با سلام
اگر از پاسخ های بنده به شما احساس توهین منتقل شده عذر خواهی می کنم چراکه هدف من از عضویت و پاسخگویی در این انجمن، صرفا ارتباط مستقیم باکاربران محترم و بررسی مشکلات و مسائل موجود و تلاش در جهت رفع آنهاست.
1- افزایش قیمت ها: این موضوع که دیگر شرکت ها این کار را انجام نداده اند از جمله مواردی است که ما هم نسبت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعتراض داشته ایم و رسما هم اعلام کرده ایم. موضوع بد آمدن از پول نیست، بلکه موضوع ارائه سرویس متعهد شده در قرارداد به کاربر است. در مورد قیمت ها هم با توجه به افزایش هزینه ها، افزایش قیمت کمتر از 10درصد به نظر من منطقی است. برخورد منصفانه به نظر من سود هردو طرف یک کسب و کار است در غیر اینصورت ما هم بعد از مدت کوتاهی مثل شرکت لایزر برشکست خواهیم شد.
2- بحث دانلود رایگان شبانه هدیه ای است که کلیه شرکت های ارائه دهنده سرویس به کاربران می داده اند که متاسفانه از دید کاربران تبدیل به وظیفه شرکت شده. لطفا بنده را هم از قانونی که این موضوع را دزدی معرفی کرده مطلع کنید تا جلوی این تخلف را بگیریم. ما شما را مجبور به خرید کالا یا خدمات خاصی نکرده ایم. مثال موضوع مطرح شده از سمت شما، هدایای تبلیغاتی است که شرکت ها بر روی محصولات خود می گذارند. شما نمی توانید شرکت پاناسونیک را زیر سوال ببرید که چرا فقط بر روی مدل خاصی از تلویزیون خود سینمای خانگی هدیه می دهد. شبانه رایگان هدیه ایست که شرکت ها به کاربران خود می دهند. در ضمن اگر در جریان نیستید، بدانید که همه شرکت ها در مورد دانلود رایگان شبانه تصمیمات جدید گرفته اند.
3- در مورد افت سرعت بنده پیگیر موضوع هستم که چنانچه اتفاق افتاده باشد، قطعا بابت آن به صورت رسمی عذرخواهی خواهم نمود و غرامت آنرا پرداخت خواهیم کرد.
4- در مورد قطعی های پی در پی، ما طی SMS و ایمیل از کاربران عذر خواهی کرده ایم و اینجا هم مجددا بنده عذرخواهی خودم را اعلام میکنم. در مورد جبران خسارت هم تا حد ممکن انجام شده. در جریان باشید که به قرارداددوره شهریور ماه کلیه کاربران فن آوا 7 روز افزوده شد.
5- در مورد قطعی در ساعت 2 شب، موضوع در حال حل است. علت آن تغییر در نرم افزار اکانتینگ و روش جدید محاسبه ساعت رایگان شبانه است که بنده هم مثل شما بابت این قطعی ناراحت بوده و مطمئن باشید که تمام تلاش خود را در جهت رفع این مشکل انجام می دهم.
امیدوارم که پاسخ های من صریح بوده باشد و به شما حس لاپوشانی منتقل نکند.
در پایان ضمن اعتراض شدید از لحن و الفاظ شما در قبال سرکار خانم ترکمان، قضاوت در مورد ادب و فرهنگ شما را به عهده کاربران محترم انجمن می گذارم.
کاظمی