دقيقا مشخص نيست كه نرم افزار چه فرمتي رو ميخواد؟نقل قول:
Printable View
دقيقا مشخص نيست كه نرم افزار چه فرمتي رو ميخواد؟نقل قول:
ميگه كه با فرمن متني txt ذخيره شود.فقط همين را ميخواد.ممنونمنقل قول:
به نام خدانقل قول:
سلام
اولااز شما خیلی ممنونم که به سوالات من جواب می دید
توجه کنید مثلا من یک فایل دارم که توی هارد و توی یکی از درایوهام ذخیره شده و حالا بعد از اضافه کردن مطالبی دیگه موقع saveاون پیغام رو میده
ضمنا امروز ورد2007 هم نصب کردم بازم مشکل حل نشد
اگه کمک کنید خیلی به من لطف کردید
با سلام
ميخواستم بدونم چطوري بايد فونت و يا border هاي جديد رو بايد به word اضافه كرد .و سوال ديگه اينكه بوردرهاي جديدي كه ميخوام اضافه كنم بايد با چه فرمتي باشند ؟
با سلام
اگه بخواهیم این خطوط سبز یا قرمزی كه تو ورد زیر كلمات و جملات میاد نباشه یعنی این خطا كشیده نشه باید چی كار كرد ؟
؟
سوال اول : درنرم افزار microsoft word در قسمت : format / bullet and numbering / menubar /
سربرگ outline numbered و سربرگ list styles مال چیه ؟ می شه لینک آموزش این دو سربرگ رو برای من بگذارید؟
سوال دوم : افزودن شکل به auto shape های word چکونه است ؟ یعنی چطور می شه یه شکل کشید و جز شکل های word ذخیره کرد؟
چگونه میشه ردپایی که در موقع نصب آفیس توی ریجستر میمونه رو پاک کرد!!
آخه من خیلی وقت پیش نسخه بتا رو نصب کرده بودم و حالا هر کاری می کنم Remove نمی شه و در نتیجه من مجبور شدم بیام فایل هاش رو دستی حذف کنم و حالا متاسفانه نمی تونم آفیش فینال رو نصب کنم
ممنوم میشک کمکم کنید
سلام
يه مشكلي دارم كه نميدونم شما هم داريد يا نه واون انتخواب كلمات و جملات در word و يا انتخواب كلمات و جملات از يك متن در سايتي اينترنتي هست يعني مثلا وقتي ميخوام يه كلمه رو براي كپي يا پاك كردن انتخواب كنم كلمات كنار اونهم انتخواب ميشن و من چندبار بايد باش ور برم تا اون كلمه لعنتي انتخواب بشه
كي ميدونه اشكال از كجاس؟
سلام بچه ها من چند تا صفحه از اینتر نت گرفتم حالا می خوام اونا رو داخل word ویرایش کنم ببرم واسه استادمون:2::41: ولی هر کاری میکنم اونا وارد word نمیشن باید بگم من فقط دستور copy paste بلدم که با این کا هم اونا نمیان . من یه راه از خودم در کردم اومدم اول اونا رو با front page باز کردم بعد از اونجا copy paste کردم ولی چه فایده نوشته ها میان ولی نظم جملات به هم میریزه . کمکم کنین:19:
سلام دوست عزيز بعد از paste كردن . همه متنتون رو با ctrl و A انتخاب كنين و از بين ابزارهاي بالاي صفحه آيتم left to right رو اگه متنتون انگليسيه و براي متن فارسي right to left رو كليك كنين احتمالا درست بشه.