مجید
عکسا خوبی گذاشتی به درد میخوره
مجید
عکسا خوبی گذاشتی به درد میخوره
ببین کمک خواستنی من هستم ولی دیگه این بحث ها رو شروع نکنیدنقل قول:
عزیزم واسه خودم نذاشتم واسه همهی بچه های beginer گذاشتم تا مزاحم بحث های این تابیک نشند.
تازه این خواسته بعضی بچه ها بود (صفحه ی 221)
راستنی شیطون از کجا فهمیدی منم سوم راهنمایی ام.
اولا خواهش میکنمنقل قول:
خیلی ممنون واقعا دستت درد نکنه
من که خیلی حال کردم چرا اینا حجم دار نمی شن ؟
من هر سه طرف ماشین رو در آوردم اما بازم حجم دار نبودن
زکات علم اموزش ان به دیگران است ( حضرت محمد )
دوما ببین دوست من تا حالا من حرفی از 3d نزدم ( بابا تو که خودت مکس کاری )
بحث تری دی فرق داره مجید جانِِ
مشکل از اون جاده است gta3 رو جایگزین کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
راستي سوال ما رو هم كه توي پست قبليمون هست يكي جواب بده لطفا .
چشم دوست عزیز این جا یه سوال مطرح می کنم تو هر بخشی خواستی جواب بده.
در مورد جزیره ی مخفی sa چیزی می دونی؟
مجید عزیز فقط ماشینایی که زحمت می کشی و می زاری سعی کن کوالیتی بالا باشن و هم چنین از همون راه قبلی وارد بازی شن.(سعی کن اکه زحمتی نیستsamand soren یا هر سمند دیگه ای جز تاکسیcamery&xantia&megan&el90&peykan&vanet&pr ado&maxima&...)
اگه اینا رو بزاری ممنون می شم.
نه درست نشد . به قول خودت به علم ابي نيازمندم :5: .نقل قول:
فايل gta3.img قبلي رو كه من داشتم يعني بك آپ رو جايگزين كردم نشد . حتي فولدر هاي models و date رو هم عوض كردم . البته بگم كاملا دست نخورده نكردم .
بي خيال . مثال زدم . من چيزي از شما نفهميدم خودمو مثال زدم . البته من توي جي تي اي چيز چنداني بلد نيستم . آقا محمد كه 14 سال داره رو ببين الان استاده .نقل قول:
از کجا فهمیدی منم سوم راهنمایی ام؟
================================================== ==
ميگم يعني جي تي اي رو دوباره بايد نصب كنم ؟
البته به gta3.img منم تا حدودي مشكوك هستم اما آخه بك آپ قبلي اين مشكل رو نداره . حيف شد نسخه اصلي gta3.img رو ندارم .
ميگم امكان داه مثلا خواسته باشم يه فايل رو ريپليس كنم و اشتباهي اون رو توي يه فايل ديگه ريپليس ( جايگزيني ) كرده باشم و اين مشكل به وجود اومده باشه ؟
همچنين يكي از سيو گيم هام از كار افتاده و هنگ مي كنه .
خلاصه كلام اگه يكي كمكم كنه خيلي خيلي متشكرش ميشم .
غزيه اين جزيره چيه ؟ من تاحالا از مراحل اوليه بالاتر نرفتم . فقط سيو گيم دارم . لطفا در مورد اين جزيره يكي توضيح بده يا عكساشو بزاره .نقل قول:
در مورد جزیره ی مخفی sa چیزی می دونی؟
من هم خودم نمی دونم ولی بازی رو تموم کردم.تو یکی از مراحل اخر یه جایی می ری که جزیره ایست که برف می اد ولی بازی رو 3سال بیش با کنسول تموم کردم.از بعضی بزرگان شنیدم که چنین جایی هست ولی برفی در کار نیست.حالا شاید بزرگان این تابیک(غیر شما)بلد باشند.
راستی اگه می خوای gta3.imgام رو برات اب کنم.
سلام عزیز تمام این ماشینهایی که گفتی رو من دارم به جزسورن و ماکسیما که البته اگه بری تو اون سایت خارجیهنقل قول:
و قسمت نیسان رو بگردی شاید داشته با شه حالا اینارو کمکم برات آپمی کنم بعضیهاش مثل رنو پیکان زانتیا . چندتا ماشین دیگه رو تو همین تاپیک گذاشتم سرچ کن پیدا میکنی.
راستی سرعت اینترنت تو مگه چقدر هست که میخوایgta3 رو آپلود کنی حدود 900مگ حجمش هست خواب دیدی یا اینترنتت IDSLهست؟
دسترسی به اون قسمت امکان پذیر نیستنقل قول:
من هم خودم نمی دونم ولی بازی رو تموم کردم.تو یکی از مراحل اخر یه جایی می ری که جزیره ایست که برف می اد ولی بازی رو 3سال بیش با کنسول تموم کردم.از بعضی بزرگان شنیدم که چنین جایی هست ولی برفی در کار نیست.حالا شاید بزرگان این تابیک(غیر شما)بلد باشند.
چون اون یه قسمتی از شهره که فقط چند فایل تصویریش عوض شده و مخصوص همون قسمته
نه مجیدنقل قول:
راستی سرعت اینترنت تو مگه چقدر هست که میخوایgta3 رو آپلود کنی حدود 900مگ حجمش هست خواب دیدی یا اینترنتت IDSLهست؟
فشرده کنی خیلی کم میشه
فکر کنم بشه 2 مگ