باید زنگ بزنم ببینم چرا اینجوریهنقل قول:
فکر کنم چون سرویساش free upload هستن اینجوری میکنن
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون :n16:
Printable View
باید زنگ بزنم ببینم چرا اینجوریهنقل قول:
فکر کنم چون سرویساش free upload هستن اینجوری میکنن
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون :n16:
اخه الآن موقع بروز رسانیه من نمیفهمم؟ 1544.ir
عجب شانسی داری اره دارن بروزرسانی می کنن :n02:نقل قول:
شانس نیست که اااه :n22: حالا من که دانشجو هستم :n26: چجوری میتونم 20 هزار تومان تخفیف بگیرم؟ :n07:نقل قول:
نقل قول:
اینم یه شات دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه آپستریم رو خیلی پایین بستن!
باید زنگ بزنم با پشتیبانی آسیاتک صحبت کنم
مرسی سعید جان :n40:
این سایت که همیشه بوده و هست ، الانم برقراره ! میتونی ثبت نام کنی ، شارژ بخری ، تمدید کنی و سوابق اتصال رو که قبلا نمیشد به راحتی دید الان فورا نشون میده !نقل قول:
دقیقا. آخرین مقدار upstream در سرویس 10 مگش، 512 هست به خاطر آپلود رایگان! ولی برای شما مقدارش کمتره! یه عکس از تنظیمات مودم بذارنقل قول:
-----
آسیاتک خوبه ولی فعلا با بودجه دانشجویی نمیخونه :biggrin:
شاید فن آوا رو انتخاب کردم
درسته، اسیاتک بخوای یک سرویس درست حسابی 10 مگ با شبانه رایگان بگیری حداقلش ماهی 44 تومن هست. فن اوا چطوریه ؟ تو ارومیه نمایندگی داره و ایا شبانه رایگان هست ؟نقل قول:
دوستان من قبلا پارس انلاین داشتم، پشتیبانیش واقعا خوبه. قیمتهاش یه نسبت مخابرات هم خوبه. فرضا اینترنت 256 ماهی 10 گیگ ( (اگه خطتون 10 یا حتی 16 مگ رو هم بکشه براتون فعال میکنن) هزینش 28 تومنه. دانلود شبانش هم 1/3 از اکانت کم میکنه. سرعت شب و روز هم یکیه.ما یه طبقمون پارس انلاینه و یکیم مخابرات. حالا موندم همین پارسو بگیرم یا تخلیه کنم برم اسیاتک:n36:
دوستان یه اراده ای کنید بریم با مسئولان آسیا تک حرف بزنیم ببینیم میتونن مناطق تحت پوشش رو گسترش بدن یا نه :n28:
جایی که من هستم فقط مخابرات گور به گور شده پوشش داره :n28::n28:
بهشون ایمیل بزنید
پارس رو نگه دار ، مخابرات رو تخلیه کن .....نقل قول:
منطقه های دیگه احتمالا فیبر نوریه و هیچ کدوم از شرکتا اونجا سرویس نمیدن (آسیاتک که بماند)نقل قول:
دوستان اسیاتکی من ثبت نام رو انجام دادم فاکتور رو هم پرداخت کردم الآن وقتی وارد پنل میشم وضعیت فعلی رو مینویسه تایید مالی. مال شما هم اینطور بوده؟ چقد طول میکشه که وصل بشه؟ :n35:
اره زنگ زدم تا 509 اوردنش بالانقل قول:
اره با بوجه دانشجویی اوکی نمیشه :n02:
های وب یکی از بچه ها داره راضیه ازش
فکر کنم تا فردا اوکی بشهنقل قول:
یه زنگ بزن 1544 ببین چی میگن
من بار اول از طریق نمایندگی ارومیه ثبت نام کردم 2 روز طول کشید
دفعه بعد از طریق سایت تغییر سرویس دادم 5 دقیقه طول کشید :n10:
ممنون از راهنمایی هات یه سوال دیگه یوزر و پسو چجوری و کی بهم میدن من بچپونم تو مودم؟ :n06:نقل قول:
اون دوتا عدد و vci/pci چیه 0-35 و بقیه تنظیماتش مثل مخابراته؟
خواهش میکنم تنظیماتش مثل مخابراته فقط همین ۰-۳۵ فرق دارهنقل قول:
من چون از نمایندگی گرفتم بهم زنگ زدن و یوز و پسو دادن برای شما احتمالا اس ام اس میکنن :n31:
دوستان آسیاتکی از سرویساتون راضی هستید؟سرعت؟پشتیبانی؟قطعی؟
صفحه ۹۰۰ نظرمو گذاشتم بخون حتما کامل توضیح دادم :n01:نقل قول:
سلام
اقا حجم مصرفی واسه اشتراک مخابرات رو از کجا میشه دید .. این نت بیل بالا نمیاد
سایت ثبت نام هم که میرم هرچی داونلود میکنم نوشته حجم باقی مانده 4.7 گیگ :n13:
تعداد روز باقی مونده رو درست میزنه ولی حجم باقی مانده ثابته واسه شما هم اینطوریه؟
یه دفعه ای حجم تموم نشه زد حال بزنه
راجع به UpStream زنگ زدی پشتیبانی چی گفتی؟زیاد بحث نکردی که؟نقل قول:
مواظب باش داداش.اون حجم رو ثانیه به ثانیه نشون نمیده میبینی 500 مگ دانلود کردی تازه سایت رفرش کرده.نقل قول:
چند مگ دانلود کردی ؟ چند مگ از حجمت رفت ؟نقل قول:
:n27::n28:
مخابرات اعصابمو خراب کرده :n34:
رفتم دیدم سه گیگ خود به خود شارژ شده :||||
کی شارژ کرد ؟ Oــo
تازه 20تم قرار بود شارژ بشه !
تغییرش بده به پیش پرداخت تا از این مشکلات واست پیش نیاد ، منم چند بار همینطور شد ، گفتم دیگه غلط بکنم اشتراک رو به پس پرداخت تغییر بدمنقل قول:
حدود 3 گیگ دان کردم همین دیشب یه فیلم 1.5 دان کردم ولی هیچی از حجمم کم نکرده ..نقل قول:
نگاه کردم تو قسمت سوابق اتصال همشو رایگان حساب کرده
میترسم تله گزاشته باشن:n15: .. بعد همشو حجم حساب کنن
احتمالا سایت قاطی کرده ...الان یه فایل 30 مگی دانلود کردم ولی از حجمم چیزی کم نکردهنقل قول:
تله هستش :n02:
هیچی تا 512 اوردنش بالانقل قول:
چون اپلود اسیاتک رایگانه برای همین از این بیشترش نمی کنن
آقا این سایتشون قاطی کرده ها ... من از صبح نتم ! دانلود هم کردم ولی حجمم 3 گیگه !
از 2020 هم آخرین وضعیت رو گرفتم گفت 3 گیگ :n27:
من که هرچقدر دانلود کنم در سامانه ثبت نام و شارژ همون لحظه نشون میده چقدر کسر کرده
نکنه سیستمشونو مثل ترکانت کردن. مال اونا تا زمانی که مودمو خاموش نکنی هیچ تغییری نشون نمیده حتی اگه یه هفته مودمت روشن باشه. لحظه ای که مودمو خاموش و روشن میکنی تو سیستمشون ثبت میشه چقدر مصرف کردی. اگه نه سیستمشون مشکل داره که احتمال داره ترافیکی که الان مصرف میکنین هیچ وقت کسر نشه. یا این که همش یهو وقتی مشکلو برطرف کردن کسر شه! بهو دیدی زد منفی 20 گیگ 100 هزار تومن بدهکار!!!!! (البته این آخری فقط در حد فرضیه بود)
زنگ میزنم 2020 میگه حجم باقی مانده 3 گیگ :n23:نقل قول:
مثل سایت :)))
مودم هم ریست کردم :))
آقا این آسیاتک مراحل راه اندازیش چجوریاست کسی دقیق میدونه؟
من دیروز صبح ثبت نام کردم الآن زنگ زدم اولین حرفی که شنیدم میگه پولو واریز کردین؟ :n36: میگم بله میگه هیچ کاری نکردیم هنوز منتظر بمونین. گفتم دست شما درد نکنه. فردا هم جمعست تو پنل که میرم وضعیت کنونی کاربر رو میزنه تایید مالی. حالا دوستان کسی میدونه اینا کی به من اینترنت میدن؟ شنبه؟ یکشنبه؟ ....؟ :n27:
امروز بزارم یه فایل 100مگابایتی ببینم بلکه مال منم کسر نکرد عجب شانسی داری شما بلکه مخابرات رایگان شبانه رو آورده بازم !!!!!!!!!
زیرساخت زد به سیم آخر. بعید نیست به زودی کلن اینترنت مخابرات قطع بشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و شب بخیر خدمت دوستان عزیز
این هم سرعت دانلود در شب
سرعت سرویس 1 مگ
دوستان لطفا راهنمایی فرمایید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ر پی انتشار اطلاعیه این شرکت مبنی بر محدویت ارایه خدمات در حوزه مکالمات بین الملل و سرویس های اینترنتی شرکت مخابرات ایران در 11 استان
کشور و پیگیری مکرر شرکت های مخابراتی استانی و نیز پیشنهاد مدیرعامل شرکت مخابرات ایران مبنی بر ارایه طرح تازه ای برای پرداخت بدهی ها،
اعلام می نماید که این شرکت به دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیز تلاش حداکثری برای جلوگیری از قطع ارتباط مشترکان با مهلت دوباره
برای بررسی پیشنهادهای تازه مخابرات ایران موافقت نمود .
شرکت ارتباطات زیرساخت، امیدوار است که شرکت مخابرات ایران بتواند با پاسخگویی مناسب به تعهدات خود مانع از اقداماتی از این دست شود.
روابط عمومی و امور بین الملل
شرکت ارتباطات زیرساخت
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا صداشو درمیاری اخه؟ استفاده کن بره دیگه :n06:
الان مخابراتیا در به در دنبالتن محدودت کنن :n02:
اصولا چیز خاصی رو تو تاپیک پابلیک نکنید چون خود مخابراتیا اینجا دائما سرک میکشن
راس میگی :n02:نقل قول:
از حجم اصلیت کم نمیکنه؟نقل قول:
به اینا زیاد اعتماد نکن یه بار سیستمشون خورده بود به هم رفتم یکساله 512 (اونموقع 512 آخرش بود) با بالاترین حجم ممکن سفارش دادم به درگاه بانک نمیرفت یعنی بدون واریز پول تایید پرداخت میداد رفتم با کلی عشق و حال دانلود کردم فرداش دیدم همون سرویس قبلیم رو برگردونده هر چی هم دانلود کردم ازش کم کرده بود. خلاصه اینا رگشونو بزنی پولشونو نمیتونی بخوری. :n35:
حجمم 5 روزه 3 گیگ هست :n23:نقل قول:
کم نمیکنه ....حدود 5 گیگ دانلود و نت گردی داشتم که همشو زده " ترافیک رایگان شبانه " :n27:
2020 هم میگه حجم 3 گیگ :|