-
1-تا از چیزی مطمئن نشدید روش به هیچ وجه حساب باز نکنید
یه عمر فکر میکردم گروه خونیم AB+ هستش ولی امروز که نتیجه آزمایشمو گرفتم متوجه شدم که b+ هستم
2- قبل از خرید هرچیزی حتما تا جایی که میتونید بگردید تا سرتون کلا نره و از کسایی که اطلاعات بیشتری دارن مشاوره بگیرین
3-به حرفای فروشنده ها اعتماد نکنید ،هر فروشنده ای فقط به فکر فروش جنسشه،اگر به فکر خودتون نیستید ،توقع نداشتید یه نفر دیگه براتون دل بسوزونه
-
2 - هروقت مخاطبتون (دختر يا پسر ) گفت اعصاب ندارم و شما هم از اين موضوع اطمينان دارين كه مربوط به شما نيست ،سعي كنيد بجاي سكوت باهاش صبحت كنيد.
(البته شيوه ي صحبت كردن هم مهمه ):10:
اصولا در بعضي مواقع اين اعصاب خوردي بخاطر مسائلي هست كه پيش مياد و حل نشدني هست يا حل كردنش سخته!
و بهترين مواقع واسه اينكه نشون بدين حامي خوبي واسه روزهاي اعصاب خوردكني طرفتون هستين.
و از اون روز به بعد هر وقت اعصاب طرف بريزه به هم (در طول يك رابطه ) به جاي اينكه بگه حوصله ندارم اعصاب ندارم بيشتر سعي ميكنه با شما در ارتباط باشه كه از اين روش يا راهي واسه حل مشكل پيدا كنه يا فراموش كنه
تجربه من نشون داده وقتي در اين مواقع سكوت ميكنين كه خيلي ها همين كارو ميكنن يعني فكر ميكنين طرف بايد خودش مشكل خودش رو حل كنه. صد در صد همينطوره . ولي مهم اينه كه اين حل مشكل ميتونه پيش شما يه راه حل بهتري داشته باشه!!
-
توی خرید اینترنتی دقت کنید صفحه ی بانک https باشه
و اگه سایت فروشنده به غیر حالت حواله رو داره از اون استفاده کنید
یعنی به جای اینکه فروشنده شما رو به صفحه ی بانک بفرسته خودتون به سایت بانک برید وحواله کنید و شماره ی حواله رو در سایت فروشنده بدید
به مبلغ فاکتور توجه کنید
-
برای فراموش کردن کسی که ترکتون کرده بهترین راه نا امید شدن از بازگشتشه و از اون بهتر اینکه این جمله رو که اون با بقیه فرق داشت رو از ذهنتون خارج کنید
-
ببینید دوستان وقتی هارد اکسترنالتون به سیستمتون وصله و سیستم هم روشنه ، هرگز اونو در حالت sleep قرار ندید .امروز سر این قضیه مجبور شدم باطری مادربورد رو دربیارم. هارد اکسترنال رو از کیس جدا کنید بعد sleep
-
همیشه سعی کنید توی اینترنت مطلب یا سوالتون رو ، تا میتونید کوتاه بنویسید چون اونجوری بیشتر خونده میشه.:21:
نوشتن پست های طویل و فشرده با فونت کوچیک دقیقا نتیجه عکس داره..و اینقدر خسته کننده میشه که حتی خط اولش هم کسی نمیخونه.
-
سلام.
گرفتنِ مچ سایتهایِ جعلی که شماره حساب و رمز حساب رو میدزدند خیلی آسونه.
اول شماره حسابتون رو طوری وارد کنید که سه رقم آخرش با شماره ی حسابتون فرق داشته باشه .
رمزتون رو هم الکی بنویسید .
اگر سایتِ سرقت باشه ,پیام [نمیده ]که شماره حساب یا رمزتون اشتباهه چون اصلاً به بانک وصل نیست .
به جاش پیام میده که" متاسفانه فعلاً قادر به ارتباط با بانک نیستیم "تا شما شک نکنید بهشون .
حتی اگر شماره حساب و رمزتون رو هم کاملاً درست وارد کنید باز هم همون پیام رو بهتون نشون میده چون اصلا نمیدونه شماره حساب و رمز شما چیه چون اصلا با بانک تماس نداره . فقط هر شماره حساب و رمزی که بهش میدین ذخیره میکنه و میده به سارق .
در صورتیکه سایتِ واقعی اگر رمز اشتباه یا شماره حسابِ اشتباه بهش بدین بهتون پیام میده که رمز یا شماره حساب اشتباهه.
-
1-مردم آدم های شوخ طبع رو دوست دارن ، یادتون باشه همیشه یک لبخند میتونه نتیجه یک کارو تغییر بده
لازم نیست حتما طرف مقابل رفیق چند ساله و صمیمی شما باشه ، بعضی وقتا یکم شوخی با غریبه ها هم بد نیست (البته منظورم از شوخی مسخره بازی نیست به هیچ وجه) :)
2-توی دیدار اول به سرو وضعتون حسابی برسید ،لازم نیست حتما همه لباس و کفشتون نو باشه ،فقط انقد بهشون برسید که نشون بده شما شخص منظم و البته قابل اعتمادی هستید :)
3-یک بوی خوب همیشه روی مخاطبتون تاثیر میذاره ،من به شخصه حاضرم نصف درامدم رو صرف عطر و ادکلن ها بکنم،
4-آدامس جویدن موقع صحبت کردن مخصوصا اگر مخاطبتون یک شخص خاص یا کسی که در سطح بالاتری از شما قرار داره کار خیلی ناپسندیه،این عادت رو باید ترک کنیم
5-یک راز توی برقراری ارتباطات اینه که اغلب ما از تماس چشمی مخصوصا با جنس مخالفمون و حتی بیشتر اگر طرف جوون تر هم باشه فرار میکنیم که سرچشمه این حرکت یه سری تفکرات اشتباه هست
موقع صحبت کردن سعی کنیدچند بار بصورت کوتاه مدت با شخص مقابلتون تماس چشمی برقرار کنید،و وقتی که اون شخص داره صحبت میکنه ،با همین تماس های چشمی حرفاشو تایید کنید
:)
-
بچه ها از تون خواهش میکنم به فکر بعد از قسم خوردنتون حتما حتما باشید
هیچ وقت بیجا و بیخود قسم بخدا و قرآن رو اصلا نحورید و به بعدش فکر کنید و از خوردن قسمتون حتما مطمئن شید
(چون قسم بیجا و دروغ خوردن گناه بزرگیه و کفاره هم داره)
یه مثال از خودم بزنم:
تو خونه ی یکی از فامیلا بودم و اونا داشتن شام میخوردن(که خوشمزه هم بود)
اونا بهم تعارف کردم و من هم همینجوری از دهنم در اومد و قسم به خدا رو خوردم که نمیخورم از این غذا(تعارفای الکی دیگه :31: ) و گفتم که بابام از بیرون یه چیزی میاره میخوریم
بابام اومد خونه و دست خالی بود و گفت که یادش رفته چیزی بخره
تا ساندویچی هم خیلی دور بود و تقریبا نصف شب بود
گریم گرفت :31:
حالا جدا از شوخی حتما به قسمی که میخورید فکر کنید به قولی یکی ارزونترین چیز تو ایران گفتن اسم خدائه (استغفرالله)
-
سعی کنید وقتی وادر محیط کار جدید میشید از همون اول جوگیر نشد و تو بحثها و گفتگوها شرکت نکنید
بهتره مدتی آروم و بی سرو صدا باشید و افراد رو بشناسید
خیلی ها از همون روز اول دنبال چیزی میگردن که بتونن به وقتش حالتونو بگیرن