پینگ که یه نمونش رو گذاشتم بالا. در مورد سرعت هم با سرور داخلی تا ۱مگ در ثانیه هم گهگاهی سرعت می ره ولی با سرورهای خارجی با Idm و 16 تا کانکشن تازه نهایت می شه 400 شاید بعضی روزها به زور 500نقل قول:
Printable View
پینگ که یه نمونش رو گذاشتم بالا. در مورد سرعت هم با سرور داخلی تا ۱مگ در ثانیه هم گهگاهی سرعت می ره ولی با سرورهای خارجی با Idm و 16 تا کانکشن تازه نهایت می شه 400 شاید بعضی روزها به زور 500نقل قول:
پس همین پارس رو بجسبیم بهش که فعلا بهتر از همه هست .:n09:نقل قول:
دستت درد نکنه.:n16:
اول این که شما خیلی بد داری صحبت می کنینقل قول:
دوم این که من خودم این آفر رو به شرکت دادم و تا جایی که خودم میدونم همچین چیزی امکان نداره،چون تو جلسه ای که صحبت شد این موضوع مطرح بود که چرا تا وقتی که طرف حجمش تموم نشده نمیتونه گیگ فشفشه بخره که قرار شد تا ما رمضان یه طرفه جدید بیاد به نام گیگ جرقه(البته شاید اسمش عوض شه)که این امکان وجود داشته باشه کاربر هر وقت خواست بتونه گیگ اضافه بخره بدون ارتباط با حجم سرویسش
و در آخر این که شما اگه دوست داشتی یوزتو برام بفرست من پیگیری می کنم با هاتون تماس می گیرم
عزیز من بد حرف زدم؟! خوب داری اشتباه می گی بد اصرار هم داری اونوقت؟! بعد اونوقت معذرت می خوام شما جز هیئت مدیره نوین نتی چیزی هستی که آفر دادی؟!نقل قول:
بعد یوزرم رو بدم شما چیو چک کنی؟!
برادر من این چیزی که داری میگی کلا اشتباهه!!من دارم میگم همچین چیزی امکان نداره،صد در صد یه مشکلی هست که توی پنل شما یه همچین اتفاقی افتاده!!
شما فکر کن من آبدارچیم تو های وب،گفتم یوزرتونو بفرستید باهاتون تماس میگیرم امروز،اگرم نه که هیچ!!!!
میگم چرا این های وب شهرهای تحت پوشش از شرکت های دیگه کمتره؟
ای بابا... هنوز روی حرفت هستی عزیز؟!! اوکی چی بگم دیگه...!نقل قول:
اپراتور پشتیبانی هستی شما؟ خوب به سلامتی. اگه کاری می تونی بکنی شما یه خبری به مسئولان فنی برسون که یه فکری به حال این عوض شدن های گیت وی و ttl و افزایش شدید پینگ تایم نسبت به چند ماه پیش بکنن. کیفیت سرویس ها رو به شدت اوورده پایین. شرکت خیلی تکی بود های وب حیف شد.
بر چه اساسی اینو شما می گی رفیق؟ اتفاقا مناطق تحت پوشش خیلی زیاده.نقل قول:
اینجا چک کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم:n03:نقل قول:
شاید تو استان ما کمتر از استان های دیگه پوشش داره!:n03:
دوست من مشکل پینگ تایم از چیزه دیگه ای که متسفانه نمیتونم بگم،ولی این نوید رو میدم بهتون که توی ماه رمضان وضعیت خیلی بهتر خواهد شد به علاوه طرح های تشویقی خوبی هم قرار اضافه بشهنقل قول:
در رابطه با یوزرتون هم میشه بگید چرا اصرار دارید که نگید؟؟به احتمال زیاد این یه باگ تو crm هست که همچین مشکلی رو پیش آورده،شما اگه یوزرتو بدی می تونیم مشکل رو پیگیری کنیم
دوست من بنده ۲تا خط دارم از های وب٬ باگ کجا بود! یعنی شما می گی اصلا نمی شه وقتی حجم داری٬ ترافیک فشفشه بخری؟! من به شما می گم خودت به شخصه یه بار چک کن خواهشا می بینی که می شه. شما اصلا جمله ای که می نویسه رو بخون. نوشتن اون جمله هم جز باگه؟! واضح و مشخص نوشته ابتدا ترافیک قبلیت کسر می شه بعد فشفشه.نقل قول:
در مورد پینگ تایم هم من متوجه نشدم چیو نمی تونید بگید؟! از نظر های وب و کلا تمام شرکت ها توی ایران پینگ تایم زیر 400 طبیعیه! پس عملا نباید انتظار تغییر داشت چونکه پینگ تایم بالا اصلا برای اونا مشکلی حساب نمی شه که بخوان برای بهتر شدنش تلاشی کنن. حالا اگه واقعا اطلاعی داری شما که مشکل از کجاست خوب بگو ما هم بدونیم لااقل. حتی اگه مشکل از زیرساخت هم باشه فقط و اصلا ربطی به های وب نداشته باشه هم بازم به من یوزر ربطی نداره شرکت باید پیگیری کنه که عمرا اینکار رو نمی کنه! چون براش مهم نیست پینگ تایم بالا