من که دارم از خوش حالی ذوق میکنم چون فردا این موقعه دارم با این و the last of us بازی میکنم اخه فردا صبح میخوام ps3 بگیرم...هورآاااااااا:n19::n19::n1 9:
Printable View
من که دارم از خوش حالی ذوق میکنم چون فردا این موقعه دارم با این و the last of us بازی میکنم اخه فردا صبح میخوام ps3 بگیرم...هورآاااااااا:n19::n19::n1 9:
جسارت نباشه،چند سالتونهنقل قول:
یه لینک تورنت از gta v واسه سیستم پیدا کردم ولی خراب بود،حجمش دوازده گیگ بود که همشو دانلود کردم
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
میشه بگین با این سیستم چطوری و به چه مشکلی برخوردین؟:n29:نقل قول:
در مورد GTA فکر نمیکنم مثل واچ داگز که عمرا، حتی مثل GTA IV هم فکر نکنم باشه (که IV هم با اولین آپدیتی که داد مشکلاتش حل شد)، چون از راه و روش و زمان اعلام و عرضه نسخه های کنسولی و نسل بعدیش پیداس داره روش کار میکنه
واچ داگز کلا مشکل گرافیک داره یوبی قراره یه آپدیت بده واسه حل این مشکلاتش (احتمالا یه ساله دیگه!) واسه منم لگ و افت فریم اعصاب خورد کن داره که تا آپدیت نیاد بازی رو گذاشتم کنارنقل قول:
والا ما دوتا گرافیکhd6990 4gbروکامپیوترمه ذوق نمیکنم ولی دوری ازاین چیزا 12سالم بود برای گرفتن ps1کلی مثل شما ذوق داشتمنقل قول:
از رده خارجه پولتو دور نریز یا ps4 بگیر یا قطعات pc رو عوض کن.همون ps4 بگیری بهتره.نقل قول:
1-چون بازی های انحصاریش بهتره.
2-تا چند سال دیگه براش بازی میاد.
3-قیمت کلیش از یه pc متوسط ارزون تر هست.
4-the last of us remastred هم تا چند وقت دیگه براش میاد.
بابا این چیه دیگه هر چی میفرستم یا نصفه میاد یا نمیاد 4بار فرستادم دیروز هم فرستادم فکر کن این کروم یه چیزیش شده!...من الان 5 6 ماهه پول رو هم میزارم تا بتونم یه کنسول بخرم واسه همین که از جیب خودمه خوشحالم وگرنه دیگه احساس میکنم از هرچی بازی حالم بهم میخوره. تازه نخریدم چون تو شهرستانم امروز میخواستم با یکی از دوستام بیا شیراز بخرم که از شانس بد من5 کیلومتر نرفته ماشین خراب شد و کلی معتل شدیم و قراره پس فردا بخرم...همین باتشکر
مگه gta 4 چی شده بود خبنقل قول:
منکه دارم بازی میکنم واقعا جذابه[emoji182][emoji105]
یه مد پیدا کردم بازیو شبیه gta v میکنه باحاله
کسی این مد رو امتحان کرده
بنظر سایت را استار نیس سات gd هستشنقل قول:
یه سوال چنوخته ذهن منو درگیر کرده:n13: که کارت gtx 480 از 650 قدیمی تر نیس؟ پس چرا برای سیستم high ش 480 رو گذاشته:n13: