دیشب سرعت افتضاح بود سرعت بین 2تا 5 بود برای دوستان هم اینطور بود؟(تهران)
Printable View
دیشب سرعت افتضاح بود سرعت بین 2تا 5 بود برای دوستان هم اینطور بود؟(تهران)
من دیدم سرعت کمه اصلا بیخیال شدم.واقعا به پول برقش می ارزه؟نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم.
آقا چند تا سوال داشتم راجع به صبا نت.
من قبلا با شاتل اشتراک داشتم،2مگ آفیس (5 گیگ دانلود بدون شبانه) ولی این اواخر کفرمو در اورد از بس آشغال بود.پینگ گوگل در حدود 600ms ، خلاصه گفتم جمش کردن.حالا میخوام با صبا 1مگ بگیرم.برام ترافیک شبانه هم اصلا مهم نیست،فقط واسم مهمه که شبا مثلا ساعت 8 شب تا 2 شب سرعت stable باشه و قطعی نداشته باشم و پینگ گوگل هم در حد 250 تا 300ms دیگه بیشتر نشه و سرعتش نوسان نداشته باشه،مث بچه آدم باشه،اعصاب آدمو نریزه به هم.اینی که زیرش خط کشیدم واسم خیلی خیلی بیسیار مهم میباشه در حد مرگ و زندگی P:
حالا به نظر شما صبا نت سرویساش همچین کیفیتی داره؟ (دوستان اینو هم در نظر بگیرین که اخیرا کلا سرعت اینترنت ریخته به هم،احتمالا قضیه همون لنگ و کشتیو ... هست)
یه چیزی هم از یکی از دوستام شنیدم میگفت که IP ثابت گرفته کیفیت سرویسش کلی بهتر شده،پینگش از زمین تا آسمون فرق کرده و اومده پایین.کسی امتحان نکرده؟؟؟ به نظرتون صحت داره آیا؟
منتظر جوابتون هستم به شدت...پیشاپیش تشکر میکنم از کمکتون.
دوستان کسی مشکل نداره ؟ آقا واسه ما فقط سایت صبانت رو باز میکنه !
22 بهمن که دیگه عرویسشونه ! این کارا دیگه چیه !
الان با دایل آپ اومدم !!!
مخلصیم .
دو سه روزیه گوش شیطون کر چش نزنیم سرعت دانلود خوب شده...
دوستلن من سرویس 3 ماهه 9 گیگ رو گرفتم الان 1ماهم مونده ولی 9 گیگم تموم شد :31:
حالا این 1 ماه رو میتونم دوباره شارژ کنم؟ چطوری؟
بلهنقل قول:
تا اخرین باری که من اطلاع دارم اینجوریه که اگه حجمتون تموم بشه میتونید هر مقدار که میخواید حجم بخرید و فکر کنم هر گیگ هم 5 تومن بود
نقل قول:
هر گیگ ترافیک اضافه 5300 تومان میباشد.
در حال حاضر امکان خرید ترافیک اضافه از طریق اینترنت وجود ندارد
شما باید از طریق واریز وجه به حساب دفتر مرکزی فروش یا نمایندگی که سرویس گرفته اید اکانت خود را تمدید نمایید.
ممنون دوستان :11:
دوستان ا هرگیگ اضافی چنده ؟؟