دوستان فایل اجرایی svchost.exe مربوط به خود ویندوزه یا اینکه ویروسه ؟
هربار که ویندوز بالا میاد فایروالم می پرسه اجازه بدم که این فایل اجرا بشه یا نه ؟ اگه میشه بگین این فایل ویروسه یا نه ؟ بهش اجازه بدم یا نه ؟
Printable View
دوستان فایل اجرایی svchost.exe مربوط به خود ویندوزه یا اینکه ویروسه ؟
هربار که ویندوز بالا میاد فایروالم می پرسه اجازه بدم که این فایل اجرا بشه یا نه ؟ اگه میشه بگین این فایل ویروسه یا نه ؟ بهش اجازه بدم یا نه ؟
svchost یه فایل خیلی خیلی مهم و حیاتی ویندوزه. یه ویروس هم به این اسم خودشو راه اندازی میکنه.ولی در مورد شما ویروسی نیست.چون svchost میخواد به resource های سیستم دسترسی پیدا کنه اجازه میخواد.برای اطمینان خاطر سیستمتو با یه انتی ویروس چک کن بعد بهش اجازه دسترسی دائم بده.نقل قول:
متاسفانه نمي تونم با آنتی ویروس چک کنم چون در حال حاضر آنتی ویروس ندارم که اینکار رو بکنم و آنتی ویروس هم فعلا نمی تونم نصب کنم برای همین پرسیدم که مطمئن بشم آیا ویروسه یا نه . هم وقتی که ویندوز بالا میاد می پرسه و هم وقتی که به اینترنت وصل میشم می پرسه که اجازه میدی از اینترنت کانکشن بگیره ؟نقل قول:
یکی دو تا فایل دیگه هستن که اینا رو دیگه فکر می کنم مربوط به خود ویندوزه :
ctfmon.exe
و يك فایل دیگه كه الان فراموشم شده یادم اومد می پرسم ازتون
ممنونم از توجه تون
سلام
دوستان من جدیدا از فوتوشاپ زیاد استفاده میکنم بعد وقتی فوتوشاپ رو ران میکنم هرچیز دیگه ای باشه 3ثانیه یکبار هنگ میکنه
شما میتونید بگید مشکل از کجاس ؟
سلام
آقا اگه اين سيستم ولوم اينفرميشن رو از هر درايوي پاك كني مشكلي به وجود مياد ؟؟
یکم بیشتر در مورد مشکلتون بگیدنقل قول:
دقیقا بعد از نصب درایورها اینطوری میشه ؟
سلامنقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد . اما نیازی به پاک کردنش نیست . می تونی اونا غیر فعال کنی .
توی ادرس زیر کامل توضیح داده ام .
موفق باشی .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2337580&postcount=403
شما رمتون چنده؟نقل قول:
شايد رم كم مياره و هنگ ميكنه
و ميره از درايو مجازي ويندوز استفاده ميكنه
كه اينم طبيعتا باعث كندي و مكسهاي چند ثانيه اي ميشه
دوستان سلام
مشکل :من اول یه ویروس گرفتم ویروس رو پاک کردم .نمی دونم واسه چی کارت صدام رو از دست دادم و add new hard ware هم درست کار نمی کنه و هیچی نمی تونه نصب کنه:sad:
کار های انجام شده:
البته قبل از کشتن ویروسه کل چیزایی که موقع start up میومد بالا رو غیر فعال کرده بودم ولی بعد از کشتنش وقتی فعالشون کردم کارت صدام رو از دست دادم حالا نه کارت صدام رو می تونم uninstal کنم نه دوباره نصب میشه add new hard ware هم درست کار نمی کنه و هیچی نمی تونه نصب کنه
کسی می تونه راهنماییم کنه؟:17:
نقل قول:
وقتی می خوام درایو هام رو باز کنم یا یه عکس رو نشون بدم سیستم کند عمل میکنه البته ویندوز رو تازه ریختم(تو ویندوز قبلی اینجوری نبود)چندین بار هم ویندوز رو پاک کردم و دوباره ریختم (xp از شرکت های مختلف که همه آپدیت 2008 هستن)البته بعد از نصب درایورها کامپیوتر اینجوری کند میشه.مشکل از کجاست؟
یه سؤال : ویندوز قبلیت سرویس پک چند بود ؟ این ویندوزت سرویس پک چنده ؟نقل قول:
سؤالم رو واسه این پرسیدم چون واسه سرویس پک 3، سیستمی که نیازه بالاتر از سیستمیه که واسه سرویس پک 2 مورد نیازه..
من یه سیستم داشتم که با sp2 مشکلی نداشت، ولی وقتی sp3 روش نصب کردم، سرعت ویندوز پاین اومد و بعد از 10 تا 15 دقیقه کار کردن سیستم خاموش میشد. دلیلش هم همین sp3 بود. چون بعد که sp2 رو مجدد رو سیستمم ریختم مشکل کامل حل شد..
این ویندوزی که الآن رو سیستمته، همون ویندوز قبلیه ؟
سیستمت ویروس که نداره ؟