مودم رو فروختی ؟نقل قول:
Printable View
مودم رو فروختی ؟نقل قول:
من که اهوازم همین مشکل رو دارم تو خیابان عالی تو کوچه به فنا میره معلوم نیست چطور تنظیم میکنن :n23:نقل قول:
نه. نگهش داشتم. یعنی الآن سه روزه که خریدمش. اما فکر میکنم برای وقتایی که این ور اون ور مسافرت میرم احتمالن گزینه خوبی واسه استفاده از اینترنت. به خصوص که تا 10 نفر رو به صورت همزمان و وایفای پشتیبانی میکنه. اما فعلن تا آخر سال برای خونه بلااستفاده است. دیروز باهاش سرکار از اسپیدتست یه تست سرعت گرفتم تا 24مگابیت و نزدیک 13مگابیت آپلود رو نشون داد.نقل قول:
مشکل اینه که ماها تو منتهی الیه منطقه تحت پوشش آنتنها هستیم و به ویژه وجود ساختمونهای بلند، دارودرخت، دیوارهای بتنی و این جور چیز باعث میشه که قدرت امواج به ویژه تو خونه خیلی کم بشه. ظاهرن محله ما تو تهران در فاز آخر تجهیزه و این ور سال نمیشه به 3G و 4G دلخوش باشیم.نقل قول:
سلام
دوستان پارس آنلاینی آیا توی یک هفته اخیر مشکل کم شدن اس ان ار و پریدن لینک داشتید؟
خط من روی 9 مگ دانلود و 1 مگ آپلود هست
توی مدت زمان یک سال اس ان ار آپ من 20 و دانلود 14 بود
اما یک هفته اخیر به شدت کاهش داشته و دائم در حال پریدن و چشمک زدن هست که مجبور شدم مودم رو روی جالت جی لایت بذارم تا اس ان ار بالا بره (حالت جی لایت پورت رو روی 1.5 مگ میاره)
بعد از بارون سه روزه ی تهران این مشکل به وجود اومد و کماکان باقی هست
مودم من تندا دی 301 با چیپ برودکام هست
سلام دوستان به نظرتون تبلیغاتی که توی پنجره جدید باز میشه سایت بامیلو چند وقتیه زیاد باز میشه
اخه سایت های خارجی هم تبلیغات بامیلو میارن :n04:؟
به نظرم کار خود پارسه من که زنگ زدم گفتن نه کار ما نیست .شما هم زنگ بزنید اگه همین مشکلو دارید
رو پشت بوم تست کنید. گه آنتن داشیتید، با یک روتر وای فای به صورت ری پیتر ، امواج وای فای را تا خونه خودتون برسونید.نقل قول:
پیشنهاد میکنم چند صفحه اخر تاپیک اسیا تک رو بخون ! دیوونه شدم سر این موضوع !نقل قول:
تازه حساب کن شما مودمت با چیپ برودکام این جوریه وای به حال اینکه مودم معمولی داشتی
اس ان ار آپ استریم من بین 0.4 تا 14 در نوسان هستشنقل قول:
اما جالب اینجاست که جدیدن لینک نمیپره با این نوسان شدید
حتی زمانی که به کمترین حد میرسه لینک نمیپره
بنظر شما این مربوط به چیپ برودکام هست؟
شما که تو پست قبلی گفتی میپره ! به هر حال شک نکن به خاطر چیپ برودکام هست که باعث میشه وقتی نویز زیر 5 هم میاد لینک نپره ! اگه نه مودم های عادی که نویز زیر 10 بیاد پرش لینک پیدا میکنننقل قول: