اساتید فروم. جناب مرفی عطری بین 250 الی 270 درخواست کرده بود؟نقل قول:
Printable View
اساتید فروم. جناب مرفی عطری بین 250 الی 270 درخواست کرده بود؟نقل قول:
رایحه بعد ماندگاری و در آخرم واسم پخش بو مهمه ( البته پخش بو منطقی و خوب باشه نه فقط خودم ،اونم موقع در آوردن لباس حس کنم یا وقتی مچمو نزدیک بینی کردم!)نقل قول:
حالا با این شرایط این 7تارو با اولویت چطوری پیشنهاد میکنین عزیز
بقیه اساتیدم نظر بدن خوشحال میشم یا عطریو به لیست اضافه کنن که من از قلم انداختم
ممنونم
درود
آکوآ بلو و آدیداس و تو چه قیمیتی هستند ؟
:n12:
ّببینید عطر سلیقه ای هستش و نمیشه طبقه بندی کرد مگر اینکه بخواین به سلیقه من عطر بزنیدنقل قول:
ولی من طبق فروشم عرض میکنم خدمتتون بترتیب پرفروش ترین ها رو میگم
آکوا بولگاری
آرمانی کد اسپرت
ال هوم
پولو
شخصا بوی دو عطر اول رو خیلی دوست دارم
با احترام
عرض ادبنقل قول:
آدیداس قیمتش تو رنج 28 تومنه و آکوا بلو تو رنج 55
موفق باشید
سلامنقل قول:
من استاد نیستم ولی فک کنم بتونم کمک کنم
دوست عزیز تفاوت ادوتویلت با پرفیوم در اینه که دومی غلظت اسانس ان بیشتر از تویلت است و بنابراین ماندگاری بیشتری داره
من پیشنهاد میکنم شما پرفیوم بگیرید
بله تقلبی هم متاسفانه داره
عطر مجلسی هم بفرمایید تو چه سبک بویی دوست دارید؟
با احترام
سلام و عرض ادبنقل قول:
ادکلن خنک و تند آزارو کروم رو پیشنهاد میکنم
ماندگاری و پخش خوبی داره.من تست کردم بوی دارچین میده.اگه بوی دارچین دوس داری گزینه ی خیلی خوبیه:n06:نقل قول:
ازارو کروم رو تست کردم عطر خوب و خنکی هست اما تندی حس نکردم:n06:نقل قول:
سلامنقل قول:
بله خب هر عطری معمولا در حالت پرفیوم ماندگارتر هست.اما در تستی که من روی کاغذ انجام دادم توی نیم ساعت اول دوتاشون یک رایحه رو داشتن اما بعدش بوی کاکاءویی و لوبیایی توی پرفیوم خیلی غالب تر به نظر میرسید طوری که به نظرم از طراوتش کم میکرد و بقیه اجزا کم رنگ تر نشون می دادن.نظر شما در این خصوص چی هست؟:n16:و اینکه تویلتش میتونه برای یک روز کاری شخص رو کامل همراهس کنه؟
در خصوص سلیقم الان میاکه بلو استفاده میکنم و خیلی دوسش دارم.اما به نظرم برای مجالس رسمی و مثلا جلسات کاری می شه عطر مناسب تری پیدا کرد.در کل عاشق عطرایی با تم های طبیعی برگ ها مثل بابونه (اگه میشناسین معرفی کنین
لطفا:n12:) و تم های گلی هستم.
عطرایی هم که تست کردم و دوست نداشتم بعضیاشون اینان:شیک-هالووین-فراری(قرمز رنگ)-اکثر آزارو ها-اکثر ادکلن های مرکباتی،صابونی،شیرین اما مثلا از تق هرمس خوشم میاد.
حدود قیمت هم همون 250 تا 270
ممنون از شما و همه اساتید گرامی:n16:
آزارو کروم دو مدل داره یه مدل کرومه یهمدل دیگه که جدیدتر هم هست کروم لجندهنقل قول:
این جدیده بوی خنک تندی داره
موفق باشید
نقل قول:
سلام
با توجه به این که گفتید از چه ادکلن هایی خوشتون نمیاد من به این نتیجه رسیدم از بوی گرم و خنک و شیرین خوشتون نمیاد و بیشتر جذب کارهای تلخ میشین
معمولا مناسب جلسات کاری ادکلن های تلخ و یا خنک هستن که نشاندهنده وقار و بزرگی هستش و کارهای تلخ مناسب افراد بالای 30 سال هستش
در کل اگر بخوام ادکلن تلخ معرفی کنم اینا رو پیشنهاد میدم
لالیک مشکی
وود قهوه ای
سی اچ
اولی بسیار خوشبو هستش ولی خیلی زیاد فراگیر شده
موفق باشید
دوستان لایت بلو الان نسبت به قیمتش می ارزه؟ ( 75 میل حدود 180)
کسی تا حالا Bergamotto Marino از جان فرانکو فری رو تست کرده؟!
بین لایت بلو از D&G و کروس و جاز از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم مد نظرتونه؟
(کروس 100 میل 170 هزار تومن )
قیمت لایت بلو و جاز چند میل چقدره؟!
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
آره کار های تلخ رو خیلی پسند می کنم امالالیک و راکی مانتین هر دوناشون خیلی فراگیر شدن و این برای من از جذابیت ادکلن کم می کنه.اونی خودم پسند کردم چطوره؟با کار های خنک هم رابطم بدک نیست:n09:
دوام تویلت این عطر حدودا چند ساعته روی پوست؟مثلا در مقایسه با میاکه بلو بیشتره یا کمتر؟
سلام سالیاری عزیزنقل قول:
عطر مجلسی از نظر اینجانب عطرِ گرم، شیرین، مشک-بو، عنبربو، تلخ است و عطرهای اقیانوسی، خنک، مرکباتی، ترش، گل-بو مجلسی بشمار نمی آیند.
سلام ئو عرض ادبنقل قول:
نظرتان برای من محترم است با تموم نوشته های شما موافقم بجز خنکی که فرمودید
با احترام
اون ادکلنی که شما انتخاب کردید بسیار سلیقه ای هستشنقل قول:
یعنی خیلی از مشتریان ما میگن بوش فوق العادس و بعضی دیگر نظر عکس این را دارن
ماندگاری تویلت هم حدودا 6 تا 8 ساعت که باز نوع پوست شما میتونه این ساعت رو کم یا زیاد کنه
با احترام
دوستان من میخوام لایت بلو بگیرم
کسی جایی تو تهران سراغ داره (که هم قیمتش مناسب باشه و هم جنساش اصل باشه) معرفی کنه برم از اونجا بگیرم؟
سلامنقل قول:
کوچه مروی فروشگاه علی عرب روبروی فروشگاه گل سنگ
جنساش اصله و به احتمال زیاد هم داره
بله ایشان مغازه معتبری هستش و ادکلن هاش هم اصله ولی کمی گرون میدهنقل قول:
شما جایه دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید؟(اگه مشکلی واسه معرفی هست واسم پ.خ کنید ممنون )نقل قول:
لایت بلو چند میل چه قیمتی بود مناسبه بگیرم؟
سلام..در خیلی جاهاتوسایتهای مختلف دیدم نوشتند ادکلن وایس اجمل که خنک و تابستانیه کمیاب هست..توشهرمون(کوچک هست)فروشکاهی یدونه داره 38000میگه که احتمالا مال قبله و35000هم میشه ازش خرید..ارزش خرید داره این عطر به این قیمت و توضیح مختصری اگه دارید در موردش لطفا بگید
بسیار ادکلن خوشبویی هستش و مناسب این فصلهنقل قول:
قیمتش هم عالیه
جناب هر سه عطری که نام بردید گرم هستن و سومی گرم و شیرینه که دوستمون فرمودن دوست ندارن. من هر سه رو تست کردم.نقل قول:
عطر خنک و ماندگار بنظرم اوشنا بلو از جورجیو مونتی و اسپلندور سفید مشکی که البته شیرین تره ماندگار و پخش بالا و قیمت پایینی دارن
ولی به دوستمون اکو از دیویدف . آکوا بولگاری . هی وود اوشن وت رو پیشنهاد میدم چون تقریبا با هم هم سلقه ایم :n01:
كمياب نيست كمتر شناخته شده من داشتمش یادش بخیر 10 تومن خریدمش3 سال پیش.بوی ترش و تلخی داره.اگر بوی شیرین اذیتتون میکنه انتخاب خوبیه پخشش هم متوسط رو به پایینه.ماندگاری هم بین 5 تا 7 ساعتنقل قول:
نقل قول:
چه جالب من که این همه سال کارم در زمینه عطر و ادکلنه و یه زمانی از لالیک استفاده میکردم فک میکردم لالیک بوی تلخی داره :n13:
ممنون که منو از این اشتباه در اوردید
لینک مشخصات ادکلن ها رو از یه سایت دیگه که معتبر هستش براتون میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز حتما یه سری مقالات در رابطه با شناخت رایحه بوها مطالعه بفرمایید
با احترام
ضمن احترام به شما الان تو هر صنفی فروشنده ها فقط فروشندن و اطلاعاتش در حد پرفروش یا کم فروش بودن یه جنس و اجاره مغازه در آوردنه. تو کل فروشنده ها من دیدم مخصوصا عطر فروشها و لوازم کامپیوتری!!!! البته بلا نسبت شمانقل قول:
به جرات تمام میگم از همین بچه های کلوب آقا آرمان / آقا فرید و علی آقا که از قدیمیا هستن و جناب شریف عطار از بسیاری عطر فروشها بیشتر اطلاعات دارن . :n01:
در ضمن من یه تحقیق کوتاه کردم با یه جامعه آماری کوچک از اطرافیانم حدود 50 نفر و دیدم گرم یا سرد بودن عطر بسته به طبع یک نفر داره و افراد برداشتهای متفاوتی از بوی عطرها دارن و سایتا هم یه مطلب رو کپی پیست میکنن . اگر منبع موثق میخوای که بوی عطرها رو تشریح کنن برو فرگرنس ایکس یا فراگرانتیکا. تو سایتای ایرانی بجز پرفیوم نیوز توصیفات اغلب کلی یا پر اشتباهه .لیلیوم سایت پدر مادر داری نیست
دوستان اینجا فقط یه فروشگاه Ice*Men Thierry Mugler داشت که اونم اجازه تست نمیداد
به نظرتون ارزش داره 190 اینو بگیرم؟
پس باید خدمتتون عرض کنم که شما پیش مغازه دار های حرفه تا حالا نرفتیدنقل قول:
شما تشریف ببرید خ وزرا فروشگاه صورتی به جرات میتونم بگم هر کدوم از فروشنده هاشون یه لایبری هستن واسه خودشون در زمینه عطر و ادکلن یا گل سنگ یا فروشگاه امید یا فروشگاه هایلند در ارژانتین و ...
در ضمن تشخیص سرد یا گرم بودن ادکلن هایی که ذکر شد اصلا نیازی به تخصص به این چنانی نداره
در مورد برداشت استفاده کننده ها از عطر ها هم باید عرض کنم هیچ تغییری در ماهیت اصلی اون ادکلن(گرم یا خنک یا ...) بوجود نمیاره
موفق باشید
50میلش رو اوایل سال نو خریدم 125 تومن:n06:نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
قیمت های عطر و ادکلنهای فروشگاه هایلند مناسب هست یا مثل فروشگاه علی عرب گرون تر از سایر جاهاست؟همچنین اصل بودن اجناسش تائید میشه؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز باشید
سلام دوستان ...
از بوی پرزیدنت خوشم نیومد ...
اگه ممکنه یه ادکلن مثل آکوا بلو یا مثلاً آدیداس بهم معرفی کنید ...
" ممنون "
در رابطه با قیمتش هاش باید عرض کنم بسیار بالاتر از جاهای دیگس اما اصل بودن محصولاتشون تایید میشهنقل قول:
موفق باشید
سلامنقل قول:
به شما ادکلن ویزاری یا ایوانهو رو پیشنهاد میکنم بسیار خوشبو هستند
با احترام
با سلام خدمت دوست عزیزنقل قول:
بنده فروشگاه هایلند رو نمیشناسم ولی علی عرب رو کاملا و یکی از کارمندهای اصلی اونجا رفیق بنده هست. قیمت آرایشی بهداشتی هاشون مناسب هست چون کار اصلیشون هست ولی عطرهاشون رو شاید بخاطر اینکه تک فروش هستند یک کم بالا میدن.
دوستان کسی نظری نداره ؟نقل قول:
سلام دوستان
میخوام Thierry Mugler Pure havane را به مجموعه شخصیم اضافه کنم فروشگاه هایی که میشناختم تماس گرفتم نداشتن به ناچار با فروشگاه های اینترنتی تماس گرفتم اونام نداشتن !
اگه جایی را سراغ دارید داره ممنون میشم بگید به علاوه قیمتش
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت عطرهای موجود در بازار به شرح زیر است.(19 خرداد)
عطررایحه جنسیت قیمت ریال Dolce Vita
گرم و تلخ زنانه 4,400,000 Street Edition For Her
خنک و شيرين زنانه 1,650,000 212 Pop
خنک و ترش زنانه 2,150,000 Rio Nice Dance
ملايم و شيرين زنانه 550,000 Rio Chee
خنک و شيرين زنانه 550,000 Rio Ricci Ricci
گرم و شيرين زنانه 550,000 Balmaso White
گرم و تلخ زنانه 3,600,000 An`na Annayake
ملايم و شيرين زنانه 1,100,000 Ben 10 Set
خنک و ملايم کودکانه 800,000 Mickey Citrus Fruit
خنک و ملايم کودکانه 510,000 Prince Of Persia
خنک و ملايم کودکانه : 610,000 Vintageملايم و شيرين مردانه 1,800,000 New West
خنک و تلخ مردانه 2,350,000 Street Edition For Him
ملايم و شيرين مردانه 1,650,000
با سلام به دوستان
از عزیزان کسی تجربه استفاده از ادکلن The one gentelman از D&G رو داره؟از نظر پخش بو و ماندگاریش تائید میشه؟
با سپاس از دوستان عزیز
متاسفانه این ادکلن علارقم رایحه خوش از ماندگاری و پخش بوی مناسبی برخوردار نیستنقل قول: