ممنونم دوستان جوابمو دادن:11:نقل قول:
Printable View
ممنونم دوستان جوابمو دادن:11:نقل قول:
براي دارو سازي سراسري يا حتي پيام نور بايد چه رتبه اي بياري ؟
ديگه اون كه كدوم درسا رو بايد خوب بخونم برا دارو سازي .....
دینامیک سخته! ولش کن!:31: تازه اگه دیدی اینه و نور هم سخته برات اونم ولش کن!:31: اگه بازم به مشکل خوردی در خدمتم!:31:نقل قول:
دینامیک سخته ؟؟؟؟نقل قول:
همون سینماتیک هست ( تازه اونم از نوع مسایل راحتش ) + عوامل موثر بر حرکت و شتاب ( نیرو های وارد بر جسم )
شما کافیه فقط نیروهای وارد بر جسم و تاثیر اونها روی جشم رو بشناسین این فصل خیلی راحت میشه براتون
میشه بگین چطور ی هندسه میخونین
کلا هندسه از بخش های سخت ریاضی کنکور هست. با اینکه خیلی جالب و قشنگه.نقل قول:
هندسه تحلیلی نسبت به هندسه یک و دو سبک سوالهاش طوریه که میشه خیلی راحت تر سوالهای کنکورشو حل کرد. اما هندسه یک و دو نیاز به خلاقیت بیشتری داره. و تمرین زیاد. به نظرم کتابهای هندسه یک و دو گاج سفید کتابهای خوبی بود. هم درسنامه هاش خوب بود هم سوالهای زیاد و متنوع داشت اگه کسی عاشق هندسه بود براش خیلی کتابهای جالبی بود. ولی هندسه تحلیلی گاج سفید زیاد خوب نبود به نظرم! جزوه معلممون خیلی خوب و مختصر بود اونو میخوندم بعد تستها کنکور رو حل میکردم تا روش تا حدی مسلط شده بودم. کلا هندسه یک و دو به نظرم خیلی سخت تر از هندسه تحلیلی بود!
هندسه یک و دو و گسسته سوالهاش طوری هستن که نیاز به خلاقیت دارن و سر جلسه کنکور با زمان محدود چندان حل کردنشون لذت بخش نیست! برا همین سعی کنید بیشتر رو حسابان و دیفرانسیل و ریاضی 2 و هندسه تحلیلی و احتمال و آمار وقت بذارید. بعدش رو هندسه یک و دو و گسسته بخشهایی مثل نظریه اعداد اگه براتون درصد بالای ریاضی کنکور مهمه.
البته سوالهای هندسه یک و دو و گسسته رو سر کنکور بخونید بعضی وقتها خیلی ساده هست و حتی اگه کم کار کرده باشید هم میشه جواب داد. هندسه یک و دو هم زیاد سخت نیست اما سوالهایی که ازش میدن به خصوص تو کنکور خلاقیت میخواد و وقت گیره و حل کردنشون سر جلسه کنکور به صرفه نیست مگر اینکه هندستون واقعا قوی باشه و بدونید که حتما به جواب میرسید. البته اینا نظر من بود. شاید برا من هندسه خیلی سخت بود با اینکه خیلی خوشم میومد اما برا شما راحت تر باشه. بستگی به خودتون داره. اما خلاقیتی که لازم داره با حل زیاد تمرین تا حدودی به دست میاد. اول کتاب رو بخونید و تمرین هاشو حل کنید. همه مثال ها رو مسلط بشین. بعدش اگه جزوه معلمتون خوبه اونو بخونید. و بعدش اگه وقتتون زیاده سوال های زیادی حل کنید اگه نه فقط تست های کنکور این چند سال اخیر رو حداقل حل کنید. و بعدش هر چقدر وقت بیشتر اوردین باز هم سوال حل کنید تا رو هندسه مسلط بشین.
موفق باشین.:11:
نظر منم همينه كه ديناميك سخته ولي به نظر من ولش نكن چون خيلي مهمه به نظر من در حد 50 %بخووون ولي بيشتر رو برق ها سرمايه گزاري كن چووون سخته ولي زياد يخت نمياد و قابل جواب دادنه !:31:
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم واست توضیح دادمنقل قول:
همونجام گفتم این درسا نیاز به وقت گذاشتن داره،باید بشینی انواع سبکهای مختلف این سوالو ببینی و حلشون کنی،انقد سوالات مختلفو دیده باشی که ملکه ذهنت شده باشن
تمرین تمرین و تمرین تو هندسه جواب میده
یکم وقت بذاری رو این درس بعدا جوابشو میگیری،مخصوصا اینکه خیلیا تو کنکور این درسارو تقربا بیخیال میشن
باورکن یه مدت که بگذره عاشق این درس میشی،چراکه بعد حل هر سوال یه لذتی بهت دست میده که مرتب میخوای سوال بعدیرو حل کنی
همون کتابی که داریو روش کار کن و سوالا و مثالای مختلفو روش فکر کن و سعی کن به جواب برسی،قطعا هندست پیشرفت میکنه
به قول معلمامون اینکارو بکن،اگه نتیجه نگرفتی بیا بزن تو گوش من:31:
سینماتیک سادهe چون ملموسه!نمی دونم کجای کارم می لنگه وقتی دینامیک می خونم اصابم خورد می شه! فکر کنم به این خاطر بود که نیرو ها رو حفظ می کردم!نقل قول:
راستی برای فیزیک دوم چی بگیرم؟ خیلی سبز نداره که!گاج چطوره؟ کتابی می خوام شبیه و در حد خیلی سبز!
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
ضریب شیمی و زیست 4! ریاضی 3! فیزیک 2! زمین 1!نقل قول:
مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد تا پایان روز چهارشنبه 28 دی ماه تمدید گردید.
[HTML]
http://azmoon.org/[/HTML]
نقل قول:نمیخوام تو این تاپیک درمورد کتاب صحبت کنما ولی خداییش من چون فیزیکو نمیفهمیدم خیلی ازش بدم میومد تا اینکه کتاب فارو دیدم،خداییش واس من که خیلی روون و مفهومی بود،این بخش دینامیکم فوق العاده بود توشنقل قول:
البته تبلیغ نشه:31: