داداش تبریک میگم.......نقل قول:
Printable View
داداش تبریک میگم.......نقل قول:
ترم پیش مگه اجباری نبود؟ الان 139 واحده کلا؟ درسایی که 3واحدی و عملی داره ارایه شده عملیشو چطوری میشه نمره گرفت خودخوانهنقل قول:
درسته میگن باید 10 واحد درس اختیاری پاس کنیم؟
درس عمومی چند واحد باید پاس کرده باشیم؟
رشته ما (مدیریت دولتی)کلا باید 135 واحد پاس کنه من دروس لیست 9 ترم رو حساب کردم رسیدم به عدد133 اون 2 واحدی که تو لیست نیست چی میتونه باشه:n09:
سلام بچه ها درساصول طراحی پایگاه داده ها چجور درسی هست؟ حفظی هست یا توش ریاضی و ... زیاد هست؟
پایگاه داده حفظی هست و یک مقداری برنامه نویسی داره.ولی مسئله ی مهم اینجاست که دکتر رانکوهی اصولا فکر میکنه که هرکسی که کتاب هاش رو میخونه مثل خودش دکترا داره...نثرش یک مقدار سخته
دوست عزیز !!نقل قول:
باید چارت 9 ترمه جدید رو دانلود کنید و ببینید چند درس اختیاری باید پاس کنید !
تعداد واحد های کل هم با جمع زدن مقادیر جدول مشخص میشه !!
این لیست رو در اوردم تنها درس اختیاری که نوشته دفاع مقدس هست که اون رو هم پاس کردمنقل قول:
پس خارج از لیست چیزی نیاز نیست پاس کنم؟من همه دروس عمومی به جز یکی رو پاس کردم ولی هر ترم چندتا درس با عنوان های مختلف به عنوان درس عمومی تو لیست ارائه دروسم میاد
هر چی تو لیست داری باید پاس کنی !!!نقل قول:
درسته عمومی ها میاد ، مثلا شما از گروه اخلاق اسلامی ( آیین زندگی - اخلاق اسلامی - فلسفه اخلاق ) باید یکی از دروس رو پاس کنید ، به عنوان مثال درس آیین زندگی رو پاس میکنید اما باز ممکنه 2 درس دیگه ی این گروه ( اخلاق اسلامی - فلسفه اخلاق ) در لیست انتخابی قرار بگیرن !!!
سلام...
دوستان درس دفاع مقدس اختیاریه..؟
مگه دروس اختیاری 15 واحد نیستن...اگه الان من واسه تابستون دفاع مقدس رو بردارم که دروس اختیاری من با توجه به 2 واحد بودن دفاع مقدس 14 واحد میشه...اون 1 واحد باقی مونده رو چیکار کنم؟
سلام:n26:نقل قول:
آره حمید جان ، اختیاریه ..... 15 واحد بودن دروس اختیاری رو باید از چارت 9 ترمه رشتت نگاه کنی !!!!
قسمت دوم سوالت ، نظرم اینه که باید یه درس اختیاری 2 واحدی دیگه هم پاس کنی !!! یعنی 16واحد اختیاری پاس کرده میشه!
آقا ممنون از پاسختنقل قول:
یک سوال دیگه ... این درس نظریه زبان ها و ماشین ها ارائه شده ولی واسه ترم 4 ـه ... یا اصول طراحی پایگاه داده یا برنامه سازی سیستم واسه ترم 5 هستند ... در صورتی که بخشنامه گفته فقط از 6 به بعد باید برداشت ... یکی از همکلاسی هام که نظریه رو افتاد این ترم ، برداشته این درس رو ... مشکلی پیش نمیاد ؟
بچه ها سلام دوباره
یه سوال
این درس "حفظ جز 30 " جریانش چیه ؟ ( :
چجوریاس ؟ کتاب داره ؟ :دی
امتحانش از چیه ؟
یکی یه کوچولو توضیح بده :)
=
و اینکه اگه درسی الان برای تابستون اراده نشده به کجا باید درخواست داد اضافه کنن ؟ :) اصن میشه همچین کاری کرد ؟ :دی :*
سلامنقل قول:
درس اختیاریه،مازاد بر سقف کل واحدهاس ; یعنی جدای از تمامی واحدهاس...
کتابش همون قرآن.. جز ۳۰قرآن رو باید بخونی..
در مورد سوال دومتون هم باید عرض کنم که باید به مرکزتون اطلاع بدین!
متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
مگه شما الان ترم چندی؟مگه تا حالا هرچی برداشتید طبق چارت بوده؟
اگر تا الان هرچی برداشتید طبق چارت بوده و میخواهید همین روند رو داشته باشه تابستان عمومی بردارید
ولی اگر تاحالا هرچی دم دستتون امده برداشتید خب این درس ها رو هم بردارید دیگه
عینی چی مازاد بر واحد هاسنقل قول:
یعنی کلا" حساب نیس ؟
امتحانش چجووریه ؟
هر آنچه درباره درس حفظ جزء سی قرآن کریم دانشگاه باید بدانید:نقل قول:
۱- نمره درس حفظ جز سی قرآن کریم به صورت صفر واحدی فقط به جمع کل نمرات دانشجو اضافه و در میانگین کل محاسبه می شود. در مقطع کارشناسی نمره ۱۰ و بالاتر قبول و نمره با ضریب ۲ در جمع نمرات لحظ می شود.در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای اخصصی نمره ۱۴ و بالاتر قبول و نمره با ضریب ۱ در جمع نمرات لحاظ می شود.دانشجویانی که نمره کمتر از ۱۷ اخذ کرده اند می توانند هر چند بار درس فوق را اخذ و در آزمون آن شرکت کنند.پس از اخذ اولین نمره ۱۷ یا بالاتر از آن ، نمره نهایی درس خواهد بود.
۲- این درس معادل دو واحد درسی خودخوان ، بدون شهریه ، خارج از سقف واحدهای تعیین شده و مؤثر در معدل کل دانشجویان.
نکته : آنچه که از دانشجویانی که این درس را انتخاب کرده اند شنیده شده است، هر نمره ایی که بگیرید در معدل ترم شما تاثیر دارد ولی اگر نمره کمتر از ۱۷ بگیرید می توانید با مراجعه به کارشناس رشته برای شما کد ۳ اعمال کنند و در معدل کل بی تاثیر شود ولی همچنان تاثیر آن در معدل ترم باقی خواهد ماند.
۳- این درس در حال حاضر کاملا اختیاری می باشد و هیچ الزامی در گذراندن این درس نیست.قابل تطبیق نیست و نمی توان بجای درس اختیاری دیگری آن را گذراند.
۴- دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا نیز، می توانند این واحد درسی را انتخاب نمایند.
۵- منبع مورد مطالعه این درس، آیات جز ء ٣٠ قرآن کریم مطالعه و حفظ شود. شایان ذکر است این درس بصورت خودخوان و بدون استاد و بدون جزوه ارائه می شود.
۶- آزمون به صورت تستی می باشد و فاقد شهریه می باشد.
+ والا سوالاتش رو نمیدونم دقیقا از چی میارن ، ولی اگه بتونی یک دوره نمونه سوال گیر بیاری نگاه کنی ، همه چی دستت میاد !
ویرایش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ترم4 رو پشت سر گذاشتم و پاییز میریم 5 :n02:نقل قول:
آره طبق چارت پیش رفتم و فقط فیزیک 2 رو فعلا برنداشتم
طبق چارتی که پیام نور واسه این رشته داده ( برنامه ی 9 ترمه ) درس نظریه زبان ها در ترم 4 هست ، درست ؟
حالا بخشنامه میگه باید از درس های ترم 6 و 7 - 8 - 9 و اختیاری ها برداریم ... در صورتی که درسهای اصلی ترم 4 - 5 هم اومده و دو نفر نظریه زبان ها رو برداشتن ( من با 10.34 پاس کردمش :n02: ) و سیستم اشکالی نگرفته ... بعدا مشکلی واسشون پیش نمیاد ؟
این کد 3 جریانش چیه ؟!نقل قول:
نکته : آنچه که از دانشجویانی که این درس را انتخاب کرده اند شنیده شده است، هر نمره ایی که بگیرید در معدل ترم شما تاثیر دارد ولی اگر نمره کمتر از ۱۷ بگیرید می توانید با مراجعه به کارشناس رشته برای شما کد ۳ اعمال کنند و در معدل کل بی تاثیر شود ولی همچنان تاثیر آن در معدل ترم باقی خواهد ماند.
من می خوام ریاضی 1 رو تابستونه بردارم ولی می گه ضرفیت پره!!
ولی ضرفیتش 0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رشت میخونم ترم پیش اصول حسابداری رو نخوندم افتادم دانشگاه بم گفت تابستون ارائه نمیشه ولی الان تو سایت که نگاه میکنم هم عادیش هست هم خود خوانش,چجوریاست؟پس اینایی که تو سایت هست اونم با ظرفیت 69 جلوشم نوشته رشت کدوم دانشگاه ارائه میشه؟!!!
ابلیس و نیتس جان کمک :n02:
کسی نیست؟ :n03: پس من ثبت نام میکنم میخوان ارائه بدن میخوان ندن :n02:
به بخشنامه های اینها زیاد توجه نکنید...اتفاقا تابستان وقت خوبیه که درس های افتاده رو ادم پاس کنه...اگر که ترم قبل این درس رو افتادند و الان میخواهند پاس کنند هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد...ترم بعد هم میتونند مثل قبل طبق چارت پیش بروندنقل قول:
برای این درس هنوز ظرفیتی باز نکردند.شما با دانشگاه تماس بگیر و موضوع رو اطلاع بده...شاید اول قرار بوده بذارند بعد حذفش کردند...یا اینکه درس رو ارائه دادند یادشون رفته براش ظرفیت باز کنندنقل قول:
شما الان دانشجوی کدام شهر هستی؟یعنی توی اطلاعات جامع دانشجو مربوط به این ترم مرکزتون رو چی نوشته؟نقل قول:
اگر نوشته رشت پس این درس ها رو دانشگاه رشت ارائه داده.
اگر نوشته بم پس مربوط به دانشگاه بم هست
آقا بم کجا بود منظورم از بم بهم بود دانشگاه "بهم" گفت :n02: من رشت هستم ولی چون مسئول آموزش بهم گفت ارائه نمیشه اما الان تو سایت میبینم هست تعجب کردم,من ثبت نامم رو انجام دادم این دروسی که برداشتم غیر من فقط یک نفر دیگه برداشته بود اینطوری مشکلی ایجاد نمیشه؟یعنی با 2 نفر آزمون رو برگزار میکنن؟الان 2تا از دروسی که برداشتم نوشته عادی جای خودخوان کلاس که نداره چرا زدن عادی؟اینطوری فقط پول بیشتر باید بدیم دیگه!!نقل قول:
من الان ثبت نام کردم اصلا ارائه نداده بودننقل قول:
دوستان فكر كنم تو صفحات قبل توضيح داده بودين اما من گشتم و نديدم .. تربيت بدني 2 رو براي تابستون ارائه دادن ! چطوريه ؟ واحد عمليش رو چجوري ميگذرونيم ؟
مثل وقتایی که تو طول ترم غیر تابستونی ارایه میشه باید برید کلاس!نقل قول:
در واقع تنها واحدیه که تو تابستون هم کلاس داره و خودخوان نیست!
همین که نیستی هزارتا سوال میپرسن دوستان :n02:
جریانش اینه که میتونی به مسئول رشتت بگی برات درس جزء 30 قران رو کد3 اعمال کنه که نمرش تو معدل کل تاثیری نداشته باشه !!!!نقل قول:
مثلا شما درس حفظ جزء 30 رو ورداشتی و با یه نمره ی نچندان دلخواه پاسش کردی ( از اونجایی که درس مازاد بر سقف کل واحدهاس ) میتونه بگی کاری کنن که تو معدل کل ت تاثیر نداشته باشه !
در تکمیل فرمایشات ملا نصرالدین عزیز :نقل قول:
احتمالا قرار بود این درس رو ارائه بدن ، اما یحتمل مشکلی پیش اومد و منصرف شدن ، یا سیستم قاطی کرده و به زودی اوکی میشه !!!!
نقل قول:مسئول آموزش رو ولش کن ، اونا سواد کافی ندارن :n02: همین که ارائه شده کلاهتو بنداز هوا ، برو ورش دار حالشو ببر :n01:نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد ؛ یک نفر هم باشی امتحان برگزار میشه !
به نقل از پیام نورنا : با توجه به اینکه شهریه ثابت در ترم تابستان به صورت نصف می باشد و همچنین شهریه متغیر به دلیل خودخوان بودن نصف می باشد برخی مراکز متاسفانه در زمان ارائه لیست دروس آنها را به صورت عادی ارائه داده اند به همین دلیل شهریه برخی دانشجویان بیشتر از حد معمول ترم های تابستان می باشد.
دانشجویان عزیز دقت داشته باشید کارشناسان مراکز و واحدها بایستی این دروس را خودخوان نمایند تا شهریه هم به صورت خودخوان از دانشجویان اخذ گردد حال آنکه به تعطیلی تابستانه برخورد کرده است. لذا این دروس را کارشناسان مراکز و واحدها در شهریور خودخوان خواهند کرد و اگر دانشجویی به فرض شهریه اش را هم اکنون پرداخت نماید برای ترم آینده مبلغ مابه التفاوت را طلبکار خواهد شد.
این بستگی به مرکزتون داره ! احتمالا چند جلسه کلاس سوری میزارن باید شرکت کنید !نقل قول:
دوستان این سیستم گهستان واس شما هم باز نمیشه عایا؟!:n21:
نه ، برا من که باز میشه :n01:نقل قول:
من این ترم یه درسی میخواستم بردارم که ترم بعد به مشکل پیش نیاز بودن برنخورم ولی گویا اون درس رو برام ارائه نمیدن
چیکار میتونم بکنم ؟با دانشگاه حف زدم گفتن ما ارائه نمیدیم مهمان هم گفت این ترم دانشگاه به جایی نمیدیم
من چه خاکی به سرم بریزم؟این دانشگاه بی صاحب جایی نداره بریم ازش شکایت بکنیم؟ما بریم دردمون رو به کی بگیم؟:n03:
تنها راه این بود که به مرکزتون بگین ، که اونا هم گفتن ارائه نمیدن :n22:نقل قول:
این ترم پیام نور رسما دهن منو آسفالت کرده :n29: یه درسی براش امتحان برگزار نشد رفتم آموزش بهم میگه یا حذفش کن یا طی این هفته امتحانش رو بده اونم از کتابی که اصلا چاپ نشده ! چون این ترم گویا این درس اختیاری بدون منبع بوده در حالی که تو لیست ارائه دروس براش منبع زده ! حالا من نمیدونم از کجا سوال طرح میشه
رسما از پیام نور زده شدم :n27: ای خدا این دو ترم رو هم تموم کنم جونم آزاد شه :n14:
دانشگاه ما برای تربیت بدنی 1 سه جلسه کلاس گذاشته.میخواستم ببینم کتابش چطوریه؟امتحاناش معمولا سخت بوده یا آسون؟
مهرت حلال جونت آزاد آره ؟ :n02:نقل قول:
آقا این جمعیت و تنظیم خانواده رو چیکار کنیم ؟ نوشته ترم 9 اخذ شود ... بر ندارم یعنی ؟
نقل قول:
نه اصلا سخت نیست .. یه دور بزنی کافیه ... در حد روخوانی + چند تا نمونه سوال
اونا میگن شما باور نکن :n02:نقل قول:
از ترم دو به بعد میتونی برداری .ترم یکم برداری فکر نکنم کسی بگه بالا چشمت ابروه:n09:
مهر ماه که میخوایم انتخاب واحد کنیم معدل ترم تابستون رو مد نظر قرار میدن یا ترم قبلیش رو؟(برای اینکه 12 واحد بدن یا بیشتر)
نه .مدل ترم قبل معیار قرار میدن.معدل ترم تابستان تو معدل کل فقط حساب میشه.نقل قول:
حالا یکی ترم تابستون برنداره مشکلی که پیش نمیاد؟یعنی لازم نیست هیچ کاری بکنه و همون وایسه مهر ماه که اومد انتخاب واحد بکنه؟
ترم تابستان اختیاریه!نقل قول:
دوستانی که رشته ی نرم افزار یا فناوری اطلاعات میخونن میشه یه توضیحی درمورد درس "سیستم های چند رسانه ای" بدن؟اینم مثل پاسکال و برنامه سازی پیشرفته سخته و یاد گرفتنیه یا حفظ کردنیه و میشه پاس کرد؟کتابش قطوره؟و این پروژه ی فناوری اطلاعات دیگه چیه که 3واحد عملی هست و براش استاد هم گذاشتن و پیش نیاز هم نمیخواد؟من ترم 3 هستم میتونم بردارمش و انجامش بدم؟