آقا یکی کلا فلسفه دوئل رو بگه: دی
با سلاح سرد دوئل چجوری میشه؟!
تو کوئست وقتی میگه بیا با نلانی دوئل کن، چجوری بفهمیم که چطور جا خالی بدیم یا کجاش رو بزنیم؟!
Printable View
آقا یکی کلا فلسفه دوئل رو بگه: دی
با سلاح سرد دوئل چجوری میشه؟!
تو کوئست وقتی میگه بیا با نلانی دوئل کن، چجوری بفهمیم که چطور جا خالی بدیم یا کجاش رو بزنیم؟!
منم دبروز بلاخره تونستم 100 گلد بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی چه حالی میده انرژی زود زود پر میشه در هر خواب خیلی بیشتر انرژی گرفته می شود از همه مهمتر پول بیشتری می گیرم و از اونم مهمتر شانسم در پیدا کردن وسایل خیلی خوب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی اکانت های من رو از شهر بنداز بیرون مثل اینکه اینا نمیخوان پس بدن
The rules state that each person is only allowed one one account per world which is the reason you were banned
تجربه خوبی بود اگر شما هم دو تا اکانت تو یه ورد دارید دیر یا زود بن میشین این کار رو نکنید .
فكر كنم اين كه يه دفعه تمام اكونت هات رو به شهر دعوت كردي باعث شد كه ... .نقل قول:
حاجی اکانت های من رو از شهر بنداز بیرون مثل اینکه اینا نمیخوان پس بدن
The rules state that each person is only allowed one one account per world which is the reason you were banned
تجربه خوبی بود اگر شما هم دو تا اکانت تو یه ورد دارید دیر یا زود بن میشین این کار رو نکنید .
===
به هر حال خيلي ناراحت شدم.
===
ايشالا ورلد بعدي!!
نه حاجی آخه دو تا اکانت داشتم که اصلا توی شهر نبودن و زیر لول 10 و به همراه اینا بن شدن !نقل قول:
فكر كنم اين كه يه دفعه تمام اكونت هات رو به شهر دعوت كردي باعث شد كه ... .
chaghal مجزا
holyprince مجزا
kharkar-kopol-sllayer با هم
بن شدن xD
بیخیال حاجی ایشالا ورد بعدی .نقل قول:
به هر حال خيلي ناراحت شدم.
===
ايشالا ورلد بعدي!!
فقط من یه تیکت گذاشتم که قوانین رو درست کنین با هم مغایرت دارن .
دامین ------------- را میفروشم خریدار نبود :دی
حالا کی میاد سرور ایران راه بندازه رفتی خریدی . ما یه چیزی گفتیم :31:
شماره موبایلو سانسور کردم D: .کد:% This is the IRNIC Whois server.
% Note: this output has been filtered.
% Information related to '-------------'
domain: -------------
remarks: (Domain Holder) ArAsh Atik
remarks: (Domain Holder Address) shahid bagheri st, behshar, mazandaran, IR
admin-c: aa923-irnic
tech-c: aa923-irnic
zone-c: aa923-irnic
source: IRNIC # Filtered
person: ArAsh Atik
remarks: ---
address: ---
e-mail: jojok09@gmail.com
phone: +989***7381
fax-no:
nic-hdl: aa923-irnic
source: IRNIC # Filtered
سانسور نمیخواد من مگه مغز خر خردم اطلاعات درست بدم؟؟ :دینقل قول:
شماره موبایلو سانسور کردم D: .
اگه میتونی از پسش بر بیای با مسئولان وست مکاتبه کن سرور ایران راه بنداز xDنقل قول:
سانسور نمیخواد من مگه مغز خر خردم اطلاعات درست بدم؟؟
من نه پول دارم که سرور راه بندازم نه اینگلیسیسم خوبه :دینقل قول:
اگه میتونی از پسش بر بیای با مسئولان وست مکاتبه کن سرور ایران راه بنداز xD
دامین رو بگیرم بهشون 500 دلار بفروشم :دی
يوزر جديد مبارك!!نقل قول:
اگه میتونی از پسش بر بیای با مسئولان وست مکاتبه کن سرور ایران راه بنداز xD
===
سرور راه بندازن زبانش فارسي ديگه؟ مترجم نمي خوان؟!!
اين يارو چي ميگه؟
کد:http://forum.the-west.net/showthread.php?t=17832
پول کجا بود سرور بزنم !!!
یکی بهشون میل بده بگین به ما اجازه بدین این بازی را به زبان فارسی با دامین فارسی درست کنیم در عوض پول بگیریم:دی
اونوقت كد هاي بازي لو ميره! حداكثر متن بهمون ميدن ميگن ترجمه كنيد!!نقل قول:
یکی بهشون میل بده بگین به ما اجازه بدین این بازی را به زبان فارسی با دامین فارسی درست کنیم در عوض پول بگیریم:biggrin:
چه کد های؟؟:دینقل قول:
اونوقت كد هاي بازي لو ميره! حداكثر متن بهمون ميدن ميگن ترجمه كنيد!!
دامین رو بهشون بفروشیم؟؟
1000 دلار خوبه
اگه قبول ميكنن بفروش!! اما اگه اونجا خودت سايت داشته باشي و بازديد خوبي هم داشته باشه فكر كنم گرون تر بخرن!!نقل قول:
دامین رو بهشون بفروشیم؟؟
1000 دلار خوبه
:دی من خودم گیج شدم :دی
شاید بگیرم روی سایتم که تو تابستون باز میشه بندازم.
فعلا که فقط آپلودر سایت راه اندازی شد فرومش که پشتیبانی میگه باید بخری :دی
الان مونده یک مدیریت محتوا مثل جوملا نصب کنم تا کار سایت تموم بشه :دی
ممنون حاجی اینو ساختم که روش یه شیوه جدید اسکیل رو تست کنم برای ورد 10
برای راه اندازی سرور باید یه فضا و دامنه خوب در اختیار داشته باشی بعد اونا ماژول زبان رو به شما میدن تا ترجمه کنین بعد از ترجمه اونا از طریق کنترل پنل شما فایل های بازی رو میریزن و دیتابیس رو ست میکنن . نقش شما این وسط اینه که باید مسئول پشتیبانی باشی . همین ! بقیه کارا مثل آپدیت و راه اندازی ورد جدید و تعمییر باگ ها و ... به عهده خود اونهاست
دامنه رو ازت نمیخرن مگه اینکه یه ایرانی بخواد سرور ایران رو راه بندازه چون تنها منبع درآمد تبلیغات و قسمت پریمیوم هستش که هیچ کدوم بدرد اونا نمیخوره و درآمدش به صاحب سرور ایرانی میرسه
ولش کن از دامین برای خودم استفاده میکنم:دی
چاقال چند صفحه قبل رو بخون!!
نقل قول:بالاخره پست های من اومد :20: واقعا نمی دونم چی بگم به این مدیرا!!!!!نقل قول:
chaghal به نظرم خیلی بعیده اکانت هاتو پس بدن چون خیلی تابلو کردی با 2 اکانتت حمله می کردی اما اگه بتونی خالی ببندی واسشون خوبه ! تا حالا چیزی جواب دادن بهت ؟
یکی جواب بده دیگه:41:نقل قول:
سلام.
من چقدر بهتون گفتم مولتی بازی نکنید.گفتم تو ورلد 1 چند نفر از اعضامون رو بن کردم.گفتم با مولتی ها به یه نفر اتک ندید.
حاج عمو شاهده که من چقدر گفتم ولی گوش نکردید.حالا حقته که بن بشی...
همونطور كه كه با سلاح گرم دوئل ميكنن!! ميتوني سلاح گرم برداري ميتوني هم سلاح سرد برداري! كسي كه سلاح سرد داره بايد رو vigor كار كنه كسي كه سلاح گرم داره بايد رو shooting كار كنه!نقل قول:
برا كوئست اول اهداف و جاخالي ها رو همه روي يه طرف تنظيم كن اگه بردي كه هيچ اگه باختي اونقدر جاها رو عوض كن بالاخره ببري!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:توصيه هاي ايمني را جدي بگيري... !!!نقل قول:
پس تو کوئست نمیشه دید طرف چجوری واسه خودش رو تنظیم کرده ما هم سوء استفاده کنیم؟: دینقل قول:
دوباره دوئل میکنیم ( بازم تو کوئست ) احتمال نداره حریفمون متدش رو عوض کنه؟
نه!نقل قول:
پس تو کوئست نمیشه دید طرف چجوری واسه خودش رو تنظیم کرده ما هم سوء استفاده کنیم؟: دی
نميدونم دقيقا ولي بعيده!نقل قول:
دوباره دوئل میکنیم ( بازم تو کوئست ) احتمال نداره حریفمون متدش رو عوض کنه؟
هرگز نشه فراموش ، توصیه های هادی خرگوش ! :27: ( شوخی بود هادی جان :31: )نقل قول:
دوستان چه خبر؟؟
لول دوئلم رو که تو امضام میبینی؟پس حواست باشه نیام ورلد 9 بکشمت...:21::27::31:نقل قول:
مگه امکان داره از ورلد 1 با همون لولت بیایی ورلد 9 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اره تو لول های بالا یه وسیله میده که بین ورلها هم میتونی بری واسه دوئل فقطنقل قول:
البته کلی انرژی و پول می گیره !
Rob Crockett Today at 4:15 AM
I was inquiring about the possibility of our towns joining an alliance and having great friendship. This way we can help eachother and protect eachother if need be. If you are interested let me know, thank you.
Rob Crockett (The Club)
این شهر کلوب درخواست داده ! چی بگم بهش ؟؟؟ ما قرار نیست با اونیکی شهریا مرج شیم ؟؟؟؟
من توی این شهر هستم.
کسی اینگلیسی لده بگه من یوزر رو بهش بدم تا ببینه و چک کنه :دی
اینم درباره پیمان الیینقل قول:
Allys ⇒ The Tri City or Lake alliencePage : »1«
Sauceysauce On 4/5/09 at 11:48 AM Quote
I have been thinking (oh no!) that maby we should try forming an tri city allience with hard time, KOMICA or whatever they are and us. We are already allys with Hard Time, so this might not be that hard. Also, we are the three best in the area not including Chang ang or whatever and the towns to the east.
hen1 On 4/5/09 at 1:26 PM Quote
Komica would be good coz there's a couple of duellers attacked me from that town - might also want to think about Tombstone - there's a couple got me from there too - anyone else had trouble from those towns?
eboueahleb On 4/6/09 at 9:04 AM Quote
KOMICA is ok.NAP is necessary at least ,in case they would not ally with us.
Rob Crockett On 4/20/09 at 4:57 AM Quote
Do we have a NAP with komica or an alliance yet? And if not is there a roadblock in it?
Sauceysauce On 4/20/09 at 7:31 AM Quote
Im thinking of ways to approach. Ive talked to tombstone and it might happen.
Edited by Sauceysauce On 4/20/09 at 7:32 AM
Rob Crockett On 4/22/09 at 8:38 PM Quote
I have heard from Komica just in random talks with one of the founders Edison Chen and he stated that they all decided not to align with anyone in our area.
Rob Crockett On 4/22/09 at 9:13 PM Quote
Does anyone think we should try to bury that hatchet with cyrus the great and try to allign with them, since there does not seem to be a chance of alligning with komica. Also what are your thoughts about Chang An and alligning with them?
Sauceysauce On 4/22/09 at 9:14 PM Quote
Really think chang would ally? Not much of a chance. There is hopes of a empire being started with us and some other towns that would boost the town and give us allot of leavrage.
Rob Crockett On 4/23/09 at 1:35 AM Quote
So what does everyone think about trying to bury the hatchet with Cyrus the Great?
از پرتوتايپ ميل زدن مي خوان مرج شن با ما!!
===
مرج شدن يعني چي؟؟
يعني ما بلند شيم بريم تو شهرشون؟
یا اونا بیان تو شهر مانقل قول:
کلا یعنی قاطی شدن و به هم چسبیدن
احتمالا منظورشون اینه ما بریم اونجا
فهميدم مرج يعني چي!!
===
فوندر Prototype ميل زده ميگه: ما شهر هاي خوبي داريم. اما تو دوئل آشغاليم! مي تونيم با هم مرج بشيم و همه اعضاي شما به استثناي اونايي كه لولشون كمتر از 20 هست بيان شهر ما. اونوقت ما هم توي دوئل و هم ساخت و ساز خيلي قوي ميشم و وقتي فورت بياد مي زنيم دهن چانگ آن رو آسفالت مي كنيم!!
===
چي كار كنيم؟
اسم شهره چیه؟؟
یا چانگ آن جنگ نداره؟؟