یه برگ بود کلا.همونم گرفتن ازم.یه برگی بود که توش هم معاینات بود هم برا واکسن.اونم ضمیمه پروندم کردن تو نظام وظیفه.الان چیکار کنم به نظرتون؟مشکل برام پیش میاد؟به فنا رفتم؟
Printable View
یه برگ بود کلا.همونم گرفتن ازم.یه برگی بود که توش هم معاینات بود هم برا واکسن.اونم ضمیمه پروندم کردن تو نظام وظیفه.الان چیکار کنم به نظرتون؟مشکل برام پیش میاد؟به فنا رفتم؟
وقتي دوستم رفت برگه ي خروجش رو گرفت و برگشت ديدم گوشيش رو از وسط نصف كرده -گفتم خاك تو سرت چرا اينطوري كردي؟
گفت ميخوام هيچ خاطره اي از دوران خدمت نداشته باشم.
تمام لباس نظامي اش رو فروخت - شماره هيچ كسي رو ازش نگفت كه بعد از خدمت باهاش در تماس باشه.
از سال 87 خدمت كرد تا اوايل برج 3 امسال! يعني 91
به جانشين گفته بود تو!!!
مراقب رفتاراتون تو خدمت باشين هيچ قلدر بازي بي جواب نميمونه!
گفته باشه تو مگه چیهنقل قول:
رفیق من تو گوش بازرسی وفرمانده قرارگاه زد
سلام. داداش ما رو ترسنودی :31: البته خوبه که بگی چی کار نکنیم که گرفتار اینجور مصیبتها توی خدمت نشیم . یعنی باید خا... مالی کنیم:18:. میخوام سر به تن جانشین نباشه جانشین کیلو چند (البته اینجا میگم:27: اونجا بله جناب....)نقل قول:
اگر حقشون بوده که نوش جونشون... ولی اگر نه که خیلی بده!نقل قول:
باباش فوت كرده بود. بهش مرخصي ندادن - بچه شهرستان بود - اونم درگير شد بادو سه نفر بعدش كه آمارش بالا رسيد بيخود بيخود امريه اش رو عقب انداختن.
حقش بوده ولي اينجا چيزي به نام حق وجود نداره!
البته تو اين مدل اتفاقات اين مدل خيلي خاص بود. 25 ماه اضافه خدمت كشيد بيخود.در صورتي كه كل خدمتش رو بدون نهست گذروند!
فقط روزي كه فراركرد وقتي بهش مرخصي ندادن!
داستان ترس نيست. شما راحت ميتوني با فرمانده بگي بخندي.
شايد بزني زير گوش كسي ولي اگر كسي ديگه ببنه يا بفهمه [حذف شد]
[حذف شد]
داستان اون معلوم نيست چيه بوده ولي منم با فرمانده ام شده كه شوخي كنيم ولي نه كه بزنيم همو !نقل قول:
گفته باشه تو مگه چیه
رفیق من تو گوش بازرسی وفرمانده قرارگاه زد
اون رفيفت حتما يا تعبيد شده يا خيلي بهش ارفاق كرده باشن بازداشتش كرده باشن!
كساني بودن كه 3 تا 40 روز به چابهار و خارك و جاسك مامور شدن! همون تبعيد ( ماموريت ماننده . جزو خدمت حساب نميشه . يه جور محكوميت بي سرو صداست ) !
اولا که خیلی از این بلوف ها رو باور نکنید. من فلان کار کردم و زدم تو گوش فرمانده و سرهنگ و سرتیپ... اینها بیشترش به درد همون تعریف کردن سر کوچه و بالا بردن و قلدر نشون دادن.(اگر هم اینکار رو کرده باشه نمیاد بگه بعدش چه بلایی سرش آوردن !!) چیزی که هست اینه که کسی که از توی آموزشی رفت توی یگان یعنی اینکه نظام رو قبول کرده. یعنی می دونه سلسله مراتب یعنی چی.یعنی خواسته و ناخواسته قبول کرده باید برای کارت پایان خدمت ، هر خفتی رو به جون بخره و دم برنیاره. و گرنه 99 درصد کسانیکه می خوان تمرد کنند و زیر بار این چیز ها نمیرن یا توی آموزشی فرار میکنن یا اونجا بهشون حالی میکنن که اینطوریا نیست داداش!
البته ممکنه که بعضی هاش هم واقعی باشه ولی این چیزی که ما دیدیم ،یه ستوان وظیفه دائم در حال مالش یه استوار کادری هست برای یه مرخصی کوتاه مدت . این چیزها رو بعضی ها میگن که ندیدم، ولی مثلا توی یگان خودمون شنیده بودم (خودم ندیدم و نمیدونم درسته یا نه )که یکی از سرباز ها با فرمانده قرارگاه دعواش میشه و از پله ها هولش میده پایین ، و به همین خاطر هم 2 سال اضافه خدمت خورده بود و آخرش هم اومد تصفیه کرد و رفت. یعنی اگر هم کسی پیدا بشه که چنین حماقتی بکنه یه کاری باهاش میکنن که یه جورایی درس عبرت بقیه هم بشه.
پسر خاله من یکبار با سرهنگ سپاه دعواش شد و زد زیر گوشش و فراری شد.بعد از یکسال خودشو معرفی کرد و اضافشو کشید و تمام.نقل قول:
خودمم روز آخر تو پادگان از امار امدم بیرون.یه استواری که اونجاش داشت میسوخت گفت کجا میری.بیا از سرگروهبان اجازه بگیر رو برو.من نه اینوری انجام دادم نه اونوری.برگشتم به صف.ولی غرورم اجازه نداد که از یه گروهبان اجازه بگیرم.بعد 10 ثانیه دوباره زدم بیرون که این سری بهم چیزی نگفتن.
کلا نظام پر از عقده ای هست و عقده پروری میکنن.باید سرت تو کار خودت باشه و اخرش فقط بهشون پوزخند بزنی.:31:
سلام داداشنقل قول:
یعنی اگر دیگه کارد به استخونمون هم رسید که نمیشه جوابشون رو ندیم پس باید چیکار کنیم. آدم که دست خودش نیست ممکنه قاطی کنه:9: حالا اگر تونست خودش رو کنترل کنه و درگیری فیزیکی پیش نیاد احتمالا یه چیزی بهش میگه دیگه. اصلا راهی نداره قانونی بشه حالشون رو گرفت
دوستان یه سوال .... ورود و خروج سربازها دست کیه ؟؟؟ اگه کسی میتونه یه توضیح کلی راجع به پست ها بده ! یعنی سرگروهبان چیکارس ؟؟ استوار چیکارس ؟؟؟
اگر توهینی کنند میرتونید برید بازرسی پادگان شکایت کنید.من خودم اوایل یا کادری ها زیاد دهن به دهن می شدم.ولی آخرش بیخیال شدم.نقل قول:
اخرش فقط میخندیدم.چون حرص اونا هم در میومد دیگه.:31:
ورود و خروجت به بیرون دست فرمانده هاست که دفترچه مرخصیتو امضا و مهر میکنه تا بری بیرون.نقل قول:
والا منظور من از گروهبان و استوار کادری ها هستن که هوای هم رو دارن و سه سوت میرن زیر ابتو پیش جناب ها که درجه افسری دارن میزنن و حافظا حافظا.
باید خیلی زرنگ باشی تا دو طرف رو برای خودت داشته باشی و به موقع هم بزنی به سیستم.
خلاصه که اونا هم برای خودش جیلون میدن ولی شما وظیفه ها که هوای هم رو داشته باشید از قدرت اونا کم میشه.
ببین یا کاری که داره انجام میده و شما رو عصبانی کرده یا قانونیه یا غیر قانونی.نقل قول:
اگر قانونی باشه شما هیچ کاری نمی تونی بکنی و فقط مجبوری بریزی توی خودت. مثلا اگه بهت برگه خروج نده و به قول معروف لج کنه ، قانونی هست. یعنی شما به عنوان سرباز 24 ساعته در اختیار فرماندتی و اون می تونه بهت روزبرگ نده. یا اگه یه جایی به یه سرباز دیگه لطف شده یعنی حقش نبوده و به شما لطف نشده ، باز هم شما حق شکایت نداری .اگر هم شکایت کنی شما محکوم میشی.ولی اگه مثلا سه ماهت پر شده و بهت مرخصی 7-8 روزه نمیده ، این کار غیرقانونیه و می تونی شکایت کنی. معمولا این کادری ها اینقدر گرگ هستن که بدونن چطوری دست شمای سرباز آتو ندن و خودشون رو جلوی بزرگترشون خراب کنند.اصلا میارنت سربازی که اینطوری خوردت کنند دیگه!
من دارم تسویه جمع میکنم. هزار تا بامبول درآوردن برای من که تا سرحد عصبانیتم، جوش آوردم. میگن قانونی تا روز قبل از ترخیص نمی تونی تسویه جمع کنی.کار یک روزه رو دارن 3 روز طول میدن . چوب میذارن لای چرخ.ولی خودم رو کنترل کردم. هیچ چاره ای هم نیست.
می دونی اکثر کسانی که میان به عنوان نظامی استخدام میشن ، اولش نمی دونن نظام و نظامی گری چی هست. مخصوصا اینکه سربازی هم نرفتن . بعد که میان استخدام میشن و خودشون رو می بندن ، می بینن که ای دل غافل دیگه راه برگشت ندارن وعین یه سرباز حالا یه کمی با مزایای بهتر باید 30 سال کار کنند. خارج نمی تونن راحت برن. محل کارشون رو نمی تونن انتخاب کنند. با خدمت تو منطقه محروم و غیبت و فرار محاکمه باید روبرو بشن و.... و برای استعفا و بیرون اومدن هم اینقدر دردسر و مکافات هست که خودشون بیخیال میشن. بنابراین وقتی می بینن شمای سرباز داری ترخیص میشی بعضا خیلی حسودیشون میشه و حسرت میخوردن.چون میری زندگی آزادتری درست میکنی و مثلا خیلی راحت پاسپورت میگیری و میری خارج و راحت با هر کی دلت خواست ازدواج میکنی و اگه از کارت خوشت نیومد استعفا میدی و می تونی بدون اجازه کسی ادامه تحصیل بدی و ...... خلاصه یه جورایی درکشون کنید!!
سلام داداش . ایشالا کارت درست میشه. دیگه خودشون رو هم بکشند شما ترخیص میشه حالا یکی دو روزم اذیتت کنند ، خودشون که چیزی گیرشون نمیاد .نقل قول:
با این اوصاف خدا به دادمون برسه!
اين ديگه خيلي نامرديه. وقتي امريه رو ميگيري و ميري كه تسويه حساب كني يگان خدمتي ديگه كاري به كارت نداره ( دو روز فرصتي كه واسه تسويه حساب بهت ميدن در اختيار خودتي )نقل قول:
من دارم تسویه جمع میکنم. هزار تا بامبول درآوردن برای من که تا سرحد عصبانیتم، جوش آوردم. میگن قانونی تا روز قبل از ترخیص نمی تونی تسویه جمع کنی.کار یک روزه رو دارن 3 روز طول میدن . چوب میذارن لای چرخ.ولی خودم رو کنترل کردم. هیچ چاره ای هم نیست.
يگان ما كه اينطوريه وقتي كسي امريه رو از پرسنلي ميگيره و مياره تحويل يگان ميده ديگه به اين معني هست كه خدمتش تموم شده و هيچ كاري نميتونن بكنن كه نگهش دارن . مگه اينكه برگه ي تسويه حسابش رو امضا نكنن!
كه اينقدر اين سربازا سختي ميكشن تو اين دوره خدمت كه فرمانده مون روي امريه اي كه مال خود يگان هست مينويسه با عرض تبريك اقدام شود!
ممكنه پايان دوره به كسي ندن ولي نميگذارن كسي كه امريه پرسنلي درستشه بمونه تو يگان!!!!
من 5 روز زودتر امریه رو گرفتم.
رفتم مخ فرمانده یگان قبلیمو زدم و اونم با جانشین نیروی انسانی هماهنگ کرد.اونم اوکی داد.ولی وقتی فرمانده گروهانمون فهمید گفت چه خبره بابا.بعد یه کم شعر و ور تحویلش دادم گفت شیرینی بیار.گفتم میارم که اخرش نیاوردم.
بعدش همین جور که جلو میرفتم هی اذیت میکردن.ولی بودن توشون که ارزوی موفقیت برام میکردن.
s126 عزیز شما هم خودتو ناراحت کن.تما شد دیگه.آزادی رو بهت تبریک میگم.:31:
@میلاد: پاپی هنوز توی پرسنلیه؟:31:
نه والا !!! يه ديوونه داريم به نام ملكي! نميدونم ميشناسيش يا نه.خيلي باحاله!نقل قول:
پاپی هنوز توی پرسنلیه؟
بچه هاي پرسنلي رو اكثراً ميشناسم !
ايني كه گفتي شنيدم اسمشوو! خيلي آشناست!!!
كي بود؟؟؟
احد جان ممنون از شمانقل قول:
خودت میدونی که این روزهای آخر چه فکر های مضخرفی به ذهن آدم میرسه. نخندین ها ولی الان همش دارم فکر میکنم نکنه توی این دو سه روز جنگی چیزی بشه ، برگه رهایی ندن!! لعنتی .....
من 5.5 سال برای کارت پایان خدمت صبر کردم.من در اصل باید بعد از گرفتن مدرک، سال اول86 میرفتم خدمت ، که نرفتم و غیبت کردم . همش میگفتم میفروشن، معاف میشم .... آخرش هم دیدن نه خبری نیست اومدم تا الان . برای همین فکر و اضطراب من به خاطر این فشار های روحی ای هست که توی این مدت داشتم. تازه اول مهر باید برم سر کلاس کارشناسی ناپیوسته .
الانم که بیکار و بی پول. خداوکیلی دیگه از شنبه هفته بعد ، هرکجا که بشه میرم سرکار. دیگه با این سن ، خیلی خیلی از زندگی عقب افتادم......
ناراحت نشو. تازه ميشي مثل من!:41:
من هم 2 سال خودم رو الاف كردم! بعد از دانشگاه . بعدش هم با فشارهاي اطراف مجبور شدم برم. بايد ميرفتم همون 2 سال پيش ولي خوب اشتباه كردم .الان متوجه اشتباهم شدم!!!
كلا اين سربازي وقفه اي تو زندگي آدم ميندازه كه در اصل يك سال و نيم نيست بين سه سال تا 5 سال وقفه تو زندگي و تو پيشرفت آدم ميگذاره!!!!
سلام دوستان
من آموزشیم آلان تموم شده.
مشکل پزشکی داشتم که رفتم کمیسیون ولی جواب کمیسیون کمی دیر اومد که رو تقسیمات تاثیر داشته باشه.
الان برای اینکه بتونم از نتیجه کمیسیون استفاده کنم باید برم پادگان جدید یا مرکز نیروی انسانی تهران؟؟
سلام، خوبین دوستان.
بابا من که هر جا میرم همه خدمتشون از من بالاتره. یا داره ترخیص میشه یا 1 ماه دیگه تمومه.
راستش منم مثل خیلی از شما یکم خیلی دیر اومدم خدمت. 2 سال دانشگاه که ولش کردم و 2 سال هم کار میکردم واسه خودم. هرچند الان خوشحالم که بموقع اومدم خدمت و شامل قانون جدید نشدم. و الا نمیدونم چطور 27 ماه خدمتو (21 ماه خود خدمت+6 ماه اضافه واسه غیبت) تحمل میکردم.
واسه منی که توی ستاد فرماندهی اونم رکن 1 هستم خیلی سخته که میبینم هر از گاهی یکی داره امضا جمع میکنه و آخر سر من برگه رهائیشو پر میکنم که امضا کنه و خلاص!
خدائیش بعضی از سربازا که میرن حسابی دلم میسوزه چون واقعا آدمای گلی بودن.
منکه فعلا 5 ماه و نیم خدمت کردم و 13 ماه دیگه بیشتر ندارم. اینم بگه که منم مثل خیلیها اولش خدمت برو نبودم، اما یه بار تصمیم گرفتم و اومدم. الانم 5 ماه گذشت، درسته سختی و راحتی زیاد داشت اما گذشت. یادمه 1 سال پیش هر وقت بهم میگفتن که برو خدمت، دیر میشه و این حرفا میگفتم ولش کن بابا، 3 ماه سنواتم میکشم، مگه چقدره. همش 3 ماه که بیشتر نیست. اما دیدم که حتی یه روزش هم زیادی زوره!!!
واسه کسایی که دوراهی خدمت رفتن موندن بگم که اگه لازمتون میشه این کارت لعنتی، هر چه زودتر برین.
جالبه که من سعی کردم یه فصل خوب شروع کنم خدمتو که اذیت نشم، اما آخرش هم ماه دی و بهمن آموزشی بودم. اونم 04 بیرجند. هرچند واسه من خیلی آسونتر از بعضیها گذشت.
در مورد پرسنل کادر هم اینو بگم، منکه بیشتر در جریان اوضاعشون هستم و میبینم که بعضیها چطور ضعف مرخصی دارن، چطور منفک میشن و جیم میزنن، چطور از زیر دوره ها در میرن، چطور آدمای بیسوادی اومدن کادری شدن و ...، واقعا حسرت میخودم که یکی مثل من و شما چرا باید تحت امر اینجور آدما باشیم!! اما اینم بگم که آدم با شعور و معرفت هم پیدا میشه که واقعا مارو درک میکنن و خوشحالم از اینکه حداقل چند نفر خوب توی سازمانهای نظامی پیدا میشه. البته من خودم همیشه سعی کردم که هوای وظیفه رو داشته باشم و تعجب میکنم که چرا بعضیها با یه نفر تازه وارد که تا دیروز هم خودشون مثل یکی ازونا بدون، رفتار مضخرفی دارن.
به نظر من اگه یه جمله رو بهش عمل کنیم، زندگی واسه همه لذتبخشتر میشه و اونم اینه که: با دیگران طوری رفتار کن که دوست داری با تو رفتار بشه.
بگذریم، این چندروز یکم واسم سخت گذشته و همش دارم فکر میکنم که کی میشه منم اون برگه های تسویه دستم باشه و برم دنبال امضاهام!! یعنی میاد اون روز کذایی تا 13 ماه دیگه!! راستی اونایی که ترخیص میشین، بگید اولین کاری که بعد از گرفتن برگه رهایی و خارج شدن از زندان(پادگان) کردین چی بوده. واسم همیشه جالب بوده.
بهر حال امیدوارم همتون موفق باشین و خدمت آسونتری داشته باشین.
تا پست بعدی خداحافظ
قبلا مسئول پرسنلی بود و امریه میزد برای بچه ها.خیلی من رو اذیت کرد.کچل هم بود.:31:نقل قول:
یه یارو دیگه ای هم بود بد اخلاقو چشم سبز و یه وانت مزدا داده بودن بهش.اسما رو بگی یادم میاد.ولی این ملکی قبلا نبود.
سلام دوستان.. من متولد 68 هستم و دانشجو هستم .پدرم 61 سالشه..بیمه نداره.ناراحتی قلبی داره عمل کرده.مادرمم دیابت داره.برادر بزرگ دارم اما ازدواج کرده و رفته. میخوام بدونم راهی هست که بتونم از شر این خدمت خلاص شم?? ممنونم راهنماییم کنید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اون دوستمون که میگفت هواناجا کجاست باید بگم که یه سرچ کوچیک کردم دیدم نوشته توی خیابون قلعه مرغی میباشد.
توروخدا یکی نیست بدونه واسه امریه اموزش پرورش و وزارت کار کی باید اقدام کرد؟؟؟خود نظام وظیفه هم رفتم کسی نمیدونه...دارم دیوانه میشم :19:
سلام . من خودم امریه آموزش و پرورش گرفتم . بهمن ماه پارسال ثبت نامش بود و فردا هم اعزام هستم به آموزشی . برای امریه باید بری خود سازمانی که می خوای ازش امریه بگیری من هم همون موقع که آموزش و پرورش ثبت نام می کرد رفتم نظام وظیفه هیچی نمی دونستن . اصلا یارو می گفت سرباز معلمی چی هست . معمولا آموزش و پرورش بهمن و اسفند ثبت نام می کنه .نقل قول:
سلام دوستان بالاخره ما هم فردا اعزامیم. کسی هتل خاتمی هست؟ :31:
سلام دوستان. من فردا اعزامم. پادگان 01 ارتش. به نظر شما چون پنج شنبه س میذارن برگردیم یا نگهمون میدارن؟ امشب کچل کنم یا نه؟
چه جالب منم 01 هستم. بریم الان کچل کنیم؟نقل قول:
دوستان در نیروی انتظامی مدرک فوق دیپلم هیچ مزیتی نسبت به دیپلم نداره؟با لیسانس چی؟
سلام. منم افتادم 06. ابته کرجم. اسمم حامد
سلام. من دانشجو کامپیوتر متولد ۷۲ ام. من هفت ترمه میشم(بنا به دلایلی) طوری که ترم هفتم می افته مهر سال دیگه و تا دی هست. بعد از اون. مشکلی برای شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی من پیش میاد؟ آزمون ها فکر کنم تابستون باشه و بین این دو(ترم هفتم و آزمون) یک ترم فاصله هست. نظام وظیفه گیر نمیده؟
والا رفیق متاسفانه تو نیرو انتظامی کمترین تفاوتی بین دیپلم و فوق لیسانس نیست البته نمیشه گفت همه جا اما اون چیزی که من تو 18 ماه خدمتم تو نیرو انتظامی دیدم همین بوده که فرق چندانی وجود ندارهنقل قول:
احتمال داره فردا اعزام بشین و برین لباس بگیرین و 3-4 روزه مرخصی بدن.نقل قول:
احتمال داره برین و مرصی هم بهتون ندن.
احتمال داره کلا شنبه برین.
ولی چون 01 سابقه خوبی در هتل بودن داره زیاد ذهنتو مشغول نکن.راحته اونجا.
موهاتم با 4 کوتاه کن.
برای همه دوستان که فردا اعزام هستن آرزوی موفقیت دارن.هیچ ترسی به خودتون راه ندید.ما رفتیم و امدیم و خاطره ها ماند.:46:
منم فردا اعزامم ، هاشمي نژاد نيشابور
الانم دارم ميرم كچل كنم:41:
منم اعزامم به اراک ...
فردا....
حدود یک ساعت دیگه میرم کچل کنم.دی:31:
+
برای خودم و همه دوستنای که فردا اعزام دارن آرزوی لحظاتی خوش و پر از موفقیت آرزو مندم
به سلامتی هم کچل های فردا:7:
نقل قول:به به پسر خدمتی های ما رو ببین ، چقدر زور یکسال گذشت ! پارسال دقیقا این موقع استرس داشتم مثل شماهانقل قول:
فردا میرید مرخصی بهتون میدن یه چند روزی تا لباس ها رو آماده کنین
سعی کنین اون پوتین هایی که میدن رو نپوشین ، برید گمرک یا بقیه جاهای نظامی فروش پوتین ( یورد صنعت ) بگیرید ، نرم و سبکه و اصلا پاهاتون رو اذیت نمیکنه
10 روز اول آموزشی سخت هست ، شماها بهترین دوره دارین اعزام میشین ، میخوره ماه رمضون هتل میشه ، فقط تیرماه یکم سخت میگیرن ، کل مرداد ماه رمضونه
غمت نباشه عزیز...جای خوبی داری میری...مخصوصا که تا یک ماه دیگه میخورین به ماه رمضون...احتمالا هم اردو نخواهین داشت...کلاس ها هم سبک هستش...اونجا خیلی خیلی زیاد جو میدن...بهترین کار اینه که سعی کنی اصلا جو محیط نگیرتتون...من روز اول که رسیدم شروع کردم به دور و بریام به خندیدن به زمین و زمان...جوری که کل بچه های تهران که 8 تا اتوبوس با هم رسیدیم من رو شناختن و این روحیه رو به اطرافیانم دادم و روز اول با اینکه سخت بود اما اذیت نشدیم...یه نصیحت که مربی تاکتیک اونجا بهم کرد و من عمل کردم و خیلی موفق شدم:...سرت رو بنداز پایین و کار خودت رو درست انجام بده و گردنت رو پیش کسی کج نکن...من شدم مسئول شستن دستشویی ها...این بهترین مسئولیته...هم مرخصی ساعتی بیشتر میدن هم میتونی صبح گاه رو بپیچونی و نری...به نظرم اگه تونستی برو واسه این مسئولیت...اگه نشد برو واسه مسئول بیسیم که خیلی خیلی خوبه...توی رزم ها و پیاده روی ها کوله نمی بری و فقط یه بیسیم میدن دستت که وسط راه واسه خودت راه میری...یا مسئول برانکارد هم خوبه...به غیر از این ها مسئولیت دیگه ای نگیری بهتره...مسئول آشپزخونه و سلف نشی که کارت در میاد...از همه بهتر همون سرویس بهداشتیه...ما کلی می خندیدیم و حال میکردیم...پادگانش خیلی خوب برخورد میکنن...امکاناتش خیلی خوبه...موبایل رو روز اول ازتون میگرن و میان دوره میدن بهتون و میگن نیارین....چندبار بهتون مرخصی میدن که برین مشهد...یا هرجا دوست دارین ...مرخصی های 36 ساعته...رفتی نیشابور شماره هتل گردشگری رو بگیر از 118 و قبل از مرخصی تماس بگیر که توی نیشابور اگه خواستی بمونی بدون جا نمونی...چون وقتی مرخصی میدن همه میرن و جای خوب گیرت نمیاد...راستی به قفل و پونز یادت نره...یه بسته پونز و 3تا قفل و کش گتر هم ببر واسه خودت...به خودت از لحاظ خوردنی برس...یه قمقه ببر که باهاش واسه خودت شربت درست کنی...توی اولین مرخصی هرچی خوردنی میخوای بخر و بیار وکسی گیر بهت نمیده...من لوازم مورد نیازی که بچه ها گفته بودن رو با خودم بردم و هیچ جا گیر نکردم...به من خوب گذشت...البته یه دلیل دیگه هم داشت...نقل قول:
من کسی رو داشتم که هر روز...هرروز باهاش تلفنی ساعت 5 صبح حرف میزدم و بهم انرژی میداد...کلی واسم کتاب جیبی داد که توش برام حرف هاش رو نوشته بود...من عاشقشم و این نازنین با بودنش نذاشت بهم بد بگذره...فقط دوری اون اذیتم کرد...میدونم این متن رو نمیخونه اما من دوسش دارم خیلی زیاد
بچه ها من گروه خونیم رو میدونم تو برگه واکسیناسیونمم نوشته....
ولی الان این کارت گروه خونیم رو کم کردم
فردا برم مشکلی پیش نیاد برام؟
گروه خونیم رو میدونما
شیت پس سرباز معلمی رو بیخیل شدیم....حالا یکی از دوستان میگفت پذیرش سپاه بگیرم و برم سپاه...
چه جوریاست کلا؟