دوست عزیز طرحهای کابل کشی و مودم رایگان کلاه برداری تمام عیار هستن. علاوه بر اینکه ترافیک کمتری بهت میدن حتی سرعت ها هم اسمی هست. اگر مودمی رایگان هم باشه بهت Utel میدن که به تمام معنا اشغاله !!!!! در این تخفیف و رایگان بودن همش یک تلست تا شما رو درگیر یک طرح طولانی مدت با سرعت محدود بکنن که هیچ راه دررو نداره و 10 مقابل هزینه کابل کشی و فیبر رو در بیارن.
در مجتمع ما جدیدا ره اندازی شده و من خودم 50 مگ کابل کشی رایگان گرفتم (اجبارا) ولی خوشبختانه مودم بر عهده خودم بود که مودم هووای تک پرت گرفتم. من به هر دری زدم تا بتونم این طرح رو یک جوری عوضش کنم و از راهنمایی دوستان هم استفاده گردم ولی نصفه نیمه موفق شدم. شما برای طرح اول تو گروه گابل کشی رایگان هستی و باید یک طوری گروهت رو عوض کنی. طرح من پس پرداخت بود و کاملا لاک بود. موفق شدم از طریق 2020 بکنمش پیش پرداخت ولی همچنان تو گروه کابل کشی رایگان بودم و تمام طرح های توی پنل هم کابل کشی رایگان بود و طرح معمولی 500 گیگ وجود نداشت. رفتم مخابرات محل حتی پیش رئیس رفتم ولی کسی زیر بار نمیرفت و میگفتن طرح اولیه کابل کشی رایگان باید تمام بشه تا بتونید برید رو طرح معمولی. تو روش میگفتم این دزدی محظه میگفت مخابرات باید هزینه کابل و مودم رو در بیاره . البته موقع گفتن این خنده تلخی کرد و عملا میگفت من مامورم و معذور و اون تخفیف هم کاملا دروغه.
خلاصه کلام من فقط 1 راه برام موند و اونم این بود که این طرح 6 ماه که داشتم رو کوتاه کنم !! زنگ زدم 2020 وانمود کردم طرحم اشتباه پس پرداخت هست و پیش پرداختش کنن. وقتی قرار شد همون لحظه طرح جدید از تو پنل بخرم 3 ماه 50 مگ کابل کشی رایگان گرفتم که کوتاه ترین مدت بود. حالا تا اول خرداد باید دندون رو جیگر بزارم تا تموم بشه و من بتونم برم رو طرح معمولی که سرعتش باز هست و ترافیک بسیار بیشتری داره. حداقل دیگه 6 ماه نیست.
در مود کیفیت و پینگ هم بسیار سرتر از ای دی اس ال و تی دی با 4 جی هست. درکل تمام فاکتورهای داخلی که رو پینگ و کفیت نت داخلیت تاثیر میزاره از نویز و کیفیت سیم یا فاصله تا مرکز یا فاصله تا دکل و کیفت انتن برای تی دی و ...... همه از بین میرن . تنها کیفیت لینک اینترنت کشور باقی میمونه که اونم از شما کاری بر نمیاد. خیلی وقتها این عوامل داخلی هست که کیفیت نت رو داغون میکنن حالا لینک کشوری جای خودش !! پینگت بین 1-10 هست بسته به این با کدوم شهر تست بگیری. از خارج هم بسته به لینک کشوری هست و من صفحات قیل تست پینگ گزاشتم.