برای من هم همین طور هستنقل قول:
Printable View
برای من هم همین طور هستنقل قول:
سلام
امروز روی لپ تاپ یکی از دوستان همه ی ویندوز و هم چنین درایورا رو کامل مثل خودم نصب کردم ولی نمیدونم چرا گاهی اوقات موقع بالا اومدن ویندوز بپشت زمیه دسکتاپ بهم میریزه و باید یه بار عوضش کرد تا درست شه!در ضمن زدم هر دو ساعت یه پشت زمینه عوض کنه.
کسی از دوستان راه حلی نداره
در ضمن خودم احساس میکنم مشکل گرافیک اینتله چون بعد از نصب اون فکر کنم اینطوری شد
بازی pes رو هم من با گرافیک جدید تست نکردم ولی ورژن قبلی که ایرادی نداشت البته pes2013 دوبله فارسی داشتم شما هم این نسخه رو بزنید شاید مشکلتون حل شد.
منظور از بهم ریختگی پشت زمینه دسکتاپ، چی هست؟نقل قول:
تم انتخابی به تم فابریک ویندوز برمیگرده؟
اگه اینطوریه که مشکل از درایور گرافیک هست
باید آنیستال بشه و نسخه ی 14.4 که واقعا بهتر عمل میکنه نصب شه
سلامنقل قول:
مشکلی نداره اسم گرافیک رو اینتل مینویسه اما سوییچ میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فقط عکس پشت زمینه خراب میشه و تقریبا نصفش شطرنجی میشه!نقل قول:
خیلی خوب گرفتی مبارکه:n16:نقل قول:
خوب آقا این چیزی که این جا هست اولین پست این تایپیک هست ، حالا این جا چه کار می کنه نمی دانم!نقل قول:
بنده یک ویندو8.1 Enterprise نصب کردم و درایور جدید ای ام دی رو نصب کردم .آلان مشکل اسلیپ حل شده .مشکل سویچ هم تقریبا رفع شده اما وقتی سویچ انجام می شود مثلا تو یک بازی میرم صفحه ی مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه(تند تند کمنور_ پر نور میشه)لطفا کمک بفرمایید.(امکان داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟). لازم به ذکر است که من در ویندوز های قبلی که نصب کردم مشکل سویچ داشتم و سویچ انجام نمی شد.
سلام
میدونید چطوری میشه وب کم و حسگر اثر انگشت 4540s رو فعال کرد
سلام خدمت شما برای فعال کردن وب کم اگر ویندوز 8.1 نصب کرده باشید به صورت خودکار در منوی استارت فعال می شود . در غیر این صورت برنامه های متفاوتی وجود دارد که با سرچ در وب می توانید آن ها را پیدا کنید.نقل قول:
برای حسگر اثر انگشت باید برنامه ی HP ProtectTools Security Manager را از سایت HP دانلود کنیدو سپس برنامه هایی که در انتهای آن ها نام for HP ProtectTools وجود دارد همانند Drive Encryption for HP ProtectTools را نصب بفرمایید.امید وارم شما مشکل سویچ گرافیکی نداشته باشید.
سلام دوستان کسی بازی call of duty advanced warfare که جدید اومده رو تست کرده با این لپتاپ؟؟