میخواستم PLEXTOR بگیرم....نقل قول:
Printable View
میخواستم PLEXTOR بگیرم....نقل قول:
چه خبره من 3 سال پیش pioneer با گارانتی گرفتم 45 تومن که فکر کنم حالا شده 35-40 تومننقل قول:
موفق باشید
فكر كنم تازه گرفتي ديويدي رايترت رو. بعداً معلوم ميشه جنسش عاليه يا نه. البته اميدوارم كه عالي كار كنه برات!نقل قول:
سرويس هاي اكو شاتل به صورت شِير (Share) يك به هشت هستن.
يعني يك سرويس اي دي اس ال بين 8 مشترك تقسيم ميشه براي همين هم سرعت واقعي براي يك سرويس اكو 512 حدود 64 هستش يعني 512 تقسيم بر هشت.
بنابراين به نظر من قيمتش به صرفه نيست نسبت به بعضي ديگه از شركتها. در كل جا داره كه ارزونتر بشه.
مثلاً سرويس 256 پارس آنلاين به صورت 1 به 4 عرضه مي شه. بنابراين سرعتش برابر با سرويس اكو 512 شاتل هست. و قيمتش حدود 3 هزار تومن ارزونتر هست.
کسانی که Art1 دارن :
تا حالا از 18 گیگ ترافیکی که توی پنل کاربری نوشته استفاده کردین ؟ هزینش رو ازتون گرفتن ؟
من ماه پیش تا 17 گیگ استفاده کردم هیچی روی پیش فاکتور بعدی نیومد...این ماه هم میخوام بخورمش!:31:
دوست عزیز برای این سرعت دانلود یک هشتم سرویس هست که مثلا 512kbs واحدش کیلو بیت هست ولی سرعت دانلود که میگی واحدش kBs کیلو بایت هست و یک بایت 8 بیت هست!نقل قول:
هر هشت بیت می شود یک بایت
در ویندوز و نرم افزار های IDM سرعت دانلود را بر اساس کیلو بایت (kB) نشان می دهند
ولی فروشندگان اینترنت ISP ها سرعت را بر اساس کیلو بیت (kb) عنوان می کنند
برای مثال اگر شما یک اینترنت 128kb داشته باشید سرعت دانلود شما 16kB خواهد بود
128/8=16
اون قدیما (ینی 2 سال پیش) اینطوری بود که هر چی بیشتر از سرویست استفاده می کردی 2-3 ماه بعدش توی قبضت میومد.الان رو نمی دونم تغییر کرده باشهنقل قول:
نقل قول:
ويرايش شد...
دوستان ديگر جواب داده بودند
سلام بچه ها
ای دی اس ال شاتل دم خونه ما نمایندگی داره(1 کافی نت هستش)
حالا از اونجا بگیرم یا از دفتر مرکزیش؟
یا اینترنتی؟
مرسی
ببینم مگه آرت1 محدودیتش 12 گیگ نبود؟نقل قول:
اینترنتی چون 5 هزار تومان تخفیف شامل اینترنتی ها میشهنقل قول:
دقیق نمیدونم ولی اینترنتی مثل این که تخفیف داره.....نقل قول:
خبری از قیمت PLEXTOR ندارید یعنی گرون میدند؟؟؟نقل قول:
شاید مارک معروفی باشد ولی من اسمشم نشنیدمنقل قول:
چرا پایونیر نمیگیری هم
1.کیفیت خوب
2.گارانتی یک ساله
قیمت مناسبیم دارد
موفق باشید
من تجربه سوزوکی رو 3 ساله که دارم،3 تا دو وی دی رایتر داریم رو 3 تا سیستم ، یکیش رو 3 سال پیش خریدم، یکیش رو 2 سال پیش و یکیش رو بتازگی. هر سه هم تا حالا عالی بودن.نقل قول:
الانم 12 گیک هست، اون 18 گیگ مشکل نرم افزاری هست، مراقب باشید بخاطر استفاده از حجم اضافی یه دفعه یه فاکتور تپل مپل براتون صادر نشه! البته شانسی هم هست، یه دفعه دیدی 18 گیگ هم استفاده کردی و خبری هم نشد! شاتله دیگه، دست و دلبازیش زبونزد خاص و عامه!:31:نقل قول:
دوستان من درخواست تغییر سرویس از art3 به eco512 رو دادم و فاکتور شارژ رو شاتل به قیمت eco 512 برای من فرستاد.یعنی دیگه از دوره جدید سرویس من 512 میشه؟؟ برای درخواست ترافیک اضافه چکار باید بکنم؟؟؟ قیمتهاش چجورین؟ تشکر
نمیدونم ولی احتمالا از ابتدای دوره ی جدید 512 میشهنقل قول:
اکو 512 که ماهانه 18900 تومن هست
برای ترافیک اضافه هم که میری تو پنل کاربریت و آنلاین میخری . قیمت هر گیگ اضافه هم 9270 تومن هست:46:
17 گیگ دانلود کردی !!!نقل قول:
سرعت دانلودت مگه از 21 هم بیشتر میشه ؟
پس کل ماهو دانلود کردی فقط :27:
من خودم شماره سریال کارت طلایی شاتل رو از ehsan_old گرفتم و لازم نیست خود کارت باشه!شماره سریال رو بهشون بگی تخفیف رو واست منظور می کنندنقل قول:
بخوای از art بری به eco باید 25000تومن بدی باز؟
و واسه شارژ هر ماه میشه از کارت طلایی استفاده کرد ؟
وو کارت طلایی از کجا آوردید ؟
فکر کنم کارت طلایی واسه شارژ نیستش...واسه خرید اولیه هستنقل قول:
نقل قول:درسته پارسا جان، کارت طلایی فقط یکبار و اونم برای سرویس اولیه هست. اون 25 تومن هم نیازی نیست بدید، اون برای رانژه و نصب هست.نقل قول:
از کجا بفهمم میتونم اک. بگیرم یا نه ؟پیش شمارم 8802 و مرکز مخابرات قدس هستم .
میشه بگید
و اینکه اون میزان ميزان ترافيك/ گيگا بايت که واسه 3ماهه نوشته واسه کل سه ماهه یا برای هر ماه ؟
مثلا 128 رو 3 ماه 5 gb واسه کل 3 ماه؟
تو این صفحه باید میگشتی پیش شمارتونقل قول:
خیر فقط ظاهرا شما تحت پوشش آرت هستین و اکو نمیتونید بگیریدکد:http://shatel.ir/content/view/160/36/lang,fa_IR/
اون میزان ترافیک برای کل سه ماه هستش
برای مخابرات پیام نور ( 4441 )
میشه اکو گرفت یا نه ؟
آخه یکی از دوستان میگفت که هنوز نمیدن
من از کجا بیارم 29 تومن بدم ....
سلام یک سوال داشتم
من از سرویسEco256-3استفاده میکنم و مشکل اساسیی که دارم :
برای مثال در عرض یک رب کانکت بودن چند مگ از حجم دانلودم کم میشه !:19:
و در اون لحظه هیچ چی دانلود نمی کنم و مطمعنم هیچی اپدیت نمیشه (1000 بار چک کردم)
please HELP:19:
این جوری پیش بره اکنت سه ماهم یک ماهه مصرف میشه:18::18:
یا احتمال داره از برنامه هات خودشون رو آپدیت میکنند با ویندوز آپدیتت فعاله یا این که سایت هایی میری که از لحاظ حجمی سنگین هستند آنتی ویروس هم فکر نکنم زیاد مصرف کنه...نقل قول:
parsa205 جان من همه ی چیزهایی که گفتی رو چک کردم نبود
اونوقت باري ehsan_old ثبت شد؟ يعني كارتش باطل شد؟نقل قول:
سلام دوستان. سرعت دانلود یه سرویس اکو 128 چه قدر باید باشه؟
برای من تا 65 کیلوبایت میرسه. طبیعیه؟
یه هفته پیش تا 20 بیشتر نبود و قابلیت ریزیوم دانلود داشت. ولی الان که 65 شده دیگه این قابلیت رو نداره!
مشگل چیه؟"
مال شاتل بین 16 الی 18 هستش ولی اخیرا شاتل به 128 ها حال داده سرعت دانلودشون شده 65 در ضمن قابلیت رزیوم به لینک دانلود و سایتش بستگی داره نه به شاتل ....نقل قول:
اصلش که باید 16 باشه!نقل قول:
ریزیوم هم بستگی به سروری داره که ازش دانلود میکنی !به سرعت دانلود و ADSL , دایل آپ بستگی داره!
سلام بچه ها
من قرار اکو 512 از شاتل داشته باشم!!!! حالا چرا قرار؟!
چونکه امروز خطم رانژه شده و چراغ مودم هم دیدم ثابت شده دیگه! ولی هرچی مودم رو کانفیگ می کنم وصل نمیشه! 1000 بار مودم رو ریست کارخونه ای کردم و دوباره کانفیگ کردم ، نشد که نشد! تا جایی پیش رفتم که حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز هم نشد که نشد!!! مودم من USRobotics 9115 هست. اروری هم که میده 678 هست و تو همون connecting throug WAN miniport این ارور رو میده! شاتل هم میگه اشتباه کانفیگ کردی! اصلا محاله من اشتباه کانفیگ کرده باشم،من وقتی از شرکت لایزر adsl می گرفتم خودم مودمم رو کانفیگ کردم!!!
حالا یکی از اون اپراتور ها میگه که فایروال مودمت رو خاموش کن ، ولی تو تنظیماش اصلا نیست جایی که بتونم به فایروال دسترسی داشته باشم!
کمکم کنید که من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه دوست عزیز. لینکهای رپید که کلا" ریزیومش از بین رفته. اکثر سایتهای دیگه هم همینطوره!نقل قول:
ولی قبلش از 20 تا شاید یکی بود. ولی الان از 20 تا حداقل 19 تاش شایدم 20 تاش همینطوره!:18::31:
اگه پست بالای سر خودتون رو میخوندین متوجه جوابتون میشدین:دینقل قول:
دوستان اصفهانی کسی هست که به هر طریقی سریال فرار از زندان را داشته باشد یه ندا بمن بده کارش دارم
موفق باشید
من آرت 128 دارمنقل قول:
پس چرا مال مـــــــــــــــــــــن نـــــــــــــــــشــــــ ـــــــــــــــــــده؟:19:
چون فقط برای eco ها اینجوری شده !!! :41:نقل قول:
کسی می تونه بهم چند تا کارت طلایی بده واسه رفیقام می خوام بهشون قول دادم .به خود شاتل تو قسمت کاربری خودم زدم بفرستن ولی نیومد
باید بری حضوری بگیرینقل قول:
آخه خیلی دوره اون تو سهروردی من هم تو امیر آباد جای نزدیک تری سراغ داری ؟
راستی من الن آرت 128 دارم و 29 تومن هر ماه میدم واکو هم نمیشه بگیرم بهم چی پیشنهاد میکنید برم یه شرکت دیگه ؟