طبق این مقاله که ایسوس خرابیش از همه کمتره پس بحث اینکه ایسوس بده و دل بهتره سر چیه ؟ :23:نقل قول:
طبق این مقاله که ایسوس خرابیش از همه کمتره پس بحث اینکه ایسوس بده و دل بهتره سر چیه ؟ :23:نقل قول:
من میخام یه لپتاپ بگیرم با کانفیگ تو مایه های vaiof115fm &dell studio 1558
برام مهمه که fullhd باشه ولی ایا میرزه من بخام این f115رو بگیرم چون تنها فرقش فک کنم fullhd بودنش باشه.ایا300تومن پول بیشتر ارزش داره من بدم??
2-میخاستم یه عزیزی گرافیک2تارو مقایسه کنه (((geforce gt330 1gig & ATI radeon 5470 1gig(((
3-بنظر شماها led معمولی بهتره یاfullhd lcd????لطفا دلیلتونم بفرمایید؟؟؟
موردی دیگم اگه هست که باید بهش توجه کرد لطفا بفرمایید...
ممنون میشم هرکدومو جواب بدین
پیشاپیش تشکر فراوان:11:
مـــــــن منتـــــــظـــــــــــرمـ ــــــــــــا
سلامنقل قول:
مگه ندیدی دوستمون چی گفتن ؟
ببینید ASUS به همه سایتها و شرکتها و اشخاص پول داده که براش تبلیغ کنن و کلا برند خوبی نیست ، ولی سونی اصلا به هیچجا پول نمیده و بهترین و با کیفیت ترین هست.فقط SONY بخرین :27:
سلام.
می خواستم بپرسم که اصلا دیگه لپ تاپی تو ایران هست که Made In USA باشه (توجه کنید که Made in USA نه Attending in USA)
درضمن ، برای کار من که می خواستم کار های سنگین را بکشد و از نظر گرافیکی لپ تاپ قوی ای باشد ، در بین برند های HP و Dell چه چیزی را پیشنهاد می کنید؟
نقل قول:
F123FX
1600 تقریبا پیدا میشه!
از استاد مشاوره،بایستر هم بپرس شاید مدل بهتری باشه!
دوستان خواهشا فوری کمک کنن من 1 هفتست گیر یه انتخابم ! :41:
سلام
خسته نباشید
چند مدتی هست میخوام لپ تاپ بخرم و تصمیم اصلیم رو اپل بود و مدل انتخابیم هم این بود
MC375LL/A :
cpu : 2.66 / 3mb / c2d
ram: 4 gb / 1066 fsb
hdd : 320 gb / 5400 rpm
odd : dvd-rw
vga : geforce 320m / 256 mb / gddr3 / dedicated
monitor : 13.3" / LED / glossy
other : webcam / bt / pau / sd card slot
weight : 2.04 kg
price : 17.600.000 rials
اما تصمیم گرفتم راجع به وایو هم تحقیق کنم.
واسه اپل تا این قیمت رو پرداخت میکنم اما واسه وایو زیر یک و نیم میلیون .
خب چندتا سوال دارم.اول اینکه مدل پیشنهادیتون چیه؟
چیزایی که واسم مهمه اینه که 14 اینچ بالاتر نباشه و حتما LED باشه.کانفیگش هم در حد بالایی باشه.به خصوص cpu و ram.
و سوال دوم اینکه به نظر شما به طور کلی اون مدل اپل بالایی رو بگیرم بهتره یا بیام سمت وایو؟ استقامت و وزن و زیبایی برام خیلی مهمه.لطفا بدون تعصب روی مارک خاصی راهنماییم کنید
سلام
من یه لپ تاپ از سری F سونی میخواستم که مشخصات زیر رو داشته باشه یا بالاتر . اگه لطف بکنبن و مدل هایی که این کانفیگ رو داره با قیمت ها بهم بگین ممنون میشم .
CPU .......... i7 - 1.7
RAM .......... 6 GIG DDR3
HDD ........ 500 GIG / 7200 RPM
VGA ......... GT 330
LCD .......... 1920 1080 FULL HD
MADE IN USA
MERSI
نقل قول:
خواهشا برای حفظ نظم تاپیک ها ، سوال خود را تنها در یک تاپیک بیان کنید تا باعث بی نظمی نشه.
هر جا هم بیان کنید پاسخ خود را خواهید گرفت !
پاسخ سوال شما در تاپیک C داده شده.
نقل قول:
بلوری چی ؟ می خوای یا نه ؟:31:
F12 GFX/B
CORE I7-1.7-740QM
6 GB
500
NV 330M 1G
16.4" FULLHD
DVD-RW
win 7
2.8 Kg