مگه تهران نگرفتید؟نقل قول:
خوب کاری نداره اون بغل خودش یه گزینه داره که اگه روش کلیک کنید میتونید اونجا که گرفتید اسمشو بزنید وکدشو میده
Printable View
مگه تهران نگرفتید؟نقل قول:
خوب کاری نداره اون بغل خودش یه گزینه داره که اگه روش کلیک کنید میتونید اونجا که گرفتید اسمشو بزنید وکدشو میده
چرا تهران گرفتم
حالا باید چی بزنم ؟
آخه پارسال یه جور دیگه بود
دوستان من می خوام هنر هم شرکت کنم باید توی خرید کارت علاقه مندی رو انتخاب کنم؟
فکر کنم تو این شلوغی ها گم شد سوالم :31:نقل قول:
دوستان Help me لطفا :31::10:
نقل قول:
دوستان یک راهنمایی منو بکنید ممنون میشم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درس عربی رو برای نحوه خوندن دروسش یه مشکلی دارم..نمیدونم مطابق درس های کتاب درسی جلو برم. و مباحث اون. یا اینکه مثلا بدون توجه به کتاب ، با درسنامه های کتاب های کمک آموزشی و از طریق مسائل مبحثی بخونم و برم جلو... مدل اول واسه آزمون ها به نظرم خوبه..ولی دومی بیشتر واسه کل پروسه کنکور شاید خوب به نظر بیاد..ولی خب درسش عربیه و معمولا میگن مبحثی تست نزنید و قاطی باشه و از این حرفا. به خاطر همین کلا من گیج شدم که با چه روشی بخونم این درس رو..
اگر میشه کمکم کنید..
مساله اصلی اینه که اگه شما به صورت مبحثی بخونین و برین جلو روی کاغذ موفق تر خواهید بود به خاطر اینکه درس عربی طوریه که اگه شما بدونین راجبه چی سوال داده راحت میتونین جواب بدین واسه همین موقعی که درس به درس بخونین و پیش برین موقع تست زدن به این مشکل بر میخورین که تستهارو به راحتی جواب میدین (حتی با یکم اغراق شاید بشه گفت صورت سوال رو نخونده بشه جواب داد) ولی وقتی که چند مبحث همزمان از شما پرسیده بشه خیلی به مشکل بر میخورین
ولی اینکه شما خودتون رو از آزمونایی که شرکت میکنین جدا کنین و خودتون بخونین ثابت کرده که اغلب بچه ها کششی به سمت عربی ندارن و این درس میوفته برای بعد از عید و نتیجشم میشه حدس زد
من خودم با خوندن پا به پای آزمونا موافقترم و ایراد اولی (تست زدن مبحثی و درس به درس) توی آزمونای دوره ای برطرف میشه نگرانش نباش فقط موقع تست زدن صورت سوال رو کامل و با دقت بخون و استدلال کن که چطوری متوجه شدی سوال راجبه چه مبحثیه:46:
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
راستی بچه ها نظر سنجی درس ادبیات در حال انجامه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=458555
یه سوال فوری ( بنده خدا سکته کرد از بی جوابی)
یه دوست دارم که متولد نیمه دوم 70 هستش
اونم قصد داره کنکور 90 شرکت کنه
کد نظام وظیفه رو چی بزنه موقع ثبت نام ؟ کسی میدونه؟
( از نظر قانونی دانش آموز پیش دانشگاهی محسوب میشه - چون داره واحد افتاده رو به صورت حضوری در بزرگسالان پاس میکنه)
کد نظام وظیفه رو چی باید بزنه ؟
بله و باید یک کارت آزمون دیگر هم بگیرید.نقل قول:
اگه دانش آموز پیش دانشگاهی محسوب میشه باید کد 5 رو بزنه.نقل قول:
نقل قول:
آخه متولد نیمه دوم 70 هستش ...
بند 5 برای 71 هاس
من میگم 6 ولی مطمئن نیستم ، مشکلی براش پیش میاد یهو
بند 5 برای متولدان 71 و کسانیه که مشغول تحصیل هستند.نقل قول:
سلام من دیپلم ریاضی دارم ولی پیش و تجربی هستم.حالا درصد تاثیر زیست واسه من چه جوریه؟ اون امتحان تغییر رشته ای که دادم اصلا تاثیر داره یا نه؟ استرس گرفتم یهو! کسی میدونه چه جوریاس؟ مرسی!