نقل قول:
ممنون دوست عزیز
من هم دفترچه دستگاه رو نگاه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد!
Printable View
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
من هم دفترچه دستگاه رو نگاه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد!
اينجور چيزارو موقع خريد با فروشنده شرط كنيد اگر اجرا نكرد بتوني پس بدي.نقل قول:
سلام به دوستان
من یک دستگاه پخش خانگی میخوام که فیلیپس یا پایونیر باشه شهرستانم از کجا میتونم تهیه کنم حداکثر فایل ها رو تا میتونه پخش کنه با فلش زیر نویس پخش کنه صدا 5.1و کابل hdmi و خش دار هم بخونه ممنون میشم مدل و قیمت را بهم بدین .صفحات اول رو هم خوندم ولی مال سال 2008 بود
سلام دوستان
من 50 تومان بودجه دارم
می خواستم راهنمایی کنید چه مارکی بگیرم که هم تعداد زیادی فرمت ساپورت کنه هم کیفیت تصویر خوبی داشته باشه
سلامنقل قول:
اگر حتما نميخواي از روي ديسك فايل اجرا كني. ميتوني يه مديل پلير بگيري كه تمام چيزاي كه ميخواي داره
ميتوني فابل هاي روي ديسك بريزي روي فلش و پخش كنيد.
[HTML]http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=121 9[/HTML]
سلام دوستان
داود-د عزیز ممنون. ولی من در مورد مدیا پلیر اطلاعات زیادی ندارم چه مارکی خوبه چه بدیها و مزیت هایی در مقایسه با فیلیپس 3588 داره؟ ممنون میشم کمک کنید.من یک ال ای دی 46 دارم و یک سینما خانگی که هر دو مارک سونی هستند ولی همینطور که میدونین بندرت فایلی رو اجرا میکنند و از سویی همه فایل ها هم فلش نیست بعضی وقتها سی دی یا دی وی دی هستند؟ممنون میشم دوستان کمکم کنند .
درود...نقل قول:
دوست خوبمون داوود راهنمایی خوبی کردن یعنی اگه بخوای همه جور فرمتی رو بدون دردسر اجرا کنی باید بری سراغ مدیاپلیر ولی اگه به پلیری نیاز داری که سی دی و دی وی دی رو هم اجرا کنه همین مدل 3588 مدل خیلی خوبی هست همه چیز رو در حد استاندارد داره نه بیشتر و نه کمتر.... ولی اگه باز نیازی به اطلاعات درباره مدیاپلیرها داشتی تاپیکی مخصوص این دستگاه در این فروم وجود دارد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=300976&page=184
پليرهاي رايج چند فرمت استاندارد شده مثل Divx پخش ميكنند كه امروزه انچنان به كار نميادنقل قول:
مديا پلير در واقع يك هارد ديسك با خروجي هاي مختلف صوتي و تصويري كه شما ميتوني تمام فرمت هاي صدا و تصوير از طريق usb بهش انتقال بدي و از خروجي هاي مختلفي كه داره روي سيستم صوتي و تلويزيون استفاده كنيد.
من دنبال یک DVD plyer میگردم که فلش بخوره MKV پخش کنه و زینویس سقف یا Sub/idx پخش کنه تورو خدا کمک کنید.
سلام وتشکر از دوستان عزیز
کسی میدونه این مدل فیلیپس 3588 تا فلش چند گیگ رو ساپورت میکنه؟