سلام
اگه میشه یه دوستی به من بگه که چطوری سرچ کنم. حالا هر کدوم از فارسی یا انگلیسی.
ممنون میشم
سلام
اگه میشه یه دوستی به من بگه که چطوری سرچ کنم. حالا هر کدوم از فارسی یا انگلیسی.
ممنون میشم
دوست من اگر منظورت تو اين فروم هست ، بالا توي اون نوار بالايي قسمت هايي هستن :
تنظيمهاي كاربر
پرسشهاي متداول
و . . .
كه گزينه ي جستجو رو هم ميبينيم
از اونجا ميتوني سرچ كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آره . بعضی وقت ها اینطوری میشه .نقل قول:
دقيقا !
واسه من هم سرعت اومده پايين
مثلا گاهي اوقات هم ديگه سايت رو اصلا بالا نمياره !!!
ولی بعضی وقت ها هست که یه عالمه تایپ کردی بعد نمیره !
من فكر كنم يه يه ماهي ميشه كه با مشكل پايين اومدن سرعت سايت مواجه شدم!نقل قول:
اون آره . بعضی وقت ها اینطوری میشه .
ولی بعضی وقت ها هست که یه عالمه تایپ کردی بعد نمیره !
واسه من اين مشكل هم پيش مياد كه مثلا واسه ي 30 دقيقه سايت بالا نمياد! و بعدش مياد
و در كل سرعت سايت واسه من پايين اومده!
مشكل تاپيك رو من هم دارم ، گاهي مه ارسال رو ميزنم صفحه لود نميشه ! مجبور ميشم صفحه رو ببندم كه در اين صورت يكي از دو حالت زير پيش مياد :
1 - يا ارسال با موفقيت انجام شده !
2- ارسال انجام نشده!
گاهي وقت ها گزينه ي اول پيش مياد ، ولي تو اكثر مواقع گزينه ي دوم!
سلام
من بعضي وقت ها مثلا پنچ تا پست ميدم ولي تعداد پست هام حتي يه دونه هم اضافه نميشه . مشكل از چيه ؟
بعضي انجمن ها پست هاشون شمارش نميشه :نقل قول:
سلام
من بعضي وقت ها مثلا پنچ تا پست ميدم ولي تعداد پست هام حتي يه دونه هم اضافه نميشه . مشكل از چيه ؟
مثل :
گفتگوي آزاد
بازي هاي آنلاين
خبر
نه بعد از 500 تا پست ميدونم ديگه كجا شمارش ميشه كجا نميشه . ميگم تو همين انجمنهاي معمولي مثله فيلم يا موسيقي ممكنه يه دفعه چند تا از پست ها شمارش نشه .
ممنون. اما من هر وقت میخوام سرچ کنم نمیدونم با چه اسمی سرچ کنم. اصلا وقتی سرچ میکنم قات میزنه و به کل به هم میریزه. مثل موقعی هست که یه سایت رو سیو میکنم و بعد که میام بازش کنم یه چیزای چرت و پرت مینویسه. اینجا هم همینطوره برای من.نقل قول:
ده قرنه دنبال تاپیک قلعه 3 میگردم اما موفق نشدم:19:
incoding رو درست کن. ایشالا حل میشه.