سلام . بله کاملاً درسته . بهتره توریِ ماشین ریش تراش دو هفته یک بار با صابون و مسواک نرم و آب ولرم شستشو بشه و کاملاً خشک بشه سپس قسمتهای متحرک روغنکاری بشه با روغن گیاهینقل قول:
Printable View
سلام . بله کاملاً درسته . بهتره توریِ ماشین ریش تراش دو هفته یک بار با صابون و مسواک نرم و آب ولرم شستشو بشه و کاملاً خشک بشه سپس قسمتهای متحرک روغنکاری بشه با روغن گیاهینقل قول:
دوسته عزیزنقل قول:
هر چیزی جای خودش رو داره
اون روغن هایی که ما میخوریم اصلا برای این کار خوب نیست
شما یکسر برو اون مغازه ای که ماشین رو ازش خریدی ، بگو که روغن واسه موزر میخوام !
تنها روغنی که به ما میدن همون روغن چرخ خیاطی است که البته بوی شدید نفت میده.نقل قول:
روغن فابریک خودش هیچگونه بویی نداره ولی جایی گیر نمیاد.
دوسته عزیزنقل قول:
چرا گیر نیاد
از روغن چرخ خیاطی استفاده نکن
میگم که شما برو از همون مغازه ای که ماشین رو ازش خریدی ، بهش بگو من روغن واسه موزر میخوام
من خودمم همین کار رو کردم
اگر نتونستی برو به اون جاهایی که ماشین موزر رو تعمیر می کنن یا سلمونی ها
درود
اقا من میخوام ریش تراش رمینگتون بخرم چندتا سوال داشتم.
اول اینکه خود مارک رمینگتون چطوره؟
- بین دو مدل چرخشی و فویلی کدوم بهتره؟
خود فروشنده مدل r8150 پیشنهاد کرد نظرتون چیه؟
سوال اخر اینکه این ماشینا درجه بندی هم دارن یا اینکه تنها تویه یک درجه ریش میزنن.؟
ممنون
سلام دوستان
من حدود دو هفته هست که ریش تراش panasonic es-rt30 رو خریدم. تا الآن که عالی بود و ریش رو از ته میزنه ولی اوایلش بلد نبودم باهاش کار کنم و وقتی فشارش میدادم به سمت صورتم پوستم رو خراش میداد و حالت پوسته پوسته میشد ولی الآن یاد گرفتم که باید کمتر فشار آورد . و تقریبا میتونم بگم کیفیت اصلاحش یه چیزی تو مایه های خوب و فوق العاده است!!(تقریبا عالی)
فقط یه سوال برام پیش اومده .اینکه آیا میشه زیر دوش و با فوم هم ازش استفاده کرد یا نه؟؟
خودم که روز اول کامل بردمش زیر آب و تیغه هاش رو شستم !! ولی بعد از تقریبا دو هفته هیچیش نشد!!
تازه رو خودش و کارتونش هم نوشته Dry or Wet . ولی خود فروشنده میگفت که فقط به Washable ش اعتماد کن و Dry or Wet ش رو بیخال شو. حالا ما موندیم ...
ممنونم:n20:
سلامنقل قول:
ریشتراش شما کاملا ضد آب است و قابلیت اصلاح خشک و تر دارد ، با خیال راحت استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
بهترین تیغ برا صورت کدوم نوع هست ؟ (سه تیغه ژیلت استفاده کردم خوشم نیومد ، فردای اصلاح زیر گلوم پر جوش میشد)
در کل این تیغا بهترن یا ماشین ریش تراش ؟
ممنون :n16:
داداش مرسی .نقل قول:
سایت آژند سرویسو دیدم ولی فروشنده میگفت که فقط با آب بشورمش و با کف اصلاح نکنم. تازه با عقل هم جور در نمیاد (یعنی ضد آب هست ولی ضد کف نیست. در حالی که مولکول های آب ریزتر از کف هست!!!)
در هر صورت من چند روز دیگه با کف هم اصلاح میکنم و دوباره میگم کیفیت اصلاح با کف چطوره.
راست بعد از اصلاح چطور خشکش کنم؟ اصلا نیاز به خشک کردن داره یا نه؟ چون این مدل دستگاه خشک کن نداره!:n06:
ببخشید اشتباه شد