سلام
من ارشد نرم کرمان قبولیدم البته علوم تحقیقاتش حالا میخوام انتقالی بگیرم ب یکی از شهرستان های استان کرمان محل سکونتم میخواستم ببینم ایا انتقالی میدن؟؟ واصلا کار خوبی هست ؟؟ یعنی مدرکش بعدا فرق نمیکنه؟؟؟
Printable View
سلام
من ارشد نرم کرمان قبولیدم البته علوم تحقیقاتش حالا میخوام انتقالی بگیرم ب یکی از شهرستان های استان کرمان محل سکونتم میخواستم ببینم ایا انتقالی میدن؟؟ واصلا کار خوبی هست ؟؟ یعنی مدرکش بعدا فرق نمیکنه؟؟؟
شما برو تو سایت azmoon.net قسمت سامانه جابجایی دانشجویان. اونجا میتونی ثبت نام کنینقل قول:
دوستان ایا مدیر گروه دسترسی و این قدرت رو داره که پیش نیاز یک درس که تاکنون اخذ نشده رو درصورتی که دانشجو ترم اخر نباشه و اون پیش نیاز رو هم تا کنون اخذ نکرده باشه صورت همنیاز دربیاره ؟
بطور مثال بنده درس پروژه بتن دارم و این درس سه درس پیش نیاز داره دوتاش رو پاس کردم ولی یکیش رو تاکنون نگرفتم و ترم دیگه برنامه درام پروژه بنن رو هم بگیرم . درصورتی ممکنه که اون درس رو برام صورت همنیاز دربیاره .
به مدیر گروه گفتم گفت همچین چیزی امکان نداره . گفتم تو نمیخای یا امکانش نیست گفت نظر من مهم نیست امکانش نیست .
درصورتی که خبر دارم در همین دانشگاه مدیر گروه های دیگه این کارو رو برای دانشجو انجام دادن .
حالا پیشنهادتون چیه ؟ برم پیش رییس دانشگاه موضوع رو مطرح کنم ؟
من الان دوهفته رقتم کلاس اگر اونا قبول کنن باید از الان برم یا ترم بعد؟؟نقل قول:
نقل قول:
دروس پیش نیاز چیزی نیست که مدیر گروه بتونه توش تغییری ایجاد کنه توی در چارت اموزشی ثبت شده شما میتونید اون دروس رو بصورت هم نیاز با هم انتخاب کنید،
یعنی پروژه بتن رو به همراه پیش نیازش ترم دیگه همنیاز کنید.این کارو اموزش براتون انجام میده
البته این در صورتی امکان داره که شما ترم اخر باشید یا یکبار درس پروژه بتن رو برداشته باشید و حذف و یا افتاده باشیدش
این کار ربطی به مدیر دانشگاه نداره و اون هم شما رو ارجاع میده به مدیر اموزش و مدیر گروه!
چیزی دیگه ام که هست اینکه همنیاز کردن درسا سخته چون مواردی رو توی درس اصلی میگن که شما باید اون رو توی پیشنیاز گذرونده باشید تا براتون ابهامی پیش نیاد.
شاید اگر معدلتون بالا باشه براتون این کار انجام بدن اگر هم نشد بنظرم عجله نکنید اینجوری ترمتون سنگین میشه و پاس کردنش سخت تر
مهلت ثبتنام مهمانی و انتقالی ترم مهر تموم شده و دیگه شمارو برای این ترم پذیرش نمیکندنقل قول:
اگر الان ثبتنام کنید میره برای ترم بهمن
این دیگه دست اونجا و دانشگاه خودتون نیست چون از مرکز اصلی تایید میشه.
اتفاقا اصلا ترمم سنگین نیست ترم اینده . پیش نیاز دروس پروزه سازه های بتن ارمه 2 و تحلیل سازه های 2 و مهندسی پی هستش . من بین همه ی این دروس فقط درس پی رو نگذروندم و ترم دیگه میخوام بردارمش .نقل قول:
ولی درس پروژه رو هم میخوام بردارم درصورتی که یکی از پیش نیازهاش که درس پی هست رو تا حالا نگرفتم .
اما در رابطه با همنیاز کردن هم میدونم مدیر گروه یکی دیگه از رشته ها همین کار رو برای دانشجوش در همین دانشگاه انجام داده .
حالا شما پیشنهادتون چیه ؟ به کجا مراجعه کنم ؟ چطور رضایتشون رو جلب کنم ؟
نقل قول:
شما کدوم دانشگاهی ؟
ببینید اگر نگاهی به چارت اموزشیتون انداخته باشید بعضی از دروس هم نیاز هم هستند یعنی میشه اینارو باهم گرفت بعضی پیشنیاز هم هستند و فقط در صورتی که قبلا گفتم میشه اونارو اخذ کرد.نقل قول:
همه چی بستگی به مدیر اموزش و مدیر گروهتون داره،شاید اگر این کارو کنن بقیه دانشجوها شاکی بشند که چرا برای اون ها امکان پذیر نبود!
زمان حذف و اضافتون تموم شده؟اگر جا داریید ورش دارید بعد وسط ترم حذفش کنید تا ترم دیگه بتونید با اون درس پروژه برش دارید.
باید ببینید اون دانشجو چه شرایطی داشته که مدیر گروه براش این کارو کرده،
والا نمیدونم چی بگید که انجام بدن چون مدیر گروه و مدیر اموزش حرف حرف خودشه و بنوعی به قول خودش طبق قانون عمل میکنه ولی برید پیش مدیر گروهتون اگه اون راضی بشه حل میشه.
بعدش فکر کنم مسئول اموزش باید براتون این کارو انجام بده تا موقع انتخاب واحد با اخطار مواجه نشید.
سلام به همه،
یه سوال داشتم :
روز اول که برای ثبت نام مراجعه میکنیم چقد باید پول بدیم؟منظورم این که میشه کارهای اداری رو انجام داد و اون مبلغ 95هزار تومن بیمه و... رو داد و یک روزه دیگه یرای کارهای مالی مراجعه کرد؟
اصن میخوام بدونم روز ثبت نام ترتیب کاری چیه،حتما باید همون روز اول چک رو بدی،یا نه مثلن فرداش میشه برای کارهای مالی اقدام کنی؟
سلامنقل قول:
روز اول ثبتنام باید یه مبلغی رو از شهریه ثابت بریزید تا براتون انتخاب واحد کنند و بعد از انتخاب واحد شهریه متغییر رو بریزید.
من روز اول کارای اداریمو کردم فرداش رفتم یکمی از شهریه ثابتو ریختم،(شهریه ثابت 650 تومن بود من 400 ریختم)
باقیشو وقتی انتخاب واحد کردن برام تا قبل از امتحانای ترم اول یعنی تاقبل از گرفتن کارت ورود به جلسه ریختم.
اگر میخوایید چک بدید که باید بعد از کارهای اداری برید قسمت مالی کارتون رو انجام بدین .
حد اقل یک سوم از شهریه ثابت رو باید بریزید فکر کنم.
از زمان ثبتنامم چند سال گذشته من روند خودمو گفتم ولی شاید دوستان این ترم ثبتنام کردند و با خبر باشند
سلام این انتقالی ارشدا که توی azmoon.net هست
میشه ثبت نام کرد ولی نرفت؟؟ یا اگر قبول کردن حتما باید بری؟
میشه یه ترم تو ازاد شهر خودم بخونم بعدش انتقالی برا پیام نور شهر خودم ادامه تحصیل بدم؟
پسرم، دلیلش هم مالیه
کلا از انتقالی یکبار میشه در هر مقطع استفاده کردنقل قول:
نقل قول:
نمیشه متاستفانه
سلام بورسیه دانشگاه ازاد مقطع دکتری را چجوری میدن شرایطش رو خوندم...ایا به دانشگاهی که ارشد گرقتی هم بستگی داره؟؟؟
دوستان پانزدهمين دوره تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر كشور بزودي شروع ميشه
بعد سايت دانشگاه ما زده كه اعضاي هيئت علمي رزومه و كارهاشون رو ارسال كنند !
دانشجويان نميتونن ؟؟؟
بعد سوال بعدي اينكه نميشه بصورت مستقيم ارسال كنيم نه از طرف دانشگاه؟
تشكر
تجلیسل برای مدال اوران و افراد دارای ثبت اختراع هست ....نقل قول:
شما برای همکاری با دانشگاه باید به باشگاه فرهنگی داشنگاه مراجعه کنید ...
دوستان من معافیت تحصیلیمو از پلیس +10 گرفتم
ولی هنوز به دانشگاه تحویل ندادم
میخواستم بدونم مشکلی نداره؟
شنبه میخوام بدم
برای ثبت نهاای ثبتام شما برگه معافیت تحصیلی باید باشه.تا استعام بدون مشکل تحصیلتون به دانشگاه صادر بشهنقل قول:
برای ثبت نهای ثبتام شما برگه معافیت تحصیلی باید باشه.تا استعام بدون مشکل تحصیلتون به دانشگاه صادر بشهنقل قول:
دوستان اینجا کسی برای تحصیل خارج از کشور اقدام کرده؟؟ من بیچاره شدم تا بتونم مدارک لازم رو بگیرم ولی نمی تونم حالیشون کنم که چه می خوام. مثلا تعداد واحدهایی که مونده تا پاس کنم یا اطلاعات کلی در مورد رشتم (مهندسی صنایع) که چند واحده و مدت دوره چقدره. تنها چیزی که تونستم بگیرم ریز نمراتم بوده. می خواستم بدونم دانشگاه آزاد مرجعی نداره که در مورد رشته هاش همچین اطلاعاتی داشته باشه؟ کسی تا حالا اقدامی مشابه من نکرده؟
این مدارکیه که یکی از دانشگاه های اتریش برای مدیریت زنجیره تامین می خواد
محتوای مخفی: wu
آقا من شهرویر به صورت بدون آزمون کارشناسی قبول شدم و او نزمان نمی تونستم واسه ترم مهر ثبت نام کنم چون یکی از درسام نمرش نیومده بود، پرس و جو کردم گفتن می تونی واسه ترم بهمن ثبت نام کنی، میخوام بدونم این ثبت نام ترم بهمن چه زمانیه؟ چه شرایطی داره؟ باید شهریه ثابت ترم قبل رو پرداخت کنم؟ کسی تجربه داشته؟
الان تو سایت سازمان سنجش یه خبرایی نوشته شده در مورد ثبت نام بدون آزمون برای مراکز غیر دولتی، این به من مربوط می شه؟ (دوباره باید شرکت کنم برای بدون آزمون؟):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد یونی ازاد شما از فردا تا اسفتد هر زمانی بری ثبت نامت میکنن ولی شهریه ثابت این ترم رو ازت میگیرن..نقل قول:
اگه در مورد آزاد داری صحبت میکنی،هیچ ربطی به سازمان سنجش ندارهنقل قول:
در مواقعی که بدون آزمون برای مهرماه قبول میشی،باید حتما بری و اگه نری اون رشته ای که قبول شدی سوخته*
اما اگر با آزمون جایی قبول شدی،میتونی بهمن ماه هم برای ثبت نام بری؛منتها نبمی از شهریه ثابت ترم مهر ماه رو که نرفتی باید بدی:sq_11:*
*در مورد اول اگه بخوای بهمن بری دانشگاه باید در بدون آزمون دوباره شرکت کتی که همین الآن هم این سامانه باز هست و میتونی ثبت نام کنی:
← [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*در مورد دوم هم اگه بخوای پول اضافه ندی باید تکمیل ظرفیت شرکت کنی،که اون سامانه هم بازه ولی زودتر بری بهتره چون معلوم نیست تا کی بازه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اون لینک سنجشی که دادی مربوط یه غیرانتقاعی ها و پیام نور صرفا بر اساس سوابق تحصیلی است.
موفق باشی!
سلامنقل قول:
ممنون
آره من مورد اولی هستم
من الان از طریق سایت مرکز آزمون برای نیمسال دوم ثبت نام کردم
توی اخبار نوشته بود که ثبت نام برای نیمسال دوم تا آذر ادامه داره
و نتایجش هم دی ماه میاد.
امیدوارم دیگه مشکلی وجود نداشته باشه و شهریه اضافه هم لازم نشه بدم.
حالا این با آزمون و بدون آزمون در اعتبار مدرکی که می دن تاثیر داره؟ البته من فکر می کنم بدون آزمون حتی بهتر هم هست چون من معدلم بالا بوده.
بعد یه سوال دیگه: این تکمیل ظرفیته که الان ثبت نامش هست مال اونایی هست که تازه دیپلم گرفتن و کنکور دادن؟
دوستان کسانی که کارشناسی میخونن میتونن مدرک معادل کاردانی بگیرن برای سرکار رفتن؟ اگه آره چند واحد باید پاس شده باشه؟
آره میشه. باید 70 واحد پاس کرده باشی معدلت هم بالای 12 باشه.
سلام
دوستان لطفا وضعیت مالیتون رو چک کنید از سامانه ببینید براتون بدهی منظور شده یا نه!
انگار علاوه بر اون 15 % شهریه که زیاد شده برای من و دوستام در واحد واحد های دیگه مبلغ دروس آزمایشگاه به طور چشم گیری نزدیک به 400 هزارتومن افزایش پیدا کرده!
سلام کسی میدونه شماره تلقن سنجش و پذیرش چند هست؟؟؟ این ۲۳۵۳۳۰ میگه اشتباه هست..
قابل توجه دانشجویان گرامی
دانشجویان گرامی جهت نقل و انتقالات نیمسال دوم از تاریخ 93/09/15 الی 93/09/30 با ورود به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام نموده و با توجه به مورد درخواست نسبت به اسکن مدارک مربوطه اقدام نمایند.
سلامامیخوام ارشد نرم افزار کنکور شرکت کنم. اما از هزینه های ارشد ازاد در رشتم هیچ اطلاعی ندارم لطفا راهنمایی کنید هر ترم چقدر میشه؟ چند ترم طول میکشه؟اگه کسی از دانشگاه خوراسگان یا نجف اباد هست لطفا بگه باچه رتبه ای قبول شده
سلام لطفا سوال خودتون رو توی این تاپیک مطرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حذف شود.....
دوستان من يه سوالي داشتم اينه كه رفتم به مديد گروه گفتم كه درس انقلاب پاس كنم يا دفاع مقدس كه گفت از اين دو تا يكي رو بايد پاس كني ! منم دفاع رو پاس كردم.بعد از سرپرست معارف پرسيدم گفت انقلاب احباري و دفاع اختياري بوده !!
حالا واقعا اختياري بوده و من بايد از اول انقلاب هم پاس كنم ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
من میخوام مدرک موقت فارغ التحصیلی بگیرم اما کارت دانشجویی و کارت اتوماسیون ندارم! یعنی فکر کنم صادر نکردن برام... مشکلی پیش میاد؟
چقدر طول می کشه تا بعد از اینکه مدرک موقت گرفتم، مدرک اصلی رو بهم بدن؟
سلام
کسی میدونه دانشگاه آزاد چند جلسه غیبت درس رو حذف میکنه ؟ الان من 5،6 جلسه نرفتم هنوز حذف نکردن ! راسته که دانشگاه آزاد خیلی سخت شده و اکثرا سخت میگیرن و جلسه میزارن تا دانشجو بیفته و دوباره درس رو برداره؟ :n03:
میگن که اگر 3 جلسه توی هر دانشگاهی غیبت کنی از درس حذف میشی اما با وجود غیبت های زیادی که داشتم تا حالا حذفم نکردن!نقل قول:
از طرفی بستگی به استاد داره،اگه استادی سر کلاسش حضور غیاب نمیکنه و میگه برام مهم پس حذفی در کار نیست،بهتره که با استادتون صحبت کنید و بگید غیبتتون موجه بود تا حذفتون نکنه.
جای نگرانی نداره.
جلسه ای هم در کار نیست.تمام سخت گیری های دانشگاه به رئیس مرکز برمیگرده
نخیر مشکلی پیش نمیاد اگر به مسئول دانشجویی بگید خودش ردیف میکنه براتون.نقل قول:
مدرک اصلی 2 3 سال بعد اماده میشه! من الان 3 ساله کاردانیو تموم کردم هنوز مدرک اصلی رو ندادن برای کارشناسیمم تازه دان مدرک اصلی ورودی 89 رو میدن!!!
ببنید شما باید توی هر ترم یکی از دروش معارف رو پاس کنید این اجباریهنقل قول:
منم انقلاب اسلامی رو پاس کردم دیگه نیازی به دفاع مقدس نبود
ولی اگر ترم های دیگه درس معارفی نداشتین که پاس کنید دفاع رو بگیرید. بلاخره که باید درسی از معارف پاس کنید حالا اول اخرش فرق نداره
دروس عمومی رو اغلب بچه ها توش بمشکل میخورن برای انتخاب ولی موضوع نگران کننده ای نیست.
انديشه 1 و 2 و انقلاب اسلامي و اخلاق اسلامي و تاريخ تحليلي صدر اسلام و تاريخ فرهنگ و تمدن و دفاع مقدسهر ترم باید یکی از اینارو پاس کنید و ترتیبش مهم نیست
شما مطمئنید ؟نقل قول:
ببنید شما باید توی هر ترم یکی از دروش معارف رو پاس کنید این اجباریه
منم انقلاب اسلامی رو پاس کردم دیگه نیازی به دفاع مقدس نبود
ولی اگر ترم های دیگه درس معارفی نداشتین که پاس کنید دفاع رو بگیرید. بلاخره که باید درسی از معارف پاس کنید حالا اول اخرش فرق نداره
دروس عمومی رو اغلب بچه ها توش بمشکل میخورن برای انتخاب ولی موضوع نگران کننده ای نیست.
انديشه 1 و 2 و انقلاب اسلامي و اخلاق اسلامي و تاريخ تحليلي صدر اسلام و تاريخ فرهنگ و تمدن و دفاع مقدس
هر ترم باید یکی از اینارو پاس کنید و ترتیبش مهم نیست
چون که به ما گفتن که بین تاریخ تحلیلی صدر اسلام و تاریخ فرهنگ و تمدن فقط یکی رو پاس کنید کافیه.
برای همین پرسیدم که بین دفاع مقدس و انقلاب هم هم این طوری هست یا خیر !
من ترم پیش تاریخ تحیلی صدر اسلام پاس کردم و این ترم چون چیزی از درسا نمونده بود باید یه عمومی انتخاب میکردم فرهنگ و تمدن انتخاب کردمنقل قول:
رفتم امور دانشجویی برام انتخاب واحد کرد و گفت مشکلی نیست.
اگر امور دانشجویی گفته موردی نداره پس حتما نداره دیگه!
بهتره این قضیه رو روشن کنید با مدیر گروهتون من هم حتما پیگیر هستم تا شکم بر طرف بشه.