-
نقل قول:
سلام
منظورم از سوال سوم این بود که من می تونم این جور مقادیر رو تحت کنترل خودم داشته باشم . مثلا همین تابع weaponEmpty رو کنترل کنم که مثلا اگر همچین اتفاقی افتاد و اسلحه خالی شد من بتونم یه شرط رو اجرا کنم .مثل نشون دادن یه انیمیشن برای reaload کردن اسلحه . همین
یه چیز دیگه . این چرا اینجوریه؟
var array<AquaUIWidget> IntroWidgets;
فاصله بین اون برای چیه ؟ درسته که یه متغیری که ارایه باشه رو اینجوری تعیریف می کنن ولی این فاصله و IntroWidgets برای چیه؟
--------
راستی NINJA0098 عزیز شما که بلدی جواب بده دیگه :5:
سلام
قبلا حداقل دو بار بهت گفتم. بشین اصول شی گرایی رو یاد بگیر. دو تا نصفه روز بیشتر وقت نمی بره.
اکثر این مشکلات از همینه که اونو نمی دونی. این یه موردو باز جواب می دم ولی اون مشکلتو از ریشه حل کن.
برا WeaponEmpty تو کلاس اسلحه خودت این کدو کپی کن:
کد:
Simulated Function WeaponEmpty()
{
Super.WeaponEmpty();
// TODO...
}
الان به جا TODO// هر کدی که می خوای می تونی اضافه کنی. مثلا اون شرط که می خوای رو اینجا بذار.
در کل به این کار می گن Function Override. یعنی یه تابع که تو کلاس پدر هست رو بتونی تغییر بدی یا کلا حذفش کنی.
برای این کار همیشه تعریف تابع (همون خط اول) رو باید از کلاس پدر کپی کنی تو کلاس خودت. بعدخط Super.XX(); رو تو تابعت بنویسی (XX همون اسم تابع هست). جای این خطو هم خودت می فهمی کجا باید باشه، با این همه 90 در صد اوقات همون اول تابع باید بنویسیش.
این کد هم:
کد:
var array<AquaUIWidget> IntroWidgets;
یه آرایه هست به نام IntroWidgets.
اون AquaUIWidget که می بینی، نوع آرایه رو مشخص می کنه. مثلا اگه بنویسی:
کد:
Var Array<Int> Levels;
یه آرایه از نوع Int به نام Levels درست کردی.
اینا دیگه همه جزو اصول ابتداییه یه زبونه که شما باید بلد باشی. تقریبا تو همه زبونا هم هست.
فعلا بای.:8:
-
این که خیلی راحت بود . ولی کنلن در موردشیئ گرایی گفته بودم که برم دنبالش شما خودت گفتی که نمی خواد و بعدا یاد می گیری
-
نقل قول:
راستی NINJA0098 عزیز شما که بلدی جواب بده دیگه
من میتونم جواب بدم ولی میترسم جواب اشتباه بدم هم تو به مشکل بخوری هم جوابا قاطی بشه آخه تو خودت بهتر از من آنریل اسکریپت بلدی . فکر میکنم چیزایی که من بلدمو خودت بهتر بلدی.
-
Eat3D - UnrealScript - An Introduction and Application
برای دانلود به اینجا سر بزنید:
-
نقل قول:
این که خیلی راحت بود . ولی کنلن در موردشیئ گرایی گفته بودم که برم دنبالش شما خودت گفتی که نمی خواد و بعدا یاد می گیری
همش همین قدر راحته، فقط حواس جمع می خواد و به ترتیب با آموزشا جلو اومدن.
شما قبلا می خواستی شی گرایی رو با یه زبون دیگه راه بیافتی بعد بیای توی این، که بهت گفتم نیاز نیست، الانم می گم، نیاز نیس شما پیاده سازی شی گرایی رو بری یاد بگیری، توی این آموزشا پیاده سازیشو خود به خود یاد می گیری.
چیزی که من بهت گفتم یاد بگیر، اصول شی گراییه، همون مفهومش، که مثلا پلی مورفیزم چیه؟ وراثت چیه؟ کپسوله سازی (Encapsulation) چیه؟
کلا مفهوم ساده ایه. فقط لازمه یه مقدار وقت صرفش کنی. مثلا این سوالی که تو پست آخر کرده بودی مربوطه به همین پلی مورفیزم.
تا بعد.:8:
-
آموزش Eat3D UnrealScript لینک مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Eat3D - UnrealScript - An Introduction and Application
English | MP4 | AVC 1280x720 | AAC 48 Kbps | 404 MB
لینک مستقیم :
کد:
http://www.mostafa3d.com/index.php?option=com_content&view=article&id=201:eus&catid=60:other&Itemid=193
-
سلام
من وقتی که nfring رو نصب میکنم و بعد که می خواهم ازش استفاده کنم expire شده.
من نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم.
باید چیکار کنم که از این حالت دربیاد؟
با تشکر
-
نقل قول:
سلام
من وقتی که nfring رو نصب میکنم و بعد که می خواهم ازش استفاده کنم expire شده.
من نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم.
باید چیکار کنم که از این حالت دربیاد؟
با تشکر
سلام
یه چند صفحه عقب تر آقا محمد توضیح دادن:46:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5739795&postcount=2166
-
سلام
میشه چیزهایی رو که با مایا ساخته شده وارد این برنامه کرد
اگه میشه چه جوری
-
نقل قول:
سلام
میشه چیزهایی رو که با مایا ساخته شده وارد این برنامه کرد
اگه میشه چه جوری
سلام
آره میشه,شما می تونی با فرمت FBX از مایا خروجی بگیری و ایمپورت کنی داخل موتور.یا می تونین با پلاگین ActorX هم از مایا خروجی گرفت و داخل موتور ایمپورت کرد.کلا فرمتهایی که ساپورت میکنه زیر هستن:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11: