:n08::n08::n08:نقل قول:
واقعا اگه کسی ثبت نام بکنه کلاه رفته سرش :weird:
Printable View
:n08::n08::n08:نقل قول:
واقعا اگه کسی ثبت نام بکنه کلاه رفته سرش :weird:
دوست عزیز من همه پستهای شما رو خوندم و مطمن شدم شما عامل مخابرات هستیدنقل قول:
این سرویس جدید بیشتر تبلیغ هست برای سایت فایل نیکو چون یوزر های زیاد میشن و سایت معروف(من تا حالا اسمش رو نشنیده بودم)
بعد حالا به جای اینکه اول رایگان بزاره اومدن ماهی 8 تومن براش گذاشتن من موندم این چی داره که ماهی 8 تومن براش بدن
باز یه لچری چیزی میداشت که میشد از سروهای خارجی انتقال داد بهش و دانلود کرد یه چیزی ولی با شرایط کنونی مفتش هم ارزش وقت تلف کردن نداره
ما رو باش صبح که خبرش رو گذاشتن توی این تایپیک خوشحال شدیم و گفتیم چه عجب مخابرات اصفهان هم میخواد طرح نامحدود بزاره فقط پیش خودم میگفتم ایشاا... تعرفه هاش هم خوب باشه ولی ... (چه فکر کردیم چی شد!)
بیشتر یک تبلیغ بود تا طرح البته ربطی به طرح های مخابرات نداره ... این دوست عزیزمون هم از نوع صحبت و پست هاشون در گذشته میشد فهمید که یک جایگاهی در مخابرات یا همین سایت فایل نیکو دارد ... در هر صورت برای افراد مبتدی و کسانی که تازه اینترنت راه اندازی کردند میتونه جالب باشه ...
یه سوالی من دارم ، الان چرا کسی که 8 تومن اینجا میده کلاه سرش رفته ؟ ماهی 8 تومن که هزینه ی 2 گیگ ترافیکه . این سایت فایل نیکو و گیم نیکو هم محتوای خوبی دارند ، حد انتظاراتتون در چه حدیه ؟ 8 هزارتومن اینترنت نامحدود ؟
ببینید کاربرایی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنن اکثرشون افراد عادی هستن انقدر عادی که اصلا خبری از این طرح ندارن اصلا سایت مخابرات نمیرن که بخوان خبر دار بشن سایت برن و متوجه هم بشن انقدر استفاده ازش دنگ و فنگ داره که نگو چند تا از دوستای خود من یه ترافیک تموم میشه به من زنگ میزنن دیگه حساب کن این کانفبگ مودم میخواد!!!!
میمونه کاربرای حرفه ای که تعدادشون هم خیلی کمتر از اون عده بالایی هست به نظرتون این سایت چی داره که یه کاربر حرفه ای رو به سمت خودش بکشه؟ اصلا کاری به هزینش ندارم اصلا فکر کن مفتی هست!!
صرف اینکه ترافیک رایگان باشه طرف میاد تو این سایت مگه این سایت چی داره فوقش هر محتوایی داشته باشه(تازه اگه به روز باشه) همه رو میتونه توی بازه دانلود رایگانش استفاده کنه من هر چی نگاه کدم اصلا چیز جالبی نداشت
کوچکترین کاری که میتونن انجام بدن تا موفق بشن این هست که سایت فضا بده به هر کس و بتونه فایل توی فضای خودش لچ کنه(از سرور های خارجی و داخلی) و بعدش دانلود کنه
به نظر من تنها راهی که میتونه این سایت رو موفق کنه همین هست و گرنه محکوم به شکست هست
========
راستی یه سوال سرعتی که میده چقدره؟ بستگی داره به سرعت یوزر یا تا اخر شیرش باز هست؟
من نمیدونم با چه دیدی به قضیه نگاه میکنید ، یا اینکه دنبال چی توی این سایته میگشتید . تقریبا اکثر نرم افزار هایی که افراد متعدد نیاز دارند رو داره و الانم هم که هی ریفرش بکنید میبینید که داره تند تند آپدیت میشه . داره روش کار میشه مشخصا !!نقل قول:
در مورد کانفیگ مودم تا حدی موافقم ، ولی خب یه باره و اینطوری که شما میگی " انقدر دنگ و فنگ" نداره ! زحمتشم دقیقا عین را انداختن اینترنت هست ، چیز اضافه ای نداره ، دقیقا یه PVC جدید تعریف میشه با یورز و پس جدید . ( البته یه چیز جالب اینکه میتونی از رفیقات هزینه نصب بگیری براشون را بندازی :دی )
بعد اینکه حالا کاربرای حرفه ای ، کاربرای حرفه ای دنبال چین ؟ چجوری دسته بندی کردی کاربر های حرفه ای و غیر حرفه ای رو ؟ آدم های حرفه ای مثلا آب نمیخورن :دی ؟ این گیم نیکو ــه که حالا شاید شما فکر کنی برای ترافیکش نیست ، ولی برای پینگ 20 میلی ثانیه ، گیمر ها خیلی ترغیب میشن . من به شخصه خودم چون گیمرم ، پینگ برام خیلی مهمه توی بازی . و فایل نیکو هم که یه سایت دانلوده دیگه ، مثل همون سافت 98 و سافت گذر که میگی . ( البته سافت گذر که نسبت به سایت های دیگه محتوای خاصی نداره . فقط محتوا هایی که داره رو خوب ارائه میده . )
من فکر میکنم شما توی نظراتت بیشتر دنبال خواسته هات هستی تا اینکه این طرح رو نقد بکنی رفیق . مثلا اینجا که میگی " لیچر " بزاره مخابرات . من یه سوالی دارم :دی . مخابرات احمقه به نظرت ؟ :دی گیگی 3 تومن داره میفروشه بعد لیچر بزاره که مفتی دانلود کنیم ؟ :D .
در کل من به شخصه فکر میکنم این سرویس استارت خوبی برای رایگان شدن اینترنت داخلی هست و باید شدیدا حمایت بشه ، چون توی این گیر و دار اینترنت های بی کیفیت و گرون شرکت های اینترنتی . الان مخابرات داره کار های جدیدی میکنه و مسلما اگر موفق نشه کلا این مسیر کور میشه . به علاوه 8000 تومن پول یه ویندوزه که آدم در مغازه بخره ، توی این سایت آخرین ورژن هاشو من دیدم گذاشتن ..
بعد اینکه خداوکیلی اینترنت شبانه شرکت ها ، حتی همین مخابرات شبی 1 -2 گیگ دانلود میکنه . با این سرویس میشه 24 ساعته زد دانلود !! تازه اینکه میگی شبانه ، خب آدم مثلا یه دانلود معمولی داره و واجب ، نمیتونه که بزاره شب دانلود کنه که . این سرویس بخصوص چون روی PVC جدید تعریف میشه ، حتی اگر اینترنت عادی هم حجمش تموم بشه مثلا ، آدم میتونه مثلا حداقل یه فیلمی آهنگی بازیی چیزی دانلود کنه .. برای خانواده هایی که مثلا اقتصادی کار میکنند و میخوان هزینه ی اینترنتشون رو بیارن پایین واقعا طرح خوبی هست . من فکر میکنم شما یه مقداری کم لطفی میکنی راجع به این طرح .. ظاهر جدید فایل نیکو رو هم که ببینید مشخصه که روی این سایت دارن وقت میزارن . من فکر میکنم اینطور درست نیست که شما حالا از مخابرات خوشت نمیاد یا هر چی ، یه جوری این طرح رو بکوبی . من خودم خیلی از وضع و اوضاع اینترنت مملکت راضی نیستم ، ولی خب یه حرکت های یکم خوب هم که میشه آدم باید حمایت کنه ! نه اینکه وایسه عقب و فقط بتوپه ..
دوست دارم پاسختون رو منطقی و خارج از تعصب بدونم حداقل برای خودم . اینجا که دعوا باهم نداریم ^_^ :D
آقای اصفهان وب بهتره بجای اینکه هی سرویس جدید اضافه کنید و تبلیغ کنید و به مشترکین مخابرات اضافه کنید یه فکری به حال مشکلات کاربراتون بکنید
به خدا از بس مشترکا مخابرات را با این تبلیغا مفتتون زیاد کردید گند زده شده به کیفیت اینرنت بقیه مشترکین
یه فکری به حال اینترنت سپاهانشهر بکنید که از 7 صبح تا 3.5 شب حدود 40-20 درصد packet loss داره به این مشکل رسیدگی کنید به جا این همه تبلیغ چرت
طرح مامحدود مخابرات .. مژده مژده
جمش کنید تو رو خدا با این نت آشغالتون
منفی بافی ، منفی بافی و تهمت های فضایی ، بنده نه جایگاهی در مخابرات دارم و نه در سایت فایل نیکو منفعتی دارم ولی طبق معمول فرهنگ ایرانی تهمت زدننقل قول:
اولین برخورد در برابر چیزی است که بدون دلیل میخواهیم خرابش کنیم
خدمت شما هم عرض میکنم که اگر سرویسی مثل این "طرح بی نهایت" در کشور وجود دارد خدمت کاربران فروم معرفی کنید تا استفاده کنند
و اگر وجود ندارد(که ندارد) چطور به خودتان اجازه میدهید که به این سرویس بدون هیچ دلیل حمله کنید؟؟
منفی بافی و حرفهای بی ربط ، شما بفرمایید کدام سرویس داخلی چنین قابلیتی دارد تا کاربران فروم از آن استفاده بکنند و کلاه سرشان نرودنقل قول:
بله ، بله ، صد در صد ، شما بفرمایید در کجا عامل مخابرات هستم تا از فردا بروم همانجا، یکوقت اخراجم نکنند:n02:نقل قول:
این مواردی که فرمودید چه ربطی به بنده دارد؟؟ مگر بنده کارمند یا فروشنده مخابرات هستم؟؟نقل قول:
اگر هم دچار این توهم هستید که با توهین کردن به بنده مشکلاتتون حل میشود از توهم در بیارمتون که دو سال پیش هم کارمندهای مخابرات اینجا کلی برای پرم افزار پلوتو به من توهین کردند ولی در نهایت آبروی خودشان با پلوتو رفت
اگر مشکلی دارید با امور مشترکین صحبت کنید تا حل شود ، توهین کردن به دیگران کار آدمهای کوچک است
جناب esfahanweb من کاری ندارم از مسولین مخابرت هستید یا نه ولی همین که این طرح رو خبر داشتید و حتی قبلا هم اعلام کرده بودید بچه ها حدث زدن توی مخابرات هستید که اگه باشید هم اشکالی به شما وارد نیست
ولی صحبت من این هست من 8 تومن بدم برا این طرح چی عایدم میشه؟؟
اگه دانلودر باشم که خودتون میدونید این سایت که هیچی سایت های خیلی حرفه ای هم جوابگوی یه دانلودر نیست و باید همزمان چند تا سایت رو رصد کنه
اگه کاربر حرفه باشم که کارم دانلود های معمولی باشه مگه چقدر چیزی میخواهیم دانلود کنیم که شبانه یا تایم رایگان کم بیاد؟(حداقلش اون 8 تومن رو باهاش ترافیک میخرم وب گردی میکنم)
کاربران معمولی رو هم که گفتم اصلا سر در گم میشن با این شکل طرح دادن
و کماکان این سوالم هست که سرعت دانلود چقدره برا اعضا ایا همون سرعت خودشون هست یا سرعت تا یه حدی برا اعضا باز هست؟
متأسفانه دردآور اینجاست که اینجا حتی یکنفر حاضر نشده است اول سرویس را امتحان کند و بعد انتقاد کند، همه بدون تست سرویس به این نتیجه رسیده اند که بدرد نمی خورد :n04:
حکایت بعضی افراد اینجا حکایت آن بچه است که شب قهر کرده بود و گفته بود شام نیمخورد ، برایش شام کشیده بودند و گذاشته بودند کنار ، زیر چشمی به غذا نگاه کرد و گفت "من که شام نیمخورم ولی اینی که برای من کشیده اید کمه ، بیشتر بکشید":n02::n02::n02:
دوست عزیز کسی به شما تهمت نزد اگر من جواب کاربر های زیادی را میدهم و خیلی ها پیام میدهند که شما کارمند مخابرات هستید من هم یک کلمه جواب میدهم خیر چون یک حدس و گمانی بیش نیست و نه به من بی احترامی شده و نه به شخصی نمیدونم چرا شما اینقدر این موضوع را برای خودتان بزرگ کردید... از سایت و طرحی که معرفی کردید سپاسگذارم اما به نظر من اصلا مورد استفاده نیست هیچکدام از دوستان حمله نکردند فقط نظرات خودشان را مطرح کردند همیشه انتقاد منطقی باعث پیشرفت میشه...نقل قول:
چه عجب که حاضر شدید بحق منطقی بفرماییدنقل قول:
1- شما هشت تومان پرداخت میکنید که منابع و بازیهای مشخصی را بصورت نامحدود دانلود کنید ، ممکن است بفرمایید خودم شبانه دانلود میکنم، عملاً هر سرویس دهنده رسمی نمی تواند خیلی از فایلهای فیلم ها ، سریالها و بازیهای خاص را بخاطر مشکلات فرهنگی برای دانلود بگذارد ، حالا شما به این نیمه خالی لیوان نگاه میکنید و می گویید چرا اینها را ندارید ، من به عوض شما به نیمه پر لیوان نگاه میکنم و میگویم چه خوب که اینها را دارید
برای یک مثال همین امروز یکی از پستهای فایل نیکو بازی "Dead Space" با حجم 11 گیگ بود ، مسلم است که دانلود کردن این فایل با این سرویس بی نهایت بصرفه است
2- شبانه رایگان طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات باید محدود شود ، این یک واقعیت است که تاکنون شرکت مخابرات ایران و زیر مجموعه های استانیش در برابر این اقدام مقاومت کرده اند و دیر یا زود مجبورند که در برابر "سازمان تنظیم مقررات" تسلیم شوند ، آنروز ارزش این سرویس بیشتر نمایان می شود
3- سرعت دانلود در حال حاضر برای کلیه کاربران 2 مگابیت در کل ساعات روز است ، طبق پیش بینی ها در صورت افزایش نیاز و تعداد کاربران ، بسته به ظرفیتهای زیرساختی هر مرکز این سرعت افزایش پیدا می کند
به نظر شما انتقاد منطقی بدون استفاده از سرویس معنایی دارید؟؟ آیا من می توانم از مزه غذایی ایراد بگیرم بدون اینکه آن غذا را بخورم؟؟نقل قول:
من نمیه خالی رو نگاه کردم چون نیمه پر لیاون من توی دانلود شابنه هست
من اکثر اوقات شبا چون چیزی برا دانلود ندارم کامپیوتر رو خاموش میکنم در صورتی که تا صبح اگه بزارم دانلود چیزی حدود 6 گیگ دانلود میشه که با توجه به اینکه دو تا خط هست میشه 12 گیگ
این سایت در نگاه اول خیلی چیزی نداره که کاربر رو بکشه طرف خودش(همین بازی رو من توی یک با جفت خطم میتونم بگیریم!)
درسته این سرویس اگه یه زمانی شبانه حذف بشه ارزشمند میشه ولی فعلا که چنین اتفاقی نیافتاده و در حال حاضر موفق نیست
سرعت دانلودش هم نمیگم کمه ولی من خودم سرعتم 3 هست خیلی ها هم 5 یا 10 مگ پس عملا سرعشتون کمتر هست در صورتی که از سایتهای رایگام میتونن با حداکثر سرعتون دانلود کنن
=============
شما فقط چسبیدی به ترافیک رایگانش و به قول خودتون فقط یه نیمه لیوان رو نگاه میکنید ولی یه نگاه و مقایسه با سایت دیگه بکنید ببینید چی داره
کماکان روی حرفم هستم این سرویس با شرایط کنونی محکوم به شکست هست
ضمنا حداقل اول میزاشتید رایگان باشه یکم یوزر جمع کنید بعد پولیش میکردید!!!
موفق باشید
یعنی واقعا به نظر شما همیشه باید یه چیزی تست کرد تا انتقاد کرد؟ گاهی اوقات یه چیزایی انقدر واضح هست که نیاز به تست ندارهنقل قول:
در مورد مثالتون شاید اون غذا مسموم باشه من باید بخورم تا متوجه بشم؟؟
برای انجام بعضی کارها تفکر هم خوبه
در مورد این سرویس یه مقایسه همه چیز رو روشن میکنه
عزیز من ، من هیچ توهینی به شخصیت حقیقی شما نکردم و همه افعالم را جمع بستم و منظورم مخابراته !!!!!
یه با دیگه متن منو بخونید و متوجه میشید منظور از تبلیغ چرت و بقیه چیزایی که میگم مخابراته !!!!!
مشکل دقیقاً همینجاست که شما مرتب می گویید "اگر چیزی بخواهم شب دانلود میکنم"!!!نقل قول:
واقعیت این است که اکثر افراد اگر نرم افزاری را برای کار امروز احتیاج داشته باشید نمی توانند تا فردا صبح برای تمام شدن دانلودش صبر کنند
سرویسی می تواند موفق باشد که 24 ساعته، 7 روز هفته و 365 روز سال در دسترس باشد
مغلطه نفرمایید بزرگوار ، شما که علم غیب ندارید که بدانید غذایی مسموم است یا خیر ، اول باید آزمایش کنید و بعد بگویید مسموم است یا خیرنقل قول:
نقل قول:من خیلی نمیخوام بحث رو کشش بدم ولی حاضرم شرط ببندم این سرویس با این شرایط کنونی موفق نخواهد شدنقل قول:
مشکل شما این هست که دیدتون روی کاربرای مخابرات این هست که اینرتنت گرفتن برا دانلود!!
شما کل این صفحات رو بگرد ببین چند مورد داریم که برا دانلود گلایه کنن تازه اینایی که اینجا هستن کاربرایی هستن که تقریبا با اینتر آشنا هستن و میان توی وب
شاید باور نکنی ولی به عنوان مثال دو تا از دوستای خود من اینترنت گرفتن فقط برا شبکه های اجتماعی موبایلشون! یکیشون اصلا کامییوتر نداره یکیش هم اصلا وصل نیست به کامیپوتر
به نظر من دیدتون اشتباه هست
گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد
ضمنا شما مثلا میگید طرف ماهی 8 تومن بده تا اگه یه چیزی خواست سریع دانلود کنه (این بر میگرده به همون دید اشتباهاتون) ولی از کجا معلوم همون محتوایی که بخواد این سایت داشته باشه؟
ضمنا این مقایسه هاتون اشتباه مثلا یعنی چی 8 تومن پول یه ویندوز در مغازه هست؟؟؟؟
و در اخر به نظر شما یه اینترانت داخلی (اینترانت) ماهی چقدر ارزش داره که ادم براش بده؟ یعنی ارزشش بیشتر از ماهی 8 تومن هست؟ تازه من به شخصه اگه جایی باشه که اینترانت رو ماهی 8 تومن هم بده شاید نگیرم چون عملا هزینه اضافه هست و کمبودی ندارم از طرفی بخوام اینترانت بگیرم که از اینترنت استفاده نکنم (مثلا هزینه هام کم بشه) بازم به درد نمیوره چون با اینترانت خالی اکثر کاراهم لنگ میمونه
موفق باشید
خواهشن راهنمای کنید
من دو طرح 2 مگابیت تابستانه و 10 مگابیت حرف ای یکساله دارم بر روی یک خط
چطور میتونیم از این دو طرح به طور همزمان استفاده کنم.دو مودم wifi دارم.برای دو سیستم جدا میخوام وصل کنم ولی هر وقت مودم یک روشنه مودم دوم به هیچ عنوان وصل نمیشه.مگر اینکه اولی خاموش کنم تا دومی وصل بشه.چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اینی که اینجا گفتن مضخرفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک نکنم بشه باید دو تا خط داشته باشینقل قول:
دوستان این سامانه پلوتون امروز برا من 1 گیگ شارز کرده اتومات در حالی که من نه رو قبض خریدم و نه با درگاه بانک تو قسمت پرداختها و شارزها هم نیست یعنی رو قبض نمیاد؟؟؟؟
درود بر شما...نقل قول:
اگر فاکتور در قسمت پرداخت ها صادر نشده باشد روی قبض هزینه ایی نمیاد.
دوست عزیز همانطور که در سایت گفته شده امکان استفاده از چند طرح وجود دارد یعنی در 24ساعت شما میتوانید هر کدام از طرح های خود مثلا زرین یا کمپین و... را به صورت جداگانه استفاده کنید امکان استفاده دو مودم روی یک خط وجود ندارد.نقل قول:
دوستان این یوزر و پسی که مخابرات داده برا نت من اینقدر سادس که هر بچه ای میتونه بدستش بیاره چاره چیه؟قفل مکم که ندارن ماشالا که یوزر و پسورد رو مودم دیگه ای کار نکنه کجا باید عوضش کرد؟
داخل پنل پلوتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببینم مگه یوزر و پسورد پنل همون یوزر و پسورد نت نیست؟میزنم میگه اشتباههنقل قول:
یه سری از دوستام میگن مخابرات حجم دزدی داره درسته این؟
مغلطه ، مغلطه و فقط مغلطهنقل قول:
1- اشکال شما اینجاست که بخودتان اجازه میدهید بدون داشتن اطلاعات میدانی قضاوت کنید ، شما می فرمایید که "مشکل شما این هست که دیدتون روی کاربرای مخابرات این هست که اینرتنت گرفتن برا دانلود" ، دقیقاً بنده مطمئن هستم که بسیاری از مشترکین مخابرات این سرویس را برای دانلود بخصوص دانلودهای حجیم و شبانه گرفته اند، این موارد بر اساس اطلاعات و مشاهدات میدانی مخابرات هم تأیید شده است، پس ادعای شما مبنی بر اینکه مشترکین مخابرات هدف دانلود ندارند %100 رد می شود
2- اصولاً کاربران اینترنت همراه و موبایل ارتباطی با این تاپیک ندارند،منظور شما از مطرح کردن این موضوع فقط مغلطه است
3- مغلطه فرموده اید که "از کجا معلوم همون محتوایی که بخواد این سایت داشته باشه؟" بنده هم خدمتان عرض میکنم که "از کجا معلوم که همان محتوایی که بخواهد در این سایت وجود نداشته باشه؟" ؛ می بینید ، فقط سعی کرده اید مغلطه کنید و با یکسری پیشفرضهای غلط ادعاهای اشتباه خودتان را اثبات کنید
4- این سرویس روزبه روز پیشرفت میکند و مشترکین خودش را جذب خواهد کرد ، همینطور سرویسهای جدیدی به سرویسهای ارزش افزوده مخابرات اضافه خواهد شد، و در پایان اولین دوره شش ماهه خواهید دید که این سرویس موفق است یا خیر
شما یک یورز و پسورد پنل دارید و یا یوزر و پسورد سرویس ، این دوتا با هم متفاوت هستندنقل قول:
متأسفانه نرم افزار پلوتو مخابرات دچار خطای سیستم است ، گروهی به این می گویند حجم دزدی ولی واقعیت این است که همه نرم افزارها خطای سیستمی محاسبه دارند
ولی درصد خطای سیستمی پلوتو متأسفانه از استانداردهای رایج بالاتر است ، قطعاً هم مخابرات نیازی به حجم دزدی از کاربرانش ندارد ولی مشکل پلوتو را نتوانسته اند تا الان حل کنند
دوستان عزیز بهتره این بحث را تمام کنید من خودم این سایت مورد نظر را بررسی کردم در حال حاضر کامل نیست و ارشیو جامعی ندارد در صورتی که در دنیای امروز همه دنبال دانلود مباحث مختلفی هستند تا دانلود یک نرم افزار خاص یا کاربردی... امیدوار در آینده این سایت با دید متفاوت نسبت به کاربرها و نیازهایشان پیشرفت کند.
شرمنده ام ، من به هیچ عنوان برای نوشتن مطالبم در این فروم مصلحت اندیشی نمی کنم ، همانقدر که شما حق دارید به این سرویس حمله کنید بنده هم حق دارم دفاع کنمنقل قول:
به این می گویند "آزادی بیان"
خیلی از مباحث مختلفی که شما مبهم به آن اشاره می کنید همانند فیلمها و سریالها برای سایتهایی که فعالیت رسمی دارند غیر مجاز است
من منظورم شما نبودید دوستان دیگر بود که متوجه شدند چون موضوع این بحث با موضوع تاپیک در یک راستا و هدف نیست... شما حق دارید از هر چیزی که دوست دارید دفاع کنید اما در جایگاه خودش قاضی هم برای پاسخگویی زمان در اختیار ان فرد قرار میدهد ... یک نکته را عرض کنم هر شخصی برای هر کاری حتی ایجاد شغل یا ایده جدید اول بازار و شرایط حاکم را مورد بررسی قرار میدهد و ایده خودش را عملی میکند همیشه در مورد بهترین ایده هم منتقدین هایی هستند اما وقتی کاری با برنامه ریزی انجام بشه نیازی نیست واسه نقد یک نفر چندین ساعت وقت گذاشته بشه تا طرف مقابل و قانع کنیم شما اشتباه میگید اگر همه جای کار درست باشد هم ما مشتری خودمان را داریم هم از نقد ها در راستای پیشرفت استفاده میکنیم... نکته اخر اینکه در مورد کاستی های محتوای سایت نظری ندادم فقط گفتم با شرایط حاضر کاربر ها هیچ واکنش مثبتی به این ایده نشان نمیدهند و فقط در اینده و شرایط پیش رو شاید مورد استقبال قرار بگیرد.نقل قول:
برای شما کاربر سایت فایل نیکو! آرزوی موفقیت میکنم.
در حقیقت مشاهده بعضی نوتهای قبلی شما مشخص می کند که اصولاً معتقد هستید که اینترنت مخابرات مشکلدار است
IP ثابت!!!!! جداً!!!!نقل قول:
جداً مخابرات اعصاب خرد میکند آن هم برای وب گردی و استفاده در طول روز؟؟نقل قول:
مخابرات استان اصفهان؟؟
انشاءالله به مروز زمان مشخص می شود که چه کسی اشتباه میکرده است
برای شما هم آرزوی موفقی میکنم
سلام
من امروز در نمایشگاه بودم مخابرات طرح به نام حرفه ای، 29 گیگ، یک ساله ارائه می کرد
می خواستم بدانم سرعت دانلود شبانه اش چه قدر است
من هر شب نیاز به 1 الی 1.5 گیگ دانلود رایگان دارم، آیا این طرح تامین می شود؟؟
هر سرعتی که برای روزانه انتخاب کردید همان سرعت را در شبانه خواهید داشتنقل قول:
در نمایشگاه گفتند تا 10 مگ روی خطت باز استنقل قول:
حالا کسی هست که در طرح حرفه ای با سرعت 10 مگ شرکت داشته و یا نه؟
من خیلی برایم سرعت دانلود شبانه رایگان مهم است حدس می زنید سرعت دانلود شبانه رایگان حدود چند باشد؟
خود بنده طرح حرفه ای دارم و کیفیت خط تلفنم هم اجازه میدهد که سرعت 10 مگ را استفاده کنم سرعت در روز و شب زیاد تفاوتی ندارد ، همانطور که تست سرعتم را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتمنقل قول:
مسئله اساسی کیفیت خط فیزیکی تلفن شما است که روی چه سرعتی بتواند سینک بشود
در مورد طرح جدید:
طرح خوبیه بلخره یک ادم پیدا شده طرحی بده که برای یک سری از کاربران مفید باشد! اما توجه کنید اگر می خواهند واقعا به فکر درامد زایی و حفظ رضایت مشترک ها باشند باید به درخواست دیگر کاربران هم توجه کنند!
اگر ان سایت که راه اندازی کرده اند برای دانلود فایل به روز شود یا با یکی از سایت های معروف مثل پی سی دانلود یا همین پی سی ورلد هماهنگ کنند برای ایجاد سرور موازی در مخابرات اصفهان خیلی بهتر می شود و می توانند برای یک سری از افراد واقعا مفید باشد!
اما از این مورد نباید گذشت همه افراد دوست ندارند از این سایت ها استفاده کنند ممکن است اصلا برای دانلود فایل برنامه و فیلم به اینترنت نیایند!!
من به شخصه در ماه حدود ۲۰ گیگ اینترنت مصرف می کنم. اگر سیستمی برای تعمییر به منزل بیاورم این رقم به ۳۰ بعضی مواقع به ۴۰ گیگ می رسد! این حجم ها اصلا صرف دانلود برنامه ها ویندوزی و فیلم نمی شود! در ماه گذشته ۱۵۰ هزار تومان خرج خرید گیگ از مخابرات کردم اگر کیفیت مناسبی ارایه می شود مشکلی نبود اما پینگ بالا و سرعت لود پایین صفحات قطعی لحظه ای ارتباط و پکت لاست بالا و بسته شدن مداوم ای پی سرور های من توسط مخابرات و عدم دانش کافی پشتیبان ها و نقص در مهندسی نرم افزاری پلوتون و نقص در پیاده سازی پلوتون* از مشکلاتی است که کار با این اینترنت را سخت می کند!
*(سیستمی که ورودش به مخابرات با بحث و ماجرا همراه بوده بهتر از این نمی شود! )
بیایید دروغ نگوییم و طرف داری بی جا نکنیم! تحمل واقعیت راحت تر می شود اگر به ان شاخ و برگ ندهیم!
الان اکثرا دارن میگن مخابرات برای وبگردی در طول روز اعصاب خرد کنه و وافعیت هم همینه
مخابرات یعنی : packet loss ، مشکل با وی پی ان و کریو و چندتا مشکل دیگه
مخابرات فقط و فقط برای دانلود از سرورهای داخلی خوبه
همین و بس
آقای اصفهان وب شما هم که میگید سرعت دانلود را در طول روز محدود نمیکنه اشتباه میگید چون برای من به شخصه محدود میشه سرعت
من طرح حرفه ای ها دارم و خطم روی 10 مگ هست
اوایل این طرح سرعت تا 1.1 مگابایت میرفت هم روز و هم شب ولی الان 2 هفته هست کلا سرعت این طرح رو محدود کردند.
حالا چرا میگم محدود کردند چون دقیقا تو این 2 هفته از سایت فایل نیکو با همون سرعت 1.1 مگابیت دانلود میکنه !!!!
کاش هیچ وقت طرفداری الکی و با تعصب نکنیم !!!!!
من خودم چند سال از مخابرات سرویس دارم ..باید بگم پشتیبانی مخابرات بک سری آدم بی اطلاع از نت هستند .....در خصوص سرویس 10 مگ که میگن خط تا 10 مگ بازه ..... آخه مگه شیر آبخوری هست که باز باشه یکم شعور به مخاطب هم بزارید خوب هست ......در خصوص سرویس مخابرات باید بگم تا 12 ظهر سرعت عالی و از 12 تا 3 و 4 شب سرعت حداکثر 100 KB حالا چه میخواد خطت رو 10 مگ باشه یا 3 مگ باشه با DLC باشه ...یا DLC نباشه .....خط تلفن بتونه کیفیت را سینک کنه ....خط تلفن نتونه کیفیت را سینک کنه ..... نویز داشته باشی ..نویز نداشته باشی ....همینه .......... یک سری افراد جدید الورد هم میخوان تبلیغ مخابرات رو بکنن و بگن آره ما خیلی خفنیم اما نمیدونن که تو اون مدرسه ایی که درس میخوندد ما مدیر مدرسه بودیمنقل قول: