از بخش view گزینه Gridline را غیرفعال نمایید.نقل قول:
Printable View
از بخش view گزینه Gridline را غیرفعال نمایید.نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
یه درخواست ویژه داشتم که ممنون میشم کمک کنید مرسی
من می پلاگین تبدیل کننده های ورد 2013 به 2007 و 2003 رو می خوام
یعنی
2013 بشه 2007 و 2007 بشه 2003 ممنون از دوستان
سلام.
چطور میشه آمار تعداد تکرار یک کلمه رو پیدا کرد؟
مثلا من عدد "115" رو میخوام سرچ کنم. طوری که بتونم بفهمم چندبار تکرار شده
نقل قول:
home>>>>>find>>>>>advansd find>>>>>>>reading highlight
حالا کلمه خود را در این بخش تایپ کنید و پس از زدن اینتر گزینه highlight all
را انتخاب کنید .
با خود word میشه! فایل ورد خود را با 2013 باز کنید سپس گزینه save as 97-2003 را انتخاب کنید .(البته word 2010 این گزینه را داره و نمی دانم 2013 هم این گزینه را داره یا خیر!)نقل قول:
پلاگین ورد رو برای راحتی کار می خوام
با سلام یکی از اقوام ما یه مشکلی براش پیش اومده
تمام تحقیق شو توی یه فایل ورود بوده اما بعد از سیو یه فایل با پسوند asd بهش داده که هیچ جوره باز نمی شه
دنبال فایل اصلی گشتیم پیدا نکردیم
حالا با همین فایل asd نمی شه کاری کرد ؟
ورژن word 2007
سلام
از فایل asd یک کپی بگیر
حالا فایل کپی شده رو دستی تغییر فرمت بده از asd به doc و اونو باز کن.
همچنین بنظرم notepad فایلای asd رو باز می کنه.
اگه نشد دقیقا نام فایل را سرچ کامل کنید.
نه با کپی حل نشدنقل قول:
سرچ کردیم پیدا نشده حتی تمام فایل های داک رو سرچ کردیم ام توشون نبوده
پیدا کردم از گزینه اکسپورت میشد این کارو کرد
دوستان الا یه pdf داریم می خوایم بشه ورد
بهترین کار و راحت ترین کار چیه ؟
و این که مشکل غلط و به هم ریختن فونت ها هم پیش نیاد مرسی
سلام ورد رو باز کنید به آدرس زیر برید.نقل قول:
Word button -> Word Options -> Save
خوب حالا پوشه autorecover رو ببینید جای سیستمتون هست از من که آدرسش C:\Users\AC\AppData\Roaming\Microsoft\Word هست
خوب حالا فایل asd رو تو پوشه autorecover کپی کنید.
حالا ورد رو ببندید و دوباره باز کنید و Word button رو بزنید و قسمت open موس رو ببرید سمت راست کادرتون باید فایل وردتون بیاد.
اگه بالایی جواب نداد word file recovery رو دانلود کنید شاید جواب بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک بعضی از دیگر راهکارهایی است که مایکروسافت داده
با عرض سلام خدمت اساتید محترم.
همانطور که مستحضر هستید در WORD 2013 قابلیتی وجود دارد که میتوان پاورقی را به صورت چند ستونی ایجاد کرد. همانطور که در تصویر ملاحظه میکنید هنگامی که میخواهم پاورقی چند ستونی بندازم ستونها از چپ به راست هستند که در خور نوشتن به زبان فارسی نیست. آیا راهی هست که ترتیب ستونها از راست به چپ باشند؟؟
اگر نمیشود، آیا راه حلی اصولی برای نوشتن پاورقی به صورت چند ستونی وجود دارد؟
آیا با سایر نرمافزارها مانند زرنگار میتوان این کار را کرد و اینکه این زرنگار برای تایپ پایاننامه مناسب است؟
با سپاس
من الان یه ورد نصب کردم تا باهاش یه سری سوال طرح کنم
از اونجایی که خیلی با این نرم افزار بلد نیستم کار کنم به چند تا مشکل بر خوردم
اولیش اینه که خطوط منظم نیست توی کامپیتر و غیر واقعیه و با چیزی که پرینت میشه تفاوت داره مثلا اگه یه جمله توی نرم افزار توی 2 خط نوشته شده باشه توی برگه توی یک خطه .
حتما یک سری تنظیمات پیشفرض وجود داره که برای من خرابه احتمالا اگه میشه بگین چجوری درستش کنم
منتظرم.
ممنون.
کسی جواب این سئوال را میدونه؟!نقل قول:
وقتی در حال تایپ در ورد 2007 هستم
نمی دونم دستم به اشتباه به چه دکمه ای خورده که
کل دستکتاپ سفید می شود
و مثل حالت عکس گرفتن می شود
این چه دکمه ای در
ورد 2007
من می خواستم سایز خود جدول را تعیین کنم نه سایز هر سلولش را
مثلا یک جدول 6 خانه ای دارم
هر کدام از سلول ها را یک سایز زدم (عرض و طولش را )
اما می خوام کل این جدول مثلا 9.5 ارتفاع آن باشد
عرضش 11 باشد
چطور چنین چیزی را تعیین کنم
اگه با موس بیایی رو مربع گوشه پایین جدول که شکل فلش بشه می تونی بکشیش سایزشو تغییر بدی! ( اگه منظورتو درست متوجه شده باشم )نقل قول:
بعضی کیبرد ها اعراب رو ندارن به نظر من بهتره از کیبورد مجازی استفاده کرد تا امتحان کردن اینکه کدوم کلید برای کدوم اعرابه
سلامنقل قول:
تعین طول و عرض یک جدول نه خانه های آن
من می خوام مثل خانه های جدول که سایز طول و عرش را براش تعیین می کنم
برای طول و عرض جدول اصلی هم تعیین کنم
یعنی مثلا یک جدول با هفت خانه در ردیف و 5 خانه در ارتفاع
عرض و ارتفاع این جدول به ترتیب 6 سانتیمتر در 4 سانتیمتر باشد
برای تعیین اندازه های جدول اصلی از منوی view گزینه Ruler را فعال کنیدنقل قول:
سپس از بخش option گزینه advansd بخش diaplay را پیدا کنید و واحد اندازه گیری را به سانتیمتر تغییر دهید حالا جدول خود را با خط کش تطبیق دهید و اندازه مورد نظر را ایجاد کنید.
سلام
من میخواهم کتابی طراحی کنم که متن هر صفحه از اون از دو قسمت تشکیل شده:
1. متن اصلی
2. شرح کوتا (شبیه comment) که مقابل قسمت مرتط با متن اصلی نوشته میشه
حالا سوال اینه که با چه طریقی میشه قسمت دوم را اضافه کرد؟
ممنون
سلامنقل قول:
سربرگ دوم Insert و بعد comment رو بزنید.
ممنوننقل قول:
ولی comment برای چاپ شکل مناسبی نداره ضمن اینکه در محدوده چاپی صفحه هم قرار نمیگیره
می توانید از text box استفاده کنید و پس از قرار دادن ان در جای مناسب کادر دور ان را بی رنگ نمایید .نقل قول:
یعنی امکان این نیست که عدد بدهیم و دقیق باشه
گمان نمی کنم ( من که تا به حال ندیده ام ) . برای اینکه دقیق در بیاد می تونید یه شیپ مستطیلی که طول و عرضش رو می شه با عدد تعیین کرد رسم کنید و بذارید رو جدولتون و بعد از همون طریق که گفتم جدول رو بکشید یا باز کنید و هم سایزش کنیدنقل قول:
سلام
سیستمی رو که با Smart Guard Protection 2013 آلوده شده بود با Antimalware bytes اسکن کردم و ویروس رو ظاهرا شناخت و پاک کرد و با استفاده از Eset Av7 سیستم رو اسکن کردم ولی الان وقتی درایوی رو باز میکنم پیغام میده که هنوز مشکل وجود داره.
قبل از نصب و اسکن رجیستری، تسک منیجر و ... قفل بود ولی الان درست شده
مشکل بعدی من با فایل های word هست که دیگه باز نمیشن و ارور زیر رو میده:
فایلها برام مهم هستن و خیلی بهشون نیاز دارم لطفا کمک کنید.
سلام ممنون میشم این فایل را چک کنید
تیترها را با اینکه با استایل تعریف کرده ام براشون اما به متن بعد از خودشون نمی چسبنــــــــــد چرا
سلام
چگونه می توان بین دوخط تایپ شده در word خط سومی را بعد از آنها تایپ کرد.(مثلا در طراحی سربرگ امتحانی جهت کم شدن فضای سر برگ) اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم.
سلام
دوستان در صورت امکان بهترین شرکت نرم افزاری ارائه دهنده فیلم آموزشی2013 word را معرفی فرمایید.
سلام می خوام یه سری به این سایت بزنید
بعد این جمله رو واسم معنی کنید تاببینم منظورش چیه ؟!
" اگر office 2007 نصب کرده ايد. تصوير حاوي متن را با OneNote باز کنيد. روي تصوير کليک راست کرده و گزينه Copy Text from Picture را انتخاب کنيد. سپس متن را در يک فايل ورد ذخيره کنيد. "
نقل قول:سلام.بر روی کل جدول کلیک راست کنید و گزینه Table Properties را انتخاب کنید. در تب Table در بخش Size تیک گزینه Preferred Width را بزنین و سایز مورد نظر را برای جدول وارد کنیدنقل قول:
لینک زیر هم میتواند مفید باشد
کد:http://smallbusiness.chron.com/fix-size-table-word-29416.html
سلام استاد بالاخره اومدید
بابا من دیگه داشتم ناامید می شدم
میگم صفحه قبل 903 یه سوال داشتم
یک فایل ورد هستش که برای تیترها استایل تعریف کردم
اما نمی دونم چرا تیتر به متن بعد از خودش نمی چسبه
با اینکه براش تعریف کردم
راستی سوالات که قبلا براتون فرستادم رو هم چک می کنید ممنونم
یه قابلیتی در ورد 2010 هست که از صفحه عکس می ندازه حالا من در ورد 2007 چند بار به اشتباه دستم به چند کلید خورده و دقیقا مثل 2010 کل صفحه سفید شده و آماده عکس برداری حالا این کلیدها چیست؟
در وورد وقتی یه متنی رو که پیست کردیم برای صرفه جویی در صفحات پرینت میایم سایزش رو کوچیک می کنیم، یا فونتش رو عوض می کنیم، یا columns دارش می کنیم. ولی بعضی وقتا متنی رو که پیست کردیم هر خطی دوبار اینتر خورده، به عبارتی هر خط بجای اینکه پشت سر هم باشه یه خط یه در میون هست، اونقت مثلاً 200 تا خط داریم نمیشه که دونه دونه فاصله خطها رو که دوبار اینتر خورده رو با Backspace پاک کرد که! راهی هست ctrl all کرد و همه خط ها رو پشت سر هم در آوورد؟
سلام... من پایان نامم رو نوشتم، الان دارم مرتبش میکنم. الان دو روزه که شماره های اولی بخش، زیربخش و زیربخش زیربخش رو مرتب کنم. فیلم آموزشی دیدم میدونم باید بین اعداد در headingها دش بذارم... ولی این روش کار نمیکنه!!!! میشه کمک کنین :( ممنون
سلام... من پایان نامم رو نوشتم، الان دارم مرتبش میکنم. الان دو روزه که شماره های اولی بخش، زیربخش و زیربخش زیربخش رو مرتب کنم. فیلم آموزشی دیدم میدونم باید بین اعداد در headingها دش بذارم... ولی این روش کار نمیکنه!!!! میشه کمک کنین :( ممنون
سلام دوستان خسته نباشیدمن وقتی میخوام از1فایل پی دی اف متن روکپی کنم توآفیس2007فونت ها بهم میرزه اصلا نمیشه خوند 1چیز اجق وجقی میاره واقعا به این متنش نیاز دارم راه حلی هستش ؟بخوام تایپ کنم1ماه طولم یکشه.
سلامنقل قول:
راه حلش اینکه این فایل رو تبدیل کنی به ورد، نرم افزار زیاده برای این کار ، یه سرچ بزنی تو اینترنت پیدا می کنی. اگه نتونستی فایل رو برام بفرست تا تبدیل کنم.
سلام
من یه فایل ورد دارم که از html ساختم حرف "ی" رو به صورت علامت سوال؟ نمایش میده.داخل خود فایل html هم همینطوری بود.میخواستم بدونم راهی هست که در ورد مثلا تمام علامتهای سوال رو با حرف "ی" به صورت یکجا جایگزین کرد؟