سلام
من الان لایزر دارم
میخوام کوچ کنم به یه شرکت دیگه
پارس آنلاین چطوره؟!
قیمت و سرعت دانلود توی 512 چنده؟!
شبانه رایگان که داره؟
شما راضی هستید؟
آخه برای دانلود کردن میخوام
راستی اصفهان هم هستم ( خرازی )
Printable View
سلام
من الان لایزر دارم
میخوام کوچ کنم به یه شرکت دیگه
پارس آنلاین چطوره؟!
قیمت و سرعت دانلود توی 512 چنده؟!
شبانه رایگان که داره؟
شما راضی هستید؟
آخه برای دانلود کردن میخوام
راستی اصفهان هم هستم ( خرازی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم از منه.ساعت 12.16
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
سلام.من سری g دارم.روزا تا 190 میره.شبام بستگی به شانست داره.در کل من راضیمنقل قول:
توی سرویس 128 بهترین نوعش G هست که البته قیمتش یکم بالاتر از انواع F و E ستنقل قول:
چون G روی 1.5 مگ بسته شده یعنی ماکزیمم سرعتش 1.5 مگه ولی E و F فکر کنم بین 1 تا 1.2 مگ سرعت میدن.
البته سرعت دانلود شبانه بیشتر وقتا کم میشه. ولی من به شخصه شبی 1.5 تا 2 گیگ رو میزنم.
شما که میگفتی سرعتم 30 هستنقل قول:
دی:
من شب ها 2.2 گیگ دان دارم . جالب اینجاست تقریبا از 1 شب تا 7 صبح سرعت بالا میره . 2 بیشتر از 1 و 3 بیشتر از 2 و........شما چطور ؟ تنها دلیلی که بنظرم میرسه از طرف کاربرانی هست که بیدارن و بعد بخواب میرن :دی اما کافی نیست ؟!!
سلام
من هفته دیگه میرم قرارداد ببندم
خداکنه پشیمون نشم
دیشب سرعت نسبتا خوب بود ویادمه هفته ی پیش همین موقع هم سرعت خوب بود ولی روزهای دیگه افتضاح بود فکر کنم 2روز تو هفته رو سرعتو بالا می برند تا صدامون در نیاد برای من که اینطوریه:31:
این پینگ ما هم که درست بشو نیست !!!:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مال اکانت نامحدود یکی از بچه ها بود داداشی.نقل قول:
داشتم با سیستم خودم امتحان میکردم که اگه کار کرد خودم هم اک نامحدود بگیرم. که البته سرعت نامحدودها به هیچوجه بیشتر از 33 کیلو نمیشد.
آخه برای من شبی 1.5 گیگ خیلی کمه. قبلا که دانشگاه میرفتم تا روزی 8 گیگ هم دی ال میکردم.
بابت لطفت هم خیلی خیلی ممنون. ایشالله بتونم جبران کنم.