سلام:
من یک بازی بزن بزن(رزمی)میخوام تو مایه های تیکن.یک بازی خشن هم میخوام تو مایه های پانیشر یا god of war.اصلا god of war نسخه pc هم داره؟
Printable View
سلام:
من یک بازی بزن بزن(رزمی)میخوام تو مایه های تیکن.یک بازی خشن هم میخوام تو مایه های پانیشر یا god of war.اصلا god of war نسخه pc هم داره؟
در این انجمن بحث کردن نتیجه ای به همراه نداره . یک نفر نیست یک بازی ماجراجویی برای ما معرفی کنه که با توجه به نکاتی که من میخوام باشه .
1- جدیدترین 2- گرافیک دار ترین 3- داستانی قوی 4- تقریبا حیوانی نباشه ( یعنی تو بازی زیاد از جانور استفاده نشده برای جنگیدن )
سی پی یو : 4.5 دو هسته ای
گرافیک : جیفورز 8500 جی تی
رم : 3 گیگ
من به جوابم نرسیدم . برام بذارید توضیح ندید .
شبیه بازی Alone in the dark
البته این نکته را متذکر شوم که همراه با تصاویری از بازی و داستان بازی باشه .
هر کی این کار رو برام بکنه تا آخر عمر دعاش میکنم .
بازی رزمی اگه میخای strret fighter 4 رو بازی کن که حدوده یک هفته هست برای pc اومده . در ضمن god of war نسخه pc ندارهنقل قول:
شبیه به سری Tekken برای PC که میشه معرفی کرد: (تقریبا همه بازیهای رزمی برای کنسول مننتشر میشه)نقل قول:
Street Fighter IV - 2009
شبیه به The Punisher که میشه معرفی کرد:
Dead to Rights - 2003
Dead to Rights II - 2005
Max Payne - 2001
Max Payne 2: The Fall of Max Payne - 2003
Stranglehold - 2007
Total Overdose: A Gunslinger's Tale in Mexico - 2005
شبیه به God of War که میشه معرفی کرد: (این سری برای PC منتشر نمیشه)
Prince of Persia: The Sands of Time - 2003
Prince of Persia: Warrior Within - 2004
Prince of Persia: The Two Thrones - 2005
Prince of Persia - 2008
Devil May Cry 3: Dante's Awakening - 2006
Devil May Cry 4 - 2008
ببینین اقای مروارید!نقل قول:
اشکال کار شما این بود که ژانر بازی رو اشتباه عنوان کردین. بازی Alone in the Dark منتشره در 2008 در ژانر اشکن ماجرایی ترسناک (Horror Action Adventure) جای میگیره نه ژانر ماجرایی محض (Adventure)... پس اگه از این به بعد ژانر بازی رو نمیدونین لطفا اسم بازی رو بگین که دیگه وقتتون به این صورت تلف نشه و همچنین باعث سردرگمی دوستانیکه لطف می کنن و جواب میدن نشین.
پس جمله های "در این انجمن بحث کردن نتیجه ای به همراه نداره " و "من به جوابم نرسیدم " ناشی از اشتباه در بیان درخواست خودتون بود...
یکی از دوستان بازی Dead Space منتشره در 2008 رو براتون معرفی کرده. این بازی در پست اول تاپیکش به خوبی معرفی شده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254930
من میگم بازی توش حیوان نباشه بازی Dead Space توش همش حیوان هستش من خوشم نمیاد . مگه فقط این بازی ماجرایی هستش . بهتره شما بازی های ماجرایی رو با سبک بازی و سال تولید رو برام بذارید و اونایی که شما بازی کردید رو بگید و نظرتون رو در مورد اون بازی .
لطفا بازیهای Horror Action Adventure رو هم معرفی کنید .
شما میگین بازی مورد نظرتون توش حیون نباشه. دشمنان بازی Alone in the Dark هم زامبیها و هم حیونها بودن. در Dead Space هم دشمنان به نوعی زامبی و کمی حیوون حساب میشن. اون وقت شما میگین تو Dead Space اینا همشون حیوونن!... من در عجبم که شما این بازی رو خوشتون نمیاد در حالی که از Alone in the Dark به مراتب بهتره! :blink:نقل قول:
دیگر بازیهای سری Alone in the Dark شامل:
Alone in the Dark - 1993
Alone in the Dark 2 - 1994
Alone in the Dark 3 - 1995
Alone in the Dark: The New Nightmare - 2001
سری بازیهای Resident Evil و Silent Hill... اینها هم در ژانر اکشن ماجرایی ترسناک جای میگیرن که توشون هم حیوون پیدا میشه و هم زامبی:
Resident Evil - 1996
Resident Evil 2 - 1998
Resident Evil 3: Nemesis - 1999
Resident Evil 4 - 2007
Silent Hill 2 - 2002
Silent Hill 3 - 2003
Silent Hill 4: The Room - 2004
Silent Hill: Homecoming - 2008
یه بازی اکشن مثل Call Of Duty 4 معرفی کنید.
محض رضای خدا نه جنگ جهانی باشه نه با موجوداتی غیر از انسان سر و کار داشته باشی
تو مایه های Quantom Of Solace هم باشه خوبه
دلتافورس بازی خوبی هست.یکم اونطور بازی سخت پیدا میشه گرافیکشون هم اکثرا پایین میشن اما سرچ می کنم میزارم برات.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنمایی های مفید شما
لطفا لینک Alone in the Dark: The New Nightmare - 2001 رو واسه دانلود بذارید . لطفا اگه میشه دوبله شده نباشه اگه پیدا نشد دوبله شده بذارید .
این جدیدترین نسخه Alone in the dark می باشد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ALone in the dark 5 هم در اومده . من تو یک سایت دیدم . اگه لینکش واسه دانلود موجوده اونو بذارید . اینم آدرس سایتی که توش بازی رو دیدم .
این نسخه که مال سال 2001 هستش دوست عزیز ! جدیدترین نسخه این بازی در تاریخ 23 جون 2008 منتشر شده که احتمالا بازی کردین !نقل قول:
در ضمن شما اگه سبک Horror میخوای که بازیه Dead Space بهترین انتخاب برای شما هستش ! الان بیشتر بازیه های این سبک دارای حیوون میباشند ! ولی Dead Space از همه کمتر حیوون داره حالا شما مشکلتون با حیوون چیه ؟! اگه بخوای اینقدر سخت گیر باشی که به خاطر حیوون بازی رو نگیری باید بیخیال این سبک بشی ... حتی Tomb Raider هم که سبک Adventure داره اونم توش حیوون هستش !