دوستان کسی توی مرکز امامت (محدوده نیرو هوایی) تهران از صبا نت سرویس داره ؟ کیفیت و سرعت و پینگ چجوری هست؟ سرعت شبانه چطوره ؟
Printable View
دوستان کسی توی مرکز امامت (محدوده نیرو هوایی) تهران از صبا نت سرویس داره ؟ کیفیت و سرعت و پینگ چجوری هست؟ سرعت شبانه چطوره ؟
لحاظ شدن 25 درصد از حجم ترافیک ماهانه به صورت رایگان
مشترک گرامی به اطلاع میرساند مطابق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، حداکثر 25 درصد از حجم ترافیک ماهانه مربوط به ترافیک ارسال ، علاوه بر ترافیک ماهیانه سرویس ها ، به صورت رایگان لحاظ میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مطلب تا به حال برای کسی اعمال شده، البته متن مصوبه تنظیم مقررات اینه دقیقا اینه:
تعرفه های تعیین شده برای حجم ترافیک دریافتی است و با توجه به ماهیت ارائه کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافیک، ADSL نامتقارن خدمات مشترکان برای مجموع دریافت و ارسال به میزان بیست و پنج درصد حجم ترافیک اضافی برای مشترکان لحاظ کند.
این مصوبه از تاریخ 14 آبان 91 ابلاغ شده و شرکتها باید از اون تاریخ این مصوبه رو اعمال میکردند
یه توضیح میدید این کلا یعنی چی ؟نقل قول:
یعنی 25 درصد ترافیک بیشتر به شما تعلق میگیره.نقل قول:
مثلا 1 گیگ میگیرید با حساب 25 درصد باید 1250 مگابایت شرکت به شما بده.
سلام بر همه
برای تمدید باید چه کار کنم یه راهنمایی میکنید
آشغالترین اینترنت.........صبانته صبانت:n02:
سلام...منم صبانتی هستم
دوستان،به کدهای ISP صبانت و یه سری راهنمایی دیگه برای کم کردن پینگ نیاز شدید دارم...خواهش میکنم کمکم کنید...ممنون
کافری تو اگه اونجارو ول کنی.شبی 5 گیگ میگیری بعد میخوای بیای صبا؟نقل قول:
خوشی زده زیر دلت.همون بچسب که بد پشیمون میشی.
دوستان پینگ صبا نت چطوریه؟
من از مشهدم وقتی بهشون زنگ زدم گفتن با 4.2.2.4 140ه حالا راست گفته یا نه شو شما بگین که دارین!
برا من اکثرا بین 100 تا 150 هست.اما پینگ مهم نیست.بعد از تغییراتی که برا ISp ها دادن،کلا اگ زیاد شده.تو بازیهائی مثل LOL بیشتر حس میشه اما تو Dota 2 نه.در کل برا بازی اگه میخوای صبا جزو خوبهاست.نقل قول:
دوستانی که صبانت طرح یک مگ یا 2مگ دارن، میشه بگن شب ها رایگان شبی چند گیگ میتونن دانلود کنن؟ دوستان مشهدی اینجا کسی هست صبانت داشته باشه میخوام پ.خ ازش سوال بپرسم؟
آره من مشهدم...
128 با 1 مگ یا 2 مگ توی تایم شبانه هیچ فرقی نداره و مثل هم هست سرعتشون...کلا ارزش نداره پول اضافه بدی 2 مگ بگیری همون 128 کافی هستش...
شبا هم بین 700 تا 1.3 گیگ میشه گرفت!
این طوری که خیلی داغونه سیستمت به فنا میره...نقل قول:
داداش همین الان یه تست با سرور تهران و یکی هم با فرانکفورت بزاری ممنون میشم...
سلام. دوستان این تکنیک جدید صبانته؟ روزها داون استریم روی 4096؛ شب ها (از 12 به بعد!!!) میاد روی 128... شما هم همینطورید آیا؟
اره به خدا حداقل یه کاری کنن که شبی 1 گیگ بگییریم نامردا برا من میره رو 150 سریع میاد رو 20 بعد اروم اروم میاد بالا و به همین صورت طرح 3 ماه جشنواره تابستان هست برا من 512 3 گیگ در 3 ماه
دوستان از مرکز بابایی قزوین کسی اشتراک صبانت داره من یه سوال ازش بپرسم؟
دوستان یه سوال :
من اگه یه فایل سنگین رو مثلا از ساعت 12 شب بزارم برای دانلود ، خودش اتوماتیک وقتی ساعت دو بشه به صورت رایگان میشه و حجم رو کم نمیکنه دیگه ؟
یا اینکه باید از ساعت دو به بعد بزارم برای دانلود ؟
فکر میکنم خودش اتوماتیک حجم کم نمیکنه؟
چرا از 12 شب مخوای بزاری؟ همون از ساعت 2 بزار به جای اینکه یه روزه دانلود کنی دو روزه دانلود کن
مشکلی برای دو یا سه روزه ندارم ولی مسئله اینجاست که من ساعت 5 صبح بلند میشم و اصولا اصلا 2 شب رو نمیبینم . به خاطر همین میخاستم دو سه ساعت زودتر بزارم دانلود شروع بشه .نقل قول:
عزیزم کامپیوترتو تنظیم کن ساعت 2 روشن شه و دانلود کنه اگر بلد نیستس بگو کمکت کنمنقل قول:
سلام.
دوستان من اشتراک صبا نت دارم (مشهد).به تازگی حدود 10 روز میشه سرعتم افت کرده .بعد از کلی این در و اون در زدن بهم گفتن یه مشکلی تو مرکز مخابراتی شما پیش امده که الان درست شده ولی متاسفانه برای من درست نشده بود گفتند مودم خرابه ،رفتم مودم جدید گرفتم ،ویندوز رو عوض کردم ولی بازم به اون چیزی که قبلا بود نرسیده.من قبل از مشکلات از سایت speedtest.net ،پینگ و سرعت دانلود می گرفتم خوب بود :سرعت دانلود بین 2.5 الی 3:0 بود (که عالیه) پینگ هم همیشه 60 الی 80 بود (که اونم خوب بود) .چون رو سرعت یه کمی حساس هستم همیشه تست سرعت می گرفتم فرقی هم نداشت از سایتهای داخلی یا سایتهای خارجی دانلود می کردم با idm سرعتم حدود 300 الی 350 کیلو بیت بر پانیه بود (البته بعضی مواقع بیشتر یا کمتر می شد)به عنوان مثال از چند سایت موزیک معروف: فیلم ،موزیک می گرفتم سرعتم عالی بود.
ولی الان سرعتم از همون سایتها کم شده و فقط از سایتهای مثل p30world (که اونم خود پشتیبانی گفت ازش دانلود کن ببین چطوری هست ) سرعت خوبه و از بقیه سایتها در حدود 100 الی 200 کیلو هست.از سایتspeedtest.net هم که بعد از وقایع تست میگیرم سرعت دانلودم رو در 1.00 یا کمتر حدود 0.6 یا 0.7 کیلو بیت نشون میده به پشتیبانی می گم اقا من قبلا سرعتم اینجوری بوده از این سایت speed تست می گرفتم سرعتم خوب بوده میگه اونا اشتباه می کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم به پشتیبانی زنگ می زنم میگه از سمت ما مشکلی نداره و زیر بار نمیره موندم چیکار کنم؟
یه بنده خدایی می گفت که شاید اونا سرویس شما رو اینطوری کردند که سرعت دانلود از سایتهای داخلی خوبه ولی از سایتهای که سرورهاشون اون طرفه سرعتتون خود به خود کم مشه .خلاصه الان اوضایی داریم ،نمیدونم یقه کی رو بگیرم،هیچی هم جوابگو نیست؟سرعتم قطره ای شده؟
نمیدونم چی بگم من در بحث های تکنیکی زیاد سر رشته ندارمنقل قول:
اما شنیدم که اگه زیاد از دانلود شبانه رایگان استفاده کنی یا با پر مصرف ها شیر میکنند یا سرعت کم میکنند
یه پیشنهاد دارم یک روز یا دو روز از دانلود شبانه استفاده نکن ببین فرقی میکنه
باور کن من اصلا تا حالا از سروویس شبانه استفاده نکردم ونمی دونم از ساعت چند شروع و یوزر و پسش چیه؟
دوستان سرویس 256 دانلودش در روز چنده ؟ مال من حدود 110 کیلوبایت هست طبیعیه ؟ قبلنا من با 256 کیلوبیت تا 220 کیلوبایت دانلود داشتم ...
من با 128 تونستم تا 220 هم بکشمنقل قول:
برای شما هم اینطوری شده که وقتی وصل میشی صبا یک پیغام تبریک عید میاره و 30 ثانیه معطل ات میکنه تا وصلات کنه
(اجازه بده از اینترنت استفاده کنی؟!)
به جای اینکه عیدی بدهند پیغام زوری تبریک میفرستند!
اره برای منم همینطور شد مسخره ها:n22:نقل قول:
نقل قول:
مال منم اینطوری شده. بجای اینکه بیان عیدی بدن، اینو میدن:12:
آره ماله منم همینطوریه ......:n03:نقل قول:
بلی.نقل قول:
من که بیچارره کردند
راستش لپ تابمو میخام بزارم روشن بمونه تا آپدیت انتی ویروس بیت دیفندر که حدوده 300 مگ هست رو انجام بده .نقل قول:
لپ تاب که روشنه ولی نمیشه آپدیت رو مثلا از ساعت 2 صبح فعال کنم . واسه همین هم میخام وقتی بیدارم مثلا ساعت 12 شب بزارم آپدیت شروع بشه .
فقط نمیدونم خودش از دو به بعد اتومات میره رو شبانه یا اینکه از حجمم کم میکنه ؟
چه مسخره
شما پس از 40 ثانیه میتوانید از شبکه استفاده کنید!
:n24::n24:
چند بار بگم صبانت آشغال نته آشغال نت:n21:نقل قول:
واقعا" مسخرست ... امروز هر وقت وصل میشدم این پیغام رو میداد ...نقل قول:
تبریک زورکی ...
حیف که دانلود شبانش واسه من خوبه وگرنه میرفتم از صبا ...
شما مگه شبی چقدرمی گیری ؟نقل قول:
ازسرورخارجی یا داخلی
تقریبا" 7 تا 8 گیگ ...نقل قول:
فرقی ندازه چه سرورای داخلی چه خارجی . . .
خیلی خوب می گیری شاید حتما سیاسیت صبانت کشوری نیست وشهر به شهرفرق داره چون تو مشهد که با دومگ هم نصف این مقدارنمی شه گرفتنقل قول:
قبلنا شبی 4 گیگ میگرفتم از وقتی که بستن رو 4 مگ همیشه سرعت فیکس 440 بوده ( البته به جز ماه رمضان) پشتیبانیش هم بد نبوده . . . یعنی تا الان باهاشون درگیری نداشتم ... :n24:نقل قول:
شبانه با 2 مگ چه سرعتی دان میکنن؟