بازی دیگه اجرا نمیشه!
الان بازی رو پاک کنم و دوباره بریزم چه پچی رو نصب کنم که بازی خراب نشه و ترینر اجرا بشه ومشکل گرافیکی نداشته باشه؟
پچ 1.0.0.7 چی خوبه ؟
آخرین پچ چیه؟؟ آخرین ترینر چی؟
عکس ارور:
منتظر جوابم؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام..شما بازی دومی رو خریدی...اول یه iv..اومد....کاراکترش یکی بود به اسم نیکو..کچل بود یه کاپشن قهوه ای تنش بود.....عکساش هست.....بعد از چند وقت خود راک استار بازی جدید زد همینی که شما خریدید...شهر اش همونه اما کاراکترش عوض شده 2 نفر دیگه هستن که شما میتونی هرکدوم رو بخوای انتخاب کنی....اینم خیلی باحاله اما اول اون رو تموم کنی بریای سراغ این بیشتر حال میده.....چون با بازی آشنا میشی..اما زیاد فرقی نداره....درکل لذت ببر ازش..
ممنون از نظر گرافیک چی؟نقل قول:
شما بازیه جدید GTA IV رو خریدی سال 2008 بازی GTA IV اومد بعد براش 2 تا اکسپنشن پک (بسته الحاقی) اومد این بسته های الحاقی با داشتن ماموریت های مختلف و شخصیت های جدید به قدری گسترده شد که راک استار تصمیم گرفت برای PC به صورت یک بازی جدید فشرده با عنوان جدید ارائه کنه بازی که شما در دست دارید همون بازی GTA IV هست که توسط خود راک استار مودینگ شده و کاملا ماموریت هاش تغییر یافته و داستان جدید ولی مرتبطی با IV در جریان هست. این که شما در اختیار دارید شامل دو تا داستان هست یکی داستان موتورسواری به اسم جانی کلیبیتز و داستان بعدی مال یه پسر اسپانیولی (مثل اینکه ملیتی کلمبیایی داره یا شاید یک ملیت اسپانیش تبار دیگه از آمریکای لاتین) به اسم لوئیز هست. به هر حال GTA IV و این DLC ها برتری نسبت به هم ندارن فقط داستان هاشون با هم فرق داره به نظرم اینارو که بازی کردی برو IV رو هم بگیر بازی کن چون طولانی تر هم هست و تعداد ماموریت هاش بیشتره کلا حس گشت و گذار توی لیبرتی با این بازی ها واقعا لذت بخشه.
فرقی ندارن با هم؟
یه توضیح کوچیکی در مورد این نسخه از بازی بدین ممنون میشم
منظورم داستانش هست
اصلا من کیم و باید چکارا بکنم؟
=======
میگم برای نسخه liberty هم میشه نصب کرد؟نقل قول:
سلام میخواستم بگم من پچ 1.0.0.7 رو دانلود کردم واقعا تا الان دهنم باز مونده....
اینقدر بازی سبک شده از نظر گرافیکی و حدود 5 برابر گرافیکش بیشتر شده اما سبک تر اصلا باورم نمیشه..
فکر کنم آخرین پچ بازی همین 1.0.0.7 باشه .
از کجا باید بگیرم؟
اینقدر بازی سبک شده از نظر گرافیکی و حدود 5 برابر گرافیکش بیشتر شده اما سبک تر اصلا باورم نمیشه..
درسته آخرین پچ هستشنقل قول:
شما قبلا از کدوم پچ استفاده میکردین؟؟؟؟؟؟؟؟
من امروز بازی رو نصب کردم و پچ 1.0.0.7 رو هم دانلود کردم و پچ های قبلی رو دانلود نکردم.نقل قول:
ولی پارسال که بازی رو خزیدم با پچ 1.0.0.1 تا آخرش رفتم خیلی گرافیک پایین بود و تیک میزد .
کلا خیلی ایرادها گرفته شده و خیلی جذابتر شده و منویه اول بازی ورود به episode from liberty city
هم اومده ولی تو بازی نمیره فقط الکی نوشته play
شنیده بویدم بازی گرافیک خیلی بالایی داره
من چیز خاصی ندیدم تو گرافیکش...
تنظیمات خاصی اگه داره یا پچ کم حجمی میشناسید معرفی کنید با لینک که ما دانلود کنیم ببین رو گرافیکش تاثیر داره یا نه.
کلا بهترین پچ رو معرفی کنید لطفا.(البته نیاز به نصب مجدد بازی نداشته باشه که از خیرش میگذرم)
مرسی.
+++
من سیستمم خوبه نمیدونم چرا تو بازی سرعتم کمه؟
پچ خاصی وجود داره که سرعت رو مناسب کنه؟
وقتی با ماشین دارم میرم فریم فریم میشه.
شما کدوم بازی رو میگید؟نقل قول:
gta iv
یا
gta episode from liberty city
gta iv آخرین پچ 1.0.0.7 اومده که خیلی بازی روانتر سبکتر و با گرافیک واقعی تر اجرا میشه
گرافیک بالا رفته ولی سبکتر شده
دانلود 104 مگ. آخرین کرک رازور هم داخلش هست
[PHP] http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml [/PHP]
وقتی اینو نصب کنید بازی خراب میشه باید این فایل رو کپی کنید تو دایرکتوری که بازی درست بشه :
دانلود xlive.dll 40 کیلوبایت
[PHP] http://up.--------.com/Files/74d3b76e5e864af7880e.rar
[/PHP]
منوی بازی هم این شکلی میشه ولی gta efls رو play نمیکنه ( برای تبلیغه فکر کنم)
pic:
gta eflc هم که تا حالا 2 تا پچ اومده کلا که من اصلا این بازی رو ندارم و نمیدونم شرمنده .
همون gta منظورمه
104 مگ زیاد برای دانلود
کلا روش دیگه ای نداره که سرعت بازی یه مقداری مناسب تر بشه؟
الان با این سیستم خوبه ولی سرعتش اصلا مناسب نیست.گرافیکش هم همینطور...زیاد جالب نیست.
ممنون.
آلکس جون فقط یه پیشنهاد می تونم بهت بدم برو توی کلوپ یه دست GTA IV یا EFLC رو روی XBOX360 بازی کن. سیستم خوب گفتی داری باید بگم سیستم خوب کافی نیست باس ابر رایانه به هم بزنی. اجرای روان توی تنظیمات بالا رو با کارت گرافیک 128 بیت رو باس فراموش کنی. می دونی بازی روی PC بد پورت شده واسه همین هیچ سیستمی نمی تونه توی نهایت تنظیمات گرافیکی بدون مشکل و افت فریم این بازی رو روی PC اجرا کنه. به قول خودمون مشکل از فرستنده اس.
اگر سیستمتون تیک میندازه و کند فریم میزنه وارد تنظیمات ویدئو شوید و گرافیک بازی رو تا جایی که بهنقل قول:
حالت روان در بیاد بیارین پایین .
میتونید اول از reolotion شروع کنید و بعد سراغ detail texture برید
بستگی به سیستمتون هم داره باید حداقل minimum system requment این بازی رو داشته باشید .:11:
minimum system requmentes
picture:
ممنون
البته فعلا فقط موقع تعویض جهت ماشین یه مقداری لنگ میزنه
سیستمم بالاتر از اینه که گذاشتید.
چنتا سوال:
1- ماشین هایی که میدزدیم دقیقا باید کجا ببریم تا دفعه بعدی نیاز به سرقتش نباشه و داشته باشیمش.
2-وقتی پلیس دستگیرمون میکنه و اسلحه هارو میگیره دیگه چیزی نداریم؟یعنی کلی ضرر کردیم؟
3-داستان بازی خطیه؟کلا بازی با ماموریت های جانبی پیش میره؟یا ماموریت های اصلی وجود داره و میشه صرفا اونارو انجام داد.
ماموریت های اصلی و فرعی چطوری مشخص میشن؟
4-نحوه پول در اوردن فقط از طریق انجام ماموریت هاست؟
5-کلا بخش جذاب بازی کجاست؟من چیز قابل توجهی ندیدم. انگار یچیزی تو مایه های گادفادره یه مقدار اپن ورلد تر.
آلکس جون اگه شروع به بازی کردن کنی جواب این سوالاتت رو به دست میاری چون به طور کامل اوایل بازی همه این راهنمایی ها به شما داده میشه یعنی مشخص می کنه که وقتی می خوای وسیله نقلیه پارک کنی باید جلوی در خونه و در قسمت مشخصی که کادر زرد رنگ هست و حریم خصوصی شماست پارک کنی. بله با دستگیری یا مردن طبیعت ضرر می کنی پولی و مالینقل قول:
داستان که خطی هست ولی هرچی باشه یه بازی Open World هست و می دونی که بازی که open World باشه به گونه ای میشه که ممکنه بین دو تا ماموریت و Event فاصله زیادی بیفته به منظور انجام کار های جانبی و یا می تونه متوالی انجام بگیری پس اجبار بازی های خطی توی این بازی وجود نداره و گیمر می تونه کاری رو که دوست داره انجام بده برای پیشبرد بازی.
بله تقریبا ماموریت های اصلی و فرعی البته اگه بخوای از مبالغ ناچیزی که از کشتن مردم عادی به دست میاری صرف نظر کنی چون خیلی کمه. و کفاف دخل و خرج زندگی رو نمی ده.:31: می دونی که یارانه ها ها این روزا هدفمند شده :27:
والا GTA خور هیچ وقت نمی تونه به جز خوبی GTA چیز دیگه ای رو ببینه اکثر بچه های این تاپیک GTA خور هستند. واسه همین براشون حتی نگاه کردن به عکس روی Cover بازی هم جذابه چه برسه که بازی کنن. GTA ماورا یک بازیست.
یکی هم لطف کنه جوابه منو بده؟؟؟؟
بازی من EFLC ورژن 0.1.0.0 هست چه پچی باید نصب کنم؟چه تغییراتی بوجود میاد؟
نقل قول:
یکی هم لطف کنه جوابه منو بده؟؟؟؟
بازی من EFLC ورژن 0.1.0.0 هست چه پچی باید نصب کنم؟چه تغییراتی بوجود میاد؟
کد:http://rapidshare.com/files/404485816/EFLC_1.1.2.0_shop.iranget.com_.rar.html
آقا من اومدم اون مرحله اي كه اين dimitriتو كشتي هست همه را ميكشم بعد يك علامت قرمز مياد هرچي ميگردم پيدا نمي كنم يكي كمك كنه
سلام میگم توی این episode from liberty city...رقصیدن چقدر سخته......من گیر کردم...:31:
همین طوری w a s d رو بزن تاوقتی که که بگه بز ن بعد نگه دار تا وقتی که بگه holdبعد w d s aرو نگه دار تا 10سانیه بعد lmbوrmbرو بزننقل قول:
سلام میگم توی این episode from liberty city...رقصیدن چقدر سخته......من گیر کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام!
میشه کامل تر توضیح بدید.....نگاه کن من اول چی بزنم..شیفت یا f...بعد از اون میگه رو بزن...نقل قول:
همین طوری w a s d رو بزن تاوقتی که که بگه بز ن بعد نگه دار تا وقتی که بگه holdبعد رو نگه دار تا 10سانیه بعد lmbوrmbرو بزن
تمام! ____
============w d s
ویرایش..
ممنون درست شد...:20:
سلام
اگه بخوام همون یوزر موزیک خودم دیفالت رادیو باشه باید چی کار کنم؟
یه همچین گزینه ای تو قسمت صدای تنظیمات هست
اما بازم که سوار ماشین میشم رادیو موجهای دیگرو برام باز میکنه
فک کنم باید یه شورتکات براش تعبیه کنی مثلا F9نقل قول:
سلام
اگه بخوام همون یوزر موزیک خودم دیفالت رادیو باشه باید چی کار کنم؟
یه همچین گزینه ای تو قسمت صدای تنظیمات هست
اما بازم که سوار ماشین میشم رادیو موجهای دیگرو برام باز میکنه
سلام
من سیوها یا همان مراحل ذخیره این بازی رو در کامپیوتر میخوام چنتا سیو از اینترنت گرفتم ولی لود نمیشن و ارور میدن لطفا هم سیو و هم آموزش را بگذارید