شما بازی رو خریدی؟؟؟؟نقل قول:
اگه خریدی چند تا دی وی دی بود؟؟؟؟ نصب کردی؟؟؟
Printable View
شما بازی رو خریدی؟؟؟؟نقل قول:
اگه خریدی چند تا دی وی دی بود؟؟؟؟ نصب کردی؟؟؟
دوست عزیز ... الان اون مغازه بازی رو برای فروش اورده ... یعنی عرضه شده و الان داره میفروشه ... ولی تکین از فردا میخواد شروع کنه بفروشه. در ضمن من به محصولات Boysteam نسبت به تکین بیشتر اطمینان دارم، به هر حال تجربه این رو ثابت کرده.نقل قول:
صبح بخیر
این BoysTeam تازه نوشته عرضه شد سایت تکین از صبح نوشته عرضه شد ولی پخشش از فردا شروع می شه (درضمن گفته باید اعلام کنه که بازی مشکلی نداره ایا نه)
اون قطعا این رو نگفت، گفتش شاید بیاد.نقل قول:
اگه یادت باشه شما گفته بودی شنبه بازی رو برات میاره.
که وقتی فردا رفتم گفت به تاخیر افتاده.
کلا یه مغازه بیشتر نیست !!!نقل قول:
دوست عزیز آیا اینBoysTeam نمایندگی داره آخه تو سایت نه آدرسی هست نه شماره تماسی
یه مغازه جدیدا داره تو ولیعصر میزنه ولی هنوز نزده.
شرکت Takin بازی رو برای فروش گذاشته در سه دی وی دی !
کد:http://www.hitakin.com/eshop/#
میگم به محصولات تکین زیاد اطمینان ندارم واسه همینه، معلوم نیست چه بلایی سرش اورده که شده سه تا دی وی دی، برداشته فشرده کرده یا ...نقل قول:
شرکت Takin بازی رو برای فروش گذاشته در سه دی وی دی !
BoysTeam چهار تا DVD اورده.
حالا همون یه مغازه کجاست اگر زحمتی نیست آدرسش را بدید ممنون میشم تا ما هم بریم بگیریمنقل قول:
حتما ... ولی شما اجازه بده من فردا که رفتم ازش بازی رو بگیرم بهش بگم اگه موافقت کرد آدرس مغازش رو تو اینترنت بزارم.نقل قول:
حالا همون یه مغازه کجاست اگر زحمتی نیست آدرسش را بدید ممنون میشم تا ما هم بریم بگیریم
شاید دوست نداشته باشه.
نماییندگیش تو اریاشهر پاساژ یارانه ! من ظهر اونجا بودم ! گفت یا بعد از ظهر میاریم یا فردا !نقل قول:
ای بابا!دوست من شما چرا نمی خوای قبول کنی؟!به خدا به پیر به پیغمبر قفل توی فایل paul.dlll قرار داده شده نه روی فایل اصلی یا همون اجرایی!توسط اون فایل dll چک میشه که بازی شما اورجینال هست یا کپی!شما که روی فایل اجرایی کلیک می کنین تا وارد بازی بشین اون باید از یه سد به نام paul.dll عبور کنین و اگر عبور کردین بازی اجرا میشه.پس نتیجه میشه این:نقل قول:
Reloaded یا Razor1911 هم همیشه فایل اصلی بازی رو کرک کردن پس اینم فایل اصلیشو کرک می کنن!
اگر اون فایل کرک بشه و چکهایی که داخلش قرار داره غیر فعال بشه بازی اجرا میشه.
اون بازی هایی که reloaded و کرکر های فایل اصلی یا همون اجرایی رو میدن بیرون به خاطر اینه که قفل روی فایل اصلی قرار داه.
كرك بازي هاي boysteam از بهترين كرك هاي موجود هست ، و اكثر بازي ها رو سعي مي كنه كرك شده بده ...
كلي خوب هست ، فعلا از دادن آدرس معذوريم ...
دستت درد نکنه از اینکه آدرس را نوشتی اما این به من دوره آیا شرکت تکین آدرسه نمایندگی هاش را بلدی مثلا طرف تهرانپارس یا چهارراه ولیعصر اگر مودونی ممنون میشم آدرس رابدینقل قول: