واسه دوست منم اول 4 مگ ست شده بود، که زنگ زد و بردن رو 12 (سرویس 8 مگ گرفته بود)نقل قول:
آپلود خط هم چون annex m هست تا 2 2.5 ساپورت میکنه (البته مودم هم باید ساپورت کنه)
Printable View
واسه دوست منم اول 4 مگ ست شده بود، که زنگ زد و بردن رو 12 (سرویس 8 مگ گرفته بود)نقل قول:
آپلود خط هم چون annex m هست تا 2 2.5 ساپورت میکنه (البته مودم هم باید ساپورت کنه)
بر عکس شما نت مخابراتم زیاد قطع میشد. بعضی مواقع حدود 2-3 ساعت قطعی داشتم.نقل قول:
تو این فن آوا تا الان قطعی طولانی مدت نداشتم.
فقط تا الان 2 یا 3 بار وسط گیم در حد 10-15 ثانیه آپلود یا دانلودم قطع شده. که بعدش دوباره وصل شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مقدار snr با توجه به data,max rate طبیعی هستش؟ به نظرم باید کمتر باشه.یا کلا ربطی به این قضیه نداره
کلا کیفیت خط من جالب نیست اما از وقتی اومدم رو فن آوا حدودا 2 مگ از max rate خط کمتر شده.
نویزتون به سیم کشی خونتون ربط دارهنقل قول:
سیم جدا از سر خط بگیر بده به مودم کیفیت ازین رو به اون رو شد
از الکتریکی سیم تلفن دو زوج بگیر بکش تا تو خونه مستقیم دور از اسانسور و ... متری 600 700 هم هست
خیلی خطتتون نویز داره
خونه یه 4,5 کیلومتری فاصله داره با مرکز مخابراتی این نویز ه ثابت هستش هرکاری کنم.نویز همسایه دقیقا همینقدره. یه سیم جدید کشیدم از سر خط ولی خب تغییری نکرده.نقل قول:
اما max rate خطم قبلا با همین مقدار نویز خیلی بیشتر بود حتی یادمه رو شاتل تا 6900-7000 هم میرسید.
سوال اینه که شرکتی که ازش اینترنت میگیرم ممکنه روی max rate خط هم تاثیر داشته باشه؟
بلهنقل قول:
به چیپ dslam که ارایه دهنده داره بستگی داره
چون شاتل از برادکام همینطور پارس هم از برادکام استفاده میکنه خط یخورده ریت بالاتر میاد
ولی برعکس های وب مخابرات از lantiq استفاده میکن
سیم جدیدتو از سر خط یعنی از اونجایی بگیر که وارد ساختمون میشه نه خوده اپارتمان. مودم و لپتاپو ببر اونجا امتحان کن یا یه نفرو بیار که سر در میاره از سیم کشی. Snr خط پایینه رو سه مگ قطعی نداری؟ باز بیاد رو دو مگ snr بهتر میشه. معمولا پهنای باند رو کم میکنن که خط بکشه و قطع نشه.نقل قول:
اگر کلا سیم کشی که اومده تو محلتون کیفیت خوبی نداره و زیاد قطعی داری و سرعت بالا میخوای هزینه برات مهم نیست tdlte بدردت میخوره. در حالت عادی adsl بهتر و ارزون تره اگر قطعی نداره.
منم متوجه شدم های وب خیلی خوب نیستنقل قول:
مثلا من الان اسیاتک دارم پورت ۱۰ مگ، snr 13
یادمه های وب رو پورت ۸ مگ، ۶.۷ تا ۹ متغیر بود و خیلی قطع میشد
از سر خط گرفتم دقیقا.نقل قول:
نه قطعی هم ندارم. احتمالا از همون سیم کشی محله هستش
آره اگر وضعیت بهتر نشد با توجه به اینکه فیبر هم نمیدن احتمالا برم سمت tdlte یا وایرلس
من قبلا از آسياتك ميگرفتم و مكس ريت من ٧/٥ مگ بود الان اجبارا از مخابرات گرفتم بخاطر قضيه كابل برگردون و مكس ريت بين ١١ و ١٢ مگ متغير هست.نقل قول:
هماهنگی باشه خیلی خوبه مثلا مودم 8980 تی پی لینک رو شاتل یخورده مورد داره هر 1 دیقه لینک میپرونه همین مودم رو روهای وب بذار قشنگ برات جر میدهنقل قول:
شخصا خود من مودمم dsl-ac52 هست هماهنگی خوبی با تمام dslam های ایران داره چیپش هم مدیاتک هست
حتی موقع ای که مکس ریت 19 تا 18 بازی میکنه مودم ریتش رو 16 15 میره من +3 snr میدم اضافه میکنم که ریت میاد نزدیک 17
گاهی اوقات crc ارور زیاد تر میشه هرچی پکت میاد ارور میشه میافته تو ی حالت loop مانند گاهی اینقد زیاد میشه که عملا سرعت اینترنت از 171 کیلو بالاتر نمیره باید اینجا disable کنم
آقا من یه سوال دارم.. من از فن آوا اینترنت 2 مگ گرفتم. میخواستم ببینم شبانه این فرمولی که گذاشتن چطوری حساب میشه؟ مثلا من که اینترنت 2 مگ دارم چقدر شبانه دارم؟ یا اصلا نامحدوده؟
فرمولش رو زدن دقیق نمیدونم.
سرعت سرویس / تبدیل بیت به بایت * تعداد روز ماه * تعداد دقیقه و ................................
کسی دقیق اطلاع داره از شبانه فن آوا؟
- - - Updated - - -
آقا من یه سوال دارم.. من از فن آوا اینترنت 2 مگ گرفتم. میخواستم ببینم شبانه این فرمولی که گذاشتن چطوری حساب میشه؟ مثلا من که اینترنت 2 مگ دارم چقدر شبانه دارم؟ یا اصلا نامحدوده؟
سرعت سرویس / تبدیل بیت به بایت * تعداد روز ماه * تعداد دقیقه و ................................
- - - Updated - - -
دوستانی که فن آوا دارند، و اونایی که بتل 1 میزنند...
واسه شما هم یهو وسط بازی you have lost connection to the ea servers میاد یا نه؟
خواهشا اگه کسی میدونه بگه...
PS4
- فن آوا سرویس 4 مگ و 8 مگش وقتی حجمت تموم بشه سرعتت به چن میرسه؟
- وقتی حجمت تموم میشه، شبانت هنوز حفظ میشه و سرعتش پایین نمیاد؟
مشکل پکت لاست عمدی که اینا درست کرده بودن حل شده ولی آره همین الان اومدم بیرون قطع شد!!!نقل قول:
سلام
VPI VCI شرکت فنا آوا روی چند باید ست بشه؟
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
8_35نقل قول:
.............
آقا این سوال من هم هست..
اصلا شبانه رایگانه ؟
نقل قول:
شبانه رایگان هست، سرعت شبانه همون سرعت روزانست حتی بهتر، چون شبا اصلا نوسان سرعت نداره و ثابت دانلود میکنه. وقتی حجمت تموم بشه قاعدتا از اونجا به بعد محدودیتی وجود نداره دیگه. مثلا شما سرویس 8 مگابیت بگیری، وقتی 200 گیگ بین الملل رو تموم کنی سرعتت میشه 2 مگابیت که از اینجا به بعد به معنی واقعی کلمه نامحدوده، پس دیگه شبانه معنی نداره و در تمام ساعات با سرعت جدیدت میتونی رایگان دانلود کنی. سرویس 4 هم بعد از 90 گیگ بین الملل سرعتش به 1 مگابیت میرسهنقل قول:
1:نقل قول:
2 - نه شبانه افت سرعت نداره
سرویس من رو فعال کردن (16 مگ). بعد از تقریبا 3 روز قطعی مطلق. اونم زمانی که من گفتم جمع کنید. گفتن باشه. بعد زنگ زدن گفتن ما پیگیری کردیم برات درستش کردیم. یعنی تا زمانی که بهشون نگفتم جمع کنید انگار نه انگار که اینترنتم قطع بود. چراغ اینترنتی که توی 3 روز قرمز بود با یه تماس سبز شد! مشخص بود کار ده دیقه پیگیری درست و حسابی بوده و اینا تا الان نکردن این کارو.
حالا هم که درست شده سرعت روی حدود 1 مگابایت در ثانیه بسته شده. نوسان سرعت زیاد داره. میگن به خاطر نویز خطتون هست. ممکنه این طور باشه نمیتونم متهمشون کنم چون من تا حالا روی این خط سرعت بالا نگرفتم نمیدونم میکشه یا نه. ولی یک خط دیگه دارم از همین مرکز مخابراتی تا 1800 ثابت با پارس آنلاین ساپورت میکرد. الان فن آوا توی تنظیمات مودم سرعتم رو روی 16 بستن با این که کشش خط روی 23 مگ هست.
پینگ 4.2.2.4 روی 122 هست.
پینگ 8.8.8.8 روی 119 هست.
سرعت دانلود خییییلی نوسان داره ! از 700 تا 1500 بیشترین بازه ای هست که میچرخه. اما تقریبی اکثر اوقات روی 1 مگ تو ثانیه است. گاهی 1600 میشه گاهی 900 میشه گاهی 1700 میشه ! اما اکثرا حول و حوش 800 تا 1000 میچرخه. یعنی اونقدر نوسان داره که نمیتونم یه عدد ثابت حتی برای میانگین تعیین کنم ! سرور خارجی حدود 900 و سرور داخلی مث پی سی دانلود حدود 1400. یعنی داخلی سرعت بالاتره میانگین.
دانلود شبانه سرعت کم نشده. الانم دارم تست میکنم حتی از روز یه کم بیشتره انگار !
با قند شکن ها مشکل خاصی رو متوجه نشدم. به جز این اختلال سراسری که توی همه ی شرکتا هست مث اوپن وی*پ-ی*ان که تقریبا از کار افتاده این جا هم همونه. ولی با بقیه روش های قند شکنی مشکل خاصی نداشتم.
قطعی تقریبا زیاد نی. توی یک روز گذشته من یک بار دیدم قطع شد که سریع هم وصل شد.
چیزی که ازش خیلی ناراحتم پشتیبانی ضعیفشون بود. شاید نزدیک 9 بار من تماس گرفتم توی این هفته ی اخیر بابت کاری که باید اونا پیگیری میکردن. هر بار با عبارت حال به هم زن "براتون تیکت خرابی ثبت کردیم، منتظر باشید بهتون زنگ میزنن همکارا" مواجه میشدم. چون میدونستم کسی زنگ نمیزنه . اینو بار اول دوم که گفتن و زنگ نزدن تجربه داشتم. برای همین بار های بعد میگفتم تایم بدید که کی زنگ میزنید. و جالبه که میگفتن نمیدونیم!. و هیچ کس حاضر نشد مشکل رو دقیق پیگیری کنه. الا زمانی که دیگه خسته شدم از ساعت ها مکالمه با پشتیبانیشون و آخر سر با بخش کنسلینگشون تماس گرفتم و گفتم سرویس رو جمع کنید و تیکت جمع آوری ثبت کردن. که بعد یکی زنگ زد (معلوم بود از لایه های بالاتریه) که من الان شخصا پیگیری کردم و شما یه کم دیگه صبر کنید الان حلش میکنم که حل هم کرد.
الانم سر سرعت خیلی راضی نیستم. اما واقعا نمیدونم به خاطر نویز خطمه که این سرعت رو دارم یا این که فن آوا کم میده. برای همین نمیتونم اظهار نظر کنم.
در عین حال داتک رو روی اون یکی خط گرفتم. اون رو هم نتیجه رو اعلام میکنم هر وقت وصل شد !
روز و شب خوش
من هم میخواهم بیام ، فن آوا ، اما به خاطر همین پشتیبانی افتضاح اش مردد هستم ، ۳ سال پیش ازشون سرویس داشتم ، یکبار درخواست تعویض پورت دادم ، بعد از ۱۰ روز هیچ کاری انجام ندادن ، حالا من هر روز هم زنگ میزدم ، پگیری میکردم ، بعدش جوش آوردم ، گفتم دارید چه غلطی میکنید ، بعد معلوم شد اصلا درخواست تعویض پورت رو به مخابرات نفرستاده بودن !نقل قول:
درود دوستان عزیز
من هر موقع کار داشتم پشتیبانی جواب دادن و حل کردن مشکل رو، حتی پشتیبانی اینستاگرامشونم پیگیری می کنه، پشتیبانیشونم 24 ساعته شده!
در مورد نواسان بله، مشخصه که محدود کردن و اینکه هنوز کمبود پهنا باند دارن مخصوصا تو مراکز شلوغ، شرکت کوچیکی بوده فن آوا با تعرفه های جدید شاید
چندین برابر مشترکا قبلیش مشتری جذب کرده، باید بهش زمان داد، مجموعا راضی هستم و قطعی نداره.
سلامنقل قول:
اگه مشکل نویز خط بود snr پایین میومد و خط را روی 16 مگ نمیتونستن ببندن با توجه به اینکه تو مودم هم زده خط تا 23 مگ میکشه یعنی کیفیت خطتتون عالیه الان که خط را روی 16 مگ بستن سرعت دانلودت باید حدود 2 مگ باشه اگه تلفن بی سیم دارید و یا وسیله دیگه ای که داره نویز ایجاد میکنه (وسیله برقی که نزدیک مودم باشه) قطعش کنید اگه مشکل حل نشد احتمال بسیار زیاد فن اوا در مرکز مخابراتی منطقه شما کمبود پهنای باند داره من دقیقا همین مشکل شما را با پارس انلاین داشتم آخرش هم معلوم شد پهنای باند کم دارن
بابا شما دارید پادشاهی میکنید دوست داشتم نوسان مخابرات و ببینید از 0 میپره رو 7 بعد 80 بعد 17 بعد 600 بعد 1
امروزم معلوم شد دروغ گفتن فیبر نیستیم ما
سلام. snr دان 9.9 هست و آپ 30 ریت 16380 هست و کشش تا 22775 هست.نقل قول:
من تمام تلفن ها رو هم کشیدم باز همین وضعیته. حالا فن آوا میگفت میخوای یکی رو بفرستیم 25 تومن پول بدی بش از سر خط چک کنه پریز ها رو چک کنه؟! دیدم اینا به فرض هم نویز باشه که کاری نمیتونن بکنن کار مخابرات و سیمکشی هاش هست و گفتم نه.
نه ! برای همه یکی نیست . ظاهرا استان به استان فرق میکنه . برای من 0-32 هست .نقل قول:
خط تلفن ما خیلی نویز داره و مشکل هم صد در صد از مخابراته و اونا هم میگن ما فقط بوق سالم تحویل میدیم و به ADSL کاری نداریم ! اگه میخواید به ISPتون درخواست بدید تا اونا بیان و یه پولی به ما بدن و ما پیگیری کنیم !:n23:
حالا فن آوا تو شهر ما نمایندگی فیزیکی نداره . می خوام بدونم امکانش هست به فن آوا درخواست بدم و اونا پیگیری کنند ؟ هزینه اش هم مشکلی نیست . اصلا پیگیری برای تعمیر خط از طرف ISPها تاثیری هم داره ؟ کسی تا حالا نتیجه ای گرفته ؟
خرابی تلفن بزننقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
همونطور که گفتم مخابرات میگه ما فقط بوق سالم تحویل میدیم و من هم بوق سالم رو دارم ! ولی مشکل اینه که اتصال با اینترنت برای حتی 10 ساعت هم ثابت نیست و CRC همینجور بالا میره تا قطع بشه . مهم هم نیست که سرویس 8 مگ باشه یا 128 کیلوبایت . حتی اگه SNR نزدیک 50 هم برسه باز هم نویز رو خط هست .نقل قول:
صد در صد مطمئن هستی که هیچ مشکلی از داخل خونه نیست؟ همش از بیرونه؟ مجتمع هستین؟ از اتصالات مجتمع نیست؟نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
این پست رو تو تاپیک نویز خط گزاشتم ولی کسی جواب نداد :نقل قول:
من 7-8 ساله که روی خط تلفن خونمون ADSL دارم . الان سرعت 4Mb از فن آوا دارم . این هم وضعیت خط :
من تا 8 مگ رو روی این خط داشتم . مشکل من اینه که اصلا مهم نیست که سرعت روی 16Mb باشه یا 128Kb، حتی اگه SNR بره بالای 40 باز هم خط قطع میشه . اصلا نمیشه مودم ۱۲ ساعت بدون قطعی وصل باشه . مودم هم از TP-Link داشتم و هم از D-Link . ولی تفاوتی ایجاد نمیکنه . سیم کشی داخل خونه و Spliter کاملا سالم و نو هست. چیزی که تو این مدت متوجه شدم اینه که احتمالا مشکل تو کافو مخابرات (اگه اسمش رو درست گفته باشم ! منظورم جعبه بزرگ هاست:n26: ) هست . چون یک ماهه پیش که بارون اومد کلا خط تلفن ما قطع شد . بعد مامور مخابرات اومد تو جعبه تقسیم کنار خونه نگاه کرد و گفت مشکل از اینجا نیست و رفت سراغ کافو که سر خیابون هست .من اون موقع سرویس 8 مگ داشتم که SNR دانلود رو 12 بود . وقتی خط وصل شد SNR رفت رو 18-19 ولی وقتی ماموره زنگ زد که درست شدن خط رو چک کنه و من ok رو دادم نمیدونم چی شد که دوباره SNR اومد رو 12 . 2 هفته بعدش هم که دوباره یه نم نم بارون زد نویز خط من هم بالا رفت ! حتی تابستون ها هم وقتی هوا شرجی میشه (خونمون کنار خلیج فارسه !:n33:) نویز خط زیاد میشه !
حالا به نظرتون من باید چه کاری کنم که یه خط بدون قطعی داشته باشم ؟همونطوری هم که گفتم حتی اگه خط رو روی 128Kb هم ببندم SNR نزدیک 50 میرسه ولی بازم خط نویز داره . رفتم مخابرات ولی اونها طبق معمول میگن که به ما ربطی نداره و ما فقط بوق سالم تحویل میدیم ! اگه کسی راهی بلده لطفا من رو راهنمایی کنه. هزینه اش هم مهم نیست فقط درست بشه . متاسفانه توی شهر ما پوشش TD-LTE نیست و حجم بسته های 4G هم برای من خیلی کمه وگرنه از شر این خط های بی کیفیت مخابرات راحت می شدم .
کسی به ۱۹۵ بابت این داستان کابل برگردون شکایت کرده ؟نقل قول:
کسایی که با قندشکن مشکل دارن، این DNS رو ست کنن: ( کشف خودم بود شانسی هم کشف کردم که با اینا درست شد، البته بعضی از سرویس ها مشکل داشت که همون سرویس ها توی یه کانکشن هوشمند پولی بدون DNS هم کار میکرد! نمیدونم مشکل چی بود ولی با اینی که الان میگم بهتون همه مشکلات حل میشه )
8.8.8.8
8.8.4.4
دی ان اس های گوگل هستند اینانقل قول:
سلامنقل قول:
راه اول اینه که یه نفر آشنا تو مخابرات پیدا کنید که کارتون راه بندازه راه دوم اینه ثبت شکایت کنید که هنگام صحبت با تلفن صدای خش خش میاد(نشانه نویز شدیده) این نوع شکایت مخابرات مجبوره دوباره تکنسینش را بفرسته که باکس و کافو و خط را بررسی کنه وقتی هم تکنسینش اومد تریپ رفاقت بیاید باهاش و 20 تومنش هم بدید که مشکل را اساسی حل کنه
من هم درخواست جمع آوری زدم بعد از 1 ماه:n39:
تک کانکشن توی ساعت های شلوغی,حتی داخلی سرعتش 50-60 کیلوبایت میشد. ریت خطم هم که پایین تر اومده بود
ولی خب مثلا صبح تا عصر کیفیتش خوبه. در کل اگر همیشه مثل صبح تا عصر بود جمع آوری نمیکردم
بنا بر اظهارات بعضي از شركت ها :برا تموم شدن كابل برگردون تايمي اعلام نميشه ! ممكنه ٧٢ ساعت ممكنه يك سال ، من هم تا چند روز ديگه اين قضيه بمونه ثبت شكايت ميزنم. ضرري نداره !نقل قول:
دوستان سرویس ها رو فناوا اسمی میبنده یا بیشتر ؟
الان من شاتل دارم.خط دومم رانژه فناوا هست.وضعیت خط اولم نوسان دارهومیخوام برم خط دوم.اگر فناوا خوبه تا بمونم اگر نه برم روی خط دوم هم شاتل بگیرم.
بله میدونم چی هستن، اینا رو به عنوان راه حل های مشکلا ذکر شده مطرح کردم.نقل قول: