سلامنقل قول:
چن واحد شدن ؟؟؟؟؟
من ديروز رفتم دانشگاه كه برنامه ي كلاسي رو ببينم ،،، تو برد زده بودن ،، شروع كلاسا از 15 مهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چرا اينجوريه دانشگاه ؟؟ هر دانشگاهي هر وقت عشقش ميكشه كلاسا رو شروع ميكنه ؟؟ دزفول از همين هفته سفت و سخت كلاساش شروع شدن اونوقت انديمشك كه 5دقه فاصله داره تا دزفول تازه از 15 كلاسا شروع ميشن !!
رفتم آموزش واسه 4 واحدي كه اضافه گرفتم سوال كنم ! اينم داستاني شده هااا !! هر كدوم از مسئولاي آموزش يه جواب بم دادن ؛؛ يكي ميگفت نميشه بايد درسايي كه گفتنو ورداري يكي ميگفت ميخوان بترسونت هيچ مشكلس واست پيش نمياد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم به اين نتيجه رسيدم كه تا حذف و اضافه صبر كنم ببينم سيستم خودش حذفش ميكنه يا نه !! راهنمايياي بچه هاي پي سي دقيق تر از راهنمايياي كادر آموزش هست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد واحد ها را بهتره تا حذف و اضافه صبر داشته باشید . اون موقع مشخص میشه که چقدر باید بردارید .
اگه توی حذف و اضافه هم سیستم گفته بود 20 تا بردارید شما هم 20 تا بردارید .
سعی کنید واسه هر کاری پیش رئیس نرید . هر مشکلی که واستون پیش میاد خودش مسئول داره و باید از اون سوال کنید .نقل قول:
فقط آقاي رييس تشريف نداشتن كه ازش سوال كنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالاتتون را یا از کارشناس رشتتون بپرسید یا مسئول رایانه یا اموزش .
به جرات میتونم بهتون بگم تنها کسی که توی دانشگاه از هیچی خبر نداره رئیس دانشگاه هست :دی . پس بی خیال رئیس دانشگاه بشید
20 تا خیلی هم زیاد نیست چون بعضی ها 24 تا هم بر می دارن و به راحتی پاس می کنند .نقل قول:
سلام.به نظرتون 20واحد واسه ترم اول زیاده(4تا تخصصی+3تا عمومی)؟؟؟:دی
چون میخوام زود تموم کنم 20تا برداشتم ولی یه خورده دودلم....
نظر شما اساتید چیه؟؟؟:دی
رشتم (مترجمی زبان)
اما بعضی ها 12 تا بر می دارن و 5 واحدش را هم می افتن
میتونید 20 تا بردارید و نزدیک امتحانات که شد اگه دیدید درسی را نمیتونید بخونید یک هفته به امتحانات حذف اضطراری می زارن اونجا میتونید اون درس را حذف کنید .
اما اگه بچه درس خون باشی 20 تا را به راحتی میتونی پاس کنی .
یادتون باشه حتی 1 واحد هم پاس کنید بازم واسه خودش 1 واحده و کلی میتونه شما را جلو بندازه .
توی حذف و اضافه مشخص میشه .نقل قول:
16 واحد شد ببینم اینا گفتن 15 بردارین گیر نمیدن که اخه تو گلستان تا 20 واحد میتونستی برداری.
بچه های تهران میدونن کلاسا کی شروع میشه ؟؟؟بعد برای گرفتن کتاب رشته و درسو بگیم کافیه ؟؟؟
راستی غذا چه جوریه ؟؟؟
تاریخ شروع کلاس ها و ساعت کلاس ها را توی برد دانشگاه می زنه .
برای گرفتن کتابها یادتون باشه نام نویسنده کتاب و انتشارات کتاب خیلی مهمه . حتما دقت کنید .
غذا بعضی دانشگاه ها خوب و بعضی دانشگاه ها افتضاح :دی
سلامنقل قول:
سلام
اقا مهدی7610 من توی این ترم یه درس دارم به نام مبانی فتاوری اطلاعات بعد من رفتم کتابش را گرفتم بهم کتاب مدیریت فناوری اطلاعات داد بعد من دیروز رفتم کلاس دیدم که کتاب استاد و یکی از بچه ها که از بچه های1-2 سال قبل گرفته بود با مال من فرق میکرد اسم مال اونا مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات بود بعد من امروز رفتم که کتاب عوض کنم صاحب کتابخونه یه چیزی گفت ولی من درست متوجه نشدم فکر کنم گفت که برای درس مبانی فناوری اطلاعات باید این کتاب را خوند از این سوال میاد گفت میتونی از تو سایت نگاه کنی یه وازه هم برای این جریان گفت من درست نفهمیدم به این کار چی میگن و من از توی چه سایتی باید نگاه کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنی.
سال 88 اسم کتاب مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات بود که نویسنده کتاب فتحیان و مهدوی نور بود و انتشارات کتاب هم دانشگاه علم و صنعت بود
اما الان که به برنامه درسی شما توی اینترنت نگاه کردم اسم کتاب مبانی فناوری اطلاعات هست نوع منبع ازمایشی قطعی و عنوان کتاب فناوری اطلاعات در مدیریت دگرگونی سازمانها جلد اول هست و نویسنده کتاب اقای افرایم و مترجم کتاب هم دکتر حمید رضا ریاحی پوریا هست انتشارات کتاب هم خود پیام نور هست
شما باید اون چیزی که توی منابع درسی گفته شده را مطالعه کنید . احتمالا استادتون هم داره اشتباهی کتاب را تدریس میکنه .
واسه امتحان چیزی که توی منابع درسی توسط وزارت علوم گفته شده ملاک هست .
شما حتما منابع درسی سال 89 - 90 رشته خودتون را گیر بیارید توی اون اسم دقیق کتاب ، نام نویسنده کتاب و انتشارات نوشته شده و شما باید حتما حتما اون کتاب را بخونید .
واسه خریدن کتاب باید حتما اسم نویسنده کتاب و انتشارات را به فروشنده بگید .
چون سوالات امتحانی از اون کتابی میاد که توی منابع درسی شما گفته شده .
پس حتما منابع درسی رشته خودتون را گیر بیار . توی اینترنت هم سرچ کنی حتما پیدا می کنی .
توی برد دانشگاه هم حتما منابع درسی را زده برید و ببینید اسم نویسنده کتاب کیه و از کدوم انتشارات هست .
اگه توی برد هم نبود حتما برید و از واحد برنامه ریزی سوال کنید اونا منابع درسی را دارن و بهتون میگن .
بله حرف شما درسته .نقل قول:
آقا مهدي جواب گوو باشيد ! :دی
طبق اطلاعاتي كه من از بچه ها گرفتم چون سوالات كشوري هستن هر سال سوالات رو براساس چاپ جديد ميدن و به من گفتن هروقت خواستي كتاب بخري ببين اگه كتاب عوض نشده نخر !! ، اين امكانم هست كه اطلاعاتي كه به من دادن اشتباه باشه ! :)
شما كلاساتون شروع شده ؟
هر سال خود وزارت علوم منابع درسی را اعلام می کنه . شماها هم حتما باید منابع درسی رشته خودتون را توی سال 89 - 90 را پیدا کنید و نگاه کنید ببینید کتابی که معرفی شده نام نویسنده اش کیه و از کدوم انتشارات هستش .
سوالات از کتابی که واسه شما توی اون سال اعلام شده میاد .
در کل واسه خریدن کتاب اسم نویسنده کتاب و انتشارات مهمهههههههههههههههههههههه هههههههه :دی
موفق باشید :)