به احتمال زیاد کانکشنت دیسکانکت شده بود . اینجوری واسه شما باخت محسوب میشه !نقل قول:
Printable View
به احتمال زیاد کانکشنت دیسکانکت شده بود . اینجوری واسه شما باخت محسوب میشه !نقل قول:
شرمنده ولی نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه . بهتره از نسخه های دیگه این نرم افزار استفاده کنین شاید مشکلتون حل بشه.نقل قول:
همونجا فایلrar رو extract کردم، بعد اجراش کردم( هم عادی و هم با run as admin)، ارور میده میگه جای فایل fifa13.exe رو پیدا کن؛ وقتی از اونجا فولدر game رو انتخاب میکنم، دوباره همون ارورو میده. ایندفعه کل فولدر fifa رو انتخاب میکنم، بازم همون اروره، درایو نصب بازیو انتخاب میکنم بازم همونه. رو صفحه هم اون چیزی که شما میگی باید go رو ازش انتخاب کنیم بازه ولی نمیشه روش کلیک کرد و هی روشن خاموش میشه تا کلا محو میشه.
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین یا این که از لینک دانلود زیر استفاده کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ایکس باکس ندارم ولی فکر میکنم از همون باشه . چون پارسال هم سر pc همین بلاها اومد . مثلا اریجین رو اپدیت میکردی یعد یه مدت کلا همه بازی ها قاط میزد .نقل قول:
در ضمن کاستوم چیه میری تو . وقت تلف کردنه . برو سیزن بزن که حالش بیشتره و نتیجه هات ثبت میشه . در ضمن من طبق تجربه ای که با پی سی داشتم پارسال مود سیزن کانکشنش کیفیت بیشتر از بقیه است . اصلا دلیلش رو هم نمیدونم ولی من پارسال به سختی FUT میزدم . خیلی لگ داشت اما بدون هیچ مشکلی سیزن میتونستم بزنم .
لوکاس مگه نرفت پاریس سنت ژرمن ؟
نه نرفته . توی سایت های ورزشی که برین می بینید که لوکاس در این تیم پاریسی حضور نداره
آپدیت هایی که برای نقل و انتقالات فیفا 13 منتشر شده همچنان این بازیکن در سائوپائولو برزیل حضور داره.
متاسفانه با لینکی که دادی هم درست نشد و یه دوست دیگه ای هم که مشکل منو داره
لوکاس هم مثل این که ژانویه میره پاریس قراردادشو امضا کردن ولی نیم فصل دوم قراره بره
نقل قول:
نه كانكشن من هبج مجلي نداشت.چون وصل بودم به سرور..
راستش نرم افزار مشکلی نداره و من همه نسخه های اون رو بدون مشکلی استفاده کردم و میکنم .نقل قول:
متاسفانه با لینکی که دادی هم درست نشد و یه دوست دیگه ای هم که مشکل منو داره
لوکاس هم مثل این که ژانویه میره پاریس قراردادشو امضا کردن ولی نیم فصل دوم قراره بره
فقط اگه مشکلی پیش بیاد اون مربوط به پیدا کرد فولدر بازیه یا این که از شما بخواد 4.0 Net framework. رو نصب کنین.
قلق خاصی نداره و کلا بدون مشکل اجرا میشه :20:
اگه میشه بگید وقتی این برنامه رو اجرا میکنید، به ترتیب چه اتفاقایی میفته.
برای بار اول که اجراش میکنم اول از همه روی لوگوی ایتالیا کلیک میکنم تا زبان برنامه به انگلیسی تغییر پیدا کنه
بعضی مواقع برنامه بطور خودکار فولدر بازی رو شناسایی نمیکنه و از شما میخواد که فولدر اصلی بازی رو معرفی کنید که با کلیک راست روی برنامه و انتخاب Set Current Working Folder آدرس فولدر اصلی رو به برنامه معرفی میکنید. { X:\EA \ FIFA }
(X همون درایویه که شما بازی رو نصب کردین) بعد از شناسایی فولدر بازی نرم افزار ایمیج های بازی رو لود و شناسایی میکنه.
دیگه همین...:20: