خب متوجه شدم . نداره .نقل قول:
Printable View
خب متوجه شدم . نداره .نقل قول:
اگه با من بودید نظر من اینه:نقل قول:
U5 هم دیگه تولید نمیشه تو اون مایه ها میخوای i9 بگیر خیلی خیلی از U5 بهتره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5832331&postcount=2236
بچه ها امروز رفتم علائدین کل پاساژو گشتم هیچ جا Ipod Nano نسل پنج نداشت ! تو اون همه مغاز فقط یه جا نسل 6 داشت ! چی کار کنم ؟ از کجا بگیرم ؟
سلام دوستان
یک voice recorder می شه معرفی مکنید؟ می خوام فقط کارش ضبط کردن باشه احتیاج به mp3 پلیر و امکانات دیگه ندارم با کیفیت 64kbps . هر چی هم ارزون تر بهتر .
ممنون دوستان منتظرم.
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=473895[/PHP]نقل قول:
SONY icd-px720
سلام
من می خواهم یک پلیر بخرم
کدوم کیفیت صداش بهتره
sansa fuse
sansa clip +
ایا این سانسا ها می شه داخلش فولدر ساخت و اهنگ ها را مدیریت کرد
اینترنتی و یا حضوری از کجا می شه خرید
سلام؛
اساتید یه راهنمایی بدن درباره یه mp3 player(تصویر داشتن و نداشتنش مهم نیست) خوب(از لحاظ صدا)، اینکه گوش رو خسته نکنه، قیمتش هم کمتر از 120
مهم تر از همه اینکه از ایرفونش نوع inear (داخل گوشی) باشه
من x-fi و همچنین energy system(یه برند جدید گه فقط یه مغازه توی پایتخت داشت و تمام مشخصاتی که میگم رو داشت ولی چون برندش رو نشنیده بودم نخریدم-فروشنده میگفت اصل اسپانیاست-) رو کاندید کردم، چطورن؟ کدومشون بهتره؟
خواهشا سریع بگید چون میخوام کادو بدم:20:
پیشاپیش تشکر
شاید دومی رو بشه به سختی تو پایتخت پیدا کرد.نقل قول:
اگه منظور شما اینه که بر اساس فولدری که ریختید نشون بده و پخش کنه بله ولی داخل خود پلیر فولدر درست کنید و جابجا کنید نه.
این طرز خرید مثل این میمونه که شما بگید من یه رینگ لاستیک خوب دارم میخوام براش ماشین بخرم:31:نقل قول:
دومی که بازار مشترکه در حدی که حتی تو نت هم نمیشه پیدا کرد.
با این ملاکی که شما مد نظر داری میتونی ZEN X-FI style یا X-FI2 بگیری.
داش ! فک کنم سنسا به دردم نخوره چون من موزیک که گوش میدم واسم مهمه که بعضی هاشون رو با تکست گوش بدم بفهمم کامل چی میخونن ! پیشنهاد نهاییت i9 هست ؟! من چون موقع اسکیت بردینگ میخوام موزیک گوش بدم میخوام راحت باشم !
کلا یک توضیح کامل بدی که مثلا تو رنج 50-100 چه انتخابایی دارم ، 100-150 و 150-200 ! و i-river ها چطوره ؟!
پلیری چیزی نیست بشه کاری کرد موزیک و متنش باهم بیان ! ؟! منظورمو میفهمین ؟!
اکثر پلیرهای کوون و سونی و آیریور طورین که راحت میتونی لیریک رو رو آهنگ سینک کنی.نقل قول:
بین مدلای سونی به اینا فک کن:
NWZ-S545 با قیمت 220 تومن که تازه ایران اومده و به نظرم بهترین انتخاب زیر 300 تومنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nwz-e445 رقیب i9 کوون با باتری لایف بالاتر
NWZ-W252 واسه ورزشکارا!