كيت جديد ارسنال رو ميخام كسي داره بهم بده ممنون ميشم وتو كفم
Printable View
كيت جديد ارسنال رو ميخام كسي داره بهم بده ممنون ميشم وتو كفم
1.در مورد فایل مپ درست کار کردی.باید فقط نام تیمهایی که تو پوشه gdb میریزی باشه.فقط دقت کن که مسیر فایل با مسیری که تو فایل مپ نوشته شده دقیقا مثل هم باشه.مثلا اگه برای لیگ ایتالیا تو فایل مپ نوشته شده seria A نام پوشه لیگ ایتالیا رو به همین نام تغییر بده.باید اسماشون مثل هم باشه حالا هرچی بود فرقی نداره.نقل قول:
2.فقط کرک 1.20 رو بریز کافیه.ضمنا از ورژنهایی که دستکاری شده(مثل همین لیگ برتر ایران 87-88)استفاده نکن.چون فایلهای اصلی ویرایش شده و برای کاربر مشکلات زیادی بوجود میاره.
3.این لود ممکنه بخاطر فایلهایی اضافی تو کیت سرورت باشه.فایلهایی که می دونی چکار میکنن رو فقط بذار(مثل توپ،کفش،لباس و...)اما ممکنه بخاطر آنتی ویروست هم باشه.چون برای من هم مدتی همین مشکل رو داشتم و هنگام لود ورود به بازی و همینطور هنگام سیو کردن خیلی طول میکشید که بخاطر اینکه آنتی ویروسم بصورت realtime فایلهای اجرایی رو اسکن می کرد اونجا خیلی طول می کشید.الان دیگه مشکلی ندارم.اما من اون موقع که دیر میومد از این ترفند استفاده می کردم:رزولوشین کمتر از رزولوشن مانیتور بذارید و در هنگام لود ورود به بازی،روی اون رزولوشن کمتر بازی اجرا بشه.وقتی وارد خود بازی شد می تونید تصویر رو بزرگ کنید و فول اسکرین بازی کنید.
دوستان كسي اينجا پچ انگليسي كردن برنامه dkz studio رو نداره؟؟؟آخه همينطور كه ميدونين نوشته هاش خيلي قاطي پاتيه...ممنون يه سوال ديگهمن ميخوام آپشن فايل جديد رو داشته باشم(اگه كسي داره بده(نقل اتقالات جديد خارج))ولي چون ليگ برتر ايران متاسفانه به صورت آپشن فايله بايد حتما كپي بشه به جاي اون اينجوري ديگه ليگ برتر رو ندارم ولي من نميخوام ليگ ايران رو از دست بدم راهي هست كه يه كاري بشه انجام داد...ممنون
این فایل رو دانلود کن برنامه رو انگلیسی میکنه.اون رو تو پوشه language تو مسیر برنامه بریز و از داخل تنظیمات زبان رو به انگلیسی تبدیل کن.نقل قول:
لینک دانلود حجم فقط 58 کیلوبایت:
کد:http://rapidshare.com/files/269081568/English.dsl.html
کسی نداره ؟نقل قول:
سلام به همه ی بر و بچه های گل
تو نصب پچ مشکل دارم وقتی می خوام نصب کنم ارور windows installer می ده
باید چیکار کنم؟
ازتون خواهش ميكنم كيت جديد ارسنال رو بديد. كسي داره بهم بده تو كف موندم:42:
نقل قول:جواب هر دوی شما تو صفحات قبل داده شده.سرچ کنید موضوعتون رو جواب خواهید گرفت.نقل قول:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
این هم سرچ تو دو دقیقه میشه پیدا کرد:
کیت آرسنال تو صفحه 856
برنامه مربوط به windows installer تو صفحه 859.اگه پسورد خواسن بنویس matin
آقا من خواستم این پج رو نصب کنم ولی این ارور رو میده هنگام نصب.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟؟؟؟
مربوط میشه به windows installer به پست قبل مراجعه کن.نقل قول:
كسي ميدونه چرا موقع كرنر زدن دروازبانم مياد جلو ؟
از فصل جديد اينجوري شده
هر كرنر رو مياد جلو
سلامنقل قول:
تو استراتژی تیم
جو بازیکنایی که روی کرنر جلو میان دروازبانتون رو انتخاب کردین
به خاطر همین هستش
سلام.من پچی که بازیکنای توش بازیکنای تیم ملی اسم و چهره درست داشته باشن رو میخوام.تعداد صفحات زیاد بود نتونستم پیدا کنم!:20:اگه کسی لینک داره بده
ميشه كامل توضيح بدي چيكار كنم ؟نقل قول:
همچین چیزی نیست یکی جواب بده؟نقل قول:
من توی فروم وینسار به چشمم خورده اونجا درخواست بدهنقل قول:
کجا باید برم؟نقل قول:
دوست عزیز کلی پچ هست اینم پچی هست که من ساختمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=3621804&postcount=7005
:11:ازتون ممنونم تو كف بودم:10::8::27::31::20::27::40::19:نقل قول:
سلام
خسته نباشین. تو مسترلیگ گزینه :regulate condition چیکار میکنه؟(توی team adjustment زیر set formation)
شرایط بازی بازیکنانی که وضعیت بازیشون خوب نیست رو افزایش میه. شما همیشه سعی کن قبل بازی بازیکنانی که قرمز و رو به بالا هستند رو توی ترکیب قرار بدی اینطوری احتمال بردت خیلی میره بالا. چون بازیکنان از تمام توانشون استفاده می کنن ولی اگه مسی شراطش رو به پایین (فلش رنگ بنفش) باشه حتی از بازیکنان معمولی هم ضعیف تر کار می کنهنقل قول:
دوستان چیکار کننم که صدای تماشاگرها زیاد بشه مثل ویندوز xpآخه توی ویندوز 7 و ویستا صدای تماشاگر خیلی کمه بازی اصلا حال نمیده کسی هست کمک کنه
سلام.تو تنظیمات رو نگاه کردی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اره تنظیمات مثلxpاست ولی تو بازی صدای تماشاگر ضعیفهنقل قول:
نقل قول:تو وستا امتحان نکردم اما یه نکاتی به ذهنم رسید:برو تو پوشه بازی فایل ستینگ رو اجرا کن.تو قسمت audio نسبت تنظیم out put رو عوض کن.نقل قول:
حالا یه ترفند:تو تنظیمات صدای گزارشگر و آهنگ رو کم کن تا به اندازه صدای استادیوم برسه.بعد صدای اسپیکر رو زیاد کن.(خسته نباشم... نه؟)
بعده مدت ها سلامی دوباره به همه ی بچه هایه تاپیک
یه خواهش داشتم .....
من خیلی وقته که به این تاپیک نمی یام و از خبرا بی خبرم :دی
اگه پچی چیزه جدیدی واسه بازی اومده و یا از ابتکارات ارمین بازم انتشار پیدا کرده لینک اونم بدین مانند پچ Krauser و .... :question::question::question:
ممنون میشم :10:
یه فیس پک گذاشتم برای دانلود و یه پک کامل از کیت های 2009 - 2010 تیم های غول اروپایی این پست رو هم حتما بخوننقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4085493&postcount=8953
ببخشید من می خواستم بازی رو از شرکتی بگیرم که هم لیگ ایران را داشته باشه هم گزارشگر فارسی داشته باشه و هم اسم بازیکنان ایرانی را (مثلاً بازیکنان پرسپولیس یا استقلال)درست تلفظ کنه.شرکتی تا به حال این کار را کرده؟
عزیز این فولدرCopy the folder rs0e_s.img in PES 2009/img کجا بیده؟نقل قول:
فایلش رو دانلود کردم ولی این فولدر که میگه قضیش چی بیده؟
در ضمن من تمام کارهای بالا رو انجام میدم ولی بازیکنان هنوز تو تیماشون هستند
باور کن فایده ندارن. عمر گرانمایه در این تاپیک سوختم ولی یه نفر نشد بیاد اظهار رضایت کنهنقل قول:
استاد KRAUSER چرا ناراحت میشی؟شما اگه نباشی این تاپیک و چندتا تاپیک دیگه می خوابه شدید.روز نیست که گیر چند نفر را رد کنی.ما ممنونتیم(حال کردی پاچه خواری رو؟)نقل قول:
من فقط می خواستم بدونم چنین چیزی هست؟
بعد من متوجه نشدم که چرا گفتی فایده ندارن.یعنی چی؟یعنی ضعفی در اینها هست؟
نه بابا من کی ناراحت شدم. من بهترین لحظاتم وقتیه که توی فروم هستم. خیلی هم راحتم :31:نقل قول:
شما پرسیدی می خوای ویرایش شده بخری من توصیه نمی کنم با توجه به تجربه ام توی این تاپیک . همونطور که گفتم حتی یه نفر هم ندیدم بیاد بگه خوب بوده بازی فارسی. مشکلش اینه که گزارش کیفیت خوبی نداره. بعضی دستکاری هایی می کنن که باعث میشه کیفیت گرافیکی بازی حتی پایین بیاد.
ولی خوب هست زیاده بازی هایی که ویرایش شده هستند نمی دونم گزارش فارسی هستند خواستی بخر . ولی فکر کنم قیمتشون هم بالاست چون معمولا کپی نمی فروشن.
آره چوب کاری کردی در حد تیم ملی :31:نقل قول:
(حال کردی پاچه خواری رو؟)
سلام به دوستان - یه مشکلی دارم تو مستر لیگ بازیکن بعد یه بازی خسته میشه و باید اونو واسه بازی بعدی کنار گذاشت ؟ ایا راه حلی داره تا خسته نشن" ممنون میشم اگه زود جواب بدین#
نه عزیز همینطوریه باید 2 تا لاین آپ 11 نفره داشته باشی تا به تناوب ازشون استفاده کنی این بهترین راههنقل قول:
برا بازي کردن آنلاين چه بايد کرد ؟؟ کد از کجا بيارم ؟؟
خوب باید بازی رو اورجینال بگبری داخل جعبه اش یک CD Key منحصر بفرد وجود داره در صورتی برای اولین بار موقع وارد کردن Game ID این شماره سریال اورجینال رو وارد کنی وارد محیط آنلاین میشی البته همه کار می تونی بکنی الا بازی کردن چون لگ داره شدید من حتی با 512 نتونستم مثه آدم بازی کنم. متاسفانه سرور کونامی خیلی دوره ما هم که اینترنتمون نفتیهنقل قول:
سلام
بازیکن ها باید چند سالشون بشه تا کامپیوتر اونا رو 17 ساله کنه؟
من میخوام یه دوروازبان خوب 17 ساله بگیرم، کدوم یکی از دروازبان های معروف وقتی 17 ساله میشن، منحنی رشد بهتری دارن؟
در ضمن krauser جان ممنون که سوال قبلی بنده رو جواب دادی( regulation condition).
سلا دوستان , من با PESMAGAZINE Pes2009 مشکل دارم که به هیچ وجع اجرا نمیشه! همه ورژنهاشو گرفتم فایده نداشت :(
ورژن یک و دو نصب میشه ولی اجرا نمیشه
ولی ورژن 3 موقع نصب شدن این ارور رو میده دیگه کلافه شدم واسه یه بازی اینقدر ازیت نشدم کسی هست راهنمایم کنه؟
سلام دوستان,من یه مشکل با pesmagazin دارم که دیگه نمیدنم چیکار کنم به هیچ رجه اجرا نمیشه ورژن 1و2 نصب میشه ولی اجرا نمیشه ورژن 3 هم این ارور رو میده لطفا اگه کسی میدونه راهنمای کنه!!! :(
شديداً تاكيد ميشه.خيلي مشكلات داره از ناسازگاري با كيت سرور گرفته تا ارورهاي پياپي وسط بازي ، در هنگام جام ها...البته شايد اين وسط يكي نهايت نهايت دوتا شركت باشن كه كمتر بازي دستكاري بشه اما من قبلا انواع و اقسام گزارش فارسي رو داشتم هربار بيشتر متنفر ميشدم از فارسي ها.گزارش ها هم كه افتضاحه.از كل فايلهاي مربوط به گزارش بازي فقط نصف اونها رو جايگزين مي كنن و نصف بيشتر بازي گزارشگر هيچي نميگه.گرافيك هم كه كلا ولش.نقل قول:
بازيكن بايد باز نشسته بشه.معمولا تو سن 36-37 بعضي ها ديرتر خداحافظي مي كنن.اما مثلا ون در سار رو من تو نيم فصل 2010-211 خريدم.17 ساله بود منحنيش هم يه كم فرازو نشيب داره اما خب بذاري دروازه بان ثابت،فوق العاده ميشه.من تازه خريدمش ولي تو همين سن داره جاي ramon رو تو تركيبم ميگيره.:27:نقل قول:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
آرمين جان اين فايل گزارش بازي به زبان ژاپني كه قبلا لينكشو گذاشته بودي و براي منم خودت زحمتشو كشيدي يه مشكلي دلره.چيزايي كه ميگه ربطي به جريان بازي نداره همينطور چند تا كلمه ميگه مثلا گل ميزنن كاملا مشخصه كه يه چيز ديگه داره ميگه.بجاي انگليسي و زبونهاي ديگه گذاشتم فرقي نكرد.مشكلش چيه؟چكارش كنم؟
البته خودت قبلا گفته بودي اسم بازيكناي ايراني رو (البته فيك)ميگه.پس من يه جا اشتباه كردم.چكارش كنم بنظرت؟