اینجا هم که تایپیک زدینقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=457744
Printable View
اینجا هم که تایپیک زدینقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=457744
سلامنقل قول:
با hdd regenerator بد سکتور داشت تعمیر شد. ممنون.
استاد glc engineer به دادم برس !!! بدبخت شدم !!!
با سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان عزیز فروم تعمیرات سخت افزار
مشکلی برای هارد من پیش آمده که ازتون عاجزانه میخوام کمکم کنید تا به امید خدا حل بشه !!!
من یک هارد 500 گیگ سامسونگ اردیبشهت امسال خریدم که 4 سال گرانتی داره و مدل آن به شرح زیر است :
MODEL:HD503HI
و اینکه مادربردم EPOX است به مدل EP-4PDA3I
حالا حدود یکماه و نیم است خراب شده است .داستان خرابی هارد از این قرار است :
من یک روز داشتم با هاردم کار میکردم دیدم یه صداهایی مانند اینکه برق باشه مانند چطوری بگم جیز جیز یواش برق میامد از قسمت برقی که به هارد بود من کابل آن را عوض کردم !!! بعد وقتی نورتون پارتیشن مجیک را باز میکردم یک ERROR میداد که میگفت آیا میخوای نورتون سکتور 111 از 2 میلیون و خرده ای سکتور را برات درست کنه میزدم آره اما پارتیشن مجیک از کار میفتاد !!!
من یه روز روشن کردم دیدم هارد دیسک را از بایوس میشناسه ولی موقعی که میخواد توی ویندوز اکس پی بره
( من 2 تا ویندوز دارم اکس پی و ویستا ) هنگ میکرد و نمیرفت و باید ری استارت میکردی !!!
البته با کامپیوتر دیگر تست کردم هارد را میشناخت از طریق Device Manager ولی خیلی زور میزد !!!
بعد از چند روز دیدم حالا اصلا نه هارد را از بایوس میشناسه و نه هیچی !!!! میگه :
Boot Disk Failure Please insert System disk And Press Enter
با وجو اینکه نه هارد ضربه خورده نه تعمیر رفته نه در مجاورت امواج موبایل بوده !!!
ببخشید دوستان اگر خسته تان کردم اما به من بگید تو رو خدا چی کار کنم !!! تمام زندگی ام توش بود !!!
ایراد از چی هست !!! از مادربرده !!! از هارده !!!
تو رو خدا کمکم کنید دارم دیوانه میشم !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشیدنقل قول:
شما مطمئن هستین که هارد از بایوس هم شناسایی نمیشه
اگه از بایوس هم شناسایی نمیشه پس ابتدا کابلها (دیتا و برق)چک کن مثالا یه کابل ساتای دیگه بخر و امتحان کن
نکته مهم :
1. از اون کابلهای قرمز رو بخر
2. مطمئن باشین که این کابل ساتا تحت فشار سایر سیم ها و کابلهای اطراف نباشد یعنی آزاد باشه منظورم اینه که چیزی روی کابل ساتا تکیه نکنه
ضمنا ایا از سلامت پاور مطمئن هستین!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر با وجود این کارها هنوز در بایوس شناسایی نمیشود متاسفانه هارد کاملا نابود شده اما برای بازیابی اطلاعاتتون می توانین
به مرکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید البته ممکنه هزینه بازیابی بیش از قیمت یه هارد باشد
سلام آقا عطا ممنونم از کمکتنقل قول:
آره از بایوس هم شناسایی نمیشه اصلا دیتکت نمیکنه !!!
اون راههایی را که گفتی را چک میکنم اما درباره پاور راستش من ماه مهر بود پاور نو خریدم چون پاور خودم بو میکرد موقع داغ شدن پاور نوی نوی هست اما نگاه کن یک سوال دیگر هم دارم یه صورت غیر عادی یکدفعه درب دی وی دی رایتر سامسونگ سوپر رایت مستر من باز میشه یا الکی شروع میکنه به خوندن و کار کردن با وجود اینکه اصلا توش سی دی یا دی وی دی نیست !!! به نظرت مشکل از کجاست !!!
میشه راهنماییم کنی آیا دستگاه خاصی برای ریکاوری هارد لازم است یا نه !!! چه سوالی پرسیدم :31: منظورم این است که آیا تخصص خاصی میخواد برای ریکاوری چون من خودم تخصص اصلی ام ریکاوری اطلاعات است در سطح حرفه ای !!!! میخواستم ببینم خودم اگر دستگاه را داشته باشم میتونم یا نه ؟
چه قدر طول میکشه تا ریکاوری بشه !!!
ممنونم ازت !!!
منتظر جواب هستم !!!
سلام عطا جان
ممنونم از کمکت
آن کارهایی را که گفته بودی انجام دادم ولی فایده ای نداشت !!!:19::19::19:
میدونی موتور هارد دیسک کار میکنه یعنی صدا داره اما متاسفانه هارد دیتکت نمیشه !!!
درباره پاور راستش پاور نو در مهر خریدم براش چون پاور قبلی بعد از مدتی کار بو میکرد !!!
البته میدانی بعد از اینکه این را گذاشتم بعضی موقع ها درب دی وی دی رایتر من که Samsung Super Write Master است باز میشه و الکی شروع به کار میکنه !!!
در ضمن فکر نمیکنی ممکن است برد هارد دیسک سوخته باشه چون ممکن است یک برد نو بذاری کار کنه !!!
هیچ صدایی خاصی هم نمیکنه موقعی که روشن هست فقط میفهمم موتور هارد داره میچرخه !!!
به نظرت یعنی ممکن است با یک برد نو درست بشه !!! چون نه ضربه خورده نه هیچ چیز دیگری !!!
برای ریکاوری گفتی یه سوال آیا اگر دستگاهش را داشته باشم میتونم خودم ریکاوری کنم چون اطلاعات شخصی وخانوادگی زیادی دارم نمیخواهم به کسی بدم !!!
البته من خودم تخصصم در زمینه ریکاوری اطلاعات به صورت حرفه ای است !!! میتونی اسم این دستگاه را به من بگی یا اصلا بگو با چه دستگاهی هارد را ریکاوری سخت افزاری می کنن!!!
منتظر جوابت هستم
ممنونم ازت !!!
سلام خسته نباشید
من دردسر شما رو واقعا درک میکنم
منهم یه هارد داشتم 1.5 ترابایت پر از فیلم و کارتون
درست مثل شما موتور هارد کار میکرد اما دیتیکت نمیشد
بردمش مرکز بازیابی و تعمیر هارد بدون اینکه بردشو عوض کنند مرده رو از گور بیرون کشیدن و زنده اش کردن {باور کنین خودم هم باورم نمیشد بتونن درستش کنن}
من پیشنهادم اینه که دست به هیچی نزنی و خرابترش نکنی حضوری برو همونجا باهاشون یه صحبتی بکن شاید مشکل خاصی نداشته باشه
اونجایی که من رفتم جای معتبریه خیالتون راحت باشهکد:www.ihddc.net
ضمنا راجع به دستگاه یه چیزهایی راجع به PC3000 شنیدم ولی مثل اینکه خیلی گرونه!!!!!!!!!!!
سلام و خسته نباشید.
من چند روزه یک هارد
ADATA nobility nho3
خریدم 1.5 ترا بایتی
شروع به کپی از هاردهای قدیمی کردم روی هارد جدید. یک مشکلی هست اگه فایلی از یک حجمی بزرگتر باشه کپی نمیشه
there is not enough free disk space.
فکرشو بکنین 1 ترابایت خالی باشه بعد بگه فضا نداری 4 گیگ کپی کنی
هیچ ایده برای درست کردنش ندارم.
کسی راه برای من سراغ داره؟
سلام خسته نباشیدنقل قول:
بخاطه اینه که فرمت پارتیشن هاردتون FAT هست که فایلهای بیش از 4 گیگ را نمیشود کپی کرد
به NTFS فرمت کنید
البته قبلش بک آپ بگیرین
سلام
سوال: نرم افزاری سریعتیر از hdd regenerator جهت رفع بدسکتور در حالت بوت وجود داره؟
خییییییییییییلی کنده لامصب. یه هفته وقت می خواد تا کل هارد 320 گیگ من رو درست کنه!!!