منم شهرستانم . میخواستم ببینم نیاز به خوابگاه دارم یا نه . چون فاصله زیادی با تهران نداریم .
بعدش این واحد سمینار باید سمینار بدی و سخنرانی کنی جلوی کلی جمعیت ؟
Printable View
منم شهرستانم . میخواستم ببینم نیاز به خوابگاه دارم یا نه . چون فاصله زیادی با تهران نداریم .
بعدش این واحد سمینار باید سمینار بدی و سخنرانی کنی جلوی کلی جمعیت ؟
اگه فاصله ات کمتر از دو ساعته، میتونی به فکر رفت و آمد باشی. در غیر این صورت فکر رفت و آمدو از سرت بیرون کن.
از طرفی فکر پیچوندن کلاسارم از سرت بیرون کن.واسه ارشد باید کلاس بری حتما.
Sent from my SM-N900
سلام
دوستان برای شرکت در ارشد پیام نور باید در ازمون سراسری شرکت کرد یا امزون ارشد پیام نور جداست ؟
فك كنم هم از طريق سراسري ميشهنقل قول:
دوستان برای شرکت در ارشد پیام نور باید در ازمون سراسری شرکت کرد یا امزون ارشد پیام نور جداست ؟
هم خود پيام نور آزمون ارشد برگزار بكنه!
ولي من تاريخش رو ميخوام ! يعني تاريخ همه ارشدهاي امسال !
شما خبر نداري؟
كسي اينجا جواب ما رو كه نميده!
دوست عزیز، اطلاعاتی که شما می خواید با یه سرچ ساده تو گوگل یا سایت سنجش بدست می آد! سایت سنجش برید و بخش کارشناسی ارشد، دفترچه شماره 1 رو دانلود کنید می تونید تاریخ دقیق کنکور رو پیدا کنید. دفترچه انتخاب رشته آزاد رو هم با یه سرچ بسیار ساده تو گوگل می تونید دانلود کنید و تاریخ کنکورش رو پیدا کنید.نقل قول:
ارشد علمی کاربردی صرفا برای کارمندای دولت و کسایی هست که حداقل 3 سال در زمینه رشته مورد نظرشون سابقه کار دارن و پذیرشش بسیار محدوده. تاریخ آزمون و اطلاعات دیگه رو باز از طریق دانلود دفترچش تو سایت سنجش میتونید مشاهده کنید.
پیام نور هم از طریق کنکور پذیرش می کنه و هم بصورت فراگیر که دفترچه فراگیر و آزمونش باز از طریق سایت سنجش قابل دسترسیه.
لطف کنید خودتون قدری وقت بذارید و کار خودتون رو خودتون انجام بدید! موفق باشید.
سلامنقل قول:
samir جان اینم زمان ازمون های ارشد تمام دانشگاه ها .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
كوتاه و مختصر !
يك دنيا سپاس عزيز
خيلي لطف كردي ...
شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه کردستان اعلام کرده برای ورودی های 92 به بعد برای دفاع در ترم چهارم و پنجم نمره از 19 حساب میشه و جبران یک نمره منوط به ارائه خروجی پژوهشی است که تازه برای آن هم کلی شرط و شروط گذاشته بنظرم کم کردن نمره در ترم چهارم کار درستی نیست حالا از دوستان دیگه که این تاپیک را می بینند میتونن بیان بگن در دانشگهاهای دیگه این کسر نمره چه جوری هست؟آیا دانشگاه دیگه ای هست که برای دفاع در ترم چهارم نمره کسر کنه؟نقل قول:
با تشکر
سلام دوستان . من امسال ارشدعمران راه و ترابری علوم تحقیقات اصفهان در اومدم تکمیل ظرفیت هم راه و ترابری تهران ( شمال و مرکز ) انتخاب کردم که قبول نشدم :n02:
چند تا سوال دارم :
1. تکمیل ظرفیت برای بهمن ماه برگزار میشه ؟
2. میتونم بهمن ماه برم اصفهان ثبت نام کنم ؟ ( برای فرار از سربازی :n09: )
ممنون:n26:
سوال اول بله .نقل قول:
سوال دوم خیر !!! قبولی مهر با بهمن فرق داره .
البته دانشگاه آزاد سیستم عجیب غریبی داره !!!( شاید بتونید این کار رو انجام بدید ولی حتما از دانشگاه مربوطه سوال کنید )