نقل قول:
سلام
کتاب شیمی اموزشی کم حجم نیست .....
چون گاج / خیلی سبز/ مبتکران که فعلا بهترین ها هستند هر سه پر حجمند
البته شما خب لازم نیست همه تستهاش رو بزنید
سعی کنید تستهای دولتی چند سال اخیر رور بزنید
موفق باشید
نقل قول:
سلام
کتاب شیمی اموزشی کم حجم نیست .....
چون گاج / خیلی سبز/ مبتکران که فعلا بهترین ها هستند هر سه پر حجمند
البته شما خب لازم نیست همه تستهاش رو بزنید
سعی کنید تستهای دولتی چند سال اخیر رور بزنید
موفق باشید
سلام
چند وقت میشه به فروم نیومدم . اگه اشتباه نکنم 200 صفحه تاپیک رو رفتین از اون موقع . اون وقتا تو P30world فقط میومدم «آموزش عالی» ، توی آموزش عالی هم فقط و فقط «راهنمای جامع کتاب» ...
راستش اینجا خونه منه ... اینجا وطن منه ... چه بد حسیه اگه بدونی که نمیتونی دیگه تو جایی که خیلی دوسش داری فعالیت کنی ... من باید میرفتم ...
شاید Farshidshd میتونست کاری کنه من نرم . ولی ...
------------------------
در هر صورت اومدم بعد مدتها که بگم هنوز تاپیکی رو که عاشق و دیونشم رو از یاد نبردم ؛ هر چند نمیتونم زود زود بهش سر بزنم ...
هر چند فرشید جان میتونه اینو اسپم اعلام کنه ولی اون میدونه من چی میگم . اون میدونه من چی میکشم . گمون میکنم به اعتبار زحماتی که برای این تاپیک کشیدم ، اجازه دارم یه پست هم که شده از دلم بگم ...
امیدوارم همه دوستایی که زمانی با هم بودیم ، من رو از یاد نبرده باشن . همیشه دوستون داشتم . همیشه ...
هر چند شاید چند ماه دیگه بازم طاقت نیارم و بیام حداقل یه خط بنویسم ولی الان وقتشه دیگه که بگم :
خداحافظ ... :11:
نمي دونم جاي درستي دارم بيان مي كنم يا نه ( به احتمال زياد نه ، شما ببخشيد )
دوستان يكي از دبيرامون مي گفت : يكي تا دوم راهنمايي فكر مي كرد دروغ بگه مي ميره و ... ( تا دوم دروغ نگفت ) بعدش يه دروغ گفت و ديد چيزي نشد و الانم كارش از دروغ رسيده به زندان
حالا منو فرض كنيد اون مردم ، تا ٣ ٤ سال پيش ( الان دوم دبيرستانم ) درسمو مي خوندم اما يه چند وقتيه كه يه جوري شدم ، نمي تونم بخونم ، نمي دونم چرا ، مثلاً امتحان هم داريم هيچي ، حتي يه كلمه
كسي از دوستان راه كاري براي من يا اون آقاهه سراغ داره ؟؟؟ ممكنه شيوه ي غلطي رو براي خوندن شروع كردم و از درس زدم كرد ؟؟؟ راه حلش و ... ؟؟؟
اگه شرايطمو دقيق تر مي خوايد بدونيد سوأل بپرسين جواب مي دم
فقط خواهش مي كنم كمكم كنيد
با تشكر
ويرايش : من تابستون مي خوام سوم رو بخونم ، بهترين كتاب هاي كمك درسي رو معرفي مي كنيد كه نمايشگاه كتاب بگيرم ؟؟؟
[/QUOTE]
شاید با ادم درس نخون رفیق شدی خیلی تاثیر داره:13:نقل قول:
خيلي خيلي ممنونم از پاسخ گويي
درس نخون كه چه عرض كنم ، اون وقت هايي هم كه درس مي خوندم تغس و لوس نبودم ، مثلاً قرار مي ذاشتيم نخونيم منم نمي خوندم
اما يكي از دوستام مي دونم خودش مي خونه اما مي گه نمي خونم و ... متأسفانه من باهاش هم سرويسي ام ( من شهر خودمون مدرسه نمي رم و حدود ١ ساعتي تو سرويسيم ) هر چند ارتباط زيادي نداريم اما حس خوبي ندارم
اتفاقاً نفر ١ كشور بغل دستيمه ، باهاش خيلي خيلي خيلي هم صميمي هستم ...
بذارين چند تا از شرايطمو بگم شايد دليلشو فهميديد ...
من تا سوم راهنمايي مدرسه ي عادي بودم ( از اين بابت خيلي هم ناراحت بودم ، چون مدارس خاص قبول شده بودم و بابام نذاشت برم ، الان درك مي كنم كه چرا نذاشت و بهترهم شد نرفتم ، نه از لحاظ درسي ، از لحاظ اجتماعي و آسيب ها ، آخه بايد تو خوابگاه مي بودم )
پارسال كه اول دبيرستان بودم مدرسه ي نمونه دولتي قبول شدم و رفتم ( خوابگاه )
همه ي هم خوابگاهيام دوستاي شهر خودمون بودن ، شايد اين مسائل براي شما خنده دار باشه اما خيلي اذيت مي شدم ، من تو دوره ي راهنمايي تو شهرمون اول بودم ، بچه ها هم بهانه مي آوردن مي خونه و ... اول كه رفتم خوابگاه مي ديدن كه نمي خونم باز هم اول مي شم ، براي همين هي الفاظي به كار مي بردن كه خيلي بهم آسيب مي زد ( هر چند يه چند وقتيه بي تفاوت بودن رو ياد گرفتم ، نظرات ديگران برام مهم نيست ديگه )
پارسال يه اطلاعيه اومد با عنوان تكميل ظرفيت تيزهوشان ( من سوم به اول مطمئن بودم قبول مي شم اما نشدم ، خيلي حالم گرفته شد اما زماني كه فهميدم من به هيچ وجه نمي تونستم قبول شم حالم بهتر شد ( تيزهوشانيا فقط نمادين امتحان مي دادن ، همه اساميشون رد شده بود توي دفتر نمره سال بعد ) ) من هم امتحان دادم و الان دوميم و سمپادم
تا پارسال فكر مي كردم مثلاً اول كشور مدرسه نمي آد و داره سوألات حل نشده ي خيام رو حل مي كنه و ...
امسال كه فهميدم واقعاً مي تونم در حد نفر اول باشم بيشتر داره بهم آسيب مي زنه ، باور كنيد خيلي راه ها رو امتحان كردم :
بعضي ها مي گن هدف هاي بزرگ بساز و همش ياد آوري كن و كلاً از اين حرفا ، من همشونو دارم ، هدفم خيلي خيلي برام مهمه الان و ...
اما هنوزم درست نشده كه نشده !!!
البته يه چيز ديگه هم هست ، ما شهرمون زياد تاپ نيست ، رقابت توش نبود ، تا دو سال پيش كه همين هم سرويسيم اومد مدرسه ي ما كه كمي رقابت داشتيم ، من هم نمي دونم چيجوري بگم ، وقتي كه رتبم از اون بهتر مي شه خيال مي كنم الان چي شده باشم و ديگه يجورايي ول مي كنم ، پيش خودم مي گم اون اينهمه مي خونه و من اصلاً نخوندم باز بهتر شدم پس بهترم و ... ( اين متن ها رو جوري نخونيد و تصور نكنيد من خيلي وسواس دارم و لوسم ، اونقدر به درس و نمره توجه نمي كنم ، ولي احتمال مي دم اگه لوس بودم الان همون طور پيش مي رفتم و الان وضعيت اصليمو داشتن )
ببخشيد ادامش دادم ، ديگه تاپيك رو منحرف نمي كنم
با تشكر
خوش بحالت که تو این سن این جور نسبت به درس اهمیت میدی .از الان داری میگی فرصت ها رفت ؟ اگه بجای من بودی چی میگفتی ؟ من از دی ماه 90 شروع کردم واسه کنکور 91 و اینجوری که تو نا امیدی من نا امید نیستم ! زیاد به خودت سختی نده . کسی از سال دومی انتظار نداره روزی 10 ساعت بخونه . فقط مطالعه روزانه داشته باشه . و این مورد آخر رو حتما جدی بگیر تا مثل من الان پشیمون نشی ! پشیمونم از اینکه چرا سال دوم مخصوصا سوم رو جدی نگرفتم !نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
من تابستون براي سوم برنامه ريختم ، رياضيا رو كه تموم مي كنم مشكلي نيست ( حسابان ، جبر ، هندسه و ... )
عربي رو هم چون خيلي ضعيفم بيشتر روش تمركز مي كنم و مشكلم رو حل مي كنم
اما به دليل مشكلات متراژي و زماني نمي تونم به كلاس هاي تابستون برسم ، براي همين مي خوام بهترين كتاب هاي كمك آموزشي كتاب محوري اين درس هايي رو كه مي گم بهم بگيد چي بهترينه ( اگه كتاب ها جامع ١ ٢ ٣ بود هم مشكلي نيست ، صرفاً نه اينكه رو خود سوم تمركز كنيد ) :
١.ادبيات ( ادبيات ١ هم كنكور مي آد ؟؟؟ كلاً ادبياتها مدوك كتاب بهترينه ؟؟؟ )
٢.دين و زندگي ( خيلي برام مهمه ، چون هنوز كه هنوزه با سوألات آزمونيش آشنا نشدم ، براي مثال كنكور رو كدوم بخش ها بيشتر تمركز داره و كدوم كتاب بهترين شيوه رو در همون زمينه پيش گرفته ؟؟؟ )
٣.زبان فارسي
٤.عربي
٥.شيمي
٦.زبان خارجه
با تشكر فراوان !
کسی نیست به من کمک کنه :sad::sad::sad::33::33::33::37::37::37:نقل قول:
ما هم از این برنامه های تخیلی زیاد میریختیم که تابستون سوم بگیریم تمام ریاضیات سوم رو بخونیم ! بعدا میبینی نمیشه ! تو اگه کل کتابای ریاضی رو بخوای توی تابستون بخونی دیگه در طول سال حوصله درس خوندن ندارینقل قول:
عربی رو هم از عربی یک بخون ، من الان سوم هستم و توی عید عربی رو به طور کامل بستم !
1. نه ، ادبیات 1 کنکور نمیاد ، از سال اول فقط فیزیک بخش نور و آینه و اینا ( 2 فصل آخر ) میاد ، ادبیات سال سوم کتاب نخری بهتره ، اگه میخوای بخری ( جنبه تستی ) یک کتاب قرابت معنایی تالیف دکتر هامون سبطی بخر تا بتونی تمام تستای قرابت رو بزنی ، همینجوری درصد ادبیاتت 40 درصد میاد بالاتر، درضمن یه گاج سبز ادبیات هم حتما بخر
2. یه کتاب تست جامع همگامان ( دوم ، سوم ، پیش ) کفایت میکنه ، برای دینی تستی باید خط به خط کتاب رو مو به مو حفظ کنی ، 100 میزنی !
3 . خیلی سبز عالیه ، هم درسنامه هم تست
4 . اووووول از همه گلواژه، گاج سبز اومده خیلی زیاد توضیح داده که این به ضرر کسایی هست که عربیشون خوب نیست ، اگر عربی فول هستی از گاج سبز استفاده کن وگرنه سمه
5 . مبتکران عالیه
6 . مبتکران تالیف دکتر شهاب اناری ( باز شهاب اناری :دی )
و یه چیزی : سال سوم حتما از هر درس یه کتاب بخر ، بیشتر از یه کتاب فقط باعث سردرگمیت میشه
راستی من یه دوست قدیمی هستم که تو منو نمیشناسی اما من تورو میشناسم : ))
شمارتو بزارم تو سایت ؟ : ))
رمزینه رو بخر فوق العادس ( تالیف ونکاله )نقل قول:
بصورت مفهومی درس داده ، تشریحی داره ، روش هاس تستی هم داره ، اخر سر هم یه مجموعه تست داره
ادبیات 1 کنکور نمیادنقل قول:
اگه تا حالا دین و زندگی تست نزدی حتما گاج رو بگیر و سراغ همگامان نرو که سبک تست های تالیفیش شبیه کنکور نیست و ممکنه به درست اسیب بزنه . کتاب آیات گاج رو هم بگیر.
شیمی 3 هم با کتاب مبتکران میتونی روش مسلط بشی مخصوصا باید به فصل اولش خیلی دقت کنی
زبان هم تا میتونی لغت فرا بگیر:31:
اا
دوستان تصميمتونو بگيرين :31:
همگامان خوبه يا بده ؟؟؟ :31:
سلام.نقل قول:
کسی میتونه کمکی بکنه؟؟؟
چون میخوام بخرم.مخصوصا شیمی ها چون مال 85 هست اگه فرقی کرده علکی وقت خودمو هدر ندم...
ممنون
نقل قول:
سلام دوست من تغییر که نداشته یعنی خیلی جزئی ازش حذف شده البته خیلی کم
ولی برای اینکه با سبک سواللات جدید اشنا بشید توصیه میکنم کتاب چاپ جدید بگیرید
چون تقریبا هر 2 یا 3 سال سبک سوالات عوض میشه پس باید بروز باشید تا موفق باشید.
پیروز باشید
برای فیزیک کتاب فیزیک پایه مهر وماه کتاب خوبیه. درسنامه های مبتکران(همون کتابی که داری ) رو خوب بخون تو این فرصت باقیمونده بیشتر برا شیمی مجموعه تستهای سراسری رو بزن .اگه همین سراسری هارو کار کنی کافیه.. بیشتر شیمی حفظیه.اگه سوالای خاج از کشور ریاضی وتجربی رو تمرین کنی خیلی عالیهنقل قول:
دین و زندگی نشر الگو هم عالیه !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستان کتابهای آخر مهر وماه برای جمع بندی واقعا عالیه بخصوص شیمی . من ماه آخر همین کتاب رو خوندم پارسال شیمی رو 60 زدم.
سلام به همه دوستان
بنظرتون برای یادگیری برنامه نویسی net. بهترین ها کدومن؟
فارسی و جدید میخوام باشن
نمایشگاه نزدیکه...
تست های تالیفیش و برخی از نکاتی که توی آیه ها مینویسه هیچ شباهتی به سبک نکات و سوالات کنکور ندارننقل قول:
کلا گاج + آیات نکات گاج رو بگیری و سعی کنی همه آیات رو خوب به ذهن بسپاری مشکلی توی معارف نخواهی داشت
دوستان نگفتین واسه فیزیک پیش 2 آموزش چی خوبه ؟ ( اگه گفتین من ندیدم :دی )
نمیخوام حجمش زیاد باشه . جوری که 10 تا 20 روزه بشه تمومش کرد . خیلی سبز چه طوریه ؟
سلام. دوستان کتاب عربی جامع ده استاد رو تایید میکنید؟
من یه نگاهی بهش انداختم و بنظر کتاب خوبی بود . آموزش کامل + تست و پاسخ تشریحی هم داشت. با وجود این کتاب آیا به کتاب فوت و فن ، گاج سبز یا ایاد فیلی نیازی هست یا نه؟ در ضمن سطح عربیم متوسطه و ضعیف نیستم به اونصورت !
ممنون!
با این مشخصات که تو کتاب میخوای همون خیلی سبز برات خوبه :31:نقل قول:
البته به صورت مروری میشه 20 روزه تموم کرد ااگه بخوای شروع کن به خوندن حداقل یه ماه زمان میبره که مسلط بشی مگه اینکه بخوای فشرده بخونی
ممنونم . یکی از دوستام تو کتابخونه میگه نشر الگو هم خوبه . نظرت درباره اون چیه ؟نقل قول:
در واقع هدف من اینه که تا امتحان نهایی فیزیک که 7 خرداد هست فیزیک رو تموم کنم. به نظرت با خیلی سبز میشه تا اون موقع خوند و یاد گرفت ؟
کلا من 5 تا کتاب نشر الگو دارم که فقط از دین و زندگی و هندسه تحلیلیش ( که خیلی حال کردم باهاش ) و عربیش خوشم اومده . گسسته اش خیلی مزخرفه قبول داری ؟ واسه گسسته چی پیشنهاد داری ؟ گسسته رو میخوام فقط دو فصل آخرش رو بخونم !
من درسته رشتم ریاضیه و پیش ریاضی رو تموم میکنم ولی کنکور تجربی میدم و کتاب های تخصصی ریاضی رو خب ندارم ازشون .نقل قول:
برای امتحان نهایی پیش دانشگاهی بهترین کار اینه :
کتاب درسی + گام به گام دروس طلایی؛ اگه با این دوتا به تمرین ها و مثال ها و فعالیت های کتاب درسی مسلط بشی مطمعن باش بالای 17 میگیری توی امتحان.
خیلی سبز اصلا برای امتحان نهایی مناسب نیست . برای خوندن مبتکران هم که وقت نداری
دقیقا ، یه انتشاراتی هست به اسم بنی هاشمی، نمونه سوال 13-14 سال نهایی رو همراه با راهنمای تصحیح میفروشه 1000 تومن ( هر درس جدا )نقل قول:
اگه نگاه کنی اکثر سوال ها مثل هم هستن و فقط اعداد عوض میشن ...
خیلی سبز اصلا به درد نمیخوره با این وقت محدودت !
یه رمزینه بخر ، واسه هر مبحث که 15-16 صفحه هست ، 3-4 صفحه اول رو بخونی کافیه ... من برای 2 فصل آخر دارم همین کار رو میکنم ... تمام تمرینای کتاب رو هم خیلی راحت جواب میدم ، تست کن عالیه !
بچه ها لطفا جواب بدین
برای تاریخ ادبیات رمزینه یا کتاب همایش سبطی یا...؟؟؟؟؟؟؟؟؟:42:
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید خیلی فوریه
کتاب واسه آموزش دو فصل اول فیزیک 3 تجربی میخواهم که در حد عالی یاد بگیرم
خواهش میکنم نظرتون رو در مورد کتابهای خیلی سبز - رمزینه - مبتکران بگید کدومش خوبه؟ واسم توضیح بدین
چند دفعه سوال کردم کسی جواب نداده
لطفا کمکم کنید زودتر
اگه در حد عالی میخوای برو خیلی سبز رو بگیر. کتاب سبز یه کتاب جدید فیزیک 3 تجربی هم قراره تا چند روز دیگه بزنه که اگه تهرانی میتونی هجدهم بری و از نمایشگاه کتاب بگیریش که به نظرم اون باید بهتر یاشهنقل قول:
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
اگه این کتاب رو داری و تا حالا از رو همین خوندی همونو بخوننقل قول:
فیزیک 3 تجربی خیلی سبز که یه ساله اومده الان چه کتابی میخواد برای فیزیک 3 بده ؟ آخه توی سایتشون در کتاب های در دست تالیف و کتاب های جدید همچین چیزی ندیدم :13:نقل قول:
دوست عزیز یه سر به لینک زیر بزن و پنجمین مورد رو نگاه کن. موفق باشینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه این کتاب آموزش خیلی سبز مثل مبتکران مفهومی باشه ولی روانتر از محمودزاده توضیح داده باشه .
سلام دوستان
توجه جهت خرید کتاب از نمایشگاه .....
یک نکته ای رو واسه دوستانی که قصد خرید کتاب از نمایشگاه رو دارن عرض کنم ....
موقع خرید حتما به چاپ کتاب توجه کنید چون دیده شده بعضا کتاب با چاپ 2 سال قبل رو که روی دستشون مونده میفروشن.
و این مورد در 2 انتشارات کانون(قلم چی) و برخی دروس مبتکران بیشتر هست.
پس موقع خرید توجه داشته باشید که حتما کنکور 90 رو هم درش باشه
موفق و پیروز باشید .......
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط شما مطمئنی که در نمایشگاه عرضه میشه چون من تهران نیستم باید سفارش بدم به کتابفروشی برام بیاره
اقا اين ارايه رمزينه رو جلدش چي داره ؟:31:
به يه نفر سپردم نمايشگاه بگيره واسم ميگفت 3 تا كتاب ارايه رمزينه جلوم بود :18:
رفتم پدرام بوك ديدم رو جلدش عكس درخت كاج و يه ادمك و زده ..همونه ؟
سلام دوستان . یه سوال راجهع به کنکور ارشد مکانیک دارم :
توی بسته های آموزشی و کتاب هایی که موسسات مختلف می فروشن کدوم یکی از همه بهتره ؟ نصیر ؟ مدرسان شریف ؟ علوی ؟ .... ؟ چون من نمی خوام کلاس برم و می خوام خودم بخونم .
دوستان اگه کسی میدونه ما رو در جریان بزاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون درباره کتابای جمع بندی مهر ماه ( فکر کنم) چیه ؟ فیزیکش خوبه ؟
دارمشنقل قول:
آره همينه
این کتاب آرایه چیه ؟ چند صفحس ؟ خیلی لازمه ؟
برای کنکور 92 میشه از الان کتاب برای درسای دوم و سوم خرید؟
متن کتابای درسی منبع کنکور 92 با منابع کنکور 91 چقدر تفاوت کرده؟
سوال بعدی اینکه
فیزیک تجربی و ریاضی مگه با هم فرق نمیکنن؟ پس چرا من سایت انتشارات دریافت و الگو و .. رفتم
یک کتاب فقط دارن که روی جلدش نوشتن ریاضی و تجربی؟
كسايي كه رفتن نمايشگاه كتابايي كه اومده رو ديدن بيان يه چي در موردشون بگن ...
مثلا يعني فيزيك كم حجم خيلي سبز و هيچكي نخريده ؟
بعله .چرا نميشه ...من كتاباي دوم و سوم رو 6 ماهه خريدم ...چون كتاباي موجود تو بازار چاپ 90 هستن و بر اساس كتاب درسي امسال مي باشندنقل قول:
2. بستگي به رشتت داره ...مثلا رياضيات تجربي خيلي عوض شده ..نصفش رفته اصلا :27: دين و زندگي هم تغييراتي داشته و كلي كم و زياد داشته
3.فيزيك 2 تجربي و رباضي كه كاملا مشتركه ..فيزيك 3 تجربي ها 4 فصل دارن ولي رياضي ها يه فصل اضافه به نام ترموديناميك دارن...واس همين مثلا رمزينه دو كتاب واس فيزيك نميزنه و تو يه كتاب جمعش ميكنه پيش رو هم رفتم بت ميگم :27:
داش تو كه بهتر از ما ميدوني ...ارايه ادبي رمزينه واس زدن 3 تا تست ادبيات :27:نقل قول:
237 صفحه مي باشد - شهريار قبادي ...
اگه واس كنكور امسال بخواي اين كتابو بخوني فك كنم جز گيج شدن چيزي نداشته باشه تو يه ماه و خرده اي :46:
ببینم ، آواتارت خودتی ؟ من که خودمم :دینقل قول: