من هنوز Frostbit رو به دست نیاوردم . با اتش هم فرقی نمیکنه.
Printable View
من هنوز Frostbit رو به دست نیاوردم . با اتش هم فرقی نمیکنه.
من از این کارا نکردم :18:نقل قول:
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
دمیجم با بنوس هاش رسید به 636 که با خوردن پوشن فورتیفای میشه 1500 تا!!
Spell tome ـش همونجا هست ( دور و بر کلید ها )نقل قول:
نقل قول:
1463
maximum
محتوای مخفی: عکس
واسه شمشیر همون 1463 تاست و واسه وارهمر که من همیشه استفاده میکنم 1522 :21:
ولی axe یه حال دیگه ای میده :دی
راستی print screen تو بازی کار نمیکنه؟؟ چطور باید عکس گرفت؟ منظورم با موبایل و دوربین نیستا
با fraps این جینگول بازیا چیه من شمشیرم دمیجش ۱۰۰ تاس با افتخار بازی میکنم:31: (شوخی)نقل قول:
اقــا یکی یه اموزش کامل بذاره از درست کــردن این شمشیرا :31: .
آره ، توی بازی اسلحه ها به ترتیب قدرت میشه : Mace > Axe > Swordنقل قول:
تازه من دوتا Daedric mace یک دست ساختم هر کدوم 1400 تا دمیج داشت روی هم میشد 2800
Daedric Bow هم ساختم با دمیج 1282 ، از همه بهتر bow ـه از راه دور اینقدر دمیج کم میکنه تازه x3 هم که بشه میشه 3846 :31:
اون blade of woe ( که تو dark brotherhood گرفتم ) هم 184 دمیج داره ، وقتی از پشت تو حالت snake بزنی x15 میشه ، میشه 2760 :31: ( دیگه dagger هم 2700 تا دمیح میده :39:)
من با کلید print screen عکس میگیرم خیلی راحت تو فولدر بازی ذخیره میشه
شما که آره :27:نقل قول:
:31:
اینجا یکبار توضیح دادن :نقل قول:
Fority Smithing هم یادتون نرهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6708999&postcount=2209
الان مارا مورد تمسخر خویش قرار دادی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگر ما چه کردیم که اینگونه مورد سرزنش قرار میگیریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
lol چه بد میزنه :31:
منظورم این بود که شما اینقدر حرفه ای هستی که نیازی به شمشیرهای با دمیج بالا نداری
در کل شوخی بود مگه -->> :31: <<-- رو نمیبینی ؟
الان باز نگی " نگاه به چشم هام هم ایراد گرفت " :31:
شوخی کردم باهات رفیق :11:
منظورم این نبود!:31: ولی تو یه بازی ( اسمش یادم رفته) یادمه اژدها سوار میشدیم و با اون به جنگ و ستیز میپرداختیم و با وقار پیروز میدان میگشتیم!:31:نقل قول: