نقل قول:
يه TOSHIBA هست با CPU 2.4 تميز هست...........
سرعت اينترنت كه ربطي به CONFIGURE لپ تاپ نداره...........:46:
Printable View
نقل قول:
يه TOSHIBA هست با CPU 2.4 تميز هست...........
سرعت اينترنت كه ربطي به CONFIGURE لپ تاپ نداره...........:46:
سلام
امین جان دادا
رفتم همان پاساژ پگاه که گفتی dvd گرفتم
datawrite بود..دونه ای 250
ممنون بابت راهنماییت
بالروگ عكستو ديدم ولي نشناختمتنقل قول:
تو چي؟برو يه نيگا بنداز.
نقل قول:
خواهش ميكنم.........
مرسی امین جان.....فعلا وضاع جوری شد که بین انتخاب لپ تاپ و imate واسه اتصال به اینترنت موندم....نمیدونم والا...آخه سرعت اتصال به اینترنتimate چه جوریه؟
به نظر شما کدوم بهتره؟تازه با سیم کارت معمولی وصل میشه یا باید ایرانسل بخرم؟
سلام
ميخوام يك بحثي رو مطرح كنم كه بارها و بارها شاهدش بوديم و بخاطر بي توجهي -تبديل به يك رويه در صداوسيما شده /
نظر ديگران رو هم ميخوام بدونم...
اگر شركت ميكنيد در اين بحث لطفا جدي باشيد ...
حالش هم نداريد ديگه لااقل با عبارات "بي خيال بابا ..." و ... جواب نديد .
امشب كه در تلويزيون و در اين سريال جديد "بخاطر من" كه در اصفهان پر شده باز شاهد اين قضيه بودم گفتم اينجا هم مطرح كنم .
چيزي كه شما در تئاترهاي اصفهاني "رشيد" و سريال هاي بسيار سطح پايين كه اين آقا توش شركت داره ومتاسفانه در شبكه هاي سراسري تلويزيون براي همه ايران پخش ميشه هميشه شاهدش هستيد:
-هميشه آدمهاي متشخص - تحصيل كرده - باكلاس - يا صاحب ثروت و مكنت حتما تهراني هستند (يا حتما بايد تهراني صحبت كنند! - به هيچ وجه اصفهاني صحبت نميكنند) -حتي اگر در خود اصفهان زندگي كنند !!
-هر چي دلقك - آدم بيخود و امل و ...هست اصفهاني هست و خيلي هم اصفهاني غليظ صحبت ميكنند ...
واقعا اين چه رويه اي هست كه سال ها اين آقا و رفقاش در پيش گرفتند ؟؟؟
واقعا فكر ميكنيد كه ايشون مثلا براي اصفهاني ها خوش نامي مياره ؟؟
به نظر من لطمه اي كه سريال هاي اين آقا به مردم اصفهان و برداشت ديگر مردم ايران از اصفهاني ها ميزنه در طي چندين سال شايد راحت قابل جبران نباشه ...
يعني در اصفهان هيچ آدم درست و حسابي پيدا نميشه كه براي نقش هاي تحصيلكرده - باشخصيت و ... حتما طرف بايد تهراني باشه ؟؟ و حتما بايد بازيگر از تهران بيارند !!
در همين سريال "به خاطر من" شاهد هستيم كه شخص ثروتمند و صاحب بزرگترين كارخانه اصفهان !! خود و دختر با كمالش !! و خانوادش اصلا اصفهاني صحبت نميكنند در حالي كه ساكن اصفهان هستند و قاعدتا صاحب كارخانه عمرش رو روي چنين كارخانه اي در اصفهان بايد گذاشته باشه .
چرا؟ چون اينا آدم حسابيند ! و صاحب ثروت ...!
نبايد اصفهاني صحبت كنند . افت داره براشون !!
حالا تو خونه همون آقا - كلفت شون كه براي اين خانواده چايي و ... مياره اصفهاني غليظ صحبت ميكنه ...
در تئاترهاي رشيد هم هميشه شاهد اين رويكرد هستيد ...
دكتر و مهندس -آدم فهميده - باكلاسشون به هيچ وجه لهجه نداريد ...
و هرچي امل و دلقك و زبون نفهمه ميشه اصفهاني - شهرضايي و... صحبت ميكنه...
دقيقا نگرش اين آقا مشخص هست : " اصفهاني صحبت كردن براي يك آدم متشخص و باكلاس افت داره . كلاس طرف پايين مياد..."
اصفهاني ها معرفي ميشند به عنوان دلقك براي خندوندن ملت ايران ؟؟!
درسته كه ميگند لهجه اصفهاني شيرينه - با نمكه ...
ولي نه اينكه يك سري بياند كل ماهيت و رفتارها و صحبت كردن مردم اصفهان رو عجين بكنند با دلقك بازي و مسخره بازي ...
الان طوري شده بعضي وقتها يك اصفهاني جدي هم داره صحبت ميكنه ديگران جوري گوش ميدند انگار ميخواند يه جك از دهنش بشنوند ...!
به نظر من اين "رشيد" و همراهانش دارند خيانت ميكنند به مردم اصفهان ...
آيا نياز هست كه "به هر قيمتي" مردم رو خندوند ؟؟!!
نظر شما چيه ؟؟
بايد همينطور ساكت موند و شاهد اين اتفاقات بود ؟؟
يا با يكم خنديدن به ادا اطفارهاي اينها همه چيز رو فراموش كرد ؟؟!!!
هيچ هم تكراري نيست .نقل قول:
به مديريت گزارش شد ... تا در اسرع وقت تكليف آيدي تو رو مشخص كنند .
تابلو
نشناختم، وگرنه مىگفتم.نقل قول:
سلام از ماست محمد جون! :10:نقل قول:
متاسفانه هميشه در سريالها و فيلمها وضع به همين صورت بوده و بحث به اصفهانى و غير اصفهانى بودن هم نيست. مثلا كى شده كه يه شخصيت درست و حسابى تو فيلم يا سريالى لحجهى آذرى داشته باشه؟!
◙
ــــــــــ
◙
نقل قول:نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من هم کاملا با صحبتهای محمد جان موافقم..حالم ز این مردک کوچولو همراهانش بهم می خوره....مخصوصا وقتی مثلا نمایش های این از شبکه سراسری هم پخش می شه..
درسته که بایستی هوای محله های قدمی را هم داشت.اما بد نیست موقعی لوکیشن ها از محله های نسیتا جدید اصفهان هم باشه...همونجور که اغلب گزارش ها محدود می شه به میدون انقلاب به بعد..البته با گفته علی جان هم موافقم...
اینکه ادم با کلاس بدون لهجه است یا احیانا لهجه تهرانی داره تنها محدود به اصفهان نمی شه.همین هم وطن های آذری یا حتی شما دیدی در سریالی کسی مشهدی باشه و لهجه مشهدی داشته باشه؟
حالا خوبه توی اصفهان و هنرمند هیا اصفهانی کسی مانند رضا ارحام صدر را داریم...که وقتی نمایش هاش رو می بینیم ضمن اینکه لهجه داره...برخی رسم و رسوم های اصفهانی هارو هم انجام می ده..اما به هیج وجهه لوده نیست.یا حتی همون سریال های مجید...
من فکر میکنم از اونجایی که همیشه مردم اصفهان به بذله گویی و به اصطلاح مجلس گرم کنی مشهور بوده اند،این دار و دسته ایزدی هم مثلا می خوان همین کار بکنند..اما مرز بین هنر و ابتذال از مو باریکتر..و کاری که اینها می کنند کاملا در حیطه ابتذال است.
درباره لهجه من هم واقعا دلم خونه از این وضعیت.....می بینی طرف هنوز 10 کیلومتری تهران است.اولین چیزی که عوض شده لهجه است.به زور می خواد لهجه را از بین ببره.جالب اینکه خوشبختانه ما اصفهانیا هر کاری کنیم اخر ته لهجه داریم.....یکی هم هست مثل افتخاری یا جهانبخش سلطانی که وقتی باهاشون مصاحبه می شه با همان لهجه قشنگ اصفهانی حرف می زنند.