PESEdit 2013 Patch 6.0نقل قول:
آره همه رو داره...
Printable View
PESEdit 2013 Patch 6.0نقل قول:
آره همه رو داره...
نقل قول:
PES 6 که شاهکار بود.
آقا فیسها که اینقدر خوب شده اصلاً مشکل فیس نیست، مشکل اونجاهایی هست که بازیکن هرچقدر فاصله داشته باشه مثل پلنگ از پشت سر میان توپشو میگیرن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل
سلام دوستانبازی pes من بدجور لگ داره مشکلش چیه تو تنظیمات همه چیش گود هست فقط vram اوکی مشکلش چیه درایور جدید هم نصب کردم.بعضی بازیها خوبه بیشتر بازیها خرابهفایلی آپدیتی چیزی نیست که نصب کنم درست بشهبا تشکر
منم امروز اینطوری گل خوردم ، خیلی مسخره است !نقل قول:
راستی داوری ها مشکل داره نه ؟ نه درست آوانتاژ میده ، کرنر مسلمم برات نمی گیره
از این عجیب و غریب تر ، کارای تکنیکیه که انجام میدن ! من که اسمشو گذاشتم پارک ژوراسیک 5 !نقل قول:
دوست عزیز رم کارت گرافیکت چنده ؟ vga ram ، زیر 1 باشه باید فاتحه بازی رو بخونی ، چون اصلا کار نمی کنهنقل قول:
عموما گرافیکه می خواد بالای 1gig 9800 یا gforce 520 یا amd radeon 5670 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چجوری دانلود کنم؟نقل قول:
دوستان درباره پیس چند نکته بگم
این بازی بهترین روش ممکن رو برای فوتبال انتخاب کرده به این صورت که تنظیماتی مثل شوت و پاس و... رو اومده شخصی سازی کرده و هرکس به دلخواه روش مورده علاقه اش رو اجرا کنه ای کاش تمام بازی ها این طور به سلایق مختلف احترام بگذاره در مورد افت فریم هم بگم چرا الکی میگید من سیستمم یک i7 ویک gt220 و 4گیگ رم داره روی 60 فریم قفله ولی متاسفانه موقعه خطا ها و پرتاب اوتها کلا اتفاقاتی که منجر به نگه داشتن بازی میشه افت فریم مشاهده میشه که البته اونقدر ها هم سخت نیست چون اصل جریان بازیه که افت فریم نداره
بعد به دوستانی که باگ های پیس رو مسخره میکنن میگم برن فیفا بازی کنه تا معنی باگ رو متوجه بشن این مشکلات در بازیهایی به این عظمت پیش میاد البته در تیم ها کوچک این باگ ها بیشتر میشه
در مورد گیم پلی هم بگم کلا گیم پلی چند مشکل داره که اونها هم میشه چشم پوشی کرد البته تاخیر در پاس مشکل بدی هست امیدوارم در اپدیت جدید حل بشه در کل پیس داره از حالت فانتزی خارج میشه دیگه تا کی میخان دوستان پیس باز از دروازه خودی تا دراوازه حریف همه رو دریبل بزنن یا شوت ها فضایی که تمام تخیلی هست گل کنند من خودم بار ها شده بازیکن تحت فشار مخصوصا بنزما توپ رو به زیر طاق میچسبونه یا با کاکا بدون دور خیز با پای غیر تخصصی تپ رو به گوشه دروازه میچسبونه و... بهتر هست که با این پیس بیشتر کار کنید چون سال بعد هم مطئنا پیس مثل پیس13 نخواهد بود و باید تا اخر عمرتون پیس13 بازی کنید
چی میشد اگه این دیلی تو دستورات نبود تو این بازی! از نظر فیزیک توپ و برخوردها و حرکات بازیکن ها واقعا طبیعی عمل کرده ولی گیمر خوب نمیتونه با بازی ارتباط برقرار کنه. امیدوارم تو آپدیت ها بتونه اصلاح کنه کونامی