کسی دوربین فیلمبرداری سامسونگ
samsung/HMX-H205RP
رو داره ؟
ایا وجود حافظه های SSDیک مزیت محسوب میشه؟
و اینکه ایا باقیمت 700تا800تومن این دوربین گزینه بهتری هم هست؟
کسی دوربین فیلمبرداری سامسونگ
samsung/HMX-H205RP
رو داره ؟
ایا وجود حافظه های SSDیک مزیت محسوب میشه؟
و اینکه ایا باقیمت 700تا800تومن این دوربین گزینه بهتری هم هست؟
اینجا جای دوربین های عکاسیه :)نقل قول:
دوربین های پاناسونیک هم در سه مدل هارد و فلش (SSD) و فقط کارت حافظه هستند که بهترینش فلش هست ... ولی ظرفیت هارد بیشتره :)
يه دوربين مي خوام دور ور 500 تا 600 دوستا چي پيشنهاد ميكنن ممنون ميشم
بين اين دو تا دوربين
Canon PowerShot G12
&
Canon PowerShot SX30 IS
دوستا كدوم را پيشنهاد ميكنن
اگه تو اين مايع چيزي هست لطف ميكنيد
الا قيمتش حدود چند است ممنون يا حق
دوستان ظاهرا سرو کله ی FUJI HS20 هم توی بازار تهران پیدا شده ... یکی از دوستان 580 خریداری کردند .
موفق باشید .
با سلام خدمت دوستان
نظرتون در مورد دوربین های FUJI HS20و Sony HX-100 چیه به نظر شما کدوم بهتره؟و در مقابل fz100 چطور هستن؟
گارانتی های مختلف قیمت های مختلفی دارند ... ولی فکر کنم قیمتش از همین حدود 270 شروع میشه :)نقل قول:
سلام. من در مورد HS20EXR کلی تحقیق و از سایت های مختلف مطالب جمع کردم و حدود 100 عکس گرفته شده با اون رو جمع آوری کردم. به نظرتون اینجا بزارم یا یه تاپیک مخصوص بزنم.
ممنون میشم اگر بصورت یک تاپیک مجزا و جامع گفتگوی HS20 رو ایجاد کنید . البته لطفا عکس ها رو بصورت لینک قرار بدید غیر از عکس خود دوربین و یک عکس برای سمپل .
ممنون و موفق باشید .
دوستان سلام
من حدود 500 تومان بودجه دارم و یکی از دوستام حدود 400، تا حالا دوربین دیجیتال نداشتیم
ولی تو این چند روزه اطلاعات کسب کردم به نسبت و به مدل های زیر رسیدم
واسه دوربین کامپکت : sx 210 canon, Hx5 sony
و برای نیمه حرفه ای : G12 canon, Lx5 panasonic
میشه طبقه بندی کلی دوربینارو کسی لطف کنه بگه ؟، آماتور، کامپکت، نيمه حرفه ای، یکم گیج شدم راستش
بین دوربین هایی هم که گفتم کدوم بهتره به نظرتون؟
راجع به ابعاد نیمه حرفه ای ها هم راهنمایی میشه کنید؟، قابل حمل هستن به اون صورت؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:
به نظر من هر دوی hs20 و hx100 از fz100 بهتر هستن. fz100 رفتار نویزی خوبی نداره. ولی از اونجایی که هیچ کدوم از hs20 و hx100 به صورت درست و حسابی تست نشدن فعلا زوده گفت کدوم یکی بهتر هستن. باید منتظر review سایت های معتبر موند.
نقل قول:
اینها دو دوربین متفاوت در دو گروه متفاوت هستن
g12 ّبرای کسانی طراحی شده که نیاز به تنظیمات سریع بر روی بدنه و به صورت دستی و همینطور کیفیت بالا دارن. مثل افرادی که slr دارن و نیاز به یه دوربین کوچک ذخیره یا تو سفر دارن که سبک باشه. زومش هم پایینه
ولی
sx30 برای خانواده ها و افرادی که میخوان همه چیز رو تو یه دوربین داشته باشن. مثل زوم زیاد و البته کیفیتش پایین تر از g12 هستش. چون کیفیت خیلی واسه این افراد مهم نیست.
نقل قول:
به نظر من sony hx100v بخرید. فقط باید کمی صبر کنین تا بیاد به بازار
دوستان کسی میتونه جواب منو بده؟، خیلی ممنون میشمنقل قول:
سلام من يك دوربين ديجيتال از 100تا 150 هزار تومان مي خوام فقط مي خوام عكس با كيفيت بگيرم -و امكاناتي در حد خودش داشته باشه يك دوربين كار درست برام معرفي كنيد . ممنون
نقل قول:
دوستان من اينا خريدم نظرتون در مورد اين گوشي چي هستش HS10 فوجيلطف كنيد بگيد
دوربین نیمه حرفه ای حدو 500 میتونی S95 کانن بگیرینقل قول:
و زیر 400 هم SX210 بهترینه :8:
سلام
دوستان عزیز لطفا چندتا فروشگاه اینترنتی معتبر بدید میخوام برم sx130 کنن رو بگیرم. رفتم از دی.جی کالا بخرم موجودیش تموم شده بود شانس من.
امیدوارم مشکیش گیرم بیاد ، چون رفتم از بازار بگیرم فقط نقره ایشو داشتن خوشم نیومد ازش.
بهرحال یک بار دیگه دمتون گرم بابت راهنماییاتون
فروشگاه chare.ir این دوربین رو داره . ظاهرا مشکی هم هستنقل قول:
280 هزار تومان هست با ارسال رایگان :)
15 ماه گارانتی به همراه 15 ماه بیمه بدنه
موفق باشید
حدود یک ماهه که میخوام دوربین دیجیتال بخرم حد اکثر 350 تومن خیلی مدلها رو برسی کردم در نهایت بین لین دو مدل موندم خواهش میکنم راهنماییم کنید:
سونیH70
کنون sx210
برای جه کاری ؟نقل قول:
زوم بالا و تنظیم دستی و اندازه کوچیک لازم داری یا نه ؟
فیلمبرداری چقدر برات مهمه ؟
برای استفاده خانگی میخوام.چون از فیلم برداریش میخوام استفاده کنم دوست دارم زوم زیاد داشته باشه
زوم و فیلم برداری برام مهم هست.نقل قول:
برای استفاده خانگی میخام
نقل قول:
منظورتون رو متوجه نشدم
اگه ممکنه یه ذره بیشتر توضیح بدین
سلام به همه دوستان !
یه دوربین خوف تا 250 ت چی هست؟!
برای عکس و کیفیت و اینا دیگه : دی
لطفا چند تا پیشنهاد بدید...
سپاس !
می تونید SX210 بخرید که دوربین خیلی خوبیه :)نقل قول:
اگه کمی بودجه رو بالا ببرید می تونید Fuji HS10 بخرید که فیلمبرداری Full HD داره و زوم 30 ! ولی عکس برداریش رو دقیقا نمی دونم . ولی خیلی بزرگه و شاید برای آماتور ها مناسب نباشه !
Panasonic TZ8 هم خیلی دوربین خیلی خوبیه .
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
Canon SX130 ISنقل قول:
Canon IXUS 300 HS
ارزان ترین دوربینی که قابلیت فوکوس دستی و تنظیم نور دستی داشته باشه چیست ؟
Canon SX120 IS دوربین خیلی خوبیه با تنظیمات دستی کامل ولی ارزون ترین نیست !نقل قول:
برای چه کاری لازم دارید ؟
مسلما دوربین های 4-5 مگاپیکسلی قدیمی دسته دوم ارزون تر هستند و این امکانات رو هم دارند. مثل Canon A520 ولی شاید ارزش خرید نداشته باشند :)
آقا من تا 630 هم میتونم هزینه کنم، بین G12 و Lx5 کدوم بهتره؟، و مدل دیگه ای سراغ دارین تو همین رنج که به خوبیه اینا باشه؟نقل قول:
ممنون
S95 هم ظاهزا کیفیتش شبیه G12 هستنقل قول:
Nikon P7000 رو هم به لیستتون اضافه کنید
اینجا هم می تونید مقایسه بین P7000 و S95 و LX5 رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این صفخه می تونید کیفیت این دوربین ها رو با G12 هم مقایسه کنیدکد:http://www.dpreview.com/reviews/q42010highendcompactgroup
ظاهزا کیفیت G12 از بقیه بهتره ! :
موفق باشید :10:کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q42010highendcompactgroup/page12.asp
G12 تو رده خودش بهترینه با کیفیت عکس بهتر زوم بیشتر و ال سی دی متحرک:8:نقل قول:
سلام
من خیلی وقته عکس میگیرم،همیشهبا موبایلم و دوربین 3 مگاپیکسلیش عکس گرفتم!(k800)....
معمولا طبیعت و جاهای تاریخی که میرم عکس ور میدارم....
معمولا،میتونم بدون نگاه به صفحه ی دوربین،عکس ها رو از سوژه ها بگیرم!! ولی نمیدونم مهم هست یا نه....
من میخوام یه دوریبن 14 مگاپیکسلی کامپکت سونی دست دوم بخرم به قیمت 80 تومن،Sony Cyber-shot DSC-W330 من دنبال این نیستم که عکس هام خیلی خیلی با کیفیت باشن!! همین که عکس ها خوب باشن کافیه!!
نظرتون در مورد این دوریبن چیه؟!
من به دم و دستگاه های سونی علاقه ی خاصی دارم،دوست دارم یه دوربین حرفه ای تر که بشه لنزش رو عوض کرد بخرم،البته دست دوم،و دوربینی که تا مدتی،نیاز به عوض کردن لنز نداشته باشه چون نمیخوام اونصورت هزینه کنم!!
به نظرتون،چه دورینی بخرم که ارزون در بیاد دست دومش؟ سونی یا مارک دیگه مهم نیست،ولی حداقل 14 مگاپیکسل باشه سنسورش،ضمنا هموطنروی که گفتم،لنز مناسبی روش باشه که تا مدتی،نیازهای مختلف عکاسیم در شب و روز رو براورده کنه!!
منظورم از براورده اینه که من از عکس های دوربین k800 هم تقریبا راضی هستم و خوره ی کیفیت خیلی خیلی بالا نیستم!! همین که بشه عکس های بهتری در اورد،یا محیط بزرگتری رو تو عکس در اورد،یا حساسیتش به نور بهتر باشه،و بتونم باهاش راحت تر عکس بگیرم از منظره ها مختلف،کافیه!!!
جناب ram1600
با سلام و تشکر فراوان فراوان از این همه اطلاعات مفید و خوب:11:
من دوربین A3100 دارم و عکس های بسیار خوبی باهاش گرفتم الان بدلایلی احتیاج دارم دوربینی داشته باشم تا فیلم های با کیفیت خانوادگی با هاش بگیرم.
بفکرم رسیده این دوربینو بفروشم و یک دوربین دیجیتال بهتر با حدود 300-400 بگیرم که هم عکاسیش بسیار بهتر از A3100 باشه و هم فیلم با کیفیت خوب و قابل قبول با لرزش کم بشه توش گرفت می شه منو راهنمائی کنید؟
بسیار ممنونم دوست عزیز
W330 سونی 80 تومن ؟نقل قول:
اگر سالم باشه قیمتش عالیه بگیر که این قیمتها دوربینی بهتر از این حتی دست دومم گیرت نمیاد
:5:
داشتم مارک های مختلف دوربین رو میدیدم
به یه مارکی به اسم هاسبلاند بر خوردم که یه دوربین ازش قیمتی در حدود 14000 هزار دلار داشت :18:
این شرکت چیه که اینقدر دوربیناش گرونه ؟
برای عکاسی در طبیعت (گردشگری) به خصوص در جنگل و کوهستاننقل قول:
اگه بودجه زیادی ندارید و می تونید SX120 بخرید، بخرید که ضرر نمی کنید :) قیمتش حدود 200 هزار تومان هست.تنظیم دستی کامل هم دارهنقل قول:
اینم ریویوو و نمونه عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_sx120_is_review/image_quality
موفق باشیدکد:http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX120_IS/outdoor_resolution.shtml
نقل قول:
دوربین هاش خیلی گرونن. تا جایی که می دونم یه دوربین داره 80 مگاپیکسل
سلام به دوستانه عزیز
من داداشم یه D550 کنون داره و خیلی هم راضی هست . داداشم علاقه مند شدید عکاسی هست . من میخوام یه دوربین واسه خودم بگیرم . داداشم میگه HX1 بگیر که چون زوم بالایی داره هر وقت خواست از طبیعت و اینا عکس بگیره من بهش بدم
حالا من خودم بیشتر دوربین رو واسه ثبت خاطره و عکس های نزدیک و دسته جمعی میخوام که در نور کم هم عکس های مناسبی بگیره
1. این دوربین میتونه هر 2 خواسته رو خوب پوشش بده ؟
2. ایا گزینه ی بهتری هست که هم به داداشم کمک کنه که نخواد کلی پول لنز بده و هم به درده کاره من بخوره ؟
ممنون میشم اگه مفصل راهنمایی کنید
مرسی
تو چه قیمتی می خواید ؟نقل قول:
دوم 10 کافیه یا دنبال 20 یا 30 هستید ؟
اندازه دوربین براتون مهمه ؟
احتمالا برادرتون تنظیم دستی لازم داره ... درسته ؟