رام= فریمورنقل قول:
قطعه سخت افزاری نیست همون سیستم عامل گوشی هستش که بوسیله
کابل یو اس بی می تونی آپ دیتش کنی
رام= فریمورنقل قول:
قطعه سخت افزاری نیست همون سیستم عامل گوشی هستش که بوسیله
کابل یو اس بی می تونی آپ دیتش کنی
نه بابا من که گفتم . همچین چیزی واسه من که نیست . من چشمامو بستم و عکس و گرفتم خیلی راحت هم عکسش رو گرفت فقط وقتی چشم بسته عکس میگری یه کادر آبی دور صورتت میندازه که نمیدونم منظور چیه ؟ یعنی میخواد بگه چشمات بستست ؟ خوب اینو که خودمم می فهمم :31:نقل قول:
اره اینو توی جی اس ام ارنا هم نوشته بود. که بلینک دیتکشنش به درد عمش می خوره. البته چیزی که گفته بود بیشتر شبیه این بود:نقل قول:
به نظرمون بهتر بود که بلینک دیتکشنش اگر پلک می زدیم عکس رو با تاخیر بندازه که مشکل حل شه، نه این که بعدش بی افته به جونمون که اشتباه عکس گرفتیم.
بله همین طورهنقل قول:
یه برنامه اس برای ضد حال ضد به ملت در حالتی که میخوای عکس دسته جمعی بگیری :31:
البته بدم نیستا مهیار
عکس رو دوباره میگیری
ميشه بگي كجا بخونم؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستان حقیقت داره که8910 FM transmitter نداره؟؟
نه نداره . تنها سخت افزار بالا استفاده آی 8910 مالتی تاچش هست . که سخت افزاری داره ولی نرم افزاری نهنقل قول:
حالا جاله بدونید یه بار این blink shut قاطی کرد واسه من . داشتم از یه گل عکس میگرفتم وقتی عکس رو سیو کرد دیدم یه قسمتی از عکس رو کادر آبی مربعی انداخته . گفتم بیچاره فکر کرده این یه چشم بستست :31:نقل قول:
پس چرا تو صفحه اول همین گفتگو نوشته 26. مجهز به FM transmitter ؟؟نقل قول:
یعنی حالا که سخت افزارش رو داره احتمالش هست نرم افزار واسش بیاد و بشه ازش استفاده کرد؟؟
اون اولش قرار بود خیلی چیزا داشته باشه مثل همین fm transmitter یا ورودی hdmi ولی بعدا حذف شدندنقل قول:
خروجینقل قول:
hdmi
هر چند که بسیار برای این گوشی لازم بود ولی مجموعه پردازشی گوشی توان پردازش این کیفیت رو نداشت و از لیست امکانات حذف شد