Good invissible cheker : Ressie-Check-
---------------------------------------------
Printable View
Good invissible cheker : Ressie-Check-
---------------------------------------------
سلام دوستان...
خسته نباشين....
يه كمك...
من يه سايت مثل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )اين ميخام...يا يه نرم افزار مثل بادي اسپاي تا بتونم اينوازهارو تشخيص بدم......هم سايت از كار افتاده و هم نرم افزار بادي اسپاي... :sad:
سلام
خسته نباشین...
من یه نرم افزار یا یه سایت میخام واسه...فهمیدن اینکه چه کسی اینوایزه....
سایتم باشه بهتره...:( اینجارو که بستن,,,,( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... :sad:
ممنون
فک کردم اولیش نیومده واسه همین دوباره فرستادم شرمنده :ی
بای بای.....
من تو قسمت مقالات ویندوز و رجیستری همین سایت خوندم که با تغیر مقدار عددی در رجیستری ویندوز می توان کاری کرد که آخرین id و password نوشته می شود می خواستم بدونم آیا حقیقت دارد یا نه؟
من دنبال يك chat room spamer هستم
اگر معرفي كنيد ممنون ميشم
Setareh 2006عزیز...نقل قول:
دوست عزیز آیا تاپیکی هست که مطالب رو به صورت ابتدایی یعنی از صفر شروع کرده باشه .
من به شدت در این زمینه مبتدی هستم .
با این اوصاف شما بهترین تاپیک براتون همون تاپیکی هست که لینکش رو گزاشتم... باز هم می زارم لینک رو:
.. بحث ها و معرفی ها در مورد هک و نفوذ به شبکه و سیستم های عامل ...
در ضمن عرض کنم که شما که علاقه مند هستید هک ای دی در یاهو و این بچه بازی ها رو بزارین کنار... هکر واقعی شین!کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=61898
برای مباحث ابتدایی هم هستند دوستانی که بتونن کمک کنن ... من هم سعی می کنم کاری از دستم بر بیاد انجام بدم برای دوستان...
=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0
بله توی یک سری از مسائل! :laughing: :tongue:نقل قول:
سلام
ناشناس جان چه عیبی داره
اتفاقا خانوم ها تو یک سری مسائل بهتر از آقایون هستند
=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0
با برنامه Buddy Spy ميتوني بفهمينقل قول:
چه جوري ميشه بفهمي كه يك كسي در ياهوو invisible يا online هست اگه ميشه يه برنامه ي توپ معرفي كنيد
ممنون.............
طرز كارش هم آسونه اسم id را بده برات ميزنه كه آنلاينه يا نه
برنامش هم مجانيه كرك نميخواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتونيد بريد اينجا اسم اي دي رو بنويسيد و چك كنيد
با تشکر از beauty عزیز و Icedragon عزیز...
خواهشا جواب اين سوال من را بديد
بچه ها من يه سوال دارم.
ايا اتاق هاي خصوصي مسنجر ياهو راه افتاده يا نه؟
اگر نه كسي مي دونه كي راه ميفته؟
منطورم همون user room هستش.
لطفا جوب بديد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتونيد بريد اينجا اسم اي دي رو بنويسيد و چك كنيد ...[/QUOTE]
ولي اين سايت كه درست جواب نميده من آي دي خودم رو كه آن بود هم زدم نوشت آفلاين...
تازه نوشته اگه طرف اينويزيبل باشه هم مي نويسه آف لاين