1-کسی میدونه چطوری منوی W810i رو عوض کرد؟
2-کسی میدونه چطوری میشه به گوشی W810i سیستم عامل سیباین اضافه کرد؟
Printable View
سوال اول:با فار می شه که توضیحاتش به پای دوستانی مثل حمید جووننقل قول:
اما سوال دوم:میگما شما خوبین؟!!منم خوبم مرسی!!!:18: خوب قربونش بشم اگه می شد سیمبینش کرد که دیگه غم معنی نداشت!!!
جواب اول :نقل قول:
به این مسیر با فار منیجر میری tpa/perset/system/menu میری و فایلهای خودت رو با اونا عوض میکنی و البته به فایل اصلی menu.ml که یا یکی از این نوع ها باشه gif png jpg
درمورد فلش هم مسیرش یادم نیست ولی همینطوریه و یه خورده مشکل تر
جواب دوم : رو هم مصطفی خان مشروحا توضیح دادن
درود به همگی دوستان من به تازگی عضو این فروم شدم
این چند وقته خیلی به برند SonyEricsson به خصوص مدل w810i علاقمند شدم و در موردش توی این فروم خیلی چیزها خوندم و یاد گرفتم.حالا یک سوال از شما دوستان دارم:آیا گوشیهای جدید w810i که در بازار فروخته میشن کماکان مشکل کم بودن صدا را دارند یا این مسئله در سریهای جدید این مدل حل شده؟
پیشاپیش سپاسگذارم
شاه آرتور گرامی افتخار این رو دارم که مراسم خوش آمد گویی رو من به جا بیارم . دوست عزیز بسیار از ملاقات شما در این فروم خوشبختم و اینکه اولین پست خود را در کلوپ 810 نوشتید به فال نیک گرفته و آرزو میکنم همین فردای رویای تشریف ببرید و یک W810i بخرید.نقل قول:
البته بهتره نگبم مشکل...
بله تمام 810 ها هنوز با سیاست کم صدایی از طرف سونی اریکسون تولید میشن!
نخورده مست گرامی،
سپاسگذارم از ابراز لطف و پاسخ شما
متوجه نشدم منظورت از روش من همون نرم افزار PHONE XS2.1 alpha6 هست؟نقل قول:
یه سورپرایز باحال ...اگه میخوای روی مسیجها و فایلها پسورد بزاری بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5: :40: :40: :27:
1. مسیر منوی فلش tpa\preset\system\desktop\flash باید فایلهای فلش و تو اینجا آپلود کنی (هم روش جواب میده)نقل قول:
2. با ++xs بعلاوه فار منیجر یا (phone xs alpha6) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخی کردما!!! جدی نگیر.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]