پس یعنی اسپیکر بگیرم ؟ 5.1 ؟نقل قول:
شما تا 700 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ :n16:
Printable View
پس یعنی اسپیکر بگیرم ؟ 5.1 ؟نقل قول:
شما تا 700 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ :n16:
اگر تی وی در خروجی نوری صدای 5.1 پشتیبانی میکنه میتونید یه ست اسپیکر با ورودی نوری بگیریدنقل قول:
با این هزینه باید پکیج های مخصوص گیم بگیرید. مثل Logitech یا مارک های مشابه
دوست عزیزنقل قول:
اگر قصد خرید اسپیکر دارید با ورودی اپتیکال من لاجیتک z906 را پیشنهاد می دم فوق العاده قوی هست و حتی از همه ی سینما خانگی های 1000 وات قوی تر هست
ساب 8 اینچی داره
قیمت 1400
چیز عالی هست
thx هم ساپورت می کنه که گواه بر کیفیت بی نظیر این اسپیکر قدرتمند است
در نظر داشته باش لاجیک 906 نسبت به کیفیت معمولی و امکانات قیمت بسیار بالای دارهنقل قول:
چند قوطی پلاستیک با یه بلندگوی فول رنج فقط مناسب گیم های 5.1 هست.
صدای اچ دی اجرا نمیکنه یعنی فقط دالبی دیجیتال 448 و دی تی اس 640 کیلوبایت که برای فناوری امروز صدا خیلی خیلی ضعیف و ابتدایی. البته برای ماهواره و فیلم های دانلودی کافی
چیپ dsp نداره و با توجه به تحلیل ها صدای بسیار خشگی داره
همچنین thx ساپورت کردنی نیست و فقط یه گواهی نامه دالبی سینمای که هیچ وقت به بلندگوهای فول رنج گیم داده نمیشه و این کمپانی روی بلندگوهاش فقط از لوگوی این گواهی نامه استفاده کرده.
حرف های اقا داوود تایید میشه
ولی در حال حاظر بهترین اسپیکر 5.1 در ایران همین هست
اما قیمتش بالا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این مدل که معرفی کردم عالیه ولی اگر از پایونیر بخواید بگیرید مدل RS33 میتونید بگیرید گرچه آمپش به خوبی آمپ دنون نیست.لازم به ذکره هر دو موردی هم که خدمتتون معرفی کردم از بودجه شما بیشتره.بین 1.5 الی 2 هستند.
مجموعه بلندگوی YAMAHA ns-P116 + آمپ X500 دنون هم میتونید بگیرید.
با ورودی اپتیکال از محصولات ال جی و سامسونگ مدلی مد نظرم نیست.میتونید با مراجعه با نمایندگی یک مدل انتخاب کنید.نقل قول:
سینمای بلوری میتونید MCS-737 پایونیر بگیرید با بودجه 1100
آیا تعویض آمپ پایونیر rs 777 با دنون avr-x1000 یا avr-x2000 نتیجه بهتری میده؟
نقل قول:سلام و تشکر بابت راهنماییتوننقل قول:
به نظر شما این مدل دنون بهتر از پایونره؟ میشه یه سایت بهم معرفی کنید که بتونم مشخصات این دنون را ببینم.
اگه بخواهید یه مدل قدرتمند و با کیفیت از پایونر بهم معرفی کنید کدوم مدل را پیشنهاد میدید در مورد بودجه هم 1.5 باشه و کمی بیشتر بشه مهم نیست فقط کیفیت واسم مهمه چون نمیخوام تا 4 5 سال دیگه هزینه کنم
بازم ممنون بابا کمک و لطفتون
من تو پست شماره 9006 جواب سوال شمارو دادمنقل قول:
من صدای دنون بیشتر میپسندمنقل قول:
خوب من از بلوری پلیر صرفنظر کردم. نظرتون در مورد این دو مدل پایونیر چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین این دو مدل پایونیر و ال جی یا سامسونگ در این رده قیمتی، کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنون
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بنده بالاخره تصمیم گرفتم سینمای خانگی را از برند سونی انتخاب کنم چون led بنده سونی مدل w904 هست و به گفته دوستانم واسه اینکه باهم ست بشه این برند را انتخاب کردم حالا بین مدلهای زیر گیر کردم از اساتید محترم خواهش دارم بهترین مدل را به بنده معرفی کنن:
SZ 1000
E960
DZ950
DZ940
E985
E6100
تشکر فراوان
اگر پشتیبانی از بلوری براتون مهم نیست من sz1000 را پیشنهاد میدمنقل قول:
خودم دارم راضیم ازش صداش عالیه
تشکر و ارادتنقل قول:
نه پشتیبانی از بلوری برام مهم نیست چون کنسول بازی ps4 دارم و میشه واسه دیدن فیلم از اون استفاده کنم البته اگه بشه به سینمای خانگی متصل کرد؟؟
شما دنبال مدل های باش که ورودی hdmi داشته باشه. فکر نمیکنم سونی 1000 این امکان داشته باشه. فقط نوری که اصلا مناسب ps4 نیست چون این کنسول از صدای اچ دی پشتیبانی میکنهنقل قول:
چند مدل پایونیر ورودی hdmi داره که شما میتونی کنسول بهش وصل و یک خروجی به تی وی متصل کنی و از صدای و تصویر اچ دی لذت ببری
نقل قول:
اشتباه می کنید
اتفاقا sz1000 سونی هم ورودی hdmi داره و هم خروجی اچ دی ام ای
من تلویزیون سونی w804 را از طریق hdmi به سینما وصل کردم
کلا 1000 سونی 4 تا اچ دی ام ای می خوره که یکیش قابلیت ورودی صدا را دارد که به اصطلاح arc می گویند
داداش اینم دو فیلم از سینما خانگی خودمنقل قول:
sony sz1000
با ال ای دی خودم w804 خیلی خوب مچ هستند و با یک کنترل میشه خاموش یا روشن کرد
گفتم اطمینان ندارمنقل قول:
ببین داداش منظورت از این دو ویدئو چیهنقل قول:
چیرو میخوای نشون بدی؟ قدرت که مشخص فقط یه صدای جیغ و اون بیسی هم که دوست داری اصلا وجود نداره چرا که نشانه ای از بیس نیست. چی رو نوشتی غول
من یه ویدئوی کوتاه از سیستمی که خودم دارم برات گذاشتم خوب به برگ های گلدان که تو فاصله 1.5 متر بلندگوها هست توجه کن
خوب به لرزش زمین که دوربین قرار داره دقت کن
فکر کن چه صدای داره پخش میشه که در فاصله 1.5 متری اون قدرت هوای خروجی و زمین میلرزه حالا برو و مقایسه کن
خواستی ویدئو های برات میزارم که تو خوابم نمیتونی تصور کنی قدرت یعنی چی. کدوم یکی از قوطی های که تو فروشگاه شنیدی این جریان هوارو جا به جا میکنه و زمین میلرزه
روزی که برای مصاحبه خدمت استاد بودم قبلش برام یه دمو از سیستمشون که افتخاری برام بود دیدن و شنیدن اون سیستم گرفتند. زمین زیر پا موج بر میداشت. تمام شیشه های سالن مجاور سیستم ایشون مجهز به شیشه های دو لایه هستند و قبل از هر دمو در سالن برای جلوگیری از فروریختن شیشه های قدی باز می کنند.
سیستم در پیت من ببین حالا تصویر کن اون سیستمی که از منزل ایشون برات عکس دادم چه صدای ایجاد میکنه. میدونی زمین موج برداره یعنی چی؟
خوب نگاه کن سیستم معمولی من
منظوری نداشتم فقط خواستم این بنده خدا را که می خواد سینما سونی 1000 بخره با صداش اشنا بشهنقل قول:
داداش شما بد متوجه شدی
من اصلا برای کل کل نیامدم این جا
فقط من اعصبانی میشم وقتی می بینم کسی داره به برند سونی توهین می کنه و اعتبار این برند بزرگ را زیر سوال می بره
در مورد مقایسه هم اصلا مقایسه درستی نیست چون سیستم شما حداقل فکر کنم 10 برابر قیمت 1000 سونی را داشته باشه
شما دارید های اند را با سینما معمولی مقایسه می کنید؟
شما امپلی جدا و حرفه ای دارید و یک جفت باند قدرتمند و یک ساب قدرتمند حالا بگو چقدر هزینه کردی تا بهت بگم؟
sz1000 سونی باید با هم رده ها خودش مقایسه بشه که در هم رده های خودش مثل سامسونگ و ال جی و پایونیر جز بهترین ها هست
من خودم اینو می دونم که تو زمینه صدا هیچ انتهایی وجود ندارد و به قول قدیمی ها هر چقدر پول بدی همون قدر اش می خوری:n02:
ولی خداییش خوشم اومد از سیستمت
مارک باندا و ساب و امپلی چیه؟
چقدر برات تمام شد قیمتش؟
ببینید اصلا مهم نیست من چی دارم یا چه صداهای شنیدمنقل قول:
فقط میخوام بهت بگم از توهم این سیستم های سینمای خانگی یا هرچی که اشمشون هست بیرون بیای و فکر نکنی چه صدای داری میشنوی
این صدای که زمین زیر پا میلرزه یه اشغال در مقابل سیستم های که گفتم زمین موج برمیداره و از حس ترس تو مبل جم میشی
غول به چند ووفر 2 اینچ تو یه قوطی با یه ووفر 6 تو یه کابینت 2 لیتری نئوپان نمیگن
اون سیستم های سینمایی سونی یا پایونیر یا هر برند دیگه فقط جنبه تجاری و سرگرمی دارن
اره با حرفاتون کاملا موافقم
و من منکر این نیستم که این سیستم های تجاری همشون بیشتر جنبه زینتی دارند و فقط کار راه انداز هستند
اون سیستمی که استاد برزین داشت 140 میلیون قیمتش بود باید هم چیز بیستی باشه با اون ساب های بزرگ
اون سیستم وحشت باید اسمش را بزاریم
اصلا بی خیال این بحث ها
ما که نمی تونیم 140 میلیون هزینه کنیم
سیستم خودت چیه؟
چقدر هزینه کردی؟
آره بابا بیا دوست باشم:n16:نقل قول:
آمپ و سورس یاماها همگی به پیشنهاد اقای برزین
ببخشید چند روز پیش ها یکم تند رفتم ببخش:n16:
استاد برزین هم قبول دارم فقط اون دفعه می خواستم لج شما را دربیارم:n03:
قیمت تک تک اجزای سیستم را می گی؟
سابت 12 اینچ و 660 وات rms هست درسته؟
ما چاکریم:n16:نقل قول:
نه برادر آقای برزین با نظرات کاربران فروم ها کوچیک نمیشن همانطور که سونی بزرگ با نظرات افراد کوچیک نمیشه
بله درستهنقل قول:
البته قیمت بالای نداره
سیستم من در مجموع کمتر از 5 تومن تمام شده که هیچ بحساب میاد
این دو مدل هر دو یکی هستند فقط تفاوتشون تو طراحی بلندگوهای سوراند هست.نقل قول:
پیشنهاد میکنم.توی صدا از محصولات سامسونگ و ال جی بهتر هست ولی ورودی اپتیکال نداره.اگر از این ورودی صرف نظر کنی برای شما خوبه
سلام رایان جان
اگه خاطرت باشه من یه سینما خانگی 737 پایونیر گرفته بودم ولی چون میخواستم آیفون و آیپدم هم ارتباط داشته باشن با سینما با كلی صحبت و بحث تونستم با 838 عوض كنم و یه چیزی سر بدم
هنوز استفاده نكردم از سینما، میحواستم بدونم واسه ارتباط بیسیم آی دیوایسا با سینما خانگی نیازی به مودم هست یا خیر ؟
ممنون
سلامنقل قول:
برای ارتباط بیسیم و شبکه حضور مودم اصلی ترین موضوع عست
نقل قول:
ما کوچیک شماییم داداش
اره دقیقا
[QUOTE=davood-d;8178189]بله درسته
البته قیمت بالای نداره
سیستم من در مجموع کمتر از 5
نه بابا فکر کردم بیشتر هزینه کردی
داوود جان اسم موزیکی که پلی کردی چیه؟
آقا داود سلام
یه سوال: شما جامو 426 رو با ساب 660 ست کردی؟ چون من جامو 606 دارم با ساب 300 ولی احساس می کنم همین هم بیس زیادی داره و ولوم ساب رو کم کردم حتی موقع کالیبره کردن خود آمپ هم پیام داد که ولوم ساب زیاده
این ساب و اسپیکر پیشنهاد آقای برزین بود؟
استفاده ورودی اپتیکال برای پخش صدای دالبی هست فقط؟ سورس دارای صدای دالبی هم فقط بلوری اصل هست؟نقل قول:
ممنون میشم کمی توضیح بدید، خیلی وارد نیستم.
اپتیکال برای انتقال صدای 6 کانال هست .بلوری اصل دارای صدای HD هست که فقط از طریق HDMI انتقال پیدا میکنه.نقل قول:
شما برای انتقال صدای چندکانال از HD پلیرتون به سینما به رابط اپتیکال نیاز دارید وگرنه مجبوری به صورت آنالوگ وصل کنید که صدا فقط به صورت استریو اونم با کیفیت پایین تر نسبت به اپتیکال انتقال پیدا میکنه.
Martin Garrix: Animalsنقل قول:
فقط بلندگوها آمپ و کابل هارو ایشون پیشنهاد کردن. برای ساب مدل 260 توصیه کردن که نتونستم پیدا کنم. وارد کننده اصلی جامو آقای ثابتی هستن خودشون به من گفت چون قیمت مدل ها نسبتا نزدیک ما بهترین هارو وارد می کنیمنقل قول:
تنظیمات مناسب انجام دادم و از قدرتی مناسب بلندگوها استفاده میکنم
در اینده هم که بلندگوهارو عوض کنم دیگه نیازی به خرید ساب ندارم
نه دوست عزیزنقل قول:
فکرنمیکنم نیازی باشه
چون وای فای پلیر بصورت مستقیم هست.
کاری نداره. شما پلیر رو روشن کن، وای فایش رو هم روشن کن و بعد فایلت رو از طریق گوشی یا هر دستگاهی که dlna ساپرت میکنه روی پلیر پخش کن
ببین میشه یا نه
که به نظر من میشه