اگه آماری که گذاشتی درست باشه فقط اون دوتا تیم نباید مساوی کنننقل قول:
با هرنتیجه ای جز مساوی بازیشون تموم شه ایران سوم میشه
اگه آماری که گذاشتی درست باشه فقط اون دوتا تیم نباید مساوی کنننقل قول:
با هرنتیجه ای جز مساوی بازیشون تموم شه ایران سوم میشه
این تیم با این وضعش نره جام جهانی سنگینتره
تیمی که over clock شدش اینه و تو تهران تیم در پیتی مثله امارات رو 1-0 میزنه
همون سنگینتره که نره بالا
سوتی هایی که بازکناش میدن ادم رو دغ مرگ میکنه در حد خود همون تیم ملی !!
تبانی نمیکنن چون عربستان در صورت مساوی سوم میشه پس با تمام قدرت میان که ببرن و مستقیم صعود کنن...نقل قول:
کره هم یه بازی دفاعی ارائه میده و میره رو ضد حمله....بهرحال احتمال مساوی بیشتر از برد یکی از دو تیمه!
در ضمن با برد عربستان هم ایران میره مگر اینکه کره 3-2 یا 4-3 ببازه که احتمالش ضعیفه.
شخص شخيص كفاشيان جنبه نداره(يعني برا حفظ موقعيت خودش با كوچكترين اتفاق بدي، همه چي رو ميندازه گردن مربي و يكي ديگه رو مياره!!)نقل قول:
قطبی رو برمیدارن @@@ حالا میبینیم ما جنبه نداریم مربی تیم ملی مون از 3 ماه بیشتر بمونه بعده برانکو
نقل قول:
عزیزم , پسرم یا دخترم , احتملا دختر 13 یا 14 ساله هستی , مشکلت خیلی حاده و باید صبر کنی تا سنت رشد کنه تا یه ذره سر عقل بیای .
این حرف ها نشون می ده که شما کاملا منطقی هستین و اصلا هم کم نیاوردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزم , پسرم یا دخترم , احتملا دختر 13 یا 14 ساله هستی , مشکلت خیلی حاده و باید صبر کنی تا سنت رشد کنه تا یه ذره سر عقل بیای .
آقا/خانم تو رو خدا به هم توهین نکنین الان اغتشاش گرا میان اینجا اول بحث سیاسی راه میندازن بعد قرارا رو میگن بعد مثل خش و خاشاک میریزن بیرون به قول بعضی ها و بعد فروم رو میبندن که پاره ای اختلالات درست بشه بعد من و شما میمونیم علاف !!!! بیخی بشین!!
به نظر من بهترین نتیجه رو گرفتیم
چون اگه میبردیم به نفع رژیم بود اگه هم میباختیم 1 سال دیگه حسرت میخوردیم
حداقل الان به پلی آف میتونیم امیدوار باشیم
گور پدر استقلال و پيروزي كه همه ي مشكلات فوتبال ما بلا استثنا از اونا نشات مي گيره!!
ول كنين اين دعوا ها رو!
من اندازه ی پدر شما سن دارم ! و به اندازه ی موهای شما ( اگه کجل نباشی ) استادیوم رفتم پس بهتره دیگه توی این تایپیک نیای !نقل قول: