ببخشید من این بازی رو بازی کردم حالا می خواهم دوباره بازی کنم می خواستم بدونم کسی کد مخفی یا رمزی از ین بازی داره به من بدهد خیلی ممنون میشوم اگر جوابم رو سریع بدهید ممنون.
Printable View
ببخشید من این بازی رو بازی کردم حالا می خواهم دوباره بازی کنم می خواستم بدونم کسی کد مخفی یا رمزی از ین بازی داره به من بدهد خیلی ممنون میشوم اگر جوابم رو سریع بدهید ممنون.
کد نداره ولی ترینر داره صفحه های قبلی رو بچرخ پیدا میکنی.
نقل قول:
همونطور که cyrus عزیز هم گفت میتونی با ترینر بری.ولی بدون ترینر یه حال دیگه میده.تو تاپیک جستجو کن پیداش میکنی.:46:
دومين بار هم تموم شد بازي
8.30 دقيقه رکورد اينبارم بود
حالا ميخوام با ترينر برم تا يک کم ببينم دور و برم چه خبره
.
.
.
تيپ جديد ---- چه جيمز باندي شده ها مخصوصا اگه اون اسلحه بي نهايت رو بگيره دستش
.
.
.
از هر چي بگذريم از هيجان بيش از حد بازي نميشه گذشت
واقعا هيجان بازي زياده
خیلی خوب تموم کردی.من رکوردم 16 ساعته:13:نقل قول:
16 ساعت؟ چه خبره ميخوابي يا بازي ميكني؟ :31: ( شوخي بود يه وقت به دل نگيري!:11:)نقل قول:
من ركوردم 6 ساعت و 37 دقيقه بيده:46:
نقل قول:
بدون ترینر یا با ترینر؟
شماها چطوری میتونید یه سر این همه بازیو تو این زمان برین؟؟!:18:
من تازه دفعه اول 24 ساعت و 27 دقیقه شد:31:
بعد تازه تو خود بازی 24 ساعت میگذره.چون اولش که لیون داره میره صبح زوده،آخرشم که اشلی رو نجات داده و رو قایق هستن داره خورشید طلوع میکنه(البته این کپکامم گندشو درآورده،هرسری با طلوع آفتاب تموم میکنه)
پس با این حساب دفعه اول من تایم استاندارد بوده.:31::20:
بدون ترينر مگه اصلا با ترينر تفاوت هم داره
به چند تا چيز توجه کرديد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه از اون مرکب هاي مسخره تو قسمت هاي قبلي براي سيو کردن که جا ميگرفت خوشبختانه هيچ خبري نيست
ديگه تو بازي برنميگردي
فقط ميري جلو (حداقل 90 درصد بازي هي بايد بري جلو)
يادش به خير تو شماره هاي قبلي به خاطر اينکه دو تا اهرم رو به هم برسونيم بايد تموم ساختمونها رو دور ميزديم
تو اين شماره خيلي راحت تر ميشه از دست گنادو ها در رفت
تو شماره هاي قبلي فقط لازم بود سايه بدنت از کنار زامبي ها رد شه همچي ميگرفتنت در آغوش که بيا و ببين
کوله پشتي بيشتر جا داره
هر وقت هم هر چيزي اضافه داشتي ميتوني بندازيش دور
يه کلاهبرداري خيلي جالبي هم ميکنن ازمون
هر چيزي که از فروشنده بخري در جا بخواي پس بدي نصف قيمت ازت پس ميگيره
خدا ازشون نگذره
آره به نظر من روش اويل هاي قبلي خيلي بهتر بود البته به جز جوهر!:31:نقل قول: